2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bizde henüz oturamadık düzeni ama bence Asya için artık zamanı gelmişti. Zamanla oturacak inşallah bende çok erken yatsın istemiyorum ama 2 uykuda akşam uykusuna 1 1.5 saati buluyor geçmesi nerdeyse uyku süresini uzatırsam bizim için en iyisi tek uyku şöyle 2 2.5 saat uyusun yeter

Biontech olmuştu öyle birisi değil canım kuzenimin arkadaşı urfadayken tanışmıştım ben de. Ama ben de emziriyor olsam belkide olmazdım bilmiyorum
1 yaşına girdi ya olsam mi diyorum ama işte net değilim hala. aşı da nasıl.cikti anlamadim . bidaha çıkar mi iyice karistim

S Susam_tanesi sende yazmamışsun canım eşin nasıl düzelmiştir umarım
Canım benim sağol yazamıyorum girip okuyup çıkıyorum bu ara. Eşim maalesef hala iyileşemedi yarın ikimiz de test vereceğiz. O da kbb ye görünecek tekrar. Faranjit ve kovid birleşti sanırım çünkü boğazı ağrımaya başladı cumadan beri. Hem doktorla konuşacak hem de test yaptıracak. Ben de negatifsem salı işe gideceğim. O evde napacak bilmiyorum. Sabahtan kapısına gün içinde yiyebileceği şeyler bırakayım diyorum. Bakıcımız da gelip ipek e bakacak. Çok saçma sapan bir hal aldı durumumuz. Ben de çok sıkıldım yoruldum. Biraz da tartıştık zaten canım da sıkıldı..

Siz de umarım sıkıntısız dönersiniz. Saat kaç olursa olsun köprüde her daim trafik vardır ama sabah o saatte akar en azından giderkenki gibi olmaz. İstanbulu sabah mesai trafiği başlamadan geçerseniz zaten gerisi kolay.

Kızlar için iyi olmuş değişiklik olmuş. Bizler bile çok sıkıldık onları düşünemiyorum. Ben de artık bir yerlere gitmek istiyorum. Önceden olsa 23 nisan olsun 29 ekim olsun birleştirip bir yerlere kaçardık. Belki çocukla zorlanırdık ama alışırdık. Şimdi onlarla dışarı çıkmayı bile bilmez olduk. Bir doktora gitsek telaş telaş oluyoruz. Hadi çıkıverelim mantığı gelişemedi bizde bu pandemi yüzünden.

Kolay değil hem ruhsal açıdan zor bir dönem hem de iyice yoruldun sen de canım üzme kendini eşin için de eminim çok zordur hastalık ismi bile etkiliyor insanı. Bence kısa tatillere çıkılabilir oteller açık ben de baktım bu tatilde yakın kaplıca otellerine. Kapalıydı maalesef mayısta açılıyormuş. Temmuz a otel ayarladım gidecez ne yapalım insanın psikolojik sağlığı da en az beden sağlığı kadar önemli
Göktuğ u hergün çıkarıyorum ben de yürüyüş yapıyorum onu da dışarda yürütüyorum çok hoşuna gidiyor elinden tutup markete götürdüm dün
Yaza daha güzel yürür biz de daha rahat gezeriz inşallah.
Sıkma bunaltma sen de kendini hepsi geçecek inşallah test sonuçlarınız da negatif gelir de öyle biter gider

@sekerpare5939 yoktur inşallah kayınvalidenlerde hastalık canım. Üzme kendini yakın oturan gelin kv ye göre çok iyisiniz yine maşşallah diyim olur öyle şeyler tabi eşine değil sana söylese iyiymiş ama işte kv damarı tutmuş. Yeri geldiğinde uygun bir dille söylersin.
Benimki teee bilmem kaç km öteden yetişiyor ben napıyım Göktuğ küçüktü 5-6 aylıktı sanırım kv aradı onu soruyor ben de işte şöyle yapıyor böyle yapıyor anlatıyorum dedim ki babası geldi yataktaydı Göktuğ da babası gelince hemen almadı diye bir içlendi ağladı kucağına alınca sustu. Artık tanıyor ilgi istiyor iyice falan. Neyse kapattık 2 gün sonra eşim ne dedi Göktuğ beni görünce ağlıyor muymuş öyle demişsin annemehe dedim sen görünce ağlıyor tövbe yarabbi anlattım neyse yanlış anlamış demek diyor. O oldu bir daha anlatır mıyım? Nasıl iyi napıyor oynuyor iyi sıkıntı yok diyip geçiyorum. Yaranılmaz bu tür kv lereo yüzden boşverrr

D dilzar başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin. Çok acı olmuş o yavruya çok üzüldüm aşı sıram gelsin ben de hemen olacağım nasipse. İnşallah yazdan önce gelir.
Aslihaydo yerim o tek dişli canavarı ne olacak bu oğlanların süpürge merakıbizimki de kuyruğundan ayrılmaz.. Bu arada kız o borudaki takılı şeyden benim süpürge den de çıktı da nereye ne yapacağımı bilemedimdi sayende onu da öğrenmiş oldum takayım ben de iyi olur

