- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Sağol kuzum verilmiş verilecek sadakanız varmış birini sevindirin inşFikri bile ne kadar güzelAllah Kerim..şaka falan deriz de Allah nasip eder..yillar sonra kızım anne seni biriyle tanistiracagim adi Ata derse şaşırmam
Ben de ramazan öncesi bir toparlayim ortaligi diyorum ama hava cok kapali..icimden gelmiyor kımıldamak..gunes yok resmen.. camlar kapilar halilar silinecek..açıkçası halilar konusunda emin degilim..yikatsam mi silsem mi?
Tesekkur ederim canim.size de gecmis olsum Almila nezle olmus ya
Yaa Allahim... senin o güzel yüreğini severim severim
Ne düşünceli ne güzel insansın sen Yeşim
Bir defa daha hayran kaldım canım
Ne mutlu sana..hayatlara dokunabilmek..ne mutlu..
Kızlar bir yaş sonrası kan ilacı kullanacaklar ya da öncesi de diş çıktıktan sonra kırmızı boyayan Demir preparatları dişlerde kararma çürüme yapıyor . Siz biliyorsunuzdur zaten ama ben ocean a geçtim onda bu sorunlar olmuyor bir süre daha destekleyeceğim almilayı sizinle de paylaşayım istedim
Bacım ben deyince yanlış anlaşılıyor ama bınları çözmek için doğru işi bilen birinden destek almak şart. Sen güzelce bir psikolojik danışman araştır o çocuğunu seni görür değerlendirir ona göre sana yardımcı olur. Şimdi birinin tecrübesi çok işine yarar birinin ki ters teper daha kötü olur . Evet çocuk olacak illa ki sorunlar ama bu iş çözülmeyecek bir evredeyse de doğru yöntemi bulmak için bir şeyler yapman gerekiyorYa kızlar benim bu oglanla başim derttebu ara yine inat evresindeyizz.. oglum tuvalete git hayir..oglum uyku vakti hayir.. anne aciktim..oglum sofra hazır..hayir..ee az once acim diyordun..yemiycem..iyi tamam yeme..tamam yicem..1kasik yiyor kaciyor..surekli kovalamaca ariyor.az once babasi yatirirken debelebmis adamin cenesine tekmesi gelmis.dili kocaman yarıldı..atti tepem.. bu kadar da yapma oglum biz sana ne yapiyoruz da boyle davraniyorsun diyorum.o da agliyor..aglama diyorum..yine agliyor..siz sakin olun once diyor.ee once zaten gulerek sakin bi sekilde konusuyorum.vakit geldigini soyluyorum.. uyuma vaktine 30 dk kala basliyorum hatirlatmaya..ama noluyorsa oluyor..aslinda babasini kiskaniyor..daha fazla vakit gecirmek istiyor..kriz burdan kopuyor..
Ben iyi bir egitim vermek istiyorum..ama en onemlisi mutlu iki cocuk yetistirmek istiyorum.mutlu olsunlar..gerisi gelir zaten..ama surekli hayir diyerek kendini yere atiyor..
Egitimini aldigim butun yöntemleri deniyorum..biliuorum bu bi surec..sakin kalmaliyim..gecici..ama bir yerlerde hata yapmis olmaliyim fikrinden de kurtulamıyorum..inat evresi geçmiş olmaliydi..yoksa karakteri m9 bu cocugin bu? Ozellikle wc cok problemli..gitmiyecegim diye kendini paraliyor..bi kalkinca bi yatarken gidiyor bazen..bazen oglen de gidiyor.çok az..egitimini alirken cocuklarin idrar tutarken mutlu olduklarimi duymustum..o da diyor zaten..ben boyle mutluyum diye.hosuna gidiyormus.ama bazen darlaniyorum.korkuyorum bi yerine bsiey olacak ya da psikoljik mi diye..tuvalet egitimimiz de.cok priblemli olmustu..acaba onun etkisi mi diyorum..
