- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 33
Yok yok doğru anladın da hep 19 numara var. Ölçmedim ben hiç ama 21 almak istiyordumVicco dimi ben mi yanlış anladım
Denizin giydiği kırmızılar var bilmiyorjm fark ettin mi 21 almıştım olmadı değişip 22 aldım şimdi onlar da zor girmeye başladıYok yok doğru anladın da hep 19 numara var. Ölçmedim ben hiç ama 21 almak istiyordum
Küçük kalmış hep 19 numara. Stok bekliyordum gelmedi bir türlü ayakkabıda almam lazımDenizin giydiği kırmızılar var bilmiyorjm fark ettin mi 21 almıştım olmadı değişip 22 aldım şimdi onlar da zor girmeye başladıpatik gibi olanlardan almadım ama vicconun kalıbı küçük ona göre bak canım
Bizimki mario modeli baya rahat yürüyo oğlum tavsiye ederimKüçük kalmış hep 19 numara. Stok bekliyordum gelmedi bir türlü ayakkabıda almam lazım
Mario modeli sen deyince baktım. Rahatsa alayım o zaman ondanBizimki mario modeli baya rahat yürüyo oğlum tavsiye ederimşimdi de joker olanı aldım o da rahat görünüyo. Sen hangi modele baktın hepsi buradada falannda oluyo
Erkekler genelde öyle ya yıpranan biziz işte onlar oyun arkadaşıevet asıl baba tazmanya da çocuklar babalarıyla çok eğleniyor. çocuk tarafını hep korumuş eşim. her çocuğun seviyesine inebiliyor ve saatlerce oyun oynayabiliyor
Teşekkür ederiz miss hava aldık bayramlıkları da çekti hanım kızO ogretmen61 canım bu akşam menümüz aynıymışafiyet olsun ellerine sağlık.
Jadesi ne güzelsiniz analı kızlı
@nzh99 yerim o Ata yı küçük adam biz de onun bayramını kutlarız
Sıhhatler olsun yaz geliyor feraglar oaşaBugün Göktuğ un saçlarını kestik makinayla 3 numarasaçlarına hiç dokundurmuyordu makasla azcık önünden alayım dedim yaptırmadı. Abimlerde hallettik biz de epey ağladı ama 3 kişi tuta tuta yaptık gelince de koştur koştur banyosunu yaptırıp yatırdım. Çok hoşuma gitti sanki büyümüş gibi geldi gözüme küçük herif gibi geziyor ortada
Tipine ya yerim gülüşünden öptüğümEki Görüntüle 2833123 Eki Görüntüle 2833126
Helinnnnn bahsettiğim böyle bir patik canım tabanı deri. Ayağına hiçbişey gitmiyordu bununla alıştı. Artık normal ayakkabıya geçtik.
bence çok önemli. şükür şanslıyımNe güzel bişey bu helin bayılırım saatlerce oyun oynayan babaya
hariç mi olmuş güler yüzlümBugün Göktuğ un saçlarını kestik makinayla 3 numarasaçlarına hiç dokundurmuyordu makasla azcık önünden alayım dedim yaptırmadı. Abimlerde hallettik biz de epey ağladı ama 3 kişi tuta tuta yaptık gelince de koştur koştur banyosunu yaptırıp yatırdım. Çok hoşuma gitti sanki büyümüş gibi geldi gözüme küçük herif gibi geziyor ortada
amin canım inşallahHelinnnnn gelinin hiç düzelecek gibi değil vallahi , uykuya çok fena direniyor . Tek uykuya geçecek sanırım
Maşallah damadıma da , hayırlara , güzelliklere yürüsün hep ,devamı gelir artık adımların
yok doğru anladın canimVicco dimi ben mi yanlış anladım
ah bizde bi salsak kendimizi keşkeErkekler genelde öyle ya yıpranan biziz işte onlar oyun arkadaşıbizimki de babaya gider hadi kucağına al diye tırmanır üstüne resmen oyun ister
ya o nasıl tatlilikkkkkTeşekkür ederiz miss hava aldık bayramlıkları da çekti hanım kızdoğmadan almıştık o tulumu ilk defa giydi totosuna zor geçti
Biz kendimizi salak paçamıza biri yapışıyorbence çok önemli. şükür şanslıyım
hariç mi olmuş güler yüzlümöpesin yerime
amin canım inşallahgelinime laf yok ya
