• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım kayınvalidem almaya gidicez kısıtlamalar gelirse ist kalmak istemiyor burdan da bayramda memlekete gitmesi kolay olur diye öncesinde gelmek istiyor 65 yaş üstü birde rahatsızlandı belinde 5 fıtık çıktı omurilikte eğrilik ve kanallarda daralma teşhisi kondu acil ameliyat dendi devlette sıra gelmesi zaman alıyormuş özel 60 bin lira istedi burasıda sağlık alanında iyi burada da bir kaç doktora göstereceğiz duruma göre karar verecekler bakalım😞
Ben yazana kadar gitmeye karar vermissiniz.hakkinizda hayırlı olan buymus demek ki..Rabbim yardimciniz olsun canım.. iyi bir niyet icin yola çıkacaksiniz Rabbim de tüm kötulükleri sizden uzak etsin, yolunuz açık olsun 🌻🌻🌻🌻 Allah acil şifa versin kayinvalidene de canım ❤🙏
Benim bir kaç kremim var kuzum ama onları bile süremiyorum bazen 😂 doğal yöntemlerine bayıldım 😍
Hehhehe 😅🤭 ya benim de var kremler vs ama yapabilmek ne mümkün hatta banyoda onlar bana ben onlara boş bakisiyoruz 😅 ama iste arada da şımartmak lazım kendimizi 😉😉😉 meyve yerken yapilabilir ya sonrasinda hemen mutfakta yikadim valla 🙈 zaten meyveydi diye 🤪 mesela salata kabugunu soyarken bi 10 saniyede kabugu burna ve kaz ayaklarimiza mimiklerimize sursek cok sey fark eder ama yapmiyoruz iste 😄yani oyle uzun uzadiya maske yapamayiz biz lüks🤣 anca kabuk mabuk sureriz😁
Hıı bu arada ben size anlatmayı unuttum geçen gün hızlı hızlı iş yapayım derken mutfakta masanın kenarına elimi çarptım ama nasıl çarpmak aklım çıktı olduğum yere çöktüm utanmasam ağlıcam😅 neyse geri işe devam ettim ama yok elimin ağrısı geçmiyor geçer geçer diye bekledim ertesi güne kadar baktım yok parmağıma kadar koluma kadar ağrı yayıldı eşimdebir röntgen çektirelim dedi bir şey olmuş olabilir gittik çekildi baktı kırık yok ama Emin olamadı doktor çatlak var gibi dedi alçıya alınacaktı bende kırık yoksa alçı istemedim küçük bebeğim var dedim neyse sardılar falan öyle iki gündür sargıda elim 5 gün kalcak sargıda😬 e hep Haydo mu yapacak vukuatları🤣🤣
Yavrum gecmis olsun öncelikle..görünmez kaza 😔
Ama hayal etmeye çalıştım..dedim bu kiz nasil is yapıyor ki evde 🥴 hiperaktif kadın 😁
Değişik bi oyun anlayışı 😅
Ooo pek gözel bi oyun geliyoruz biz de oynayalim 😄😄
Yok biz baktırmadık tadına hiç pek bilmiyor ama başlarım azcık daha geçsin içsin apaçık bir çay karşılıklı takılırız 😂 buda benim elimde yiyecek içecek ne görse içmek yemek istiyor sürekli kafası bardağımda ağacı kahve içiyorum dedim deneyim içmez nasılsa ooo devamını istiyor iştahla 😂 ben kaç yaşımda anca öyle içtim
Gecen gun erva da masadan benim yarim cay bardagimi alip icti 😲😲 biz şok 🤣😂🤣😂🤣😂 🧿🧿 Allahtan soğuktu..engel olmaya calisana kadar huup diye gitti.. Bi defasinda da elini bardagima sokup sonra huup diye agzina götürmüştü 😄😁😁 bi defa da mama sandalyesinin masasina kahvem devrildi..ona ellerini vurup vurup huup hupp diye elini agzina soktu 😄
Konu ve hikayedeki tum cay ve kahveler anne cay kahvesi olup haliyle buuzz gibidir 😁😁
Ama daha Alinin rekoru kiramadi..Ali vileda suyuna bisküvi banmisti 😄😁😁😁Allah tan yemeden yakaladiydim 😁😁
Minnos asyam da kahveci cikti desene 😄 neyi sevmez dersek sevip bizi sok ediyorlar 😄