Bi caresi olan var mi
Canımmm çok teşekkür ederim arkadaşım bıgün bir vitamin aldıRdım oceanın iburamin de yarın aldırayım unuttum onu yaya ne güzel çok iyi yapıyorsunuz
ah ben ne isterdim. aslında biz de onlara mi not bıraksak.mektup. çok isterdim annemden bana bir ses video not . kötü oldukça bunlarla ayağa kalkardım.
dışarıdan sipariş ver aç bırakma kendini. benim midem küçüldü sanirim açlık değil de yorgunluk uykusuzluk enseden bir başlıyor ağrı kulak arkası kepçesi şakak çeneye kadar dayanılmaz ağrı ve mode bulantusi oluyor istifra edince basimdaki baski azalıyor nispeten. mentollu tas var elimde bi de parol. baska birsey yok. cok kotuysem birilerini cagirip dus alip uyumaya calisiyorum.
notumu aldım araştırayım bi susamim. sagolasin.
hele bi de beni düşün hamileyim arel küçük ben de attım kendimi hastaneye. çalıştığım hastane de değil ünv e gittik ama bir yararım olur en azından doktor tanıdık felan gittim öyle. ama adanaya götürmediler eşim gitmişti sağolsun. o da sağlıkçı zaten ✌
çok geçmiş olsun. hava değişimi. akması iyi tikanmasindan. insallah cabucak atlatir. sen destekle. iburamin zero ver. ihlamur içir. corba yap. sivi destegini ihmal etme canim
hayranim sana sabrina enerjine kadin
benimde bulmam zor olmuyor. babamlar evi yani buyudugum mahalle köy gibi durumu olmayan çok ne yazik ki. bu devirde zaten çok zor ki hayat
cansın ❤
İnşallah içinize sinen bir araba olur kazasız belasız kullanın inşallah kuzumSelam kizlar
Kalppare canim büyük geçmiş olsun
Helinnnnn evet canim regl dönemim suan olurum bugun yarin :) hormonlar cok etkileniyor malesef
@Sonsuzsukurler canim selam ıyiyiz cok şükür. Esim o ara gitmisti ama bayadir gitmiyor. En gec 2 aya kadar memlkete gidicem insallah bendr bakalim su araba isimiz var Inşallah temiz gönlümüze gore alabilirz. Sen nasilsin ?
@nzh99 ahh ne guzel birsey yapmissinizbende imkanim olsa çocukları sevindirmek isterim cok hayallerim var ama iste imkanlar ve şimdide virus vs. Inşallah ilerde kismet olur..
@Susam_tanesi ayy nasil dayandi canim ya o kadar saat
Bende saatleri duzenlemeye calisiyorum ama sacma sapan bir hal aldi ilk uyku 3 bucuk saat sonra 2. Uyku 4 saat ve gece uykusu ise 4 bucuk saat sonra diyor irlandali anne. Ama boyle oluncada cocuk gece 11 11 bucuklara kaliyor birde benimki uykusu gelince agliyor bana yapisiyor anlıyorum. Insallah duzene girerde rahatlariz
@Umudum- canim bende carsamba aksamo yapicam oyle fazla kimse olmayacak ama yasak var diye mecburen erteledik. Simdiden sarma ve borek siparisini verdik. Esimde pasta yaptıracak. Bende kek vs kolayıma ne gelirse yapicam. Bugunde temizlik yaptim:) sanada kolay gelsin :)
Çok geçmiş olsun bu migren nasıl bir illet böyle. Senin uykusuz kalmaman gerekiyor öyleyse. Buda mümkün olmuyor degilmi 2 çocuk. benim hamile iken başım bir kaç defa ağrıdı, cekememiştim. Migren ağrısı da daha farklıdır sanırım. Allah yardımcın olsundışarıdan sipariş ver aç bırakma kendini. benim midem küçüldü sanirim açlık değil de yorgunluk uykusuzluk enseden bir başlıyor ağrı kulak arkası kepçesi şakak çeneye kadar dayanılmaz ağrı ve mode bulantusi oluyor istifra edince basimdaki baski azalıyor nispeten. mentollu tas var elimde bi de parol. baska birsey yok. cok kotuysem birilerini cagirip dus alip uyumaya calisiyorum.