yok doğru anladın canimbi modelinde numara yok hicbir yerde. ilk adım ayakkabıları en fazla 21 oluyor. cm olarak vermişler kalıbı küçük gibi gelmedi
ah bizde bi salsak kendimizi keşke
ya o nasıl tatlilikkkkk
Teşekkür ederizz jade teyzesiOooo ne şefler var beafiyet olsun çok güzel olmuş
Ben de balkonu hayal ediyorumsen yaz arada ya valla iyi oluyor. bu arada bende yazi bekliyorum. balkonda mis gibi etkinlik olur
Ya hic sorma insanın içi gidiyorizde sabah 1 yaş videolarına baktık ay nasil asigim nasil seviyorum nasil buyumusler eriyorum resmen
Ohh ohh yürümüş minik paşambizdeki güncellemeler 2 minik diş ve ilk defa yanında kimse olmadan yürümeye cesaret göstermiş olması. 7-8 adim artı belki ama önemli olan cesaretiydi gerisi gelir artık. bayrama yururuz
kızlar civana hiç ayakkabı olmuyor yaayağını öyle bi topluyo ki büyük de olsa küçük de olsa açık hali felan yok napacam bilemedim
Aynen yaAynen yaa tem yerinde tespit
Kıyamam ya artık sıkılmayı da biliyolar
Ah ama yaa gelincik çiçeğimmmm yerim hayal kırıklığı olmuşneyse ki balkonu düşünmüşsün dünür ben de başıma yazma alıyorum balkona çıkayım diye kıpırdak damadın dışarı çıkıcaz zannedip depar atıyo kapıya ben balkona ilerleyince arkamdan bakışını bi görseniz Küçük Emrah gibi
Oyy tontirikEki Görüntüle 2833123 Eki Görüntüle 2833126
Helinnnnn bahsettiğim böyle bir patik canım tabanı deri. Ayağına hiçbişey gitmiyordu bununla alıştı. Artık normal ayakkabıya geçtik.
Teşekkür ederizDoga Delisi canım en sona ben kaldim galiba dogum gününüz kutlu olsun..nice güzel mutlu sağlıklı ailesiyle huzurlu yaşlara insAllah
İşte ben de bilmeden 20 aldım girmedi ayağı 22 aldım ayakları geniş benimkininMario modeli sen deyince baktım. Rahatsa alayım o zaman ondankaç numara alsam ki ölçmedim hiç ama küçük bir ayağımızda yok gibi sanki
Bende alıverdim az önce kargo da çıkmasaydı daha iyiydi tabibunu aldım 21 numara. şimdi 23 nisana özel indirim de vardı aliverdim valla
Ben cm olarak ölçerek almıştım ama olmadı helincim bi dene istersen olmazsa iade edersinbence çok önemli. şükür şanslıyım
hariç mi olmuş güler yüzlümöpesin yerime
amin canım inşallahgelinime laf yok ya
yok doğru anladın canimbi modelinde numara yok hicbir yerde. ilk adım ayakkabıları en fazla 21 oluyor. cm olarak vermişler kalıbı küçük gibi gelmedi
ah bizde bi salsak kendimizi keşke
ya o nasıl tatlilikkkkk
Güle güle giysin canımBende alıverdim az önce kargo da çıkmasaydı daha iyiydi tabigüle güle giysinler inşallah mario modelinden aldım bende
Balkona çıkmazsak beni yerdio yüzden çıkarıp bi mama yedirdim azcık oynaştık sonra kendi girdi içeri sıkıldı bugün çıkarız kısmetse uyudu uyansın hazırlanırız
Ya diyorum atak gezmeci damat aynı bençıkmayınca bende küçük Emrah oluyorum
Ben de çok gülüyorum üzülüyorum da o an amaTeşekkür ederizz jade teyzesi
Ben de balkonu hayal ediyorumama bi yandan iki çocukla korkmuyor değilim.Allah dalgınlıktan korusun kazadan korusun
Ya hic sorma insanın içi gidiyor
Ohh ohh yürümüş minik paşamartık başlarsınız abiyle kosturmacaya adımların hepniyiye güzele olsun yavrum ❤❤❤❤
Aynen yayazmayi görünce bir heyecanlanmasi yok mu hahhaa çok gülüyorum o zaman
Oyy tontirikmaşAllah sana yakışıklı prens bu ne çekiklik böyle yavrum maşAllah subhanAllah Aynni annesi❤ ❤ ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?