2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Nasıl dayandı ben de bilmiyorum ama en ufak bir uyku belirtisi bile göstermedi normalde böyle bir kere daha olmuştu onda da evde değildik etraf çok ilgisini çekti dedim ama o zaman çok sersemdi ağlıyordu yürürken düşüyordu falan bunda bildiğin keyifle oyunlar oynadı neşeliydi enerjikti. 2 kere de dışarı çıkardı babası. En son 8 de uykusu geldiğini gördüm onda bile direndi yataktan çıktı ayağa kalktı. Sonunda emerek uyuyakaldı
Biz bir süredir nutrigen ferromix kullanıyoruz. O da boyar mı acaba? Yiyeceklerine katılan bir toz bu ama bunu katınca her zaman yemiyor. Meyveye katıyoruz genelde. Bir süredir d vitamini de istemiyor. Ne zamana kadar kullanmak lazım acaba?

Bu ay kan testi yapacak doktor bakalım hiç yapılmadı bu zamana kadar merak ediyorum. Bu ara kilo alımı da çok yavaşladı geçen bi tarttık 1,5 aydır kilo almamış görünüyor. Ama yemesi de iyi öyle olunca ne yapabilirim ki

Aynen geri mevsim geldi buzluklar dolsun bu sene çilek kurdurmak istiyorum bide ay nasıl güzel ama nasıl pahalı dışarda millek patlıcan peşinde benimkine bak işte annelik
Evet şekerparem ya gider gibi olup geri gelince nazardan sanırım dedim temizliyorum sürekli pamukla küçüldü sanırım ama doktora gideceğim 3 haftayı geçince müdahale gerekebilir iş bizim geçti

Geçmiş olsun canım en hafif şekilde atlatırlar inşallah. Kaç aylık hamile

Şekercim dönem dönem bı cogumuzda oluyor demekki. Hatırlarsan bende duruya hamile iken bez savaşı vardı. Hangimiz yeri geldi bagarmadikki. Ben şunu anladım babada değil, bir çocuk için haytta en değerli oyuncak, en değerli insan anne. Paylaşılamayan tek kişi anne. Zaman zaman ilgi üzerlerinden azalsa, yada beklentileri artsa karsilayamadiğımız zaman, çocuk bütün hayal gücünü kullanıyor dikkati üzerine çekmek için. Mesleğinin vermiş olduğu artı ile büyüttün sen Ali'yi. Bir çok olumlu veya olumsuz konularda bilgin var. Bu seni üzüyor stresini istediğin kadar sakla, bizler anlamadığını düşünsekte çocuklar o kadar akilliki. Bilginden dolayı her yaptığı hareketi tavrı anlamlandiriyorsun. Belki ben farkında bile değilken, sen hep işaretleri inceliyorsun. Buda seni geriyor, çocuklar söz konusu olduğunda hepimiz hassasiz. Ama sen ektrasa hassassin mesleğin gereği. Yardımcı olmak isterdim ama malesef, Bir çok konuda ben senden yardım alıyorum. İnşallah tez vakitte herşeyin yoluna girmesini dileyebilirim.

Baharcım uyku süreleri dediğin gibi ama sabah erken kaldırmak gerekiyor bunlara uyup geç yatırmamak için. Deniz 7.30 de kalkıyor 11de ilk uyku 1.5 saat kadar uyuyor bidaha 4Te yatırıyorum onda da 1 saat olunca kaldırıyorum akşam da 9-9.15 gibi güzel oluyor bu sistem ama sabah erken kalkması kötü tabi

dünürüm,Rabbim sifa versin, en hafif şekilde atlatsınlar insallah ailecek, masum yavrucak hürmetine. sağlıkla dogumunu yapsin, bebeklerini kucaklarina alsinlar.

Allahım yavrularımızın yoluna Allahtan korkan kuldan utanan vicdanlı merhametli insanları çıkarsın, eş etsin. Belli mi olur dünürüm hayat güzellikler getirsin inşallah
Sen de cansın güzel komşum
Kuzum Aliş Elifi kıskanıyor gibi. Sen daha iyisini bilirsin. Ama çişini tutması iyi değil sağlık açısından. Oyunla falan çiş yaptırabilsen keşke. Su tüketimi nasıl
Allah kabul etsin
ne kadar incesin, örnek alınacak insansın.
Saol kuzum. Estağfurullah iyi görüşlerin kuzum benim
Çok hareketliler ondan da almamış olabilir. Durmuyorlar biran. Canları saolsun.
Oy kıyamam inşallah hafif atlatırlar Bebişe de kendisine de birşey olmadan. Keşke bir bakan olabilse eşi yapsın beslesin gıdalı yemesi lazım inşallah hafif geçirirler dualarım onlarla

S Susam_tanesi kardeşinin hala burada olduğunu bilmiyordum.bir dönem burda oldugunu soylemistin diye hatirliyoum..çorlu demiştin gerci. Uzak kalıyor bize. Allah sifa versin..gececektir insaallah.. cok var korona kapıp hamileyken iyilesen.yüreğini darlama...kardesine hep pozitif seyler anlat..mumkum olduğunca arayıp ona espriler yap güldür..mutlu olmak cok önemli bence Allahim sifasini versin..