Allah kabul etsinBu arada sadakadan konuşulmuşken ben Allah nasip ederse şöyle bir karar aldım atanın her yaşında giydirebildiğim kadar çocuk giydirip sevindir ecem dedim geçen hafta Doğum günü hediyesi birkaç çocuğuçocuğu hem giydirdik Hem de sevindirdik bunu adet haline getireceğim büyüdüğünde de kendisinin yapmasını hem de sevindirdik bunu adet haline getireceğim büyüdüğünde de kendisinin yapmasını sağlık vereceğim isteyeceğim Ben paylaşmayı öğrenecek bir de başka çocuklar mutlu olmuş olacak Aslında söylenmez de belki örnek olur amacıyla sizle paylaşmak istedim
Sagol tatlimmmİnşallah içinize sinen bir araba olur kazasız belasız kullanın inşallah kuzum
Biraz daha kendim mücadele etmek istiyorum canım.. açıkçası şu an buna gücüm de yok..iyi bir psikolog 800 1000 arası alıyor.. haftda 1 çagırsa gücüm yetmez. Psikoloji bilimine bir ogretmen kadar hakimim..fazlasi yok..ama bir ogretmen de zaten psikolojiye oyle ya da boyle hakimdir.. belki başkasınin çocuğu olsa çocuktur der gecer..ama endise ediyorum..bildiklerim ihtimaller beni boğuyor..geçen gün senin 37.9 ateşle endiselenmen gibi...ben olsam endise etmezdim ama senin bilgin o kadar cok ki mesela kafanda birsuru ihtimal seni korkutmustu..Bacım ben deyince yanlış anlaşılıyor ama bınları çözmek için doğru işi bilen birinden destek almak şart. Sen güzelce bir psikolojik danışman araştır o çocuğunu seni görür değerlendirir ona göre sana yardımcı olur. Şimdi birinin tecrübesi çok işine yarar birinin ki ters teper daha kötü olur . Evet çocuk olacak illa ki sorunlar ama bu iş çözülmeyecek bir evredeyse de doğru yöntemi bulmak için bir şeyler yapman gerekiyor
oyyy gelecekde parlak değilYa kızlar benim bu oglanla başim derttebu ara yine inat evresindeyizz.. oglum tuvalete git hayir..oglum uyku vakti hayir.. anne aciktim..oglum sofra hazır..hayir..ee az once acim diyordun..yemiycem..iyi tamam yeme..tamam yicem..1kasik yiyor kaciyor..surekli kovalamaca ariyor.az once babasi yatirirken debelebmis adamin cenesine tekmesi gelmis.dili kocaman yarıldı..atti tepem.. bu kadar da yapma oglum biz sana ne yapiyoruz da boyle davraniyorsun diyorum.o da agliyor..aglama diyorum..yine agliyor..siz sakin olun once diyor.ee once zaten gulerek sakin bi sekilde konusuyorum.vakit geldigini soyluyorum.. uyuma vaktine 30 dk kala basliyorum hatirlatmaya..ama noluyorsa oluyor..aslinda babasini kiskaniyor..daha fazla vakit gecirmek istiyor..kriz burdan kopuyor..
Ben iyi bir egitim vermek istiyorum..ama en onemlisi mutlu iki cocuk yetistirmek istiyorum.mutlu olsunlar..gerisi gelir zaten..ama surekli hayir diyerek kendini yere atiyor..
