Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın hayırlı olsun arabanız güle güle kullanın. Alınmış alınmıştır illa birgün rahata kavuşursunuz. Güzel günlerde bolca anılar oluşturmanız dileğiyle.Gunaydinlar herkese🏵
![]()
Ben yazana kadar gitmeye karar vermissiniz.hakkinizda hayırlı olan buymus demek ki..Rabbim yardimciniz olsun canım.. iyi bir niyet icin yola çıkacaksiniz Rabbim de tüm kötulükleri sizden uzak etsin, yolunuz açık olsunCanım kayınvalidem almaya gidicez kısıtlamalar gelirse ist kalmak istemiyor burdan da bayramda memlekete gitmesi kolay olur diye öncesinde gelmek istiyor 65 yaş üstü birde rahatsızlandı belinde 5 fıtık çıktı omurilikte eğrilik ve kanallarda daralma teşhisi kondu acil ameliyat dendi devlette sıra gelmesi zaman alıyormuş özel 60 bin lira istedi burasıda sağlık alanında iyi burada da bir kaç doktora göstereceğiz duruma göre karar verecekler bakalım![]()
HehheheBenim bir kaç kremim var kuzum ama onları bile süremiyorum bazendoğal yöntemlerine bayıldım
![]()
Yavrum gecmis olsun öncelikle..görünmez kazaHıı bu arada ben size anlatmayı unuttum geçen gün hızlı hızlı iş yapayım derken mutfakta masanın kenarına elimi çarptım ama nasıl çarpmak aklım çıktı olduğum yere çöktüm utanmasam ağlıcamneyse geri işe devam ettim ama yok elimin ağrısı geçmiyor geçer geçer diye bekledim ertesi güne kadar baktım yok parmağıma kadar koluma kadar ağrı yayıldı eşimdebir röntgen çektirelim dedi bir şey olmuş olabilir gittik çekildi baktı kırık yok ama Emin olamadı doktor çatlak var gibi dedi alçıya alınacaktı bende kırık yoksa alçı istemedim küçük bebeğim var dedim neyse sardılar falan öyle iki gündür sargıda elim 5 gün kalcak sargıda
e hep Haydo mu yapacak vukuatları
![]()
Ooo pek gözel bi oyun geliyoruz biz de oynayalimDeğişik bi oyun anlayışı![]()
Gecen gun erva da masadan benim yarim cay bardagimi alip ictiYok biz baktırmadık tadına hiç pek bilmiyor ama başlarım azcık daha geçsin içsin apaçık bir çay karşılıklı takılırızbuda benim elimde yiyecek içecek ne görse içmek yemek istiyor sürekli kafası bardağımda ağacı kahve içiyorum dedim deneyim içmez nasılsa ooo devamını istiyor iştahla
ben kaç yaşımda anca öyle içtim
Disten herhalde jademNeden sürekli ateşlenşyır şekerparem ya bu kız![]()
Ben de de var hazir maske.hani su istersen yikama jeli istersen peeling istersen maskeOoo şekerparem bak bekız bende banyoda hazır maskeyi zor sürüyorum yüzüme tarifi alıyorsun marketten direk yüze sürüyorsun,
Ben banyoyu zor yapıyorum ana bacım ama tarifi yazdım aklıma elbet kız büyür ve jade sahalara döner![]()
Yok sadece 1 gun yükseldi atesi.bastan korktum ama sonra baktım dis çıktı sandim ama kosesi gömük kalmis.orasi da cikinca dustu atesi. Ates degil de huzrsuzlugu epeydir var.ama sizler de burda yazınca ben de normal herhalde diyorumCanım ya nasıl oldu kuzucuk ateş devam mı dişten mi yoksa enfeksiyon falan olabilir mi Bayadır var sanki ateş. Dişte çok etkiledi hırpaladı yavruları![]()
Teşekkür ederiz ... Amin canım..Çok güzel olmuş ellerine sağlık annesi nice mutlu yaşlara inşallah![]()
Duruya asyayı göndereyim oynasınlar maşallah o nasıl oynamak kuzum benşm![]()
Teşekkür ederim kızlar. Siz birde duruyu Mezdeke ve roman havasında görün. O zaman Daha güzel oynuyor. Malesef kıskanç umut vuruyor düşürüyor, kızın hevesi kaçıyor.
