Günaydın canımGünaydın canım arkadaşlarım güzel bir hafta olsun.
Nasıl dayandı ben de bilmiyorum ama en ufak bir uyku belirtisi bile göstermedi normalde böyle bir kere daha olmuştu onda da evde değildik etraf çok ilgisini çekti dedim ama o zaman çok sersemdi ağlıyordu yürürken düşüyordu falan bunda bildiğin keyifle oyunlar oynadı neşeliydi enerjikti. 2 kere de dışarı çıkardı babası. En son 8 de uykusu geldiğini gördüm onda bile direndi yataktan çıktı ayağa kalktı. Sonunda emerek uyuyakaldıSelam kizlar
Kalppare canim büyük geçmiş olsun
@Helinnnnn evet canim regl dönemim suan olurum bugun yarin :) hormonlar cok etkileniyor malesef
@Sonsuzsukurler canim selam ıyiyiz cok şükür. Esim o ara gitmisti ama bayadir gitmiyor. En gec 2 aya kadar memlkete gidicem insallah bendr bakalim su araba isimiz var Inşallah temiz gönlümüze gore alabilirz. Sen nasilsin ?
nzh99 ahh ne guzel birsey yapmissiniz bende imkanim olsa çocukları sevindirmek isterim cok hayallerim var ama iste imkanlar ve şimdide virus vs. Inşallah ilerde kismet olur..
S Susam_tanesi ayy nasil dayandi canim ya o kadar saat
Bende saatleri duzenlemeye calisiyorum ama sacma sapan bir hal aldi ilk uyku 3 bucuk saat sonra 2. Uyku 4 saat ve gece uykusu ise 4 bucuk saat sonra diyor irlandali anne. Ama boyle oluncada cocuk gece 11 11 bucuklara kaliyor birde benimki uykusu gelince agliyor bana yapisiyor anlıyorum. Insallah duzene girerde rahatlariz
Umudum- canim bende carsamba aksamo yapicam oyle fazla kimse olmayacak ama yasak var diye mecburen erteledik. Simdiden sarma ve borek siparisini verdik. Esimde pasta yaptıracak. Bende kek vs kolayıma ne gelirse yapicam. Bugunde temizlik yaptim:) sanada kolay gelsin :)
Biz bir süredir nutrigen ferromix kullanıyoruz. O da boyar mı acaba? Yiyeceklerine katılan bir toz bu ama bunu katınca her zaman yemiyor. Meyveye katıyoruz genelde. Bir süredir d vitamini de istemiyor. Ne zamana kadar kullanmak lazım acaba?Kızlar bir yaş sonrası kan ilacı kullanacaklar ya da öncesi de diş çıktıktan sonra kırmızı boyayan Demir preparatları dişlerde kararma çürüme yapıyor . Siz biliyorsunuzdur zaten ama ben ocean a geçtim onda bu sorunlar olmuyor bir süre daha destekleyeceğim almilayı sizinle de paylaşayım istedim
Aynen geri mevsim geldi buzluklar dolsunBen de öyle düşündüm ama annem panik oldu cok..esimi beni aradi ikna edemeyince kv aramism kisacasi ortaligi kaldirdi..minik parca kalmistir belki anlamazsiniz dedi.biraz gozleyin dedi. Simdi anladim neden olduğunu.baksana helinin yegenini de sonradan anlamislar minik parcayi.
Allah korusun yavrularımızı
Ooo yazık olmuş..ama yaz geldi zaten canım..uzulme bak hersey yavastan çıkmaya basladı.sen yine istedigin gibi doldurursun..evine sagsaglim yerlestin ya gerisi kolay
Allah korusun hepimizin meleklerini jadem.gercekten korkutucu bir durum.esimle bi konu hakkinda biraz gergindik biraz bagrisli konustuk.sonra bu oldu.anneme anlattim. cocuklarin yaninda anlatmayin boyle gergin meseleler..cocuklar gerilir..lokmasini yutamaz panikler..sizin sesinizin tonu onu bile gerer dedi.