Neden sürekli ateşlenşyır şekerparem ya bu kız 😔
Disten herhalde jadem 😔
Ooo şekerparem bak be 😍😍 kız bende banyoda hazır maskeyi zor sürüyorum yüzüme tarifi alıyorsun marketten direk yüze sürüyorsun,😂😂
Ben banyoyu zor yapıyorum ana bacım ama tarifi yazdım aklıma elbet kız büyür ve jade sahalara döner😂
Ben de de var hazir maske.hani su istersen yikama jeli istersen peeling istersen maske 😄 ve taabii ki maske olarak kullanamiyorum..nerdeee 😁😁 yikama jeli gibi yüzümü yıkıyorum ve o da tabi ki hergun degil 😄😁🤣😂
Ya ben boyle dogal seyleri seviyorum 😊 bunlar ruhuma iyi geliyor.. vucutta sadece midenin gidasi yok ki.. cildin gozun kulagin burnun ruhun da gidasi var.kendini ruhunu beslemis oluyorsun.bi dinginlik geliyor ama iste pek yapamiyoruz.makyaj falan demiyorum he.bence makyaj cildi bozuyor 🤔 bakım diyorum.😊

Dön sahalara jadee..saha soğuk ama girdikce alışırsın 🤣🤣

Canım ya nasıl oldu kuzucuk ateş devam mı dişten mi yoksa enfeksiyon falan olabilir mi Bayadır var sanki ateş. Dişte çok etkiledi hırpaladı yavruları😞
Yok sadece 1 gun yükseldi atesi.bastan korktum ama sonra baktım dis çıktı sandim ama kosesi gömük kalmis.orasi da cikinca dustu atesi. Ates degil de huzrsuzlugu epeydir var.ama sizler de burda yazınca ben de normal herhalde diyorum 🥴

N Nehir8077 yerim o güzel gelinim nasıl da oynuyor ❤️❤️🧿🧿🧿 oynak nisan bebeleri bunlar🥰🥰
D dilzar yaa ne haksızlık yapıyorsun Asıma😍 yürüyor işte daha ne etsin anası çözmüş işi. Benimki 1 hafta yürüme, emekleme karışık yaptı şimdi artık hep yürüyor tabi düşüyor da ama azaldı düşmesi şükür bu hafta daha iyi.

Duruya asyayı göndereyim oynasınlar maşallah o nasıl oynamak kuzum benşm 😍😍😍🧿

N Nehir8077 Maaşallah Duruma Bahar ba yılll dımmm. D dilzar ım küçük herif bayağı bayağı yürümüş ayağına taş gözüne yaş değmesin paşamın. Şükür iyileşmiş de Allahım korusun
Teşekkür ederim kızlar. Siz birde duruyu Mezdeke ve roman havasında görün. O zaman Daha güzel oynuyor. Malesef kıskanç umut vuruyor düşürüyor, kızın hevesi kaçıyor.

Benim dilimi ne soksun daha ben bilmiyorum . 1500 kere uyandık 9:15 te uyuduk bu kaçıncı uyanış bilmiyorum . Çığlık çığlığa 🤦‍♀️
Bizde 11.30 olan uykuyu yeni yaptık 😂 sallama olayı bitti hiçbir saattrsallanmak istemiyor artık iyi bende sallamadan uyumayı öğretmeye çalışayım. Krizi fırsata ceviririm inşallah 🙏

Helinnnnn Helinnnnn şükür canim, iyi oldu Asımcık, hasta olduguna değil huy kaptigina yanıyorum derler bizim orada, o hesap huysuzluk tam gaz devam🤯🤯🤯

