2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bense yatacaktim takildim buraya:) bizimde arka disler zorluyor sanirim yine salyalar akmaya basladi birde huysuzluk tabiii

Öldümdü bittimdi çok yoruldumdu ama çok güzel oldu güzel bir anı bıraktık doğum günumuzde instada göremeyen arkadaslarim sizin için ekliyorum bı kaç tane

Eklentiler

• IMG_20210409_230828_647.webp
    92,3 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20210409_230828_638.webp
    79,9 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20210409_232537_934.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 39
Öldümdü bittimdi çok yoruldumdu ama çok güzel oldu güzel bir anı bıraktık doğum günumuzde instada göremeyen arkadaslarim sizin için ekliyorum bı kaç tane
Oooo şahane olmuş minik Aslanin dogum günüsü
Vayy be ne hazırlık helal olsun kiz sana

Iyi ki dogmus benim minnak haydommm yağız bir delikanli ol..kalbinden merhamet hayatindan sans eksiklmesin
Gercek dogum gunu mu bugun?

Anladım canım iyi geliyorsa sana tabiki önce zihnin dinlenecek. Ben iyiyim şükür baya iyiyim, ağrım var ama dayanilmicak bir ağrı değil. Bende uyandım Sabah oldu sandım, saate bir baktım ooo daha çok varmış.

Ay maşallah kuzum devamı gelir inşallah bizde yine sapıttığımız bir gece geçirdik iyiydi ama dün zorladı bugün baya uzun uzunyürüdü güncelleme gelmiş,
devamı tabiki gelmedi. 10 da yatırmıştım .az once yine uyandi uyuttum. bari 3-4 saat arayla uyansa o da yeter ya. dun o uyanmayinca abisi uyanmıştı bi de ben surekli agliyorlar zannedip uyanip uyanip uyudum. esim yoktu ya daha temkinli oldum herhal. annelik deliliktir
ben bilirdim canim aldirdim bitti sukur ama sana çok geçmiş olsun
sena için başarırsin sen

Kizlar ben ertesi gun hapi almistim gecen ay ama ay basi oldum.5nde yani sonrasında ama bu ay olmadım bazen 1 2 damla kaciriyorum wc ye gdecegim sira baska bir sey yok hamile olabilir miyim acaba ya
Ay bahar bunu bilemeyiz ki, çok su tukettigin içinde olabilir. Tes deneseydin hep gününde mi olurdun

Bahar bak ayagimi surudum helin de bahar da asli da geldi
Gız kacta uyudun da sabah oldu sandın

Son düzenleme:
Kizlar ben ertesi gun hapi almistim gecen ay ama ay basi oldum.5nde yani sonrasında ama bu ay olmadım bazen 1 2 damla kaciriyorum wc ye gdecegim sira baska bir sey yok hamile olabilir miyim acaba ya
Yanlış anlama belki istiyorsun dur, bian benim duruya hamileligim geldi aklıma o yüzden ay bahar diyerek başladım cümleye.

Canim bence hemen panikleme..belki ilac bi düzensizlik yapmıştır ama istersen bir test yaptır..hic de belli olmaz

Canım sekerparem teşekkür ederizz 12 Nisan gerçeği ama Ramazan dolayısıyla erken partiledik

Boyutu büyük diyo ekleyemiyorum ki istediklerimi neyse olduğu kadar
He bu tam oldu şimdi. O kuru dolma ile sarmadan biraz alabilirmiyim kaldıysa. Vallahi masalar yarışıyor bende iz bırakan bir doğum günü daha.

Doğum gününüz kutlu olsun nice sağlıklı yılları olsun Göktürk'ün hep birlikte.

Cook guzel olmus nice seneleri olsuun musmutluu saglicakla
Amin caniimm teşekkürler
Olsun canım..ben de ekleyememiştim bazi fotoğrafları miss gibi görünüyor..komsuda piser bize de duser geliyorum
Kop gel kizzzz
Yeter ki iste Canim emrinde dolma sarma

ben bayıldım valla size. iyi ki doğmuş da anasına haydo olmuş
ilaçtan kaynaklı olabilir gecikme ama bi test mi alsan bahar. kolay gebe kalıyoruz demiştin sanki.
ah kadın ah şu enerjin. bir önceki mesajımı 12de yazmisim paylasmamisim. civan yine uyandi da normal rutin. dun hayal gibi kalacak zihnimde
Bizim de salyalar akıyor..ayy bi gelse su dişler..bahar siz asınızı oldunuz mu canim?
Kimse asi olduk demiyor bu ara?

Bizim asilar da gelmemis daha
pazartesi asimiz. su cicegi de varmis canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…