2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
ayhh herkeslerin canini çektirdim ya, hakkinizi helal edin, ama bak ben de bayağıdır yemedim pide, sanmayın haftada üç pide yiyorum diye.

karnabahar iyidir hoştur, bosverin siz.
Kızlata pide de öğretirsin sen simdi

Ahh ahh milletin kızı var be

Hadi hadi atma karnabahar mi karadeniz pidesi mi desen %80 hepimiz pide deriz

Hayaller pide hayatlar karnabahar

Ama yalan yok karnabahar da lezizdir severim pideyle kiyaslanmadigi surece tabi
Helal olsun ne demek tabi en kısa sürede pide yapmaliyom o ayri

Güzel düşünülmüş. Çok sıkıştığında her yerde iş görür. Sen gönderince buna benzer bir şeyden seneler önce bahsettiklerini hatırladım. Belki de buydu. Şimdi ufak bir mesele kaldı çişi söyletmek

Aaaahh aaaahh pek ufak bi mesele

Bu seferde dişlerin düşme zamanı geldiğinde herkesin dişı düştü bizimki hala düşmedi diye dertlenip yazarız buraya
Kız yok 2alt 2 üst bizde ama alttakilerin biri çıktı mı emin değilim çıkmış gibi bu arada Asya hanım büyükmü haydo dan zengin olurlar
Amaan ben de büyüğüm kocamdan nedenn olmadım zengiiinn nedeeen daha mı büyük olmam lazımdı ki
Yok kuzum birden oldu ama çileği çok önce yemiştik alakası yok yani ya diş ya alerji gibi dedi doktor
Ama nasıl güzelligim şişmiş miiimasum da durmuş yavrum benim
Canım geçmiş olsun ya zaten bı yatıp dinlenseler kurtlu olmasalar iki günde iyi olacaklar da işte canlarını bilmiyolar

Yapısal pembeli var bi gözünde ama bu başka gerçekten pembefar sürmüş gibi oluyor

nzh99

Ata pasamin dogumgunu kutlu olsun yesimim insallah rabbim saglikla huzurla hep birlikte nice yaslar nasip etsin. Iyki doğmuş iyki şenlendirmis hayatinizi sari paşam
Findik agamin bugün dii mi kutlamasi

nzh99 canım atamızın doğum günü kutlu olsun inşallah nice güzel sağlıklı seneleriniz olsun

nzh99 caaanim komşum iyi ki Ata beyi aramıza dahil etmişsin. annesi gibi yüreği güzel genç delikanlı olduğunu günleri görmek de nasip olsun. çok çok mutlu nice yilaalaraaa

nzh99 güzel yürekli annenin güzel oğlu iyi ki doğmuş , anasının şükrüne şükür katmış sağlıklı huzurlu yılları olsun inşallah.

nzh99 iyi ki doğmuş Ata kuzum, sari sacli prensim. hep mutlu olsun, hep güzel günler görsün insallah

nzh99 doğum günü kutlu olsun ata’mızın iyi ki doğmuş nice mutlu güzel seneleri olsun
Çoook teşekkür ederiz güzel teyzelerimiz iyiki olmuş bebelerimiz iyiki sizlerle kesişmiş yollarımız sizler de yavrularımız da varolun. Sevgiyle kalın can arkadaşlarım

Bizimki de öyle onu yeni yedirmiş olayım ona rağmen yanında bişey yiyemiyorum
Benim üşengecim dediğim halimle neler yapıyorum ya şaşırıyorum kendime çocuk sayısı artınca işte artıyor

du bakalim helinnim belki gecer o zamana, grupça bebeklerde bir rahatsızlık olunca bahardan mi diye düşündüm ben. insallah cabuk toparlarlar.

genzi açmaya kuru sogani kesip koyunca o da iyi geliyor ama,cok kokuyor.
inşallah canim sağolasın. bahardan da olabilir
Helinnnnn ve D dilzar kuzulara geçmiş olsun kızlar.. en kısa zamanda iyilessinler insAllah

Hızlı hızlı okudum ama insAllah başka hasta olan yoktur
sagol canimsin
Kurtlu bunlar kurtlu
hemde ne kurtluuuu
sagol canim. bende eşimden 1yas büyüğüm ama zenginlik hala uzak bize

Olsun kek yapmışsın yine dde revani pek severim ama tatlı yapmam için vaktim olması lazım oda bende yok kız uyuyunca ders çalış yemek yap anca

Şimdilik yürğmesede fıkırdılyoruz beraber ip atlıyorum top oynuyorum ona göstermek için bende oynayın demiyor gülüyor sıpa
Kendi doktoruma gidemedim ama arkadaşım var hastane de çalışan o sonucu gösterdi fıtık demiş orda bi kütle var gibi zaten ağrım oluyor biraz ama iyiyim şükür
Alıştı banyonun tümseği var oraya tırmanıyor hiç koltuğa çıkmadı daha oraya çıkınca ben şok güneş gibi çekmece ye çıkmasada bulaşık makinasına falan tırmanıyor benimki de dolaptaki kıyafetleri atsın mutfak dolapları u boşaltsın ben bulaşıkları dizeyim o geri çıkarsın
Ben alıştım ya 3.5 yıllık evliyim 3. Evim bu. İçinde huzur olsun da her yer yuva olur ya önemli olan ağız tadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…