2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yazık getirmişti de ben bakayım derken biraz yaklaşınca kaçtı gün içinde yine kaçıp geri gelmişti su koydum dışarı bakalım belki geri gelir diyeceğim ama geri gelmese daha iyi sanırım
Camın önüne yuva yapmaz ki ama müjdeli haberin olsun inşallah ne diyim
Ne güzel dedin amin amin
Bunları çekmiş buraya , herhalde daha devamı gelecekti

Eklentiler

• 8BFB648D-055E-40C0-9E76-9E4F479F0CE7.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 49
Allah sabırlar versin canım çok gençmiş koronadan mı amiin sizler de bir an önce olursunuz inşallah biter şu illet

amin, canim sagolasin. 4 yasinda bir çocuğu vardı.

Bana sira biraz zor gelir ya, gelse de olsak hepimiz diye düşündüm. hele bir gelsin, sorarız canim. gecen hamileyken vurulmuş bir doktor hatta bebegi antikorlu dünyaya gelmiş, hamileyken demek vuruluyor ama emzirirken nasil olur bilemedim.

Ailesine Allah sabırlar versin
amin inş ya vurulan ülkelerde ciddi bir şekilde vakalarda azalma olmuş darısı bizim ülkemize ve tüm dünyaya inş
O haberi de gördüm doğuştan antikorlu

Allah geride kalanlara sabır versin çok zor genç ölüm

Sen çok minnoş ve çok iyi kalpli birisin alt katımda oturucak ben iki bebişe bakicam bana destek olmiycak ben ona yemek tatlı goturcem artı sebebi neolursa olsun eşime beni şikayet edecek belki yasim küçük diye deli cesareti var bilmiyorum ama hepsine dünyayı zehir ederim insanların seni üzmesine izin verme hayat çok kısa dünyayıda bukadar sirtlanma bırak akşam yemegini kayinvaliden yapsın haftada 1-2 ervayi ona bırak Ali'yle parka git diğer gün Ali'yi bırak ervayi hava aldırmaya çıkar bu olay çok büyük değil ama birdaha olmaması için hepsine ayarı ver akıllı olsunlar
Sanırım ben fena bir insanım Allah benle taşıyanlara sabır versin

çok üzücü. küçük de çocuğu varmış Allah rahmet eylesin

banada yine aşı cıkmış. siz konuşunca bakayım dedim öyle farkettim. ama kararsizim emziriyorum diye
canim ya neden bu kadar incesin. insanlar almayı severler vermekten ziyade hele de alisirlarsa sonu gelmez. 9 yaparsın 1 yapmazsın kötü olursun. boşver ya.
Takip ettiğim bizimcocukdoktoru var alle kliniğin doktorlarindan 7-8 aylık bebeği emziriyor ve asi oldu
hangi asıydı ki
İnstagramda takip ettiğim bizimcocukdoktorumuz var tanıyorum da kendisini o oldu mesela
kesin olmuş mudur reklam mi acaba diye düşünüyorum. denek gerekiyor nihayetinde

Şimdi böyle yazinca da sanki hep ben götürüyormuşum gibi oldu yok ben 1 veriyorsam kv 5 verir yemektir ekmektir(ev ekmegi yapiyor) yani ikram eder hep.güzel de yapar titizdir de.severim saygi da duyarım.

Beni cocuklarla perisan etmelerinde bi amac vardi. 3. cocugu cesaret edemeyeyim diye yaptılar biliyorum.cunku Ali de bana cok destek olmuslardi ama erva dogunca bu ne boyle bu kadar COK cocuk mu olur dedi kp. Kendinin de 2 cocugu var oysa ki aralari kisa imiş. Bakabilecegimiz kadar yapacakmisiz.tam agzimi acacaktim ki esim verdi zaten cevabı.ben de biz cok şükür cok guzel bakıyoruz 2 cocugun neresi cok ya Allah Allah ayrica yakin yakin büyüsünler de ilerde guzel guzel anlassinlar falan dedim sertçe.

Kizlar merak etmeyin ben her firsatta çakıyorum lafı ama evet nuriyenin dedigi gibi biraz minnoş cakiyor olabilirim ama önemli olan karsi tarafin anlamasi

He bu arada indir gezdir ona bırak demissiniz. Oyle seyde sorun cikarmaz ki bakar. Ama sonra aksam yemegine orda kalmami istiyor.ben de bunaliyorum.kendi evim degil.cocuklara ara oğun ne verecegimi şaşırıyorum.
Yani benim anlatma sebebim biraz da şaşkinlik.Normalde cok iyidir hostur ama arada boyle degisik seyleri oluyor.bu da üzüyor beni

Son düzenleme:
Neresiymiş da orası bizde de üstüste 2-3 yapın derler hemen kv çekinmese bana çoktan demişti bile Hatta ben hep 5 çocuk derdim (çoçukluk işte) de hanımağadan sonra ikinci bile uzak Geliyor artık

Neresiymiş da orası bizde de üstüste 2-3 yapın derler hemen kv çekinmese bana çoktan demişti bile Hatta ben hep 5 çocuk derdim (çoçukluk işte) de hanımağadan sonra ikinci bile uzak Geliyor artık
Trakya semalari böyle maalesef
Ya canı veren Allah.. bence kimse konuşmamali ama işte...

Biontech olmuştu öyle birisi değil canım kuzenimin arkadaşı urfadayken tanışmıştım ben de. Ama ben de emziriyor olsam belkide olmazdım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…