2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Helinim sen bu ara çok yoruldun, iki çocuk yaşlar yakın. Birde yeni iyileşiyorlar. Yorucu zamanlari bir atlatsak, biz herkesten daha çok rahat edicez. Gece kalmalar sendede hala devammi ediyor.

Helinim sen bu ara çok yoruldun, iki çocuk yaşlar yakın. Birde yeni iyileşiyorlar. Yorucu zamanlari bir atlatsak, biz herkesten daha çok rahat edicez. Gece kalmalar sendede hala devammi ediyor.
canim arel 2 hafta oldu sanirim hiç kalkmamıştı ama iki gecedir kalkıyor. civan bu gece fena etti beni şimdi emzirip bıraktım yine. inşallah baharım ya. sende daha iyiymissin çok sevindim. kahveden de anlaşılıyor

Geçmiş olsun canım korona değildir bence. Bayramda kısıtlama yapacaklar sanırım yine. Gitme konusuna bişey diyemiyorum hiç geçen gün arkadaş çağırdı özledim oğlanı hiç sevemedik gel diyor. Benim kızlar kursa okula gidiyor bir şey olursa bizden gelmeyim hava güzel olunca parkta falan oturalım dedim vazgeçtik.insanın psikolojisi de çok önemli. Belki bayrama yakın kendinize bir kısa karantina uygulayıp gidebilirsiniz. Onlar da çok birileriyle görüşmüyorlarsa
Amin Aminn Aminn canım. Kadın kaç çocuk büyütmüş o hallere düşmüş. Dün eşim açmıştı biraz baktım çok üzücü gerçekten. Allah hayırlı evlat nasip etsin
Yaa suikastçi koca sen ders çalıştığın için daha da zor kendini tutman. Atanmak için çalışman lazım canım kpss baya bilgi isteyen bir sınav maalesef. Asya uyanıkken youtubedan ders videosu, soru çözümleri de izleyip dinleyebilirsin. Zaten çalışıyorsun bebekle bir yere kadar olabiliyor sen elinden geleni yap inşallah olur
arkadaslar bir sey soracaktim.

evde cikolata yapmayı bilen tutan tarifi olan var mi.
surulen olur normal cikolata olur
Yaptım ben bikaç kez de sos gibiydi. Kakao, şeker, tereyağı ve süttü sanırım malzemeleri. Nişasta da olabilir evet bağlayıcı olsun diye

Kızlar dün okudum üzüldüm de S Sonsuzsukurler biraz alınganlık yapmış gibi geldin canım oku tekrar neden okumuyorsun D dilzar da son mesajında güzel açıklamıştı. Herkesin farklı temizlik anlayışı ben hiç yapmıyorum mesela parka da gidiyoruz gelince ellerini yıkayıp üzerini çıkarıyorum ertesi gün o park pantolonunu tekrar giydirdim bu hafta öyle götürdüm. İnsanın içine nasıl siniyorsa herkes kendince bişeyler yapmaya çalışıyor işte

Günaydın herkese, Aslihaydo dogum günü kutlu olsun haydomun, herseyi ayri ayri düşünmüşsun bayıldım. pastanız, masanız çoook güzel olmuş. haydonun gülen gözleri hepsinden güzel.

yalnız kucuk bir ayrıntı yakaladım, Göktürk sankim küçük geline mi bakiyor, gözü mü dalmış göz mü kırpıyor tam anlamadım ama. Jadesi sen dikkatlisin o iyice bi bak bakalım, arkadaşlık bakışı mi ne bakışı o. ☺☺☺

Günaydınnnn
Bu sabah gözume gerçekten bu yıldızdan kaçmıs gibi sag gözüm acıyor.. acabaii biri bana gözün çıksın mı dedi tövbe tövbe
uykusuzluktan şekerimparem, Elifcigim yoruyor seni, ben de dün 2yi gecmisti ancak uykuya dalmışım, sonra Asimcik uyandi derken, gözlerim yanıyor hakikaten.

Yaa miss sen güzel bakiyosun güzel görüyorsun teşekkür ederim canimm
Teşekkür ederiz dilzar teyzemiz kizzz sen ne karıştırıyon ortalığı eeeyyyy dilzar hatuuun onlar kardeş sayılır beraber buyuyolar bizde yamuk olmaz Jadesi aşkımız büyük bizim

Yok bence uyku nedir bilmediğin için, göz isyan bayrağını çekti
Aslında fena uyumadım ama başım da ağrıyor bu aksam erken yatayım bari ama uyuamıyorum iste
uykusuzluktan şekerimparem, Elifcigim yoruyor seni, ben de dün 2yi gecmisti ancak uykuya dalmışım, sonra Asimcik uyandi derken, gözlerim yanıyor hakikaten.
Nasıl oldu Asımcık canım ❤ siz de bir belirti var mı?

S Susam_tanesi sanki esinin is yerinde çıkmıştı covidli? Siz ne durumdasiniz canim?

Bizim de eşimin is yerinde biri fena oluyorum deyip acile gitmis.. insAllah covid değildir

Düşünüyorum da bu vaka sayılari cok fazlayken ölüm sayılari ona oranla oyle brezilya gibi binlerde degil.. bi ara burada ambulans sesleri sela seslerjne karisiyordu.su an o sesler yok
Acaba hafif mi oluyor yeni mutasyon?
Esim de dur bakalim vakalar yeni arttı gidisat kötü diyor.dun kardesim acile gitmis.kucucuk bi ilcedeler..abla boyle bi kalabalik yok herkes kovidden gelmis dedi.

Ölümün de fazla olduğunu düşünüyorum ben . Bir çok hastada doğal ölüm yazılıyor sebep olarak .

Ölümün de fazla olduğunu düşünüyorum ben . Bir çok hastada doğal ölüm yazılıyor sebep olarak .
Ya evet öyle bence de ama yine de kış mevsiminde burada cok fazla sela okunuyordu.su an hic duymuyorum..bu hafta yine sokagimizdan biri vefat etti. 2 kisi yogun bakimlik oldu biri çıktı vs ama sela yok eskisi gibi..o zamanalr hepimizin psikolojisi bozulmustu.acaba ölenlere toplu sela mi veriliyor

Gün geceden beri kar yağıyor burda kızlar sanırsın kış. Öyle de soğuk. İşleri bitirdik 4 elden. Öğlen yemekleri tamam. Kahvemi içtim Göktuğ un uyanmasını bekliyorum akşama pizza partisi yapacaz kızlarla ama bana sorarsanız çok uykum var keşke analara özel uyku hapları olsa. Bi tane alıyorsun vucut uykusunu almış oluyor dinç, dipcik gibi
Bu arada 1.200 gr vermişim bir haftada ramazanda iftarı az yiyebilirsem sahuru yulaf ezmesiyle falan yapmayı planlıyırum inşallah

Yulaf ezmesiyle sahur mu yapma gurban oldugum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…