Kızlata pide de öğretirsin sen simdiayhh herkeslerin canini çektirdim ya, hakkinizi helal edin, ama bak ben de bayağıdır yemedim pide, sanmayın haftada üç pide yiyorum diye.
karnabahar iyidir hoştur, bosverin siz.
Güzel düşünülmüş. Çok sıkıştığında her yerde iş görür. Sen gönderince buna benzer bir şeyden seneler önce bahsettiklerini hatırladım. Belki de buydu. Şimdi ufak bir mesele kaldı çişi söyletmekHanselacım eğer erken öğrenirse bundan almayı planlıyorum.gezmek yol icin vs.
Cocuk kakasimi yapacagi zaman posete yapiyor.ozel poşeti var.arabasi olanalr icin idealmis.bizim arabamiz yok ama alma niyetimiz varinsAllah hayırlısı ile aliriz
Katlanabilirmiş ve minikmiş. Dusunulebilir.. piknikte vs olabilir
baby plus Portatif Katlanabilir Bebek Tuvalet Lazımlık & Klozet Adaptörü 15 Ay+ (Hediyeli) - ebebek
baby plus Portatif Katlanabilir Bebek Tuvalet Lazımlık & Klozet Adaptörü 15 Ay+ (Hediyeli) uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Kurtlu bunlar kurtluoyle oldu. arel daha iyi de yine de artmasin diye tedbirliyim civan yok mu civan durmuyor ki. heryerde masallah. emeklerken hasta oluyor sanirim. kedilerin suyuna çok karışır oldu herşeyi balkona çıkardım ama işte durmuyor senin damat
Aaaahh aaaahh pek ufak bi meseleGüzel düşünülmüş. Çok sıkıştığında her yerde iş görür. Sen gönderince buna benzer bir şeyden seneler önce bahsettiklerini hatırladım. Belki de buydu. Şimdi ufak bir mesele kaldı çişi söyletmek
Bu seferde dişlerin düşme zamanı geldiğinde herkesin dişı düştü bizimki hala düşmedi diye dertlenip yazarız burayaAhaha aynn sorma ya geçen bir arkadaşı gördüm Haziran doğumlu bebeği neredeyse tüm dişleri gelmiş
Ama geç gelen diş daha sağlıklı ve güzel derler öyle düşünelim
Ee neneler ve dedeler böyle ayrı bi tatlis haydonun papyonu yerim nasıl yakışmış minnak delikanlı gibi
Amaan ben de büyüğüm kocamdan nedenn olmadım zengiiinn nedeeen daha mı büyük olmam lazımdı kiKız yok 2alt 2 üst bizde ama alttakilerin biri çıktı mı emin değilim çıkmış gibibu arada Asya hanım büyükmü haydo dan zengin olurlar
Ama nasıl güzelligim şişmiş miiiYok kuzum birden oldu ama çileği çok önce yemiştik alakası yok yani ya diş ya alerji gibi dedi doktor
Canım geçmiş olsun ya zaten bı yatıp dinlenseler kurtlu olmasalar iki günde iyi olacaklar da işte canlarını bilmiyolaroyle oldu. arel daha iyi de yine de artmasin diye tedbirliyim civan yok mu civan durmuyor ki. heryerde masallah. emeklerken hasta oluyor sanirim. kedilerin suyuna çok karışır oldu herşeyi balkona çıkardım ama işte durmuyor senin damat
Yapısal pembeli var bi gözünde ama bu başka gerçekten pembefar sürmüş gibi oluyorYa yavrum bir minik nokta var arpacık.genel bi şekilde göze pembelik vermez bence.. ben fark etmedim ama belki arpacikla alakasız yapısal bir pembişlik vardır çocuklar hemen fark eder.yapısal bir pembislik varsa da ne hos görünür bak kıskanmış bile kız cocugu
nzh99 bugün günlerden Ata mıy mış iyi ki doğmuş anne babasına en güzel hediye olmuş eksik yanlarını tamamlamış. Sağlıkla sevgiyle büyüsün nice güzel yaşları olsun vatana millete anne babasına hayırlı evlat iyilik elçisi olsun inş
Bugün günlerden Abdullah Ata'mız
İyi ki doğmuş annesinin babasının biriciğim, meleği, iyi ki doğurmuş güzel yürekli annesi kuzumu
Nice güzel, sağlıklı yaşları olsun yakışıklı Ata'mızın, hep güzel günlerini görün canımnzh99
nzh99
Ata pasamin dogumgunu kutlu olsun yesimim insallah rabbim saglikla huzurla hep birlikte nice yaslar nasip etsin. Iyki doğmuş iyki şenlendirmis hayatinizi sari paşam
Findik agamin bugün dii mi kutlamasi
nzh99 caaanim komşum iyi ki Ata beyi aramıza dahil etmişsin. annesi gibi yüreği güzel genç delikanlı olduğunu günleri görmek de nasip olsun. çok çok mutlu nice yilaalaraaa
nzh99 güzel yürekli annenin güzel oğlu iyi ki doğmuş , anasının şükrüne şükür katmış sağlıklı huzurlu yılları olsun inşallah.
