- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Teşekkür ederiz
biz sizi geriden takip ediyormuşuz onu anladım. civan sürekli heryerde ustumu aciyor. memeye duskun oldu yeniden. yurume calismalari diş aşı mevsim gecisi derken hic ayari kalmadi bebelerinNoldu bu çocuklara ya resmen şaşırdılar bizde şaşırdıkevet uykuda rahatlamıştın sen
jadem olsun bak sana tuyolari vereyim. asyayı uyutacam çamaşırı as asyayı uyutacam mutfağı topla asyayı uyutacam oyuncakları kaldır gibi gibi gibi iş dağılımı yapHoşbulmadım ya arada babaya itiveriyordum oda yokuyku eğitimi bende işe yaramamış inşallah böyle böyle aşılır ne diyim
Ahh kıyamam ya hasta olunca çok zor oluyor
asla yaşanacak yer değil. en azından çocukla değilAhhh İstanbul çekilecek yer değilsin bu trafik ne yaaa 2.5 saatte köprüyü geçtik eve varış daha 2.5 saat gösteriyor kıpkırmızıAyşe uyumadı kepaze etti beni oto koltuğuna 1 saat dayanabildi midem bulandı artık iftara yetişebiliriz inş
panjur kökten çözüm. ya inşallah gönlümüze göre bir ev olur ya misimYok canım bakıyoruz bir yandan da evimizi satmaya uğraşıyoruz. Satmak da almak gibi zor iş gerçekten. Allah sizin de gönlünüze göre versin inşallah.blackout perde var da kenarlardan sızıyor ışıkduvarı tam kaplayan kalın fon alacam en son. Bir de almak istemiyorum değiştirirsek panjur yaptırmayı düşünüyorum en azından yatak odalarına kısmetse
Amin canım hepimizin inşallah
yaramaz bu nisan bebeleriKızlar benim oğlan tam azman olduhiç dinlemiyor beni ya dışarı çıkardım azcık yürüsün diye elimi kesinlikle tutmuyor merdiven çıkacakmış otoparkın merdivenine tırmanıyor ben çıkarıyım diyorum yere yatıyor. Kendisi elleriyle tırmanacakmış. İyi kendi çıktı bir de koşuyor düşünce ağlıyor valla nasıl fena. Evin kapısını çat açıyor kilitli değilse çıkıyor asansöre doğru kilitli tutmaya çalışıyoruz. Kanepelere tırmanıyor ondan ona geçiyor falan işimiz zorlaşıyor mu kolaylaşıyor mu hiç bilemedim
Bu arada yarn bime ışıklı terlik geliyor bizimkilere göre yazın rahat giyerler. Tatilde giydiririm diye alacam yarın
ya gecici bence canim. tekrar özüne döner gibi benim gelinimSon tedavimde 10 yumurtam toplandı , 1 kere mi derken anlamadım canım . Zaten ayda bir kere olmuyor mu yumurtlama
Helinnnnn ben hep derdim zaten açlığa dayanırım ama uykusuzluğa dayanamam, maşallah kızım da benim gibi uykuyu seviyor derdim ama ilk defa bu kadar zorlanıyoruz
sen yaz arada ya valla iyi oluyor. bu arada bende yazi bekliyorum. balkonda mis gibi etkinlik olurParmak boya vs yaz mevsiiminde kolaylik oluyor ondan dedim.yikama isleri kolaylasiyorkışin goze alamam
Evde gida boyasi ile renkli nisastali muhallebiler yapılıp parmak boya olarak kullanilabilir bu arada bilginizearada icine doku olsun diye irmik vs katilabilir.bazen elini yakmayacak kadar sıcak bazen soguk bazen ılik uygulayabilirsiniz. Duyusal gelisim ve kavram gelişimi açısından iyi oluyor sicak bir gunes veya cay resmi boyadiginda, soguk bi kar dondurma resmi boyadiginda gibi aklima gelmisken yazayim dedim
bizde sabah 1 yaş videolarına baktık ay nasil asigim nasil seviyorum nasil buyumusler eriyorum resmenAllah Allah neden oyle yapıyor acaba? Kendini ispatlama çabasi mı? Ben yaparim ben hallederim ben keşfederim diye düşünüyor sanırım.üstune gitme canım.gecici biseydir muhtemelen. 2 yas hem zor hem ne tatlıgecen gun esimle Alinin 2 yas videosuna denk geldik ne sirinmis ama o zaman ne zorluyordu beni.. bi an 2 yas halini özledim. sımsıkı sarılsam dedim ❤ her anin kıymetini bilmek gerek diyerek 4 yaş haline sarıldim sonra verene bin şükür ❤
Uykusuzluk beni de geriyor yaahh ahh uykusuzluk nedir anladim desene şu 1 yaş zimbirtisi bi gecsin de duzenli uykular baslar artik insAllah ❤
Demek sahurda ev topladınuykusunu almiş anne modu: ON
