Eline saglik. Bende bir abimizin esi satiyor borek ona borekle sarma siparisi verdim bir kek birde amerikan salatasi yaparim turta belki birde yetisirs4e. Ben balonlari gunduzden sisiririm heralde :) gece patlar mi onceki gunden yapsam ondan korktumBKGK haftasonu yaptım bakalım hazırlık bir salatalarım kaldı onu da gününde yapacağım . Poğaça , börek , tatlı kurabiye , tuzlu kurabiye attım dolaba epeyce . 30 kişi ağırlar herhalde pastası yapılıyor yanına da mercimek köftesi ve bir de yoğurtlu bir salata oldum mu tamam . Sen aldığın balonları ne zaman şişireceksin gününde mi . Bir gün öncesinde hazırlatsam iner mi acaba . Balon fobim var bir de mümkün değil şişiremem . Arkadaşlardan birinin kocası da benden beter balon olan odaya bile giremiyor bakalım ne yapacaksak
Canim gercekten diste cok etkiliyor. Nazar degmesin gecip gidecek herseyi yiyecekler insallah :)S Sonsuzsukurler bu ara Sena ile hiç bir şey yapamıyoruz etkinlik olarak . Etkinlikler bu ara içten gelen herşeypopomuzun üstüne oturamadıgımız için en sevdiğimiz etkinlik ev gezmesi , karıştırması maşallah bu ara yememiz iyi . Düşünebiliyor musunuz ağzını açıyor. Neyse daha fazla devam etmeyim ben kendi kendime çok nazar ediyorum dillendirince aradaki sıkıntı benim gerginliğimdi ve üstüne de dişleriydi sanırım . Allah bütün çocuklara bol bol uyku bol bol iştah ve sağlık versin her şeyin başında
Akşam erken yatması benim için çok iyi o yüzdej katlanıyorumBnde erkene çeksem ayni sekilde olur. Ama 7 bucuk cok erkn ya
Canımmm benim senin güzel görüşlerin . Amin Allah çok versin daha çok paylaşalım inşallahÖyle tatlısın ki Allah birini bin etsin senin ve senin gibi olanların
Kuzum bizim balonlar dün itibariyle şişti. Hatta gece eşim süsledi salonu heryer balon çok sevimli görünüyor onun fotosunu gidince çekerim sizeBKGK haftasonu yaptım bakalım hazırlık bir salatalarım kaldı onu da gününde yapacağım . Poğaça , börek , tatlı kurabiye , tuzlu kurabiye attım dolaba epeyce . 30 kişi ağırlar herhalde pastası yapılıyor yanına da mercimek köftesi ve bir de yoğurtlu bir salata oldum mu tamam . Sen aldığın balonları ne zaman şişireceksin gününde mi . Bir gün öncesinde hazırlatsam iner mi acaba . Balon fobim var bir de mümkün değil şişiremem . Arkadaşlardan birinin kocası da benden beter balon olan odaya bile giremiyor bakalım ne yapacaksak
Canım geçmiş olsun ilaç kullanıyor mu benim kuzenim eşi 4 aylıkken ve başka bir kuzenimde 7 aylıkken oldular bebek de anneleri de sağlıkla atlattılar umarım kardeşinde atlatır onlar sadece kan sulandırıcı kullanmışlar kuzenime birde buhar veriyorlarmış hastaneye gelgit yapıyordu İstanbul daKızlar kız kardeşim ve eşi korona oldular. Hamileydi biliyorsunuz. Gün içinde ara ara ateşi çıkıyordu dün öksürmeye de başlamış. İnşallah ciğerlere inmez. Dua edin kötü bişey olmasın. Bebeğe bişey olmasın sağlıkla doğsun
Bazen geleneksel yöntemler lazım mesela anne terliği,Ya kızlar benim bu oglanla başim derttebu ara yine inat evresindeyizz.. oglum tuvalete git hayir..oglum uyku vakti hayir.. anne aciktim..oglum sofra hazır..hayir..ee az once acim diyordun..yemiycem..iyi tamam yeme..tamam yicem..1kasik yiyor kaciyor..surekli kovalamaca ariyor.az once babasi yatirirken debelebmis adamin cenesine tekmesi gelmis.dili kocaman yarıldı..atti tepem.. bu kadar da yapma oglum biz sana ne yapiyoruz da boyle davraniyorsun diyorum.o da agliyor..aglama diyorum..yine agliyor..siz sakin olun once diyor.ee once zaten gulerek sakin bi sekilde konusuyorum.vakit geldigini soyluyorum.. uyuma vaktine 30 dk kala basliyorum hatirlatmaya..ama noluyorsa oluyor..aslinda babasini kiskaniyor..daha fazla vakit gecirmek istiyor..kriz burdan kopuyor..