Egitimini aldigim butun yöntemleri deniyorum..biliuorum bu bi surec..sakin kalmaliyim..gecici..ama bir yerlerde hata yapmis olmaliyim fikrinden de kurtulamıyorum..inat evresi geçmiş olmaliydi..yoksa karakteri m9 bu cocugin bu? Ozellikle wc cok problemli..gitmiyecegim diye kendini paraliyor..bi kalkinca bi yatarken gidiyor bazen..bazen oglen de gidiyor.çok az..egitimini alirken cocuklarin idrar tutarken mutlu olduklarimi duymustum..o da diyor zaten..ben boyle mutluyum diye.hosuna gidiyormus.ama bazen darlaniyorum.korkuyorum bi yerine bsiey olacak ya da psikoljik mi diye..tuvalet egitimimiz de.cok priblemli olmustu..acaba onun etkisi mi diyorum..
Bi caresi olan var mi
duzenli oluyor musun baharim. ben bi oldum sonra 48. gün oldum. şu anda da 35. günüm. olacakmışım hissi var ama böyle düzensiz mi olacak yaa.Selam kizlar
Kalppare canim büyük geçmiş olsun
Helinnnnn evet canim regl dönemim suan olurum bugun yarin :) hormonlar cok etkileniyor malesef
@Sonsuzsukurler canim selam ıyiyiz cok şükür. Esim o ara gitmisti ama bayadir gitmiyor. En gec 2 aya kadar memlkete gidicem insallah bendr bakalim su araba isimiz var Inşallah temiz gönlümüze gore alabilirz. Sen nasilsin ?
@nzh99 ahh ne guzel birsey yapmissinizbende imkanim olsa çocukları sevindirmek isterim cok hayallerim var ama iste imkanlar ve şimdide virus vs. Inşallah ilerde kismet olur..
@Susam_tanesi ayy nasil dayandi canim ya o kadar saat
Bende saatleri duzenlemeye calisiyorum ama sacma sapan bir hal aldi ilk uyku 3 bucuk saat sonra 2. Uyku 4 saat ve gece uykusu ise 4 bucuk saat sonra diyor irlandali anne. Ama boyle oluncada cocuk gece 11 11 bucuklara kaliyor birde benimki uykusu gelince agliyor bana yapisiyor anlıyorum. Insallah duzene girerde rahatlariz
@Umudum- canim bende carsamba aksamo yapicam oyle fazla kimse olmayacak ama yasak var diye mecburen erteledik. Simdiden sarma ve borek siparisini verdik. Esimde pasta yaptıracak. Bende kek vs kolayıma ne gelirse yapicam. Bugunde temizlik yaptim:) sanada kolay gelsin :)
insanın akli duruyor çocuk söz konusu olunca panikliyor. arelin ağzı kitlendi dedim ya ben uzakta kaldım ilk nasıl korkuyorum baktım çok ağlıyor kendine gel dedim ve hemen yanlarına gittim oğlum kocaman aaaaa de diyorum eşimde çıkarmaya çalışıyor ama inan etim koptu sanki öyle tüm vücudum ates aldiCanımmm çok teşekkür ederim arkadaşım bıgün bir vitamin aldıRdım oceanın iburamin de yarın aldırayım unuttum onu yaİyi ki söyledin
aman uzak olsun senden. nalet birsey ne yazik kiÇok geçmiş olsun bu migren nasıl bir illet böyle. Senin uykusuz kalmaman gerekiyor öyleyse. Buda mümkün olmuyor degilmi 2 çocuk. benim hamile iken başım bir kaç defa ağrıdı, cekememiştim. Migren ağrısı da daha farklıdır sanırım. Allah yardımcın olsun
grubumuzda bir psikolojjik danisman var zatenBiraz daha kendim mücadele etmek istiyorum canım.. açıkçası şu an buna gücüm de yok..iyi bir psikolog 800 1000 arası alıyor.. haftda 1 çagırsa gücüm yetmez. Psikoloji bilimine bir ogretmen kadar hakimim..fazlasi yok..ama bir ogretmen de zaten psikolojiye oyle ya da boyle hakimdir.. belki başkasınin çocuğu olsa çocuktur der gecer..ama endise ediyorum..bildiklerim ihtimaller beni boğuyor..geçen gün senin 37.9 ateşle endiselenmen gibi...ben olsam endise etmezdim ama senin bilgin o kadar cok ki mesela kafanda birsuru ihtimal seni korkutmustu..