Genlerinizde sabah uykusu yok missolsun ne güzel çalışkan olurlar erken kalksınlar ona sozum yok ama erken uyusunlar o zaman seninkileri bilmem ama biz 23 u buluyoruz bazen
oyyyy caaanim ata senin de bayramın kutlu olsunTüm Nisan arkadaşlarımın ve dünya çocuklarının “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” nı kutluyor, Nisan annelerimin ellerinden öpüyorum
hahaha neyse yürümeyen olarak az daha duralım biz. ya eskiden kapı açıldığında kedimız kaçacak diye telaş yapıyorduk şimdi çocuklar kaçıyor
Onunla geçmiş olsun . Sena da öyle sabahtan beri elimden tutup tutup kapıya götürüyor . Babası markete götürdü en son
Ah ama yaa gelincik çiçeğimmmm yerim hayal kırıklığı olmuşBak ya kıpırdak damadım benim gezenti olacak desene bende niyetlendim bi güzel kızı süsledim elbise giydirdim parka götürcwm kapının oraya bi geldim Asya heyecanlı kuzum çıkacak diye anahtar olmadığını fark ettim yıkıldıkbalkona çıktık bizde
Tşkr ederim canım
Tşkr ederim canımbizdeki güncellemeler 2 minik diş ve ilk defa yanında kimse olmadan yürümeye cesaret göstermiş olması. 7-8 adim artı belki ama önemli olan cesaretiydi gerisi gelir artık. bayrama yururuz
kızlar civana hiç ayakkabı olmuyor yaayağını öyle bi topluyo ki büyük de olsa küçük de olsa açık hali felan yok napacam bilemedim
Doğum günü kutlu olsun çiçek kızın sizi görmek çok güzelTeşekkür ederizHem çok hızlı, hem çok yorucu hem de çok keyifli geçen bir yıldı. Daha nicelerini görürüz inşallah. Her anına şükürler olsun
Hayırlara güzelliklere yürüsün minik ayakları. Ayağına taş gözüne yaş değmesin iyi insanlar çıksın civanımın yollarınabizdeki güncellemeler 2 minik diş ve ilk defa yanında kimse olmadan yürümeye cesaret göstermiş olması. 7-8 adim artı belki ama önemli olan cesaretiydi gerisi gelir artık. bayrama yururuz
kızlar civana hiç ayakkabı olmuyor yaayağını öyle bi topluyo ki büyük de olsa küçük de olsa açık hali felan yok napacam bilemedim
Rabbim esirgesin canım benim anneler hasta olmasınAynen çok özledi kameradan izliyor sürekli görüntülü konuşuyoruz. Bizimki babasını görür görmez oyuncaklara sarılıyor oynamak istercesine veya o zamana kadar olanları anlatmak ister gibi
Arkadaşına da çok üzüldüm. Bütün ev hasta olduysa eminim dinlenip kendine bakamadığı için iyileşememiştir. Anne sonuçta. Bundan sonra çook daha dikkatli olacağım hasta olmamam lazım kızımdan ayrı bir gün bile geçiremem ben perişan olur kuzum..
Ahh kuzum ya geçmişler olsun ana oğul çok hızlısınız.Allah güç kuvvet versin kuzuların hızına yetişmek zorGeçmiş olsun diyen herkese teşekkürler kızlaaaarrrrrr elim iyi sargıyı çıkardım Haydo canıma okuyo ya gidip sürekli kapının önünde öylece dikiliyo meali dışarı çıkar beniçıkarıyorum ama durmuyo peşinde koşmaktan oruç oruç kamyon çarpmış gibi oluyorm
İlk akşam baya huzursuzdu ama şimdi iyi çok şükür beklediğim kadar kötü olmadıBizde etkisi olmadı umarım sizin de öyle olur kuzum
Çok zor bir süreç Allah kolaylık versin inş hayırlısı ile tutar. İki kızımda tüp bebek ilk kızımda 12 yumurta vardı 5 tanesi kaliteli idi 2 tanesi 5.güne ulaştı 1 tane transfer edildi ilk denememizde tuttu şimdi 6.5 yaşında kızım. İkinci kızımda çok yoğun tedavi uygulandı 27 yumurta topladılar 2ntane transfer edildi çok şükür Ayşem kucağımda şimdi. Bir tane de dondurulmuş embriyomuz bekliyor bakalım.Kızlar bir sorum var konu dışıdır
Tüp Bebek yaptıranlar yumurtlama döneminde kaç yumurtaniz vardı? 1 kere mi yumurtlama yaptırdıniz?
Yetişemedik canım yolda açtık iftarı bin pişman oldum Allah yardımcısı olsun Burda yaşayanlarınAllah yardimciniz olsun, inşallah yetisirsiniz iftara. ayy İstanbul öyle ya, bes sene önce gitmiştik en son, Allahim her gecen sene daha mi fena olur o trafik , ya içindeyken alisiliyor ya dışına çıkınca unutuluyor, 2003 2012 arasi oradaydik, ama iyi ki tasinmisiz dedirtti bize. cok güzel şehir ama cok zor cok.