Ben iyi bir egitim vermek istiyorum..ama en onemlisi mutlu iki cocuk yetistirmek istiyorum.mutlu olsunlar..gerisi gelir zaten..ama surekli hayir diyerek kendini yere atiyor..
Egitimini aldigim butun yöntemleri deniyorum..biliuorum bu bi surec..sakin kalmaliyim..gecici..ama bir yerlerde hata yapmis olmaliyim fikrinden de kurtulamıyorum..inat evresi geçmiş olmaliydi..yoksa karakteri m9 bu cocugin bu? Ozellikle wc cok problemli..gitmiyecegim diye kendini paraliyor..bi kalkinca bi yatarken gidiyor bazen..bazen oglen de gidiyor.çok az..egitimini alirken cocuklarin idrar tutarken mutlu olduklarimi duymustum..o da diyor zaten..ben boyle mutluyum diye.hosuna gidiyormus.ama bazen darlaniyorum.korkuyorum bi yerine bsiey olacak ya da psikoljik mi diye..tuvalet egitimimiz de.cok priblemli olmustu..acaba onun etkisi mi diyorum..
Bi caresi olan var mi
9 haftalık çok yeniGeçmiş olsun canım en hafif şekilde atlatırlar inşallah. Kaç aylık hamile
dünürüm,Rabbim sifa versin, en hafif şekilde atlatsınlar insallah ailecek, masum yavrucak hürmetine. sağlıkla dogumunu yapsin, bebeklerini kucaklarina alsinlar.
Eşi ile ayrı odalardalar virüs yükü artmasın diye bir araya gelmiyorlar. Eşi önce kaptı iş yerinden o getirdi. Halbuki kardeşim eczanede çalışıyordu ama olacakmış demekki diğer taraftan olduAllahım yavrularımızın yoluna Allahtan korkan kuldan utanan vicdanlı merhametli insanları çıkarsın, eş etsin. Belli mi olur dünürüm hayat güzellikler getirsin inşallah
Sen de cansın güzel komşum
Kuzum Aliş Elifi kıskanıyor gibi. Sen daha iyisini bilirsin. Ama çişini tutması iyi değil sağlık açısından. Oyunla falan çiş yaptırabilsen keşke. Su tüketimi nasıl
Saol kuzum. Estağfurullah iyi görüşlerin kuzum benim
Çok hareketliler ondan da almamış olabilir. Durmuyorlar biran. Canları saolsun.
Oy kıyamam inşallah hafif atlatırlar Bebişe de kendisine de birşey olmadan. Keşke bir bakan olabilse eşi yapsın beslesin gıdalı yemesi lazım inşallah hafif geçirirler dualarım onlarla
Çok geçmiş olsun canım inşallah en hafif şekilde atlatırlar Allah yardımcıları olsun
Rabbiö şifalar versin inşallah kuzum hiç bir şey olmaz üzülmeyin allahım korusun hepsini inşallah geçer gider
Aynen ben de tahlili merak ediyorum bakalım. Önceki aylar fazla almıştı persentil atlamıştık hatta. AnlamadımÇok geçmiş olsun geçen hafta Ayşe öyleydi şapır şapır aktı burnu ve salyası ıhlamur falan verdim iyi geldi galiba bir an önce düzelir inş.