Kv de bu hafta facebool a resim atmis kızımla kendini..ehats up a atmisti kaldir dedim.simdi de face atmis.orda ben goremiyorum ya. Cocuk hastalandi pesine bu oldu.nazar var hakikaten var..eskiden guzel cocuga nazar degerdi.simdi her cocuga nazar degiyor.cunku cocuk sayisi azaldi.asyama da nazar degiyor muhtemelen ama gecmezse bir göz doktoruna gidersiniz musait bi zamanda.onun duasi varmis aslinda kv demisti.ama ne bilmiyorum.tipki nazar okur gibi okunuyormusbir sorayim.yasin kitabında görmüştür muhtemelen.
Semizotu attigini hatirliyorum canım.hatta bravo demistim.icimden.. cok sifalidir çok severim.ama yaz boyu alerjiden dolayi hep yesillik yedom.ozellikle de semizotuo yuzden koymamistim.
Gelincigin iyi yesim annesi.
Ahh ne korktum ama geçti..Allah bir daha yasatmasin o korkuyu
Sagol canım.. Allah yasatmasın o korkuyu..bugun dizimin dibinden ayiramiyorum.is yapamadim hic.uyumadi da
Geçmiş olsun canım en hafif şekilde atlatırlar inşallah. Kaç aylık hamileKızlar kız kardeşim ve eşi korona oldular. Hamileydi biliyorsunuz. Gün içinde ara ara ateşi çıkıyordu dün öksürmeye de başlamış. İnşallah ciğerlere inmez. Dua edin kötü bişey olmasın. Bebeğe bişey olmasın sağlıkla doğsun
Şekercim dönem dönem bı cogumuzda oluyor demekki. Hatırlarsan bende duruya hamile iken bez savaşı vardı. Hangimiz yeri geldi bagarmadikki. Ben şunu anladım babada değil, bir çocuk için haytta en değerli oyuncak, en değerli insan anne. Paylaşılamayan tek kişi anne. Zaman zaman ilgi üzerlerinden azalsa, yada beklentileri artsa karsilayamadiğımız zaman, çocuk bütün hayal gücünü kullanıyor dikkati üzerine çekmek için. Mesleğinin vermiş olduğu artı ile büyüttün sen Ali'yi. Bir çok olumlu veya olumsuz konularda bilgin var. Bu seni üzüyor stresini istediğin kadar sakla, bizler anlamadığını düşünsekte çocuklar o kadar akilliki. Bilginden dolayı her yaptığı hareketi tavrı anlamlandiriyorsun. Belki ben farkında bile değilken, sen hep işaretleri inceliyorsun. Buda seni geriyor, çocuklar söz konusu olduğunda hepimiz hassasiz. Ama sen ektrasa hassassin mesleğin gereği. Yardımcı olmak isterdim ama malesef, Bir çok konuda ben senden yardım alıyorum. İnşallah tez vakitte herşeyin yoluna girmesini dileyebilirim.Biraz daha kendim mücadele etmek istiyorum canım.. açıkçası şu an buna gücüm de yok..iyi bir psikolog 800 1000 arası alıyor.. haftda 1 çagırsa gücüm yetmez. Psikoloji bilimine bir ogretmen kadar hakimim..fazlasi yok..ama bir ogretmen de zaten psikolojiye oyle ya da boyle hakimdir.. belki başkasınin çocuğu olsa çocuktur der gecer..ama endise ediyorum..bildiklerim ihtimaller beni boğuyor..geçen gün senin 37.9 ateşle endiselenmen gibi...ben olsam endise etmezdim ama senin bilgin o kadar cok ki mesela kafanda birsuru ihtimal seni korkutmustu..