Çocuklarin ruhlari narin hem de çok... haklısın psikolojik bir danışmandan faydalanabilsem cook iyi olurdu.. ama inan elimden geleni yapıyorum..benim sıkıntım lohusa iken bu tuvalet ile ilgili olumsuz tavrım acaba sıkıntı mi yapti bu çocukta.. bebek doğduğu zaman oğlum hep altina yapmaya basladi..ilk 2 ay o dikişlerime ragmen ses etmedim.sildim temizledim.ama birgun arttık dayanamadım bağırdım..sonra yapmadı..ama su son 2 3 aydır tuvaleti geciiktiriyor.. veya hamileyken batirirdi temizlerdim ona kizmazdim ama aglardim neden boyle oluyor diye.hamileligin de verdigi o psikoloji ile..
Canim ben 3.aydan berii duzenli oluyorum ya gununde yada 1 2 gun oynuyor. Gecen ay ertesi gun hapi almistm 5 gun once oldum. Yarin gunum geldi olurum heralde. Benim oncedem goguslerm agrirdi kenarlari simdi oda yok kasik agrim ise oluyor tam basladiginda oluyor 1 kac saat cok cekilmeyecek bir agri degil ama cok gaz oluyor o donemde. Valla kadin olmak her haliyle zor..oyyy gelecekde parlak değilpedagog görüşmesi ayarla derim ben. bazen çizdikleri bir resimle bile neler anlatıyor çocuklar. pandemi kardeş durumu acaba neler yarattı minnoş ruhunda. ben arada areli saatlik atölyeler oluyor ya orayı mi gotursem diye düşünüyorum. inan babamlarin evi kuzenleri olmasa baska etkinligi yok. bi esim cocuk ruhludur onun oyun arkadasi o. ama cok zor bu donem onlar icin .tuvaletini tutmasaydi belki pedagog demezdim ama bence bi dusun
duzenli oluyor musun baharim. ben bi oldum sonra 48. gün oldum. şu anda da 35. günüm. olacakmışım hissi var ama böyle düzensiz mi olacak yaa.
insanın akli duruyor çocuk söz konusu olunca panikliyor. arelin ağzı kitlendi dedim ya ben uzakta kaldım ilk nasıl korkuyorum baktım çok ağlıyor kendine gel dedim ve hemen yanlarına gittim oğlum kocaman aaaaa de diyorum eşimde çıkarmaya çalışıyor ama inan etim koptu sanki öyle tüm vücudum ates aldi
aman uzak olsun senden. nalet birsey ne yazik ki
Teşekkür ederim canım.. ben de okuloncesi egitime baslatmayi dusunuyorum bu yaz. Pandemi olmasa bu sene yollardim da geciktirdim. Pedagog tavsiyenizi dikkate alacagim ama bir süre daha ugrasayim.tuvalete gittikce ödüllendirmeyi deneyecegim bir de bakalim. Resim okumayi biliyorum canim.. yaptigi resimlere cizgilere renklere anlam veriyorum.egitimi var ben de kitaplarini okudum. Su an psikolojik olarak bir bunalim görmüyorum ama sadece hayir deyip yere yatma var.temelinde de ilgi çekme yatiyor gibime geliyor.ama dedigim gibi bi sure ugrasacagim.gecmezse mecbur doktor yolu gorunecek.oyyy gelecekde parlak değilpedagog görüşmesi ayarla derim ben. bazen çizdikleri bir resimle bile neler anlatıyor çocuklar. pandemi kardeş durumu acaba neler yarattı minnoş ruhunda. ben arada areli saatlik atölyeler oluyor ya orayı mi gotursem diye düşünüyorum. inan babamlarin evi kuzenleri olmasa baska etkinligi yok. bi esim cocuk ruhludur onun oyun arkadasi o. ama cok zor bu donem onlar icin .tuvaletini tutmasaydi belki pedagog demezdim ama bence bi dusun
duzenli oluyor musun baharim. ben bi oldum sonra 48. gün oldum. şu anda da 35. günüm. olacakmışım hissi var ama böyle düzensiz mi olacak yaa.