Jadesi kıyamam kızz yerim o minnoşu hadi hayırlı olsun tek uykunuz. Sabah geç kalkıyor mu biraz farketti mi sabah uykuları kanayan yaram ya benim bizimki gündüz 4 saat uyuyor ya deli geceye kaydıramadım şu uykularını. Sabah erken kalkınca da erken uyumak istiyor haliyle.
Bugün dışarı çıktık 5 di geldik ama ben nasıl uykusuz ve susamıştım. Emzirdim, yemeğimi de sabah yapmıştım eşime dedim sen bunu uyut ben yatıyorum yarım saat uyuyayım. Uyanırsa tekrar uyutma sakın kısa uyusun.ben de kalkarım sofrayı hazırlarım. Beni de kızlar uyandırdı sofrayı kurmuşlar ezana 5 dk kalmış ve oğlan halen uyuyor 2,5 saat olmuş Betüşü yolladım hemen uyandır kardeşini. Ben de kendime gelemedim bünyeye çok gelmiş uyku sanırım sarhoş gibiyim halen. Az önce yatırdım beyefendiyi de.

D dilzar akrabana çok üzüldüm canım Allah rahmet eylesin. Çok duyuyoruz artık bu genç ölümleri Allah korusun insan korkuyor. Bebeğine de çok üzüldüm Allah hepsine sabır versin

Aahh ahh dedim okuyuncaa..damdan düşenin halini damdan duser anlarmış ayni dedigin gibi yanlış anlıyor bazen ben de diyorum kv damarı tutuyor diye aramizin iyi olmasi karşılıklı susmakla geciyor iste napalım..çok cokk kotu hatıralarimiz da var..hic olmaz mı? Ama soz konusu kv olunca insan yutuyor mecbur..cocuklar ve es icin.
Demek Goktug pasa marketlerde geziyor
Ya ben de diyorum yurutsem mi markete diye..yorulur mu acaba diyorum? bizim market de cok yakın aslında ama uyku olayi bazen ben de de oluyor.30 dk uyusam diyorum bi bakiyorum 1.5 saat uyumusum ama düzenli tutamiyorum orucu miss.. çarpıyor arada ara veriyorum

S Susam_tanesi canım esine gecmis olsun tekrardan..zor bir süreç atlattınız..insAllah negatife dönmüştür.. güzel haberler bekliyoruz..
Kavga etmeniz de normal..ayrı kaldınız.. yoruldunuz gerildiniz.. siz içinde oldugunuz icin belki anlamadiniz ama zor bir sürec atlattiniz canım..ama bitti gitti cok şükür

Öyle valla susarsan geçim oluyor ama sonradan söylemelisin yoksa önünü alamazsın sen gerçi baya alışmışsın huylarına artık çözmüşsündür. Ben yazın gidince varsa aklıma takılan birşey eşim yokken başbaşayken söylerim açık açık. Şöyle dedin böyle oldu falan diye sonra dikkat eder en azından.
Dün çıkardım aşağıda yürüttüm bahçede çimlerde kaldırımda. Aşağıda oyuncakçı var kapalı ama camekanına gidiyor oyuncakları gösteriyor ıhh ıhh gooll golll diye bugün kadınlar geçiyordu ellerinde pide var ıhh ıhh istiyor koparıp verdiler eline ağzına soka soka yedi alamadım elinden.Yorulduğu zaman alıyorum kucağıma öyle böyle el ele geziyoruz işte

Çok zor bir süreçti canım yaşadığınız geçmiş gitmiş bitmiştir inş sıkılman yorulmam çok normal eşin açısından düşün bide hem hastalığın verdiği korku endişe stres hem bir odaya kapalı kalmak hem sizleri görememek özlemek.. Olur o kadar nazarlık tartışmalar inş testleriniz negatif çıkar da normale dönersiniz ipek kuzusu ne yapıcak bakalım unutmamıştır bakıcısı inş görüntülü falan arasaydınız unutturmamak için.
Dediğin gibi İstanbul her daim trafik büyük konuşmayayım ben yaşayamadım Burda yaşamak zorunda da olsam mutlu olamazdım ruhum daraldı. Sahurdan sonra çıkıcaz bakalım burası tam çevirme noktası o yüzden sabah 5 i bekleyecek eşim plaka 34 olmayınca hemen çeviriyorlarmış inş derse yetişirim bakalım en önemlisi de Ayşecik uyur inş.
Ben çok sıkıldım ama kızlar çok mutlu oldu Zeynep tam bir hala hayranı bide kediler var evde ondan keyiflisi yok dönmek istemiyor bizimle gelmek için bir şartı varmış oda bir yavru kediyi alırsak eve gelirmiş hanımefendiAyşe ilk kez geldi halkasına oda kedileri çok sevdi Zeynebin bebeklik oyunvaklarından bırakmıştık Burda ona değişik geldi iyi vakit geçirdi burada da eve neşe saçtı gülücükler atıp dolaşıyor evde minik sincabım Havalar ısınsın haftasonu kısıtlamaları kalksın gelin bir hafta sonu bize kızlar çayır çimen yuvarlansın koşsun oynasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…