2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
BKGK haftasonu yaptım bakalım hazırlık bir salatalarım kaldı onu da gününde yapacağım . Poğaça , börek , tatlı kurabiye , tuzlu kurabiye attım dolaba epeyce . 30 kişi ağırlar herhalde pastası yapılıyor yanına da mercimek köftesi ve bir de yoğurtlu bir salata oldum mu tamam . Sen aldığın balonları ne zaman şişireceksin gününde mi . Bir gün öncesinde hazırlatsam iner mi acaba . Balon fobim var bir de mümkün değil şişiremem . Arkadaşlardan birinin kocası da benden beter balon olan odaya bile giremiyor bakalım ne yapacaksak

Eline saglik. Bende bir abimizin esi satiyor borek ona borekle sarma siparisi verdim bir kek birde amerikan salatasi yaparim turta belki birde yetisirs4e. Ben balonlari gunduzden sisiririm heralde :) gece patlar mi onceki gunden yapsam ondan korktum

S Sonsuzsukurler bu ara Sena ile hiç bir şey yapamıyoruz etkinlik olarak . Etkinlikler bu ara içten gelen herşey popomuzun üstüne oturamadıgımız için en sevdiğimiz etkinlik ev gezmesi , karıştırması maşallah bu ara yememiz iyi . Düşünebiliyor musunuz ağzını açıyor. Neyse daha fazla devam etmeyim ben kendi kendime çok nazar ediyorum dillendirince aradaki sıkıntı benim gerginliğimdi ve üstüne de dişleriydi sanırım . Allah bütün çocuklara bol bol uyku bol bol iştah ve sağlık versin her şeyin başında

S Susam_tanesi canim cok geçmiş olsin benim arkadaşımda hamileyken geçirdi cok sukur sıkıntı olmadi. Rabbim korusun insallah. Ben buraya yazmıştım hatirlarsin belki karya da 9. Ayinda hic kilo almamsti 40 gr cik almisti boyda ayniydi hatta baya endiselenip doktora goturdum doktor 1 kac ay daha takip edelim birseyi yoktur enerjisini baska seylere veriyor artik demsti ve son aylarda azda olsa 150 200 gr kadar aldi ama boyu uzadi bas cevreside artıyor o yuzden problem yok bence

Canim gercekten diste cok etkiliyor. Nazar degmesin gecip gidecek herseyi yiyecekler insallah :)

Öyle tatlısın ki Allah birini bin etsin senin ve senin gibi olanların
Canımmm benim senin güzel görüşlerin . Amin Allah çok versin daha çok paylaşalım inşallah
Kuzum bizim balonlar dün itibariyle şişti. Hatta gece eşim süsledi salonu heryer balon çok sevimli görünüyor onun fotosunu gidince çekerim size

Eklentiler

• 325E0F90-B163-45F1-9A2F-8F1D3E2C95E7.webp
    45 KB · Görüntüleme: 41
Canım geçmiş olsun ilaç kullanıyor mu benim kuzenim eşi 4 aylıkken ve başka bir kuzenimde 7 aylıkken oldular bebek de anneleri de sağlıkla atlattılar umarım kardeşinde atlatır onlar sadece kan sulandırıcı kullanmışlar kuzenime birde buhar veriyorlarmış hastaneye gelgit yapıyordu İstanbul da

Bazen geleneksel yöntemler lazım mesela anne terliği,
Şaka bi yana kuzum valla çocuklardaki inada çare yok sanırım

Hepinize çok teşekkür ederim

Geçmiş olsun canım en hafif şekilde atlatırlar inşallah. Kaç aylık hamile
9 haftalık çok yeni
dünürüm,Rabbim sifa versin, en hafif şekilde atlatsınlar insallah ailecek, masum yavrucak hürmetine. sağlıkla dogumunu yapsin, bebeklerini kucaklarina alsinlar.

Eşi ile ayrı odalardalar virüs yükü artmasın diye bir araya gelmiyorlar. Eşi önce kaptı iş yerinden o getirdi. Halbuki kardeşim eczanede çalışıyordu ama olacakmış demekki diğer taraftan oldu

İşin kötüsü mide bulantısı çok her yediği çıkıyor. Ona canı sıkkın bağışıklığım düşüyor diye.
Çok geçmiş olsun canım inşallah en hafif şekilde atlatırlar Allah yardımcıları olsun

Rabbiö şifalar versin inşallah kuzum hiç bir şey olmaz üzülmeyin allahım korusun hepsini inşallah geçer gider

Aynen ben de tahlili merak ediyorum bakalım. Önceki aylar fazla almıştı persentil atlamıştık hatta. Anlamadım
16 nisan doğumlu. Kesinlikle bir uyku gerilemesi yaşıyoruz. Bakalım bugün bakıcıyla nasıl geçecek? Bizim normal düzenimiz de böyleydi 10.30 ilk uyku 15.30 ikinci uyku 22.00 en geç gece uykusu. O yüzden ben şoklardayım.
Çorlu değil burgaz canım orda hep orda olacak geçici bişey değil. Eşi oralı orda çalışıyor. İşin kötüsü eğer bilerek öyle hissettirmiyorsa ben daha stresliyim o daha rahat gibi. İnşallah ciğere inmez falan dedim sonra pişman oldum. Doktoru da pek bişey dememiş. Vitamin bile kardeşim sorunca söylemiş. Ona da biraz canı sıkkın. Öyle iyi doktorlar yok burda bir kaç tane var herkes onlara gidiyor bi özellikleri de yok diyor.

Ay ne Güzel hazırlıklar başlamış heycanla bekliyoruz. Günler öncesinden yavaş sakin kafa hazırlanmakta bir başka oluyor. Kolay gelsin sizlere.

Umarım öyledir bakalım. Genel durumunda bir sıkıntı görmediğim için ben de çok endişe etmiyorum ama eşim biraz takıyor.
Kullanmıyor. Sadece vitamin ve ateş için parol. Bi de mide bulantısı ilacı.

Hey maşallah neler yapmışsın ziyafet var desene. Ben gönüllü balon şişirme ye gelebilirim. Menü sağlam ucundan koklatirsin herhal

Ahhh ya çok üzüldüm kuzum benşm inşallah hiçbir şey olmaz hissetmeden gider hemen yeğenine sağlıkla gelsin dünyaya ibşallah

Tühh pompa devreye girdi Umudum- a kendimi davet ettirmeye çalışıyordum. Tabi artık gerek kalmadı

İyi canım ilaç önerilmiyor zaten bol C vitamini alsın bizim doktor bir arkadaş vardı o diyordu C vitamini ve güneşe çıkın bol bol çok zorlanmadan atlatır İnş hiç öyle doktor falan düşünüp de sıkmasın canını artık atlatmak daha rahat ve çok var öyle atlatan gebelikte moralini yüksek tutmaya çalışsın

Yarına aldım canım randevu akalım gideceğiz artık doktorun verdiği ilaç işe yaramadı kullandık ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…