insanın akli duruyor çocuk söz konusu olunca panikliyor. arelin ağzı kitlendi dedim ya ben uzakta kaldım ilk nasıl korkuyorum baktım çok ağlıyor kendine gel dedim ve hemen yanlarına gittim oğlum kocaman aaaaa de diyorum eşimde çıkarmaya çalışıyor ama inan etim koptu sanki öyle tüm vücudum ates aldi
aman uzak olsun senden. nalet birsey ne yazik ki
Tamam atayim.bakalim o benim gözümden kacanları degerlendirir isin erbabi sonuçtagrubumuzda bir psikolojjik danisman var zaten
bu ara resim yaparsa at bana yeğenime göstereyim. o da psikolojik danışman ve resim analizi için ayrıca eğitim almıştı. sorabiliriz kendisine
bahar havası mı çarptı migren mi tetikledi ne oldu kuzum sana çökme güçlü kal mecburuz buna olumsuz durumlar yok mu hepimizde var sen güçlü olki düzeltebilregl dönemin olabilir mi baharım? bende öyleyim tahammülüm yok ara ara gereksiz parliyorum inş regl kaynaklıdır ona bağlıyorum
ah neler nele4 yapıyorlar bi görsen. civan duvar kağıtlarını tırnaklarıyla asindira asindira yırtıyor arel duvar ve fayans aralarını boyuyor. oyuncaklar oynanmak için değil dağıtmak için. civanin ağzından sürekli birşeyler çıkarıyorum vida poşeti bulmuş gecem. kartona alışmıştım. arel se telefon kılıfının yüzüğü olur ya ama deliksiz yuvarlar onu ağzına al ve ağzı kitlendi nasıl çıkardık bilmiyorum aklımız cıktı vukuat çok sabır azaldı
çok geçmiş olsun. üzerinizde terslik olmasın. sadaka cikariver canim. bu mevsim gecişi mi ne bilmiyorum bende cok olumlu hisler içerisinde olamiyorum ama inşallah geçicidir.
ya herkes bir değil ve herkesin bakış açısı yaşantıları tecrübesi farklı. çok da kasmamak lazım anneye eziyet oluyor . mutlu anne mutlu çocuk ✌
ah mis neler neler yaşamışsınız hiç bilmiyordum. anne oğul çok güçlümuysunuz . Allahım tekrar sınamasın sizi böyle. şükür bugünlere
sagol canim
sagolasin dünürüm
bende istiyorum cocuk dehil ha yardımcı
valla insan istiyor bazen oyle herşeyi unutsun mor pembe yeşil bulutlar
ah ne guzel çok sevindim ❤
bizde de kışlık hazırlığı dışında maydanoz soğan yesil sogan dereotu nane sarimsak avakado hibi gibi seyler olir buzlukta. ama diyim sogan mi artti azcik ya da patates havuc hic araya vermem buzluga koyarim.
ohhh hakkindir ya❤
amin sagolasin komsum
sagolasin dilzarim
inşallah canim inşallah
ah şu migrenben çok çekiyorum ne yazik ki. eskiden daha kolaydı ama şimdi vücut da dayanmıyor ya.
takdir ediyorum seni kadınay bi de bu nasıl minnosluk çok çok öperim boncugumu
baharım arel de kv perşembe baslayiverdi gün icin de de en azından kamayı öğrensin ilk dedi. ama ben hazır değilim sanirim. çok ağlıyor direniyor. sadece suyla oynamak istiyor. ne diyim bakalım kısmetinizde ne var
Yaz kuzum bekliyoruz@Umudum-
Hayrolsun canim rüyalar tersine cikar derler oyle olur insallah ruyan icin bu seferlik diyeyim.