şükür ama, bayağı korkuttu bizi ama gecti.
daha neler değişecek bakalım 🙃
Ah 2 çocukla ileriyi düşün iki delikanlı alacaksın yanına endamını göstereceksin heyt be Arel de bebek daha ihtiyacı var sana tabi 😍
Zorlanıyoruz ama iyiki varlar iyi ki ömürleri güzel olsun hanginiz kolay büyüdük ki 😔
aynen bebeğim diye seviyorum zaten 😍
Annemde bana sütümü sürdürdü bide banyoda lifle yıkadım iyice😆 minicik kaldı geçti gitti eğer emziriyorsam dene canım
deniyeyim 😁 ya aslında leke acıcı krem aldım ama düzenli kullanmadım sonra da hepten bıraktım. güneş kremini de ihmal edince mersin gibi bir yerde çoğaldı ne yazik ki 🙄
Olur tabi ki işin de hızlanır hem
tembelligimi çok belli ettim ama hic bilmiyorum ve zor geliyor bu işler 😔
Eşim saolsun benim bir dediğimi iki etmez anlayışıdır yardımcıdır özellikle ailem konusunda çok anlayışıdır abilerden daha çok gider anneme. Rahmetli annemde çok çok severdi onu araları çok iyiydi cenazede hüngür hüngür ağlayınca annemin peşine herkes şaşırmıştı. Senenin 10 ayı benim memleketim ailem akrabalarım arkadaşlarımlayız yazları ve bayramları eşimin memleketine gidiyoruz Allah a emanet tedbirleri izi alıp gitmeye karar verdim Bi aksilik çıkmazsa gönlü kalsın istemedim. Arabamız hala tamirde çıkarsa perşembe yola çıkıcaz inş.

Zeynebim de benimle oturur kahvenin tel ellerini yerde 3 yaşında falan anne kaffe keyfi yapalım mı derdi kuzum benim hala çok sever az şekerli kaffe ve Bitter çikolata👍🏻

Oyyy paşam daha ne yapsın seni inandırmaya anket yapmış bide yavrum daha nasıl yürüyecektir acaba canım seni ikna etmek için
sağlıcakla gidin gelin canim 🙏
Gunaydinlar herkese 💐🏵☀️
günaydın dünürüm hayırlı olsun arabanız. haydi darısı bize. bende haber bekliyorum bugün yarın diye ama bakalım kısmet ✌
Bizde 11.30 olan uykuyu yeni yaptık 😂 sallama olayı bitti hiçbir saattrsallanmak istemiyor artık iyi bende sallamadan uyumayı öğretmeye çalışayım. Krizi fırsata ceviririm inşallah 🙏
ya nasıl oluyor bu 🙃 biz yeni başladık sallamaya 🙈 emerek uyudu 11bucuk gibiydi ve hala uyuyor ✌ ama sallama olayı sayesinde benim dışımda da uyutabilen oldu şükür işime geldi sanki. arel kendi uyusa da yanında duracam illa ve ben olmalıyım başkasını istemiyor. yatağa koy çık olayına da hep vicdan yaptım yeltenemedim

Kizlar 10 gundur diyet yapiyorum ve 2 kilo verdim.
Normalde tutamiyordum kendimi ama daha once kullanip 2 ayda 10 kilo verdigim banttan aldim.
Diyetmax diye bir bant bilmiyorum etkisi var mi ama canim hic birsey istemiyor. Ekmek ve tatliyi kestim zaten.
1 ay daha devam etsem super olur.
Birse leslie yapmaya calisiyorum ama firsat olmuyor pek

Bugun hem yemeğim var hem de dünden temizligimi yaptığım için çok işim yoktu 😍😍😍, şöyle bir toparladiktan sonra önce Asim beyi gezdirdim, sonra küçük kızımı dışarı çıkardım. 23 Nisan için süsleme malzemeleri aldik. şimdi paşayı uyutmaya çalışacağım. insallah uyur da cam süslemesini yapariz, öğretmenimiz fotoğraf istiyor.

Back
X