Bense yatacaktim takildim buraya:) bizimde arka disler zorluyor sanirim yine salyalar akmaya basladi birde huysuzluk tabiiiYa hic sorma.. uyumustu uyandi..uyuttum bebemi bi bakayim dedim dalmisim buraya.
Kafam biraz sisiyor gündüzleri bu aragece bari kafa dagitayim diyorum..
Gunduz uykulari perisan oldu elifin.. geceye de yansiyor bu durum..dis mi geliyor nedir?
Ben de cok yorulunca hayatta uyuyamamonce zihnim dinlenecek mutlaka
Sen nasılsıniyileştin mi biraz Daha kuzum
Oooo şahane olmuş minik Aslanin dogum günüsüÖldümdü bittimdi çok yoruldumdu ama çok güzel oldu güzel bir anı bıraktık doğum günumuzdeinstada göremeyen arkadaslarim sizin için ekliyorum bı kaç tane
Anladım canım iyi geliyorsa sana tabiki önce zihnin dinlenecek. Ben iyiyim şükür baya iyiyim, ağrım var ama dayanilmicak bir ağrı değil. Bende uyandım Sabah oldu sandım, saate bir baktım ooo daha çok varmış.Ya hic sorma.. uyumustu uyandi..uyuttum bebemi bi bakayim dedim dalmisim buraya.
Kafam biraz sisiyor gündüzleri bu aragece bari kafa dagitayim diyorum..
Gunduz uykulari perisan oldu elifin.. geceye de yansiyor bu durum..dis mi geliyor nedir?
Ben de cok yorulunca hayatta uyuyamamonce zihnim dinlenecek mutlaka
Sen nasılsıniyileştin mi biraz Daha kuzum
Cook guzel olmus nice seneleri olsuun musmutluu saglicaklaÖldümdü bittimdi çok yoruldumdu ama çok güzel oldu güzel bir anı bıraktık doğum günumuzdeinstada göremeyen arkadaslarim sizin için ekliyorum bı kaç tane
devamı tabiki gelmedi. 10 da yatırmıştım .az once yine uyandi uyuttum. bari 3-4 saat arayla uyansa o da yeter ya. dun o uyanmayinca abisi uyanmıştı bi de ben surekli agliyorlar zannedip uyanip uyanip uyudum. esim yoktu ya daha temkinli oldum herhal. annelik deliliktirAy maşallah kuzum devamı gelir inşallah bizde yine sapıttığımız bir gece geçirdik iyiydi ama dün zorladı bugün baya uzun uzunyürüdü güncelleme gelmiş,
ben bilirdim canim aldirdim bitti sukur ama sana çok geçmiş olsunAynn ya çok ağrıma gidiyor benim de hele geçen sene çok bozuktu da piskolojim bu sene daha iyiyim iyi gidiyor ama iki gündür rahatsızım hanımağa hasta demişdim ya o iyileşti şimdi ben hastayım bademcik şişkinliğini bilir misin bilmem ama penisilinlerle kendime gelirdim şuanda da öyle boğazım ağrımıyor burun akıntım da yok ama tüm vücudum öyle kırılıyor korktum ya ateşimde 37,5-8 arası ama şununla doktor bunlarda bir dereceye yakın düşük düşün demişti ama tedirgin oldum yine
sena için başarırsin senAslında arayı çok güzel soğutmuştum , kırıldığımda tavrım nettir . Ancak eşinden dolayı yine konuşmak zorunda kaldım.
Kesinlikle haklısın .
Bugun geldi yine aldı götürdü , getirdi ama Sena bana gelmedi . İçeri geldi ağlaması geçene kadar . Üstüne dedim artık gitmesin . Bakalım bir daha götüreyim derse alışmasın diye yineleyeceğim aynısını . Bir kaç kez yaparsam artık anlar herhalde . Asıl üzüldüğüm ve kendime inanılmaz sinirlendiğim noktaya değinmişsin en çok da senayı büyütürken hayır demeyi öğretemeyeceğimden endişe ediyorum .
