- 9 Eylül 2019
- 7.044
- 20.448
- 298
- 35
Duruya asyayı göndereyim oynasınlar maşallah o nasıl oynamak kuzum benşmMaşallah diyelim,
durmasın yağsın hediyeler. Her çocuğun hakkı, Kısmeti bol olsun kuzumun. Bizlerede sizde kiler gibi doslar nasip etsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duruya asyayı göndereyim oynasınlar maşallah o nasıl oynamak kuzum benşmMaşallah diyelim,
durmasın yağsın hediyeler. Her çocuğun hakkı, Kısmeti bol olsun kuzumun. Bizlerede sizde kiler gibi doslar nasip etsin.
Ben de dün gündüz uykusu iyi dedim demi dilimi eşek arısı sokmasınİnşallah daha iyi olur
Bakalım hele sıra gelsin deevet ben de öğretmenim lisede , yüz yüze dersim var gidip geliyorum ama daha bize bu yıl sıra gelmez gibi geliyor .
Uykuyu alamayınca akşam kuduruyor . Dün orucumu zor açtım . Bugun daha iyiyiz çok şükür . Şaşırtıcı bir şekilde 2 uyku yaptı ve biri 2 saat biri 1 buçukokula derse gittim geldim ki hala uyuyor çocuk
Allah ım her gün bundan istiyorum çokça amin
![]()
Paşam yürüyor bile@Helinnnnn şükür canim, iyi oldu Asımcık, hasta olduguna değil huy kaptigina yanıyorum derler bizim orada, o hesap huysuzluk tam gaz devam
şükür ama, bayağı korkuttu bizi ama gecti.
Bence iyi yapmışsın kuzum gidin gelin bencillik gibi olmasın madem o seni kırmuyor hiç sende kırma onuEşim saolsun benim bir dediğimi iki etmez anlayışıdır yardımcıdır özellikle ailem konusunda çok anlayışıdır abilerden daha çok gider anneme. Rahmetli annemde çok çok severdi onu araları çok iyiydi cenazede hüngür hüngür ağlayınca annemin peşine herkes şaşırmıştı. Senenin 10 ayı benim memleketim ailem akrabalarım arkadaşlarımlayız yazları ve bayramları eşimin memleketine gidiyoruz Allah a emanet tedbirleri izi alıp gitmeye karar verdim Bi aksilik çıkmazsa gönlü kalsın istemedim. Arabamız hala tamirde çıkarsa perşembe yola çıkıcaz inş.
Zeynebim de benimle oturur kahvenin tel ellerini yerde 3 yaşında falan anne kaffe keyfi yapalım mı derdi kuzum benim hala çok sever az şekerli kaffe ve Bitter çikolata
Oyyy paşam daha ne yapsın seni inandırmaya anket yapmış bide yavrum daha nasıl yürüyecektir acaba canım seni ikna etmek için
Fotolarda sizde partide çok güzel olmul canım1 yaş doğum günümüzü de yaptık.
Gayet süslü bir şekilde ..
Süslemenin tamamı bana ait
Eki Görüntüle 2830641
Geçmiş olsun aslım ne çok acır, çatlak daha beter ağrır size nefes mi değiyor ne oluyorHıı bu arada ben size anlatmayı unuttum geçen gün hızlı hızlı iş yapayım derken mutfakta masanın kenarına elimi çarptım ama nasıl çarpmak aklım çıktı olduğum yere çöktüm utanmasam ağlıcamneyse geri işe devam ettim ama yok elimin ağrısı geçmiyor geçer geçer diye bekledim ertesi güne kadar baktım yok parmağıma kadar koluma kadar ağrı yayıldı eşimdebir röntgen çektirelim dedi bir şey olmuş olabilir gittik çekildi baktı kırık yok ama Emin olamadı doktor çatlak var gibi dedi alçıya alınacaktı bende kırık yoksa alçı istemedim küçük bebeğim var dedim neyse sardılar falan öyle iki gündür sargıda elim 5 gün kalcak sargıda
e hep Haydo mu yapacak vukuatları
![]()
Saol dilzarım tam geçmedi ama azaldı bayağı. Bol sıvıyla destekliyorum. Gül gibi soluyorlar. Allahım esirgesin yavrularımızınzh99 Atacigim bugun nasil canim, bitti mi ishali, ishali geçince toparlar hemencecik insallah canim.
Hastalıktan huysuzluk yadigar kalıyor gibi, o da geçsin inşallah@Helinnnnn şükür canim, iyi oldu Asımcık, hasta olduguna değil huy kaptigina yanıyorum derler bizim orada, o hesap huysuzluk tam gaz devam
şükür ama, bayağı korkuttu bizi ama gecti.
Yolunuz açık olsun kuzum. İnşallah sorunsuz sıkıntısız virüssüz kazasız belasız gidin gelin inşallahEşim saolsun benim bir dediğimi iki etmez anlayışıdır yardımcıdır özellikle ailem konusunda çok anlayışıdır abilerden daha çok gider anneme. Rahmetli annemde çok çok severdi onu araları çok iyiydi cenazede hüngür hüngür ağlayınca annemin peşine herkes şaşırmıştı. Senenin 10 ayı benim memleketim ailem akrabalarım arkadaşlarımlayız yazları ve bayramları eşimin memleketine gidiyoruz Allah a emanet tedbirleri izi alıp gitmeye karar verdim Bi aksilik çıkmazsa gönlü kalsın istemedim. Arabamız hala tamirde çıkarsa perşembe yola çıkıcaz inş.
