• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İnşallah daha iyi olur 🙏
Bakalım hele sıra gelsin de 😁 evet ben de öğretmenim lisede , yüz yüze dersim var gidip geliyorum ama daha bize bu yıl sıra gelmez gibi geliyor .
Uykuyu alamayınca akşam kuduruyor . Dün orucumu zor açtım . Bugun daha iyiyiz çok şükür . Şaşırtıcı bir şekilde 2 uyku yaptı ve biri 2 saat biri 1 buçuk 😱 okula derse gittim geldim ki hala uyuyor çocuk 😱 Allah ım her gün bundan istiyorum çokça amin 🙏🤣☺️
Ben de dün gündüz uykusu iyi dedim demi dilimi eşek arısı sokmasın😆😃😂 ikindi uyumadı sabah 1 gibi kalktı uykudan akşam 9.30 Du uyuduğu😂😂😂
İnşallah hep böyle olursunuz 🙏🙏🙏

Eşim saolsun benim bir dediğimi iki etmez anlayışıdır yardımcıdır özellikle ailem konusunda çok anlayışıdır abilerden daha çok gider anneme. Rahmetli annemde çok çok severdi onu araları çok iyiydi cenazede hüngür hüngür ağlayınca annemin peşine herkes şaşırmıştı. Senenin 10 ayı benim memleketim ailem akrabalarım arkadaşlarımlayız yazları ve bayramları eşimin memleketine gidiyoruz Allah a emanet tedbirleri izi alıp gitmeye karar verdim Bi aksilik çıkmazsa gönlü kalsın istemedim. Arabamız hala tamirde çıkarsa perşembe yola çıkıcaz inş.
Zeynebim de benimle oturur kahvenin tel ellerini yerde 3 yaşında falan anne kaffe keyfi yapalım mı derdi kuzum benim hala çok sever az şekerli kaffe ve Bitter çikolata👍🏻
Oyyy paşam daha ne yapsın seni inandırmaya anket yapmış bide yavrum daha nasıl yürüyecektir acaba canım seni ikna etmek için
Bence iyi yapmışsın kuzum gidin gelin bencillik gibi olmasın madem o seni kırmuyor hiç sende kırma onu😍
Ayy bizde kaffe keyfi yapalım 🤩😍 şimdi içtiğim kaffe keyif gibi olmuyor

Hıı bu arada ben size anlatmayı unuttum geçen gün hızlı hızlı iş yapayım derken mutfakta masanın kenarına elimi çarptım ama nasıl çarpmak aklım çıktı olduğum yere çöktüm utanmasam ağlıcam😅 neyse geri işe devam ettim ama yok elimin ağrısı geçmiyor geçer geçer diye bekledim ertesi güne kadar baktım yok parmağıma kadar koluma kadar ağrı yayıldı eşimdebir röntgen çektirelim dedi bir şey olmuş olabilir gittik çekildi baktı kırık yok ama Emin olamadı doktor çatlak var gibi dedi alçıya alınacaktı bende kırık yoksa alçı istemedim küçük bebeğim var dedim neyse sardılar falan öyle iki gündür sargıda elim 5 gün kalcak sargıda😬 e hep Haydo mu yapacak vukuatları🤣🤣
Geçmiş olsun aslım ne çok acır, çatlak daha beter ağrır size nefes mi değiyor ne oluyor
nzh99 nzh99 Atacigim bugun nasil canim, bitti mi ishali, ishali geçince toparlar hemencecik insallah canim.
Saol dilzarım tam geçmedi ama azaldı bayağı. Bol sıvıyla destekliyorum. Gül gibi soluyorlar. Allahım esirgesin yavrularımızı
@Helinnnnn şükür canim, iyi oldu Asımcık, hasta olduguna değil huy kaptigina yanıyorum derler bizim orada, o hesap huysuzluk tam gaz devam🤯🤯🤯

şükür ama, bayağı korkuttu bizi ama gecti.
Hastalıktan huysuzluk yadigar kalıyor gibi, o da geçsin inşallah
Eşim saolsun benim bir dediğimi iki etmez anlayışıdır yardımcıdır özellikle ailem konusunda çok anlayışıdır abilerden daha çok gider anneme. Rahmetli annemde çok çok severdi onu araları çok iyiydi cenazede hüngür hüngür ağlayınca annemin peşine herkes şaşırmıştı. Senenin 10 ayı benim memleketim ailem akrabalarım arkadaşlarımlayız yazları ve bayramları eşimin memleketine gidiyoruz Allah a emanet tedbirleri izi alıp gitmeye karar verdim Bi aksilik çıkmazsa gönlü kalsın istemedim. Arabamız hala tamirde çıkarsa perşembe yola çıkıcaz inş.

