2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay sorma. Öğün atlayınca çok oluyor bende. Bu aralar da malesef öğle yemeği hayal oluyor bana hazırda yoksa

Allah tan burada hava kapalı açık hava olup evde kalsam bide üstüne temizlik yapsamRamazan öncesini iyi değerlendirmek lazım havalar açsada çıksak kızlarla

Ayyy Helin yaaa içim gitti okurken Rabbim esirgesin yavruları evet sadaka çok çok önemli

Saol dünürcanım Ramazan öncesi yaptık işte bide koltuklarla halıları yıkasak Ohh miss nasipse haftaya da annemlere gidicez orayı temizleyip biraz kalma niyetimiz var.
Ayy nasıl güzel bir düşünce çok beğendim
Bizde doğum gününde gelenlere kızım için mektup yazdiricaz 7 yaşındaki doğum gününde kızımin açıp bize okumasi hayalini kurduk
Ne güzel bir anı kalır bende büyük kızıma bişeyler yazmıştım yastığının altında saklıyor yatmadan okuyor ben mest oluyorum
Aaa düdüklü tenceresiz bir hayat düşünemiyorum. Daha bugün enginar pişirdim 2 gün önce de nohut. Düdüklü olmasa biz et yemezdik sanırım
Annemin düdüklü macerası vardı patlamış bir kere yüzünde izi vardı mutfak tavan duvarlar falan batmış onlar neyse ne de korkusu kalmış o kullanamadı bende ondan etkilendim sanırım korkuyorum hep ablam kullanır ya da kv gelince yapar yapar dolaba atarım

Çok geçmiş olsun ya nasıl üzüldüm ya Rabbim korumuş

Şaka mı bu tipe gel maşallah ya çok erken değil mi
Bence erken değil yemeyi içmeyi biliyor, bunların nereye gitmesi gerektiğini de öğrenmeli. Çocuklar herzaman öğrenmeye hazırdır. Ona öğretecek olan kişinin hazır olması sabırlı olması yeterli.

Allah kabul etsin canım. Çok iyi düşünmüşsünüz. Nasıl buluyorsunuz alacak birilerini? Ben gerçekten ihtiyaç sahibi birilerine ulaşsın istiyorum..

nzh99 canım ne güzel düşünmüşsünüz Allah kabul etsin hayrınızı. Evladınızıda vatana millete ana babasına hayırlı etsin inş.
Amin kuzum cümle evlatlarımız hayırlı olsun inşallah
Allah kabul etsin canım. Çok iyi düşünmüşsünüz. Nasıl buluyorsunuz alacak birilerini? Ben gerçekten ihtiyaç sahibi birilerine ulaşsın istiyorum..
O kadar çok ihtiyaç sahibi var ki, yakın çevremizde de var. Önce yakın çevre sonra uzaktakiler. Bazen onlar bizi buluyor. Amacına ulaşıyor. Mesela Atanın beşiği kıyafetleri hiç tanımadığımız birinin bebeğine gitti. Şimdi de her küçüleni ki bazen hiç giymeden küçğkebiliyor büyük poşetlere yıkayıp ütüleyip koyuyorum o bebeğe gidecek. Arkadaşımın yazlığının bekçisinin bebeği. Bekçinin bebeği olacakmış çok mağdurlar falan dedi. Biz de ona hazırlandık. Bekarken daha çok insana yetişebiliyordum bir sürü çocuğum hatta torunum vardır. Yurt çocuklarından evlendirip düğünlerini yapıp evlerini düzüp yardımcı olmuşuzdur. Bir minik Yeşim var mesela kızları oldu adımı verdiler. Şimdi ilgilenemiyorum çok fazla. Ata ev iş vakit kalmıyor

Ne mutlu sana Allah bilir ama senin gibi birinin cennette yeri vardır Allah razı olsun.

Fikri bile ne kadar güzel Allah Kerim..şaka falan deriz de Allah nasip eder..yillar sonra kızım anne seni biriyle tanistiracagim adi Ata derse şaşırmam
Ben de ramazan öncesi bir toparlayim ortaligi diyorum ama hava cok kapali..icimden gelmiyor kımıldamak..gunes yok resmen.. camlar kapilar halilar silinecek..açıkçası halilar konusunda emin degilim..yikatsam mi silsem mi?
Çok geçmiş olsun ya nasıl üzüldüm ya Rabbim korumuş
Tesekkur ederim canim.size de gecmis olsum Almila nezle olmus ya
Yaa Allahim... senin o güzel yüreğini severim severim

Ne düşünceli ne güzel insansın sen Yeşim

Bir defa daha hayran kaldım canım

Ne mutlu sana..hayatlara dokunabilmek..ne mutlu..