nzh99 iyi ki doğmuş Ata kuzum, sari sacli prensim. hep mutlu olsun, hep güzel günler görsün insallah
Benim yakışıklı oglusumunn doğum günüsü bugünniyi ki doğdun güzel Atacımmm
Ömrün uzuuunn sağlıklı mutlu mesut geçsin insAllahşans ve ailen hep seninle olsun
Büyüdükçe gülümsemen hic azalmasinbu güzel şarkı da bizden sana hatıra kalsın
Günü kaçırmadan yazayım Ata kuzusu doğum günün kutlu olsun. Nice nice mutlu senelerin yaşların olsun annenle babanla be tüüüm sevdiklerinle
Partiniz de harika olmuş ellerinize sağlık çok güzel bir ailesiniz maşallahnzh99
Çoook teşekkür ederiz güzel teyzelerimiz iyiki olmuş bebelerimiz iyiki sizlerle kesişmiş yollarımız sizler de yavrularımız da varolun. Sevgiyle kalın can arkadaşlarım
Bizimki de öyle onu yeni yedirmiş olayım ona rağmen yanında bişey yiyemiyorumÇok sık da alıyorum canım ya Ayşe çok beyaz ve hassas tenli en ufak şey hemen pişik yapıyor
Yaa yanında bişey yenmiyor ille ıhh ıhhh diye diye verene kadar susmuyor
+1 bende varım şimdi iki çocukla çok üşenemiyorum ama
Bende bunaldım iyice bugün yoğun günümdü ancak bitti dersim toparlanıp annemlere gidiyoruzakşam soğuğuna kalmazsak biraz nefes almaya bir yerlere uğramak istiyorum bakalım
Ben hala hiç bir hazırlık yapmadım abimlerin sonucunda negatif olunca ve yasaklara gelince bir süreliğine kaldı bakalım. Eylül kuzusu nasılda sevinir
Tam geçiş zamanı canım bide diş geliyorsa hepsi bir arada combo oluyor
Yakın olsak bende termosla çayı çekirdeği kapar gelirdim 8 saat dersin sonunda mis gibi ne iyi gelirdi
Hayırlısı bakalım o zamanBende veriyorum kuzum benim O gün konuştuk Ya süt vermiyorum direk ama kek de eser miktarda oluyor mesela zaten alışmasın ne gerek var diyorlar
Sagol canim cook tesekkur ederiz
inşallah canim sağolasın. bahardan da olabilirdu bakalim helinnim belki gecer o zamana, grupça bebeklerde bir rahatsızlık olunca bahardan mi diye düşündüm ben. insallah cabuk toparlarlar.
genzi açmaya kuru sogani kesip koyunca o da iyi geliyor ama,cok kokuyor.
sagol canimsin
hemde ne kurtluuuuKurtlu bunlar kurtlu
sagol canim. bende eşimden 1yas büyüğüm ama zenginlik hala uzak bizeBu seferde dişlerin düşme zamanı geldiğinde herkesin dişı düştü bizimki hala düşmedi diye dertlenip yazarız buraya
Amaan ben de büyüğüm kocamdan nedenn olmadım zengiiinn nedeeen daha mı büyük olmam lazımdı ki
Ama nasıl güzelligim şişmiş miiimasum da durmuş yavrum benim
Canım geçmiş olsun ya zaten bı yatıp dinlenseler kurtlu olmasalar iki günde iyi olacaklar da işte canlarını bilmiyolar
Bizde sana bayılıyoruz bir de almilayaAy kuzum sana bayılıyorum
Olsun kek yapmışsın yine ddeSpor da yapiordum eliptik bisiklet vardi. O bozulunca umutu arabasına atip te ozdilekparklara yürüme gotururdum.. dikkatli besleniyordum. Kisa surede verdim vucutta uag kalmadi diye adetim gecikiordu o da saglikli degil sonra aliyorsun. Simdi az az abartmadan gec yemeuerek vrrmek istiyorum insallah.
Bir de yarim saat dans etsek cocuklarla gunde oooo.
Ben de kek yaptim canim ama findikli uzumlu oldu cocukkar da yesin diye bir dahakine seninkini denerim guzel oluuor biliorum onu.
Hatta arttiriyorum revani oluyor ustune muhallebili o da favori bence
Fazla gelmesin diye 2 günde 1 8 damla veriordum ben. Agzini acmior ki elini kolunu ben tutuorum umut da agzini acuir anca oyle verebilioruz ilaci.
Hic bilmiorum canim olcuyu.
Sagol tesekkur ediorum. Aklima getirdigin iyi oldu vereyim simdi
Şimdilik yürğmesede fıkırdılyoruz beraber ip atlıyorum top oynuyorum ona göstermek için bende oynayın demiyor gülüyor sıpaAh yesimim ah tadini cikar bugunlerin.
Az daha zaman gecsin aysa hanim da kipir kipir fikir fikir olacak eminimmm.
Suan cay kupamin ustune binmis tepsiyi cekistiryor.
Ne kanki ne kanki sorma.
Supurgeyi aciyorum kapatiyor acyor supuremiorum.
Teli sarja takiyorum cikariyor.
Camasir asiyorum assagi cekiyor astiklarimi.
Yemek yaparken gelior cekmeceyi bosaltip icine oturuyor.
Gunes ev islerine simdiden isyan ediyor anladigim kadarıyla
Git tabi ihmal etme benimki de cok zorluyor vallahi belim. Fitik dedi dimi sama mr sonucuna gore.
Oyle deme ya zoru yapmak daha onemli. Akilli iste bak kolayini zaten yaparim ne yorucam kendimi diyor kesinn.
Alisabildi mi asya yeni evinize kesiflere gidiyor mu her odaya. Sen alisabildin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?