Zeynebim de benimle oturur kahvenin tel ellerini yerde 3 yaşında falan anne kaffe keyfi yapalım mı derdi kuzum benim hala çok sever az şekerli kaffe ve Bitter çikolata👍🏻

Oyyy paşam daha ne yapsın seni inandırmaya anket yapmış bide yavrum daha nasıl yürüyecektir acaba canım seni ikna etmek için
Yolunuz açık olsun kuzum. İnşallah sorunsuz sıkıntısız virüssüz kazasız belasız gidin gelin inşallah

Karar verdim ve gidip bugün ilk dozu oldum canım...
Allah korusun artık şimdilik bir sıkıntı yok inşallah da olmaz..
Şükür verdim kilolarımı...
Bir arkadaşım gitgide genclesiyorsun dedi ..
Çok mutlu oldum ...
Kilo biraz olduğumuz yaştan fazla gösteriyor maalesef..
Sen ne yaptın?
Bende doğum öncesi kiloma döndüm. Şuan onunda altındayım ama oruç olduğum için sanırım😀Ramazan da alıyorum genelde ama bu sefer verebilirim

Daha iyi diyebilirim ama sadece ates yönünden. Yoksa aksilik mizirti ağlamalar devam. Disini oyle bi kaşıyor ki kendini kusturacak..bütün eli ağzında 😑
Atacık nasil? Yavrucum toplandı mi biraz daha?
Oy kuzum. Aksilik mızırti hepsinin ritüeli oldu şu sıralar. Bizde de durum aynı. Eli ağzında hepsi birden çıkacak gibi . Ata da daha iyi sayılır. Bugün 3 kez yaptı kakasını afedersin hala cıvık ama. Sokaktan içeri alamıyoruz. Hava çok basık. Bugün düne göre hava daha iyiydi ama nem çok. Sıcak çok terliyor . Emerken saçları sırılsıklam oluyor yazın zorlanacak gibi.

Ben de dün gündüz uykusu iyi dedim demi dilimi eşek arısı sokmasın😆😃😂 ikindi uyumadı sabah 1 gibi kalktı uykudan akşam 9.30 Du uyuduğu😂😂😂
İnşallah hep böyle olursunuz 🙏🙏🙏
Benim dilimi ne soksun daha ben bilmiyorum . 1500 kere uyandık 9:15 te uyuduk bu kaçıncı uyanış bilmiyorum . Çığlık çığlığa 🤦‍♀️

Oy kuzum. Aksilik mızırti hepsinin ritüeli oldu şu sıralar. Bizde de durum aynı. Eli ağzında hepsi birden çıkacak gibi . Ata da daha iyi sayılır. Bugün 3 kez yaptı kakasını afedersin hala cıvık ama. Sokaktan içeri alamıyoruz. Hava çok basık. Bugün düne göre hava daha iyiydi ama nem çok. Sıcak çok terliyor . Emerken saçları sırılsıklam oluyor yazın zorlanacak gibi.
Oyy oyy 35 derece yazmıştın ben sok oldum..hani 24 üstü falandır diye tahmin ediyordum ama 35 nedir 🤯 daha simdiden hem de.. Allah yardimciniz olsun canım.35 bizim buraların yaz sıcağı.nem de çoksa terler tabi yavrucak kıyamam. Bol bol sıvı almanın yollarına bakacaksınız artık ishal de devam ediyorsa.her katta bir suluk bulundur olmadı.sana da zor oluyordur sıcak hava ama alışkınsındır.Ata da doğduğu iklime kısa zamanda alışacaktır bence 🤗😉

Daha iyi diyebilirim ama sadece ates yönünden. Yoksa aksilik mizirti ağlamalar devam. Disini oyle bi kaşıyor ki kendini kusturacak..bütün eli ağzında 😑
Atacık nasil? Yavrucum toplandı mi biraz daha?
Canım ya nasıl oldu kuzucuk ateş devam mı dişten mi yoksa enfeksiyon falan olabilir mi Bayadır var sanki ateş. Dişte çok etkiledi hırpaladı yavruları😞
Zeyay1420 Zeyay1420 sağlıkla gidin gelin canım inşallah kazasız belasız
Saol canım ne güzel demişsin sağlıkla ve kazasız belasız diye çok amin🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Bu arada fotoğraflarınıza Ba-yıl-dımmm maşallah güzel ailenize Rabbim esirgesin sizleri huzurunuz daim olsun inş. Büyük kızınının hanımlığı, betüşün parlayan afacan bakan gözleri heleki Göktuğ 🧿🧿🧿🧿

Ben yazana kadar yarın oldu bile hayırlısı ile alırsınız inşallah canım😍
Arabayi aldik canim suan eksilerdeyiz saglik olsun insallah altından kalkariz.
Cok sagol.
Kuzum karya çok geç kalkıyor gece 12 de uyuması normal biz 7 8 aradı güne başlıyoruz
Ya iste daha once 8 bucuk 9 gibi kalkiyordu bu sira 10 a kadar yatiyor birde uyaniklik suresi artti sanirsam gece gec yatiyor. Bu sabah 9 da uyandirmaya calistim.9 bucuga dogru kalkti. Aksam yatmaz sabah kalkmaz 😂

Back
X