Çocuklarin ruhlari narin hem de çok... haklısın psikolojik bir danışmandan faydalanabilsem cook iyi olurdu.. ama inan elimden geleni yapıyorum..benim sıkıntım lohusa iken bu tuvalet ile ilgili olumsuz tavrım acaba sıkıntı mi yapti bu çocukta.. bebek doğduğu zaman oğlum hep altina yapmaya basladi..ilk 2 ay o dikişlerime ragmen ses etmedim.sildim temizledim.ama birgun arttık dayanamadım bağırdım..sonra yapmadı..ama su son 2 3 aydır tuvaleti geciiktiriyor.. veya hamileyken batirirdi temizlerdim ona kizmazdim ama aglardim neden boyle oluyor diye.hamileligin de verdigi o psikoloji ile..
Baharcım uyku süreleri dediğin gibi ama sabah erken kaldırmak gerekiyor bunlara uyup geç yatırmamak için. Deniz 7.30 de kalkıyor 11de ilk uyku 1.5 saat kadar uyuyor bidaha 4Te yatırıyorum onda da 1 saat olunca kaldırıyorum akşam da 9-9.15 gibi güzel oluyor bu sistem ama sabah erken kalkması kötü tabiSelam kizlar
Kalppare canim büyük geçmiş olsun
@Helinnnnn evet canim regl dönemim suan olurum bugun yarin :) hormonlar cok etkileniyor malesef
@Sonsuzsukurler canim selam ıyiyiz cok şükür. Esim o ara gitmisti ama bayadir gitmiyor. En gec 2 aya kadar memlkete gidicem insallah bendr bakalim su araba isimiz var Inşallah temiz gönlümüze gore alabilirz. Sen nasilsin ?
nzh99 ahh ne guzel birsey yapmissiniz bende imkanim olsa çocukları sevindirmek isterim cok hayallerim var ama iste imkanlar ve şimdide virus vs. Inşallah ilerde kismet olur..
S Susam_tanesi ayy nasil dayandi canim ya o kadar saat
Bende saatleri duzenlemeye calisiyorum ama sacma sapan bir hal aldi ilk uyku 3 bucuk saat sonra 2. Uyku 4 saat ve gece uykusu ise 4 bucuk saat sonra diyor irlandali anne. Ama boyle oluncada cocuk gece 11 11 bucuklara kaliyor birde benimki uykusu gelince agliyor bana yapisiyor anlıyorum. Insallah duzene girerde rahatlariz
Umudum- canim bende carsamba aksamo yapicam oyle fazla kimse olmayacak ama yasak var diye mecburen erteledik. Simdiden sarma ve borek siparisini verdik. Esimde pasta yaptıracak. Bende kek vs kolayıma ne gelirse yapicam. Bugunde temizlik yaptim:) sanada kolay gelsin :)
dünürüm,Rabbim sifa versin, en hafif şekilde atlatsınlar insallah ailecek, masum yavrucak hürmetine. sağlıkla dogumunu yapsin, bebeklerini kucaklarina alsinlar.Kızlar kız kardeşim ve eşi korona oldular. Hamileydi biliyorsunuz. Gün içinde ara ara ateşi çıkıyordu dün öksürmeye de başlamış. İnşallah ciğerlere inmez. Dua edin kötü bişey olmasın. Bebeğe bişey olmasın sağlıkla doğsun
Allahım yavrularımızın yoluna Allahtan korkan kuldan utanan vicdanlı merhametli insanları çıkarsın, eş etsin. Belli mi olur dünürüm hayat güzellikler getirsin inşallahFikri bile ne kadar güzelAllah Kerim..şaka falan deriz de Allah nasip eder..yillar sonra kızım anne seni biriyle tanistiracagim adi Ata derse şaşırmam
Ben de ramazan öncesi bir toparlayim ortaligi diyorum ama hava cok kapali..icimden gelmiyor kımıldamak..gunes yok resmen.. camlar kapilar halilar silinecek..açıkçası halilar konusunda emin degilim..yikatsam mi silsem mi?
