2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yok yok doğru anladın da hep 19 numara var. Ölçmedim ben hiç ama 21 almak istiyordum
Denizin giydiği kırmızılar var bilmiyorjm fark ettin mi 21 almıştım olmadı değişip 22 aldım şimdi onlar da zor girmeye başladı patik gibi olanlardan almadım ama vicconun kalıbı küçük ona göre bak canım

Küçük kalmış hep 19 numara. Stok bekliyordum gelmedi bir türlü ayakkabıda almam lazım

Bizimki mario modeli baya rahat yürüyo oğlum tavsiye ederim şimdi de joker olanı aldım o da rahat görünüyo. Sen hangi modele baktın hepsi buradada falannda oluyo
Mario modeli sen deyince baktım. Rahatsa alayım o zaman ondan kaç numara alsam ki ölçmedim hiç ama küçük bir ayağımızda yok gibi sanki

evet asıl baba tazmanya da çocuklar babalarıyla çok eğleniyor. çocuk tarafını hep korumuş eşim. her çocuğun seviyesine inebiliyor ve saatlerce oyun oynayabiliyor
Erkekler genelde öyle ya yıpranan biziz işte onlar oyun arkadaşı bizimki de babaya gider hadi kucağına al diye tırmanır üstüne resmen oyun ister

O ogretmen61 canım bu akşam menümüz aynıymışafiyet olsun ellerine sağlık.
Jadesi ne güzelsiniz analı kızlı
@nzh99 yerim o Ata yı küçük adam biz de onun bayramını kutlarız
Teşekkür ederiz miss hava aldık bayramlıkları da çekti hanım kız doğmadan almıştık o tulumu ilk defa giydi totosuna zor geçti

Sıhhatler olsun yaz geliyor feraglar oaşa foto alırız artık

Ne güzel bişey bu helin bayılırım saatlerce oyun oynayan babaya
bence çok önemli. şükür şanslıyım
hariç mi olmuş güler yüzlüm öpesin yerime
amin canım inşallah gelinime laf yok ya
Vicco dimi ben mi yanlış anladım
yok doğru anladın canim bi modelinde numara yok hicbir yerde. ilk adım ayakkabıları en fazla 21 oluyor. cm olarak vermişler kalıbı küçük gibi gelmedi
Erkekler genelde öyle ya yıpranan biziz işte onlar oyun arkadaşı bizimki de babaya gider hadi kucağına al diye tırmanır üstüne resmen oyun ister
ah bizde bi salsak kendimizi keşke
Teşekkür ederiz miss hava aldık bayramlıkları da çekti hanım kız doğmadan almıştık o tulumu ilk defa giydi totosuna zor geçti
ya o nasıl tatlilikkkkk

Biz kendimizi salak paçamıza biri yapışıyor
Ya sağol Helin teyzesi hepsi öyle hepai

Oooo ne şefler var be afiyet olsun çok güzel olmuş
Teşekkür ederizz jade teyzesi
sen yaz arada ya valla iyi oluyor. bu arada bende yazi bekliyorum. balkonda mis gibi etkinlik olur
Ben de balkonu hayal ediyorum ama bi yandan iki çocukla korkmuyor değilim.Allah dalgınlıktan korusun kazadan korusun
izde sabah 1 yaş videolarına baktık ay nasil asigim nasil seviyorum nasil buyumusler eriyorum resmen
Ya hic sorma insanın içi gidiyor
Ohh ohh yürümüş minik paşam artık başlarsınız abiyle kosturmacaya adımların hepniyiye güzele olsun yavrum ❤❤❤❤
Aynen ya yazmayi görünce bir heyecanlanmasi yok mu hahhaa çok gülüyorum o zaman
Eki Görüntüle 2833123 Eki Görüntüle 2833126
Helinnnnn bahsettiğim böyle bir patik canım tabanı deri. Ayağına hiçbişey gitmiyordu bununla alıştı. Artık normal ayakkabıya geçtik.
Oyy tontirik maşAllah sana yakışıklı prens bu ne çekiklik böyle yavrum maşAllah subhanAllah Aynni annesi❤

Ben cm olarak ölçerek almıştım ama olmadı helincim bi dene istersen olmazsa iade edersin

Gezenti analar ve evlatları çok güzeldiniz gördüm dünürüm
Ben de çok gülüyorum üzülüyorum da o an ama birde ablası kreşe giderken ki bakış al silahı çek vur hakettiysem eyvallah der gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…