Zeynebim de benimle oturur kahvenin tel ellerini yerde 3 yaşında falan anne kaffe keyfi yapalım mı derdi kuzum benim hala çok sever az şekerli kaffe ve Bitter çikolata
Oyyy paşam daha ne yapsın seni inandırmaya anket yapmış bide yavrum daha nasıl yürüyecektir acaba canım seni ikna etmek için
Teşekkür ederim canım ..Fotolarda sizde partide çok güzel olmul canım
Sağlıkla büyüsün cihangir![]()
Daha iyi diyebilirim ama sadece ates yönünden. Yoksa aksilik mizirti ağlamalar devam. Disini oyle bi kaşıyor ki kendini kusturacak..bütün eli ağzındaDünürüm gelinciğim nasıl olduKalppare
Bende doğum öncesi kiloma döndüm. Şuan onunda altındayım ama oruç olduğum için sanırımKarar verdim ve gidip bugün ilk dozu oldum canım...
Allah korusun artık şimdilik bir sıkıntı yok inşallah da olmaz..
Şükür verdim kilolarımı...
Bir arkadaşım gitgide genclesiyorsun dedi ..
Çok mutlu oldum ...
Kilo biraz olduğumuz yaştan fazla gösteriyor maalesef..
Sen ne yaptın?
Oy kuzum. Aksilik mızırti hepsinin ritüeli oldu şu sıralar. Bizde de durum aynı. Eli ağzında hepsi birden çıkacak gibi . Ata da daha iyi sayılır. Bugün 3 kez yaptı kakasını afedersin hala cıvık ama. Sokaktan içeri alamıyoruz. Hava çok basık. Bugün düne göre hava daha iyiydi ama nem çok. Sıcak çok terliyor . Emerken saçları sırılsıklam oluyor yazın zorlanacak gibi.Daha iyi diyebilirim ama sadece ates yönünden. Yoksa aksilik mizirti ağlamalar devam. Disini oyle bi kaşıyor ki kendini kusturacak..bütün eli ağzında
Atacık nasil? Yavrucum toplandı mi biraz daha?
Benim dilimi ne soksun daha ben bilmiyorum . 1500 kere uyandık 9:15 te uyuduk bu kaçıncı uyanış bilmiyorum . Çığlık çığlığaBen de dün gündüz uykusu iyi dedim demi dilimi eşek arısı sokmasınikindi uyumadı sabah 1 gibi kalktı uykudan akşam 9.30 Du uyuduğu
İnşallah hep böyle olursunuz![]()
Oyy oyy 35 derece yazmıştın ben sok oldum..hani 24 üstü falandır diye tahmin ediyordum ama 35 nedirOy kuzum. Aksilik mızırti hepsinin ritüeli oldu şu sıralar. Bizde de durum aynı. Eli ağzında hepsi birden çıkacak gibi . Ata da daha iyi sayılır. Bugün 3 kez yaptı kakasını afedersin hala cıvık ama. Sokaktan içeri alamıyoruz. Hava çok basık. Bugün düne göre hava daha iyiydi ama nem çok. Sıcak çok terliyor . Emerken saçları sırılsıklam oluyor yazın zorlanacak gibi.
Çok güzel olmuş ellerine sağlık annesi nice mutlu yaşlara inşallah1 yaş doğum günümüzü de yaptık.
Gayet süslü bir şekilde ..
Süslemenin tamamı bana ait
Eki Görüntüle 2830641
Amin canım hepimiz görelim inşallah çok teşekkür ederimmisskokulumm ne güzelsiniz ailecek. Allahım ayırmasın herdaim güzel günlerini görün kuzuların
Canım ya nasıl oldu kuzucuk ateş devam mı dişten mi yoksa enfeksiyon falan olabilir mi Bayadır var sanki ateş. Dişte çok etkiledi hırpaladı yavrularıDaha iyi diyebilirim ama sadece ates yönünden. Yoksa aksilik mizirti ağlamalar devam. Disini oyle bi kaşıyor ki kendini kusturacak..bütün eli ağzında
Atacık nasil? Yavrucum toplandı mi biraz daha?
Saol canım ne güzel demişsin sağlıkla ve kazasız belasız diye çok aminZeyay1420 sağlıkla gidin gelin canım inşallah kazasız belasız
Arabayi aldik canim suan eksilerdeyiz saglik olsun insallah altından kalkariz.Ben yazana kadar yarın oldu bile hayırlısı ile alırsınız inşallah canım![]()
Ya iste daha once 8 bucuk 9 gibi kalkiyordu bu sira 10 a kadar yatiyor birde uyaniklik suresi artti sanirsam gece gec yatiyor. Bu sabah 9 da uyandirmaya calistim.9 bucuga dogru kalkti. Aksam yatmaz sabah kalkmazKuzum karya çok geç kalkıyor gece 12 de uyuması normal biz 7 8 aradı güne başlıyoruz