ya ne güzel çok iyi yapıyorsunuz
Ayy nasıl güzel bir düşünce çok beğendim
Bizde doğum gününde gelenlere kızım için mektup yazdiricaz 7 yaşındaki doğum gününde kızımin açıp bize okumasi hayalini kurduk
ah ben ne isterdim. aslında biz de onlara mi not bıraksak.mektup. çok isterdim annemden bana bir ses video not . kötü oldukça bunlarla ayağa kalkardım.
Ay sorma. Öğün atlayınca çok oluyor bende. Bu aralar da malesef öğle yemeği hayal oluyor bana hazırda yoksa
dışarıdan sipariş ver aç bırakma kendini. benim midem küçüldü sanirim açlık değil de yorgunluk uykusuzluk enseden bir başlıyor ağrı kulak arkası kepçesi şakak çeneye kadar dayanılmaz ağrı ve mode bulantusi oluyor istifra edince basimdaki baski azalıyor nispeten. mentollu tas var elimde bi de parol. baska birsey yok. cok kotuysem birilerini cagirip dus alip uyumaya calisiyorum.
Helinnnnn migren için tiger balm diye bişey duymuştum şakaklarına sürüyorsun bi denesene canım
notumu aldım araştırayım bi susamim. sagolasin.
Ayyy Helin yaaa içim gitti okurken Rabbim esirgesin yavruları evet sadaka çok çok önemli
hele bi de beni düşün hamileyim arel küçük ben de attım kendimi hastaneye. çalıştığım hastane de değil ünv e gittik ama bir yararım olur en azından doktor tanıdık felan gittim öyle. ama adanaya götürmediler eşim gitmişti sağolsun. o da sağlıkçı zaten ✌
Almila da nezle iki gündür çok kötü geçiyor geceleri burnu nasıl akıyor ya inş iyileşir bir an önce
çok geçmiş olsun. hava değişimi. akması iyi tikanmasindan. insallah cabucak atlatir. sen destekle. iburamin zero ver. ihlamur içir. corba yap. sivi destegini ihmal etme canim
Bence erken değil yemeyi içmeyi biliyor, bunların nereye gitmesi gerektiğini de öğrenmeli. Çocuklar herzaman öğrenmeye hazırdır. Ona öğretecek olan kişinin hazır olması sabırlı olması yeterli.
hayranim sana sabrina enerjine kadin
benimde bulmam zor olmuyor. babamlar evi yani buyudugum mahalle köy gibi durumu olmayan çok ne yazik ki. bu devirde zaten çok zor ki hayat
cansın ❤

Ya kızlar benim bu oglanla başim dertte bu ara yine inat evresindeyizz.. oglum tuvalete git hayir..oglum uyku vakti hayir.. anne aciktim..oglum sofra hazır..hayir..ee az once acim diyordun..yemiycem..iyi tamam yeme..tamam yicem..1kasik yiyor kaciyor..surekli kovalamaca ariyor.az once babasi yatirirken debelebmis adamin cenesine tekmesi gelmis.dili kocaman yarıldı..atti tepem.. bu kadar da yapma oglum biz sana ne yapiyoruz da boyle davraniyorsun diyorum.o da agliyor..aglama diyorum..yine agliyor..siz sakin olun once diyor.ee once zaten gulerek sakin bi sekilde konusuyorum.vakit geldigini soyluyorum.. uyuma vaktine 30 dk kala basliyorum hatirlatmaya..ama noluyorsa oluyor..aslinda babasini kiskaniyor..daha fazla vakit gecirmek istiyor..kriz burdan kopuyor..

Ben iyi bir egitim vermek istiyorum..ama en onemlisi mutlu iki cocuk yetistirmek istiyorum.mutlu olsunlar..gerisi gelir zaten..ama surekli hayir diyerek kendini yere atiyor..

Egitimini aldigim butun yöntemleri deniyorum..biliuorum bu bi surec..sakin kalmaliyim..gecici..ama bir yerlerde hata yapmis olmaliyim fikrinden de kurtulamıyorum..inat evresi geçmiş olmaliydi..yoksa karakteri m9 bu cocugin bu? Ozellikle wc cok problemli..gitmiyecegim diye kendini paraliyor..bi kalkinca bi yatarken gidiyor bazen..bazen oglen de gidiyor.çok az..egitimini alirken cocuklarin idrar tutarken mutlu olduklarimi duymustum..o da diyor zaten..ben boyle mutluyum diye.hosuna gidiyormus.ama bazen darlaniyorum.korkuyorum bi yerine bsiey olacak ya da psikoljik mi diye..tuvalet egitimimiz de.cok priblemli olmustu..acaba onun etkisi mi diyorum..

Bi caresi olan var mi

Selam kizlar
Kalppare canim büyük geçmiş olsun
Helinnnnn evet canim regl dönemim suan olurum bugun yarin :) hormonlar cok etkileniyor malesef
S Sonsuzsukurler canim selam ıyiyiz cok şükür. Esim o ara gitmisti ama bayadir gitmiyor. En gec 2 aya kadar memlkete gidicem insallah bendr bakalim su araba isimiz var Inşallah temiz gönlümüze gore alabilirz. Sen nasilsin ?
nzh99 ahh ne guzel birsey yapmissiniz bende imkanim olsa çocukları sevindirmek isterim cok hayallerim var ama iste imkanlar ve şimdide virus vs. Inşallah ilerde kismet olur..
S Susam_tanesi ayy nasil dayandi canim ya o kadar saat
Bende saatleri duzenlemeye calisiyorum ama sacma sapan bir hal aldi ilk uyku 3 bucuk saat sonra 2. Uyku 4 saat ve gece uykusu ise 4 bucuk saat sonra diyor irlandali anne. Ama boyle oluncada cocuk gece 11 11 bucuklara kaliyor birde benimki uykusu gelince agliyor bana yapisiyor anlıyorum. Insallah duzene girerde rahatlariz
Umudum- canim bende carsamba aksamo yapicam oyle fazla kimse olmayacak ama yasak var diye mecburen erteledik. Simdiden sarma ve borek siparisini verdik. Esimde pasta yaptıracak. Bende kek vs kolayıma ne gelirse yapicam. Bugunde temizlik yaptim:) sanada kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…