Burda hic azalmadi zaten..aslinda buna da biraz psiklojim yoruluyor..Ali surekli disariyi istiyor.babaanneye gitmeyi bile azalttik.

Kalppare şekerimparem, bazen bir davranış bizim sandığımız kadar köklü olmayabiliyor. önce icin bir rahat olsun, emin ol cocuklar duygu sensörü gibiler, en ufak bir şeyi hissediyorlar. (ben büyük kizim icin psikologa gitmiştim, daha birinci sınıfta, benim aklımda neler neler var, bir seans yaptı, baska gerek yok kendi bu durumla mücadele ediyor dedi, sevine sevine geri donduyduk.)

çiş tutma meselesinde Ali bunu ilgi çekmek için de yapabilir. (bu ara kendim gozleyecegim dediğin icin diyorum) bazen cocuklar ilginin iyisi kötüsü olmaz diye düşünüyorlar, ya da sen çişini tutma, tuvalete git dedikçe, demek ben çişimi tutan bir çocuğum, öyleyse tutmalıyım diye düşünebilir. ben cocukken annem istahsizligimi çok dillendirirdi. biryere giderdik, aslinda açım, canim da istiyor yemek, kendi kendime ben istahsiz bir cocugum yememem lazim diye düşünür, yemeğe itiraz ederdim.

bu ara hiç problem yokmuş gibi davran, belki soner bu davranışı. çok tutuyor dediğin icin diyorum, yoksa oyunu bozmamak için çiş tutmayan cocuk yoktur herhalde. oyunun en guzel yerinde kim tuvalete gitmek ister ki

Çok geçmiş olsun canım inşallah en hafif şekilde atlatırlar Allah yardımcıları olsun

Almila da nezle iki gündür çok kötü geçiyor geceleri burnu nasıl akıyor ya inş iyileşir bir an önce
Çok geçmiş olsun geçen hafta Ayşe öyleydi şapır şapır aktı burnu ve salyası ıhlamur falan verdim iyi geldi galiba bir an önce düzelir inş.
Havalar kötüyse biraz daha bekle istersen bizde görümce in makinası var akşamdan yıkıyoruz halı koltuk sabaha kurumuş oluyor onlarıda halledersem Ramazanda günlük rutin temizlik yeter ruhen arınmaya vakit ayırmak lazım
Artık kilo alımları yavaşlıyor ama bizim minnakların zaten az olan kiloları üstüne eklemeyince acaba diyor insan ama sağlıklı olsunlar tahlilde yapacaksa ona göre yönlendirir doktorunuz. Ayşenin tahlilleri değerleri hep iyi çıkıyor ama kilo alamıyor napalım
Ah bide o kurutma makinalarından alasım var malum Burda kurutarak kadar güneş ve sıcak olmayınca ver eline yesin mis gibi
Gözü neden geçme di ki hala bi göster artık inş müdahaleye gerek kalmaz oku bol bol nas Felak pamuk premsese
Aaaa çok üzüldüm tüh ya ne stres olmuştur şimdi beslenmesine dikkat etsin bol bol da dinlensin dualarımda inş Rabbim şifa versin tez zamanda. yavrusunuda sağlıkla alsın kucağına inş

Rabbiö şifalar versin inşallah kuzum hiç bir şey olmaz üzülmeyin allahım korusun hepsini inşallah geçer gider

S Susam_tanesi geçmiş olsun kardeşine . İnşallah ciğerlere inmeden atlatır . Nasıl stres olmuştır şimdi o psikoloji ile . Allah şifa versin . Bu arada İpek kaç nisan doğumluydu ? Sena da bu ara direniyor uykuya . Uyumadıgında da gayet enerjik oluyor . Hafta sonu temizlik ve hazırlıkla geçti çok ilgilenemedim . Senin gibi düşündüm acaba benimle vakit geçirmek istediği için mi böyle oldu diye . Bakalım bugun nasıl olacak . Ben de uyku aralarını 3 saat 3,5 saat ve son uykudan 4 saat sonra da gece uykusu şeklinde yapmaya çalışıyorum .

Bnde erkene çeksem ayni sekilde olur. Ama 7 bucuk cok erkn ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…