En güzelini yapmışsın diğer türlü çekilmez bu eziyet ya insanın psikolojisi bozulur ben hergün böyle işe gidip gelsem çok mutsuz olurdum Allah kolaylık versinBende eskiden leventte oturuyordumsosyal olarak çok aktiftik herşeyin gobegindeydik ama trafik ve kalabalık bizi bizden aldı smdi tuzladayim burasıda İstanbul ama yazlık bölgede gibiyim iyiki çocuktan önce böle biyere taşınmisiz
Çok yorucuydu canım çok çok pişman oldum uyumadı Ayşe iftar vaktine kadar mahvoldu hem kendisi hem benAllah yardımcınız olsun canım bugün de ekstra yoğunmuş trafik haberlerde söylüyordu. Sağsağlim varırsınız inşallah.
Bugün çarşıda bir işimiz vardı Göktuğ la gitme gafletinde bulunduk. Uykusu gelmiş susturamadık arabanın içinde. Betüş anne bu yıl Eskişehir e giderken güzel bir macera bizi bekliyor sanırım diyor10 dk yol 1 saat sürdü sanırım geldik eve de uyudu rahatladı şükür.
Ayşecik de uyumuştur umarım sen bu mesajı yazdıktan sonra
Yok canım ya hiç gerek yokmuş çektiğimiz rezilliği görünce oda pişman oldu kendi çıkıp kendi gelseydiKıyamam ya olsun iyi yaptın eş gönlü yaptın daha ne olsun
Oyy maşallah hep güzelliklere iyiliklere gitsin adımlarıbizdeki güncellemeler 2 minik diş ve ilk defa yanında kimse olmadan yürümeye cesaret göstermiş olması. 7-8 adim artı belki ama önemli olan cesaretiydi gerisi gelir artık. bayrama yururuz
Sağolasın Ata kuzum adınla yaşaTüm Nisan arkadaşlarımın ve dünya çocuklarının “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” nı kutluyor, Nisan annelerimin ellerinden öpüyorum
Civan dön yoldan kuzum gerimixden gelme annene yazık günahbiz sizi geriden takip ediyormuşuz onu anladım. civan sürekli heryerde ustumu aciyor. memeye duskun oldu yeniden. yurume calismalari diş aşı mevsim gecisi derken hic ayari kalmadi bebelerin
jadem olsun bak sana tuyolari vereyim. asyayı uyutacam çamaşırı as asyayı uyutacam mutfağı topla asyayı uyutacam oyuncakları kaldır gibi gibi gibi iş dağılımı yapsende geç kızının yanına sakince bekle ama dinlenmeye gitmişsin gibi düşün. az uzanıp sonra kalk kahveni yudumla ve derse başla
asla yaşanacak yer değil. en azından çocukla değil
panjur kökten çözüm. ya inşallah gönlümüze göre bir ev olur ya misim
yaramaz bu nisan bebelerisende olmasan mis ya valla bim felan sana maas vermeli. cok tesvik edicisin.
ya gecici bence canim. tekrar özüne döner gibi benim gelinim
Doga Delisi ve SonsuzUmut kızlar iyi ki doğmuş hanimagamiz zaramiz ve ipek kızımız. ne mutlu size cok guzel resimlerdi. hep birliktw mutlu saglikli yillarinjz olsub
sen yaz arada ya valla iyi oluyor. bu arada bende yazi bekliyorum. balkonda mis gibi etkinlik olur
bizde sabah 1 yaş videolarına baktık ay nasil asigim nasil seviyorum nasil buyumusler eriyorum resmen
oyyyy caaanim ata senin de bayramın kutlu olsunbende arele hediye niyetine yataktan çıkarıp tavukların yanına götürdüm yumurta topladık yalnız hiç insanı değilim bu işlerin ya korkuyorum ben sanirim
Balkona çıkmazsak beni yerdiAynen yaa tem yerinde tespit
Kıyamam ya artık sıkılmayı da biliyolar
Ah ama yaa gelincik çiçeğimmmm yerim hayal kırıklığı olmuşneyse ki balkonu düşünmüşsün dünür ben de başıma yazma alıyorum balkona çıkayım diye kıpırdak damadın dışarı çıkıcaz zannedip depar atıyo kapıya ben balkona ilerleyince arkamdan bakışını bi görseniz Küçük Emrah gibi
Hadi hayırlı olsun ilk adımlarınız canımbizdeki güncellemeler 2 minik diş ve ilk defa yanında kimse olmadan yürümeye cesaret göstermiş olması. 7-8 adim artı belki ama önemli olan cesaretiydi gerisi gelir artık. bayrama yururuz
hayirla atsın adımlarını, civanim. bu tosbikler pespese yürüdü helinim, bebeler kulübü var da bizim mi haberimiz yok acaba? ordan mi haberleşiyor bunlar.bizdeki güncellemeler 2 minik diş ve ilk defa yanında kimse olmadan yürümeye cesaret göstermiş olması. 7-8 adim artı belki ama önemli olan cesaretiydi gerisi gelir artık. bayrama yururuz
Oyy damatcıgim yerim seniTüm Nisan arkadaşlarımın ve dünya çocuklarının “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” nı kutluyor, Nisan annelerimin ellerinden öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?