Tesekkur ederim canim.size de gecmis olsum Almila nezle olmus ya
Yaa Allahim... senin o güzel yüreğini severim severim
Ne düşünceli ne güzel insansın sen Yeşim
Bir defa daha hayran kaldım canım
Ne mutlu sana..hayatlara dokunabilmek..ne mutlu..
Sen de cansın güzel komşumya ne güzel çok iyi yapıyorsunuz
ah ben ne isterdim. aslında biz de onlara mi not bıraksak.mektup. çok isterdim annemden bana bir ses video not . kötü oldukça bunlarla ayağa kalkardım.
dışarıdan sipariş ver aç bırakma kendini. benim midem küçüldü sanirim açlık değil de yorgunluk uykusuzluk enseden bir başlıyor ağrı kulak arkası kepçesi şakak çeneye kadar dayanılmaz ağrı ve mode bulantusi oluyor istifra edince basimdaki baski azalıyor nispeten. mentollu tas var elimde bi de parol. baska birsey yok. cok kotuysem birilerini cagirip dus alip uyumaya calisiyorum.
notumu aldım araştırayım bi susamim. sagolasin.
hele bi de beni düşün hamileyim arel küçük ben de attım kendimi hastaneye. çalıştığım hastane de değil ünv e gittik ama bir yararım olur en azından doktor tanıdık felan gittim öyle. ama adanaya götürmediler eşim gitmişti sağolsun. o da sağlıkçı zaten ✌
çok geçmiş olsun. hava değişimi. akması iyi tikanmasindan. insallah cabucak atlatir. sen destekle. iburamin zero ver. ihlamur içir. corba yap. sivi destegini ihmal etme canim
hayranim sana sabrina enerjine kadin
benimde bulmam zor olmuyor. babamlar evi yani buyudugum mahalle köy gibi durumu olmayan çok ne yazik ki. bu devirde zaten çok zor ki hayat
cansın ❤
Kuzum Aliş Elifi kıskanıyor gibi. Sen daha iyisini bilirsin. Ama çişini tutması iyi değil sağlık açısından. Oyunla falan çiş yaptırabilsen keşke. Su tüketimi nasılYa kızlar benim bu oglanla başim derttebu ara yine inat evresindeyizz.. oglum tuvalete git hayir..oglum uyku vakti hayir.. anne aciktim..oglum sofra hazır..hayir..ee az once acim diyordun..yemiycem..iyi tamam yeme..tamam yicem..1kasik yiyor kaciyor..surekli kovalamaca ariyor.az once babasi yatirirken debelebmis adamin cenesine tekmesi gelmis.dili kocaman yarıldı..atti tepem.. bu kadar da yapma oglum biz sana ne yapiyoruz da boyle davraniyorsun diyorum.o da agliyor..aglama diyorum..yine agliyor..siz sakin olun once diyor.ee once zaten gulerek sakin bi sekilde konusuyorum.vakit geldigini soyluyorum.. uyuma vaktine 30 dk kala basliyorum hatirlatmaya..ama noluyorsa oluyor..aslinda babasini kiskaniyor..daha fazla vakit gecirmek istiyor..kriz burdan kopuyor..
Ben iyi bir egitim vermek istiyorum..ama en onemlisi mutlu iki cocuk yetistirmek istiyorum.mutlu olsunlar..gerisi gelir zaten..ama surekli hayir diyerek kendini yere atiyor..
Egitimini aldigim butun yöntemleri deniyorum..biliuorum bu bi surec..sakin kalmaliyim..gecici..ama bir yerlerde hata yapmis olmaliyim fikrinden de kurtulamıyorum..inat evresi geçmiş olmaliydi..yoksa karakteri m9 bu cocugin bu? Ozellikle wc cok problemli..gitmiyecegim diye kendini paraliyor..bi kalkinca bi yatarken gidiyor bazen..bazen oglen de gidiyor.çok az..egitimini alirken cocuklarin idrar tutarken mutlu olduklarimi duymustum..o da diyor zaten..ben boyle mutluyum diye.hosuna gidiyormus.ama bazen darlaniyorum.korkuyorum bi yerine bsiey olacak ya da psikoljik mi diye..tuvalet egitimimiz de.cok priblemli olmustu..acaba onun etkisi mi diyorum..
