2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Şuraya tek uykuya geçmiş bir Asya bırakıyorum gündüz uzun uyuyamıyor daha alışamadı yavaş yavaş uzatacağız ama kıyamam 1.15 dk uyuyunca ezan okundu bizim
Maşallah çok tatlı. Bizimki de ısrarla tek uyku yapmaya çalışıyor ama çok zor oluyor. Öğlen biraz daha geç yatırıyorum tek uyku uyuyor diye ama yine de akşam erkenden pestil gibi dolaşıyor. Çok erken de yatırmak istemiyorum akşam sağa sola yalpalayarak geziyor. Tutturamadım bu uyku işini. Ayrıca tek uyku da yemek düzeni de hepten kaydı. Bizi zorladı bu tek uykuya geçmek

Aşıkların zıt olduğu nokta Aaa benimki kaçacak delik arıyor
Tipini yerim ya hiç hevesi geçecek gibi değil
Asya bir prenses çünküü neyse arada zıt olsunlar hep uyum olmaz
Allah ım tam hügo zaten tatlıydı bir de tek dişiyle gülmez mi maşallah
Hahhaha tek dişe rağmen gülüyo
Ama o çok tatlı bir canavar ve hevesi hiçte geçecekmiş gibi durmuyor
Aynen heves geçmedi cebren ve hile ile indirdim

Saman fln getirmişse büyük ihtimal yuva yapıp yumurtasını bırakacak canım benim balkona kuş yuva yapmıştı yumurtasında bırakmıştı ben de kuş yuvası bozmak iyi değil ya mecbur yavruların yumurtadan çıkmasını bekledim sonra onlar çıktı uçmasını bekledim uçtular neyse tam balkonu temizleyeceğim Bir baktım yine yumurta bırakmışlar hop bir daha baştan bekle babam bekle epeyi uzun bir süre kuşlara analık yaptım

Helinnnnn basarilar diliyorum canım,
O ogretmen61 geçmiş olsun, şifa olsun, darısı da başımıza olsun inşallah.

Aşıya acaba gözüyle bakıyordum, önceki gün halamın gelini vefat etti, 30nyasinda bile değil, Rabbim rahmet etsin, kafam hiç yerinde değil ondan. Bana çıkarsa hemen olacağım dedim.

Ya kızlar biliyorsunuz eşimin isyerinde koronalılar var demistim.iste bu yüzden kimseye gitmedik evden çıkmadım. Dun tam ohh şöyle cocukları babaannesine indireyim dedim ama bu sefer kayinvalidemin kız kardesinin kayınpederi korona olmuş.mutasyonluymus.simdi boyle nınımın nınısı gibi okunuyor olsa da çok yakında. Teyze de gelip durmuş bu hafta kayinvalideme ve teyzeler kp ile yasiyorlar.
Yine çıkamadık dışarı hayır çocuklari sokağa cıkarsam dinlemez alırlar içeri..
Dün pide goturdum onlara. Ben yapmistim. Neyse tatli da yapmistim onu da götüreyim dedim. Gittim maske takmayi unuttugunu hatırladım.kapidan verdim iceri girmedim. O da tatlı yapmış bi çesit muhallebiymis.al dedi. Ben de açikcasi maskem yok diye oyalanmak istemedim. Ya ben de tatli yaptim kalsin siz yersiniz dedim. Bi de Ali muhallebi yemez.eşim de tatli sevmez. O ihale bana kalacaktı.benim de hic canım istemedi. Vay ben niye almamisim tatlıyı.korona bulaşır diye korkmusum.esimi isten gelirken yakalyip söylemiş.nasil canim sıkıldı.ben onlara korona bulasmasin diye iki minik cocugu tek buyuttum. Kendilerine gelince ohh düşünceli gelin..ama benim cocugun kapma ihtimali varsa tabi geri dururm ya.niye riske edeyim
Ayrica zibilyon kere dedik misafir ağırlamayın diye.maskesiz gelip gittiler bak simdi ya korona iseler

Hem hasta olma ihtimallerine üzülüyorum hem bu hallerine üzülüyorum.şeker hastasi ve oruc tutuyor.. Allah affetsin her Ramazan beni ısırıyor bu kadın.annedir diyorum..oruc diyorum ama yine üzülüyorum

Camın önüne yuva yapmaz ki ama müjdeli haberin olsun inşallah ne diyim

Şimdi böyle yazınca da ee madem sen de gitmesene diyebilirsiniz. Biz bir bina icinde oldugumuz icin gitmedigimizde gönül koyuyorlar.gittigimizde de butun tedbirimizi alıyoruz onlara bisey olmasin diye. Bunu da yazayim dedim.ama artık bebek ve çocuklar risk durumunda oldugu icin korkuyorum.

haklısın şekerimparem, velev ki korktun velev ki ziyan olacak diye istemedin, şikayet edilecek mesele mi simdi bu? cocuk gibi, aslinda eşin bir kaç kez, bu aranızdaki mesele beni alakadar etmez dese, daha da yüz bulamaz ama, gerçi herkesin huyu başka, Allah yardimcin olsun.

Oooo bayağı beklemişsin allahtan 3letmemiŞler bi ara bizimde yumurtasını düşürmüş mü bırakmışmı neyse bilemedik yuva falan yoktu çünkü iki gün bekledim baktım yok yumurta öyle öyle kaldı gözüken yere koyuyum almıyorlar bende götürdüm yumurtayı caminin bahçesindeki ağaçta yuva vardı oraya bıraktım

Bence açıkça söylemek en iyisi risk hem size hem bize en azından vakalar azalana kadar diyebilirsin hele ki doğumdan sonra sen tek bakmışsan bunu rahatlıkla söyleyebilirsin çünkü haklısın sonuna kadar keşke eşini tutup söyleyeceğin sana direk soraymış

D dilzar tanıdığınıza Allah rahmet eylesin üzüldüm çoçuğu varmıymış ol tabi aşını ben birkaç güne ikinci dozu olacağım Çin aşısı benimki emziriyorsan sor istersen bir uzmana çünkü insta üzerinden eşim sormuştu doktor ölü virüs olduğu için aşı bir yan etki gözlemlemeyiz ve vurulabilirsim demişti bu kadar doktor oldu vuruldu vardır bir bildikleri diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…