Ay bahar bunu bilemeyiz ki, çok su tukettigin içinde olabilir. Tes deneseydin hep gününde mi olurdunKizlar ben ertesi gun hapi almistim gecen ay ama ay basi oldum.5nde yani sonrasında ama bu ay olmadım bazen 1 2 damla kaciriyorum wc ye gdecegim sira baska bir sey yok hamile olabilir miyim acaba ya
Bizim de salyalar akıyor..ayy bi gelse su dişler..bahar siz asınızı oldunuz mu canim?Bense yatacaktim takildim buraya:) bizimde arka disler zorluyor sanirim yine salyalar akmaya basladi birde huysuzluk tabiii
Bahar bak ayagimi surudumAnladım canım iyi geliyorsa sana tabiki önce zihnin dinlenecek. Ben iyiyim şükür baya iyiyim, ağrım var ama dayanilmicak bir ağrı değil. Bende uyandım Sabah oldu sandım, saate bir baktım ooo daha çok varmış.
Yanlış anlama belki istiyorsun dur, bian benim duruya hamileligim geldi aklıma o yüzden ay bahar diyerek başladım cümleye.Kizlar ben ertesi gun hapi almistim gecen ay ama ay basi oldum.5nde yani sonrasında ama bu ay olmadım bazen 1 2 damla kaciriyorum wc ye gdecegim sira baska bir sey yok hamile olabilir miyim acaba ya
Saat 10 da uyudumBahar bak ayagimi surudumhelin de bahar da geldi
Gız kacta uyudun da sabah oldu sandın
Canim bence hemen panikleme..belki ilac bi düzensizlik yapmıştır ama istersen bir test yaptır..hic de belli olmazKizlar ben ertesi gun hapi almistim gecen ay ama ay basi oldum.5nde yani sonrasında ama bu ay olmadım bazen 1 2 damla kaciriyorum wc ye gdecegim sira baska bir sey yok hamile olabilir miyim acaba ya
Canım sekerparem teşekkür ederizzOooo şahane olmuş minik Aslanin dogum günüsü
Vayy be ne hazırlık helal olsun kiz sana
Iyi ki dogmus benim minnak haydommmyağız bir delikanli ol..kalbinden merhamet hayatindan sans eksiklmesin
Gercek dogum gunu mu bugun?
Olsun canım..ben de ekleyememiştim bazi fotoğraflarıBoyutu büyük diyo ekleyemiyorum ki istediklerimi neyse olduğu kadar
He bu tam oldu şimdi. O kuru dolma ile sarmadan biraz alabilirmiyim kaldıysa. Vallahi masalar yarışıyor bende iz bırakan bir doğum günü daha.Boyutu büyük diyo ekleyemiyorum ki istediklerimi neyse olduğu kadar
Amin caniimm teşekkürlerCook guzel olmus nice seneleri olsuun musmutluu saglicakla
Kop gel kizzzzOlsun canım..ben de ekleyememiştim bazi fotoğraflarımiss gibi görünüyor..komsuda piser bize de duser geliyorum
Yeter ki iste Canim emrinde dolma sarmaHe bu tam oldu şimdi. O kuru dolma ile sarmadan biraz alabilirmiyim kaldıysa. Vallahi masalar yarışıyor bende iz bırakan bir doğum günü daha.
Doğum gününüz kutlu olsun nice sağlıklı yılları olsun Göktürk'ün hep birlikte.
ben bayıldım valla size. iyi ki doğmuş da anasına haydo olmuşÖldümdü bittimdi çok yoruldumdu ama çok güzel oldu güzel bir anı bıraktık doğum günumuzdeinstada göremeyen arkadaslarim sizin için ekliyorum bı kaç tane
ilaçtan kaynaklı olabilir gecikme ama bi test mi alsan bahar. kolay gebe kalıyoruz demiştin sanki.Kizlar ben ertesi gun hapi almistim gecen ay ama ay basi oldum.5nde yani sonrasında ama bu ay olmadım bazen 1 2 damla kaciriyorum wc ye gdecegim sira baska bir sey yok hamile olabilir miyim acaba ya
ah kadın ah şu enerjin. bir önceki mesajımı 12de yazmisim paylasmamisim. civan yine uyandi da normal rutin. dun hayal gibi kalacak zihnimdeAnladım canım iyi geliyorsa sana tabiki önce zihnin dinlenecek. Ben iyiyim şükür baya iyiyim, ağrım var ama dayanilmicak bir ağrı değil. Bende uyandım Sabah oldu sandım, saate bir baktım ooo daha çok varmış.
pazartesi asimiz. su cicegi de varmis canimBizim de salyalar akıyor..ayy bi gelse su dişler..bahar siz asınızı oldunuz mu canim?
Kimse asi olduk demiyor bu ara?
Bizim asilar da gelmemis daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?