Bi caresi olan var mi
Saol kuzum. Estağfurullah iyi görüşlerin kuzum benimAllah kabul etsin
ne kadar incesin, örnek alınacak insansın.
Çok hareketliler ondan da almamış olabilir. Durmuyorlar biran. Canları saolsun.Nasıl dayandı ben de bilmiyorum ama en ufak bir uyku belirtisi bile göstermedi normalde böyle bir kere daha olmuştu onda da evde değildik etraf çok ilgisini çekti dedim ama o zaman çok sersemdi ağlıyordu yürürken düşüyordu falan bunda bildiğin keyifle oyunlar oynadı neşeliydi enerjikti. 2 kere de dışarı çıkardı babası. En son 8 de uykusu geldiğini gördüm onda bile direndi yataktan çıktı ayağa kalktı. Sonunda emerek uyuyakaldı
Biz bir süredir nutrigen ferromix kullanıyoruz. O da boyar mı acaba? Yiyeceklerine katılan bir toz bu ama bunu katınca her zaman yemiyor. Meyveye katıyoruz genelde. Bir süredir d vitamini de istemiyor. Ne zamana kadar kullanmak lazım acaba?
Bu ay kan testi yapacak doktor bakalım hiç yapılmadı bu zamana kadar merak ediyorum. Bu ara kilo alımı da çok yavaşladı geçen bi tarttık 1,5 aydır kilo almamış görünüyor. Ama yemesi de iyi öyle olunca ne yapabilirim ki
Oy kıyamam inşallah hafif atlatırlar Bebişe de kendisine de birşey olmadan. Keşke bir bakan olabilse eşi yapsın beslesin gıdalı yemesi lazım inşallah hafif geçirirler dualarım onlarlaKızlar kız kardeşim ve eşi korona oldular. Hamileydi biliyorsunuz. Gün içinde ara ara ateşi çıkıyordu dün öksürmeye de başlamış. İnşallah ciğerlere inmez. Dua edin kötü bişey olmasın. Bebeğe bişey olmasın sağlıkla doğsun
Kızlar kız kardeşim ve eşi korona oldular. Hamileydi biliyorsunuz. Gün içinde ara ara ateşi çıkıyordu dün öksürmeye de başlamış. İnşallah ciğerlere inmez. Dua edin kötü bişey olmasın. Bebeğe bişey olmasın sağlıkla doğsun
Öyle tatlısın ki Allah birini bin etsin senin ve senin gibi olanlarınSenden de çok razı olsun kuzum. Bir “deniz yıldızı” kurtarabilirsek ne ala...düsturumuz çok şükür
Çok geçmiş olsun geçen hafta Ayşe öyleydi şapır şapır aktı burnu ve salyası ıhlamur falan verdim iyi geldi galiba bir an önce düzelir inş.Almila da nezle iki gündür çok kötü geçiyor geceleri burnu nasıl akıyor ya inş iyileşir bir an önce
Havalar kötüyse biraz daha bekle istersen bizde görümce in makinası var akşamdan yıkıyoruz halı koltuk sabaha kurumuş oluyor onlarıda halledersem Ramazanda günlük rutin temizlik yeter ruhen arınmaya vakit ayırmak lazımFikri bile ne kadar güzelAllah Kerim..şaka falan deriz de Allah nasip eder..yillar sonra kızım anne seni biriyle tanistiracagim adi Ata derse şaşırmam
Ben de ramazan öncesi bir toparlayim ortaligi diyorum ama hava cok kapali..icimden gelmiyor kımıldamak..gunes yok resmen.. camlar kapilar halilar silinecek..açıkçası halilar konusunda emin degilim..yikatsam mi silsem mi?