Biz yapacağız inşallah havalar güzelleşsin sahilde yapcam sanırımTeşekkür ederim canım ..
Inşallah hepimizin yavrusu sağlıkla büyür..
Siz Yapacak mısınız??..
Bizde 11.30 olan uykuyu yeni yaptıkBenim dilimi ne soksun daha ben bilmiyorum . 1500 kere uyandık 9:15 te uyuduk bu kaçıncı uyanış bilmiyorum . Çığlık çığlığa![]()
Kutladık canım biz de 1 ay oldu benimkinin yaş günü olalıTeşekkür ederiz ... Amin canım..
Sizler Kutladınız mı???
Umut u uyutup çek mezdekesini de gelinimin bahar görelimTeşekkür ederim kızlar. Siz birde duruyu Mezdeke ve roman havasında görün. O zaman Daha güzel oynuyor. Malesef kıskanç umut vuruyor düşürüyor, kızın hevesi kaçıyor.
daha neler değişecek bakalımHelinnnnn şükür canim, iyi oldu Asımcık, hasta olduguna değil huy kaptigina yanıyorum derler bizim orada, o hesap huysuzluk tam gaz devam
şükür ama, bayağı korkuttu bizi ama gecti.
aynen bebeğim diye seviyorum zatenAh 2 çocukla ileriyi düşün iki delikanlı alacaksın yanına endamını göstereceksin heyt be Arel de bebek daha ihtiyacı var sana tabi
Zorlanıyoruz ama iyiki varlar iyi ki ömürleri güzel olsun hanginiz kolay büyüdük ki![]()
deniyeyimAnnemde bana sütümü sürdürdü bide banyoda lifle yıkadım iyiceminicik kaldı geçti gitti eğer emziriyorsam dene canım
tembelligimi çok belli ettim ama hic bilmiyorum ve zor geliyor bu işlerOlur tabi ki işin de hızlanır hem
sağlıcakla gidin gelin canimEşim saolsun benim bir dediğimi iki etmez anlayışıdır yardımcıdır özellikle ailem konusunda çok anlayışıdır abilerden daha çok gider anneme. Rahmetli annemde çok çok severdi onu araları çok iyiydi cenazede hüngür hüngür ağlayınca annemin peşine herkes şaşırmıştı. Senenin 10 ayı benim memleketim ailem akrabalarım arkadaşlarımlayız yazları ve bayramları eşimin memleketine gidiyoruz Allah a emanet tedbirleri izi alıp gitmeye karar verdim Bi aksilik çıkmazsa gönlü kalsın istemedim. Arabamız hala tamirde çıkarsa perşembe yola çıkıcaz inş.
Zeynebim de benimle oturur kahvenin tel ellerini yerde 3 yaşında falan anne kaffe keyfi yapalım mı derdi kuzum benim hala çok sever az şekerli kaffe ve Bitter çikolata
Oyyy paşam daha ne yapsın seni inandırmaya anket yapmış bide yavrum daha nasıl yürüyecektir acaba canım seni ikna etmek için
günaydın dünürüm hayırlı olsun arabanız. haydi darısı bize. bende haber bekliyorum bugün yarın diye ama bakalım kısmet ✌Gunaydinlar herkese🏵
![]()
ya nasıl oluyor buBizde 11.30 olan uykuyu yeni yaptıksallama olayı bitti hiçbir saattrsallanmak istemiyor artık iyi bende sallamadan uyumayı öğretmeye çalışayım. Krizi fırsata ceviririm inşallah
![]()
Doğru seninki büyüktü...Kutladık canım biz de 1 ay oldu benimkinin yaş günü olalı![]()
şimdiden geçmiş olsun canim. sifa olsun Ayşe kuzuma.Gazamız mübarek ola o dostlar biz aşıya gidiyoruz![]()