2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende ayakkabı alamadım hala visconun numaraları bulamadım bitmiş stokları. Ayakkabı da topluyor ayağını nasıl yapıyor ki onu

Tşkr ederim canım
Canım sandalet denedin mi onu giydirmek daha rahat olur belki
denedim canim en rahat topuklu olur sipaya
Hayırlara güzelliklere yürüsün minik ayakları. Ayağına taş gözüne yaş değmesin iyi insanlar çıksın civanımın yollarına
amin kuzum
amin inşallah canim
he ya ben girdigim her odada kendimi kaybediyorum nasıl bu kadar dağınık olabilir diye.cocuk mu yetistiriyorum tazmanya canavari mi bilemedim
lastikli patik ev için olanlar mi.hangisi canim? terlige esime diyim de baksin madem. geceb şoka gittik ya ilk defa ay ne stres ya bna gore degil dedim. yani cocukla gitmek stres yani ne vardi ne alacaktim hepsi gitti aklimdan areli kontrol edecem diye
bebeler kulubu olabilir ay onun ayaklrini opeyim tospikler
Bende ayakkabı alamadım hala visconun numaraları bulamadım bitmiş stokları. Ayakkabı da topluyor ayağını nasıl yapıyor ki onu
he ya ne viccoymus gicik oldum zaten vazgeçtim o ayakkabidan abisinden var ama dedim ona da özel almış olalım bakayım artık yazlık birşeyler alacaz

Teşekkür ederiz Amin inşallah
Doğum günü kutlu olsun çiçek kızın sizi görmek çok güzel
Sizin de doğum gününüz kutlu olsun. Ne güzel yapmışsınız doğum günü kutlamanizi Biz bayramdan sonra yapacağız inşallah. Sağlıklı, mutlu nice yaslariniz olsun. Boncuk kızına,güzel ailenize de maşallah
Doga Delisi iyi ki doğmuş İpekcik, mutlu sağlıklı huzurlu uzun bir ömrü olsun, tüm sevdikleriyle
Teşekkür ederiz
Doga Delisi maşallah güzelliğe çok güzel olmuş tam bir çiçek maşallah
Teşekkür ederiz

Visco dışında ilk adım ayakkabısı olarak ne aldınız. Visco stokları bitirmiş başka be alabilirim?

bizim ki şuna benzer bir şey. ben denemeden almak istemedim, burada da nereye sorsak vicconun o modelinden yoktu. kafamıza göre aldik. alti ikiye katlanacak kadar yumuşak, giydirmesi kolay olsun, bir iki de adimlatinca anlaşılıyor zaten.

markası da teobaby mi ne

Belli baya rahat gözüküyor cidden

2 erkek bir baba derken çok normal kolaylık versin. Allah kuzum

evet asıl baba tazmanya da çocuklar babalarıyla çok eğleniyor. çocuk tarafını hep korumuş eşim. her çocuğun seviyesine inebiliyor ve saatlerce oyun oynayabiliyor
Ne güzel bişey bu helin bayılırım saatlerce oyun oynayan babaya

Bugün Göktuğ un saçlarını kestik makinayla 3 numara saçlarına hiç dokundurmuyordu makasla azcık önünden alayım dedim yaptırmadı. Abimlerde hallettik biz de epey ağladı ama 3 kişi tuta tuta yaptık gelince de koştur koştur banyosunu yaptırıp yatırdım. Çok hoşuma gitti sanki büyümüş gibi geldi gözüme küçük herif gibi geziyor ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…