Tesekkur ederim canim.size de gecmis olsum Almila nezle olmus ya
Yaa Allahim... senin o güzel yüreğini severim severim
Ne düşünceli ne güzel insansın sen Yeşim
Bir defa daha hayran kaldım canım
Ne mutlu sana..hayatlara dokunabilmek..ne mutlu..
Artık kilo alımları yavaşlıyor ama bizim minnakların zaten az olan kiloları üstüne eklemeyince acaba diyor insan ama sağlıklı olsunlar tahlilde yapacaksa ona göre yönlendirir doktorunuz. Ayşenin tahlilleri değerleri hep iyi çıkıyor ama kilo alamıyor napalımNasıl dayandı ben de bilmiyorum ama en ufak bir uyku belirtisi bile göstermedi normalde böyle bir kere daha olmuştu onda da evde değildik etraf çok ilgisini çekti dedim ama o zaman çok sersemdi ağlıyordu yürürken düşüyordu falan bunda bildiğin keyifle oyunlar oynadı neşeliydi enerjikti. 2 kere de dışarı çıkardı babası. En son 8 de uykusu geldiğini gördüm onda bile direndi yataktan çıktı ayağa kalktı. Sonunda emerek uyuyakaldı
Biz bir süredir nutrigen ferromix kullanıyoruz. O da boyar mı acaba? Yiyeceklerine katılan bir toz bu ama bunu katınca her zaman yemiyor. Meyveye katıyoruz genelde. Bir süredir d vitamini de istemiyor. Ne zamana kadar kullanmak lazım acaba?
Bu ay kan testi yapacak doktor bakalım hiç yapılmadı bu zamana kadar merak ediyorum. Bu ara kilo alımı da çok yavaşladı geçen bi tarttık 1,5 aydır kilo almamış görünüyor. Ama yemesi de iyi öyle olunca ne yapabilirim ki
Ah bide o kurutma makinalarından alasım var malum Burda kurutarak kadar güneş ve sıcak olmayınca ver eline yesin mis gibiAynen geri mevsim geldi buzluklar dolsunbu sene çilek kurdurmak istiyorum bide ay nasıl güzel ama nasıl pahalı dışarda millek patlıcan peşinde benimkine bak işte annelik
Evet şekerparem ya gider gibi olup geri gelince nazardan sanırım dedimtemizliyorum sürekli pamukla küçüldü sanırım ama doktora gideceğim 3 haftayı geçince müdahale gerekebilir iş bizim geçti
Aaaa çok üzüldüm tüh ya ne stres olmuştur şimdi beslenmesine dikkat etsin bol bol da dinlensin dualarımda inş Rabbim şifa versin tez zamanda. yavrusunuda sağlıkla alsın kucağına inşKızlar kız kardeşim ve eşi korona oldular. Hamileydi biliyorsunuz. Gün içinde ara ara ateşi çıkıyordu dün öksürmeye de başlamış. İnşallah ciğerlere inmez. Dua edin kötü bişey olmasın. Bebeğe bişey olmasın sağlıkla doğsun
Rabbiö şifalar versin inşallah kuzum hiç bir şey olmaz üzülmeyin allahım korusun hepsini inşallah geçer giderKızlar kız kardeşim ve eşi korona oldular. Hamileydi biliyorsunuz. Gün içinde ara ara ateşi çıkıyordu dün öksürmeye de başlamış. İnşallah ciğerlere inmez. Dua edin kötü bişey olmasın. Bebeğe bişey olmasın sağlıkla doğsun
Bnde erkene çeksem ayni sekilde olur. Ama 7 bucuk cok erkn yaBaharcım uyku süreleri dediğin gibi ama sabah erken kaldırmak gerekiyor bunlara uyup geç yatırmamak için. Deniz 7.30 de kalkıyor 11de ilk uyku 1.5 saat kadar uyuyor bidaha 4Te yatırıyorum onda da 1 saat olunca kaldırıyorum akşam da 9-9.15 gibi güzel oluyor bu sistem ama sabah erken kalkması kötü tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?