Sevindim senayla aranizin iyi olmasina zamam hemen geçiyor unutuluyor bu günler simdi en tatli en guzel en masum zamanlari. Baska neler yapiorsunuz.
Operim koklarim guzel gözlumj
Rabbim benm istahimdan sena kusuma.versim insallah da annesi de rahat etsin gunese de versin tabii
Jadesi
Yazayim ben de dogumh.hikayemi jadem sizlerinkini de okuyayaim insallah gunes uyanmadan.
Abisiyle az harf sayi calisayim dedim de hic orali degil okula gitmeyeckmis ben de yemegi koydum oturdum simdi.
Gozu yine mi basladi asya hanimin.
Nazardir belki dusundugun gibi gecmia olsun jadem.
Asyama bak sen demek agzina bir seyler atti o da cok tehlikeli ya sabah fermuarin tokasi vardi agzinda bi de xignior ki yemegi tukuruor ama.
@nzh99
Sagol yesimim iyiyiz col sukur siz nasilsiniz.
Ben de cok geriden geliyorum.
Telefonumu oglum aliyor genelde oyun oynuor gece elime geciyor o zaman da uyuyakaliorum cocuklar cok gec uyuyor cunku.
BKGK
benim de gunes hep bacagimda baharcim.
Ya da ben onun peşindeyim.
Masalalh hic durup oynadigi yok.
Hep bir yerlere girecek, tehlikeli isler yapacak agzina bir sey atacak.
Ama olsun gececek bu zamanlar unutulacak bile mumkun olduğunca sarilip oynamaya onlarla olmaya calisiyorum.
Sen neler yapiorsun esin gitti mi yasakta da çalışıyordu o da dimi
Bende yani Pek düzelme olmadı beraber uyuyoruz kuzum ayıramadık denemedim hiç tabi ama sürekli kalkıyorSagol tatlimmm
Almila nasil uykulari nasil oldu? Bnmki bir iyi bir kotu gidiyor bu ara yine donup duruyor dgru durust uyuyamiyorum
Evet kuzum anladım ama online daha uygun bulabilirsin belki , hemde çok hassaslar konu psikoloji olunca ben normal hastalıktan daha titiz oluyorum ömür boyu bu yükü taşıyoruz . Konuşarak devam et bakalım umarım çözebilirsin inşallah geçer bir an önce sen çok iyi bir annesin üzülme tamam mıBiraz daha kendim mücadele etmek istiyorum canım.. açıkçası şu an buna gücüm de yok..iyi bir psikolog 800 1000 arası alıyor.. haftda 1 çagırsa gücüm yetmez. Psikoloji bilimine bir ogretmen kadar hakimim..fazlasi yok..ama bir ogretmen de zaten psikolojiye oyle ya da boyle hakimdir.. belki başkasınin çocuğu olsa çocuktur der gecer..ama endise ediyorum..bildiklerim ihtimaller beni boğuyor..geçen gün senin 37.9 ateşle endiselenmen gibi...ben olsam endise etmezdim ama senin bilgin o kadar cok ki mesela kafanda birsuru ihtimal seni korkutmustu..
Çocuklarin ruhlari narin hem de çok... haklısın psikolojik bir danışmandan faydalanabilsem cook iyi olurdu.. ama inan elimden geleni yapıyorum..benim sıkıntım lohusa iken bu tuvalet ile ilgili olumsuz tavrım acaba sıkıntı mi yapti bu çocukta.. bebek doğduğu zaman oğlum hep altina yapmaya basladi..ilk 2 ay o dikişlerime ragmen ses etmedim.sildim temizledim.ama birgun arttık dayanamadım bağırdım..sonra yapmadı..ama su son 2 3 aydır tuvaleti geciiktiriyor.. veya hamileyken batirirdi temizlerdim ona kizmazdim ama aglardim neden boyle oluyor diye.hamileligin de verdigi o psikoloji ile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?