Havalar kötüyse biraz daha bekle istersen bizde görümce in makinası var akşamdan yıkıyoruz halı koltuk sabaha kurumuş oluyor onlarıda halledersem Ramazanda günlük rutin temizlik yeter ruhen arınmaya vakit ayırmak lazım
Artık kilo alımları yavaşlıyor ama bizim minnakların zaten az olan kiloları üstüne eklemeyince acaba diyor insan ama sağlıklı olsunlar tahlilde yapacaksa ona göre yönlendirir doktorunuz. Ayşenin tahlilleri değerleri hep iyi çıkıyor ama kilo alamıyor napalım
Ah bide o kurutma makinalarından alasım var malum Burda kurutarak kadar güneş ve sıcak olmayınca ver eline yesin mis gibi
Gözü neden geçme di ki hala bi göster artık inş müdahaleye gerek kalmaz oku bol bol nas Felak pamuk premsese
Aaaa çok üzüldüm tüh ya ne stres olmuştur şimdi beslenmesine dikkat etsin bol bol da dinlensin dualarımda inş Rabbim şifa versin tez zamanda. yavrusunuda sağlıkla alsın kucağına inş
16 nisan doğumlu. Kesinlikle bir uyku gerilemesi yaşıyoruz. Bakalım bugün bakıcıyla nasıl geçecek? Bizim normal düzenimiz de böyleydi 10.30 ilk uyku 15.30 ikinci uyku 22.00 en geç gece uykusu. O yüzden ben şoklardayım.S Susam_tanesi geçmiş olsun kardeşine . İnşallah ciğerlere inmeden atlatır . Nasıl stres olmuştır şimdi o psikoloji ile . Allah şifa versin . Bu arada İpek kaç nisan doğumluydu ? Sena da bu ara direniyor uykuya . Uyumadıgında da gayet enerjik oluyor . Hafta sonu temizlik ve hazırlıkla geçti çok ilgilenemedim . Senin gibi düşündüm acaba benimle vakit geçirmek istediği için mi böyle oldu diye . Bakalım bugun nasıl olacak . Ben de uyku aralarını 3 saat 3,5 saat ve son uykudan 4 saat sonra da gece uykusu şeklinde yapmaya çalışıyorum .
Çorlu değil burgaz canım orda hep orda olacak geçici bişey değil. Eşi oralı orda çalışıyor. İşin kötüsü eğer bilerek öyle hissettirmiyorsa ben daha stresliyim o daha rahat gibi. İnşallah ciğere inmez falan dedim sonra pişman oldum. Doktoru da pek bişey dememiş. Vitamin bile kardeşim sorunca söylemiş. Ona da biraz canı sıkkın. Öyle iyi doktorlar yok burda bir kaç tane var herkes onlara gidiyor bi özellikleri de yok diyor.S Susam_tanesi kardeşinin hala burada olduğunu bilmiyordum.bir dönem burda oldugunu soylemistin diye hatirliyoum..çorlu demiştin gerci. Uzak kalıyor bize. Allah sifa versin..gececektir insaallah.. cok var korona kapıp hamileyken iyilesen.yüreğini darlama...kardesine hep pozitif seyler anlat..mumkum olduğunca arayıp ona espriler yap güldür..mutlu olmak cok önemli benceAllahim sifasini versin..
Burda hic azalmadi zaten..aslinda buna da biraz psiklojim yoruluyor..Ali surekli disariyi istiyor.babaanneye gitmeyi bile azalttik.
Ay ne Güzel hazırlıklar başlamış heycanla bekliyoruz. Günler öncesinden yavaş sakin kafa hazırlanmakta bir başka oluyor. Kolay gelsin sizlere.Canımmm benim senin güzel görüşlerin . Amin Allah çok versin daha çok paylaşalım inşallah
Kuzum bizim balonlar dün itibariyle şişti. Hatta gece eşim süsledi salonu heryer balon çok sevimli görünüyor onun fotosunu gidince çekerim size
Umarım öyledir bakalım. Genel durumunda bir sıkıntı görmediğim için ben de çok endişe etmiyorum ama eşim biraz takıyor.S Susam_tanesi canim cok geçmiş olsin benim arkadaşımda hamileyken geçirdi cok sukur sıkıntı olmadi. Rabbim korusun insallah. Ben buraya yazmıştım hatirlarsin belki karya da 9. Ayinda hic kilo almamsti 40 gr cik almisti boyda ayniydi hatta baya endiselenip doktora goturdum doktor 1 kac ay daha takip edelim birseyi yoktur enerjisini baska seylere veriyor artik demsti ve son aylarda azda olsa 150 200 gr kadar aldi ama boyu uzadi bas cevreside artıyor o yuzden problem yok bence
