- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 33
Hahah sağol aslıcımHadi antikoruna kuvvet
Biontech olacam dünürüm hayırlısıDahi bakalım dünürüm şifalı olsun inş hangisine karar verdin
Maşallah çok tatlı. Bizimki de ısrarla tek uyku yapmaya çalışıyor ama çok zor oluyor. Öğlen biraz daha geç yatırıyorum tek uyku uyuyor diye ama yine de akşam erkenden pestil gibi dolaşıyor. Çok erken de yatırmak istemiyorum akşam sağa sola yalpalayarak geziyor. Tutturamadım bu uyku işini. Ayrıca tek uyku da yemek düzeni de hepten kaydı. Bizi zorladı bu tek uykuya geçmekŞuraya tek uykuya geçmiş bir Asya bırakıyorumgündüz uzun uyuyamıyor daha alışamadı yavaş yavaş uzatacağız ama kıyamam 1.15 dk uyuyunca ezan okundu bizim
ÇokçaŞuraya tek uykuya geçmiş bir Asya bırakıyorumgündüz uzun uyuyamıyor daha alışamadı yavaş yavaş uzatacağız ama kıyamam 1.15 dk uyuyunca ezan okundu bizimki uyudu
Arada bizim yerimize de mıncırıyormusun annesiŞuraya tek uykuya geçmiş bir Asya bırakıyorumgündüz uzun uyuyamıyor daha alışamadı yavaş yavaş uzatacağız ama kıyamam 1.15 dk uyuyunca ezan okundu bizimki uyudu
Koruyuculuğu daha yüksek diyorlar hadi hayırlı şifalı olsun Rabbim artık uzak etsin şu illeti mübarek günlerin hürmetineBiontech olacam dünürüm hayırlısı
Asya bir prenses çünküüAşıkların zıt olduğu nokta Aaa benimki kaçacak delik arıyor
Tipini yerim ya hiç hevesi geçecek gibi değil
HahhahaAllah ım tam hügozaten tatlıydı bir de tek dişiyle gülmez mi maşallah
Aynen heves geçmedi cebren ve hile ile indirdimAma o çok tatlı bir canavar ve hevesi hiçte geçecekmiş gibi durmuyor
Saman fln getirmişse büyük ihtimal yuva yapıp yumurtasını bırakacak canım benim balkona kuş yuva yapmıştı yumurtasında bırakmıştı ben de kuş yuvası bozmak iyi değil ya mecbur yavruların yumurtadan çıkmasını bekledim sonra onlar çıktı uçmasını bekledim uçtular neyse tam balkonu temizleyeceğim Bir baktım yine yumurta bırakmışlar hop bir daha baştan bekle babam bekle epeyi uzun bir süre kuşlara analık yaptımYatak odamın camının önüne bir kuş kondu gitmiyor . Sanırım yusufçuk kuşu sürekli ötüyor , bir derdi mi vardır ki . Dün sildim camı daha , camın önüne tüm sap saman getirmiş . Yuva mı yapacak anlamadım . Açınca kaçar diye açmadım da camı.
Gelin yorgun şimdi de 10 defa uyandı memede 2 saati tamamlamaya çalışıyorumYaa aşkımmm
Gazan mübarek olsunBugün aşı oluyorum
Camın önüne yuva yapmaz ki amaYatak odamın camının önüne bir kuş kondu gitmiyor . Sanırım yusufçuk kuşu sürekli ötüyor , bir derdi mi vardır ki . Dün sildim camı daha , camın önüne tüm sap saman getirmiş . Yuva mı yapacak anlamadım . Açınca kaçar diye açmadım da camı.
haklısın şekerimparem, velev ki korktun velev ki ziyan olacak diye istemedin, şikayet edilecek mesele mi simdi bu? cocuk gibi, aslinda eşin bir kaç kez, bu aranızdaki mesele beni alakadar etmez dese, daha da yüz bulamaz ama, gerçi herkesin huyu başka, Allah yardimcin olsun.Şimdi böyle yazınca da ee madem sen de gitmesene diyebilirsiniz. Biz bir bina icinde oldugumuz icin gitmedigimizde gönül koyuyorlar.gittigimizde de butun tedbirimizi alıyoruz onlara bisey olmasin diye. Bunu da yazayim dedim.ama artık bebek ve çocuklar risk durumunda oldugu icin korkuyorum.
Oooo bayağı beklemişsin allahtan 3letmemiŞlerSaman fln getirmişse büyük ihtimal yuva yapıp yumurtasını bırakacak canım benim balkona kuş yuva yapmıştı yumurtasında bırakmıştı ben de kuş yuvası bozmak iyi değil ya mecbur yavruların yumurtadan çıkmasını bekledim sonra onlar çıktı uçmasını bekledim uçtular neyse tam balkonu temizleyeceğim Bir baktım yine yumurta bırakmışlar hop bir daha baştan bekle babam bekle epeyi uzun bir süre kuşlara analık yaptım
Bence açıkça söylemek en iyisi risk hem size hem bize en azından vakalar azalana kadar diyebilirsin hele ki doğumdan sonra sen tek bakmışsan bunu rahatlıkla söyleyebilirsin çünkü haklısın sonuna kadar keşke eşini tutup söyleyeceğin sana direk soraymışŞimdi böyle yazınca da ee madem sen de gitmesene diyebilirsiniz. Biz bir bina icinde oldugumuz icin gitmedigimizde gönül koyuyorlar.gittigimizde de butun tedbirimizi alıyoruz onlara bisey olmasin diye. Bunu da yazayim dedim.ama artık bebek ve çocuklar risk durumunda oldugu icin korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?