Kullanmıyor. Sadece vitamin ve ateş için parol. Bi de mide bulantısı ilacı.Canım geçmiş olsun ilaç kullanıyor mu benim kuzenim eşi 4 aylıkken ve başka bir kuzenimde 7 aylıkken oldular bebek de anneleri de sağlıkla atlattılar umarım kardeşinde atlatır onlar sadece kan sulandırıcı kullanmışlar kuzenime birde buhar veriyorlarmış hastaneye gelgit yapıyordu İstanbul da
Hey maşallah neler yapmışsın ziyafet var desene. Ben gönüllü balon şişirme ye gelebilirim. Menü sağlam ucundan koklatirsin herhalBKGK haftasonu yaptım bakalım hazırlık bir salatalarım kaldı onu da gününde yapacağım . Poğaça , börek , tatlı kurabiye , tuzlu kurabiye attım dolaba epeyce . 30 kişi ağırlar herhalde pastası yapılıyor yanına da mercimek köftesi ve bir de yoğurtlu bir salata oldum mu tamam . Sen aldığın balonları ne zaman şişireceksin gününde mi . Bir gün öncesinde hazırlatsam iner mi acaba . Balon fobim var bir de mümkün değil şişiremem . Arkadaşlardan birinin kocası da benden beter balon olan odaya bile giremiyor bakalım ne yapacaksak
Evet daha çok yeni kolaydan atlatır sağlıkla gebeliğini tamamlar inşallah9 haftalık çok yeni
Ahhh ya çok üzüldüm kuzum benşm inşallah hiçbir şey olmaz hissetmeden gider hemen yeğenine sağlıkla gelsin dünyaya ibşallahKızlar kız kardeşim ve eşi korona oldular. Hamileydi biliyorsunuz. Gün içinde ara ara ateşi çıkıyordu dün öksürmeye de başlamış. İnşallah ciğerlere inmez. Dua edin kötü bişey olmasın. Bebeğe bişey olmasın sağlıkla doğsun
Tühh pompa devreye girdi
İyi canım ilaç önerilmiyor zaten bol C vitamini alsın bizim doktor bir arkadaş vardı o diyordu C vitamini ve güneşe çıkın bol bol çok zorlanmadan atlatır İnş hiç öyle doktor falan düşünüp de sıkmasın canını artık atlatmak daha rahat ve çok var öyle atlatan gebelikte moralini yüksek tutmaya çalışsınUmarım öyledir bakalım. Genel durumunda bir sıkıntı görmediğim için ben de çok endişe etmiyorum ama eşim biraz takıyor.
Kullanmıyor. Sadece vitamin ve ateş için parol. Bi de mide bulantısı ilacı.
Yarına aldım canım randevu akalım gideceğiz artık doktorun verdiği ilaç işe yaramadı kullandık amaÇok geçmiş olsun geçen hafta Ayşe öyleydi şapır şapır aktı burnu ve salyası ıhlamur falan verdim iyi geldi galiba bir an önce düzelir inş.
Havalar kötüyse biraz daha bekle istersen bizde görümce in makinası var akşamdan yıkıyoruz halı koltuk sabaha kurumuş oluyor onlarıda halledersem Ramazanda günlük rutin temizlik yeter ruhen arınmaya vakit ayırmak lazım
Artık kilo alımları yavaşlıyor ama bizim minnakların zaten az olan kiloları üstüne eklemeyince acaba diyor insan ama sağlıklı olsunlar tahlilde yapacaksa ona göre yönlendirir doktorunuz. Ayşenin tahlilleri değerleri hep iyi çıkıyor ama kilo alamıyor napalım
Ah bide o kurutma makinalarından alasım var malum Burda kurutarak kadar güneş ve sıcak olmayınca ver eline yesin mis gibi
Gözü neden geçme di ki hala bi göster artık inş müdahaleye gerek kalmaz oku bol bol nas Felak pamuk premsese
Aaaa çok üzüldüm tüh ya ne stres olmuştur şimdi beslenmesine dikkat etsin bol bol da dinlensin dualarımda inş Rabbim şifa versin tez zamanda. yavrusunuda sağlıkla alsın kucağına inş
Amin canım inşallahAhhh ya çok üzüldüm kuzum benşm inşallah hiçbir şey olmaz hissetmeden gider hemen yeğenine sağlıkla gelsin dünyaya ibşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?