- 11 Şubat 2008
- 7.254
- 17.434
- 773
- 41
Gözün aydın olsun canım nasıl güzel olmuş ikinize de çok iyi gelecekAh zaten geçen ağladı telefonda çocuk büyüyor göremiyorum diye yürüdüğünü görünce fırsat oldusağolasın kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın olsun canım nasıl güzel olmuş ikinize de çok iyi gelecekAh zaten geçen ağladı telefonda çocuk büyüyor göremiyorum diye yürüdüğünü görünce fırsat oldusağolasın kuzum
Bugünün rekoru bende dersim 10.30 başlayacaktı eşime dedim Ayşe sende biraz daha uyuyacağım diye bir uyandım saat 11 ben şok dersinde kaçırmışım elektrikler kesilmiş bakım için genel bir kesinti yapmışlar eşimde öğrenci grubuma yazmış beni uyandırmadan. Kalktım ayşeyle oynadım onu uyuttum eşime bıraktım Zeynep le markete gittik şimdide ilk kez parka geldik bomboş ve hava mis gibi![]()
Tansiyon aleti sipariş verdim gelmedi henüz ama o denli şiddetli bir ağrım yok şükür ilaçlarımı kullanıyorum oda Bi sersemletti başım falan dönüyor dengem bozuluyor birkaç güne alışırım inş. Hava öyle güzel ki eve girmek hiç istemedimAğzımın suyu aktı 11 e kadar ha
ohh miss olmuş sen nasıl oldun tansiyon çıktı mı bir daha o kadar
Dünkü 20:20 den sonra erken uyanır dedim ama ben uyandırmasam uyuyacaktı daha . En geç 7:30 da kalkmalıydı, 7:45 gibi uyandı.Gece uykularını çok hesaplamadım , belki gece fazla uyudugu için gündüzden çalıyordur. Bakalım gündüz de 20 dk da uyuttum , fazla uyanık kalmış oldu inşallah 2 saate tamamlarHayaller ve hayatlarbu yaşta 5-6 saat uyanık kalmaları fazla bence ya ikinciyi uyumayınca Deniz de pert oluyo 7-8 saat uyanık kalmış oluyo ama zorluyo baya yani
sena tek uykuda direneceksen uzun uyuyacaksın tatlımm
![]()
İnşallah yükselmez bir daha öyle canım. Havalar tam dışarı çıkmalık dediğin gibi. Benim de dersim var eşim çıkardı Göktuğ'u kuş besleyecekler yem götürdülerTansiyon aleti sipariş verdim gelmedi henüz ama o denli şiddetli bir ağrım yok şükür ilaçlarımı kullanıyorum oda Bi sersemletti başım falan dönüyor dengem bozuluyor birkaç güne alışırım inş. Hava öyle güzel ki eve girmek hiç istemedim
Maşşallah böyle böyle düzene girer inşallah benimki de tam tersi gündüz çok uyuduğu için gece uykusundan çalıyordu sanıırm. Artık gündüz toplam 3 saati geçirmiyorum uyandırıyorum. Sabah uykusunu 2 saat 2.uykuyu 1 saat ten sonra kaldırıyorum. En azından sabahları 7 yi biraz geçe uyanıyor şükür artıkDünkü 20:20 den sonra erken uyanır dedim ama ben uyandırmasam uyuyacaktı daha . En geç 7:30 da kalkmalıydı, 7:45 gibi uyandı.Gece uykularını çok hesaplamadım , belki gece fazla uyudugu için gündüzden çalıyordur. Bakalım gündüz de 20 dk da uyuttum , fazla uyanık kalmış oldu inşallah 2 saate tamamlar![]()
Anladım balım.. elif uyuyunca ben de uyudum Ali kalkana kadarİnşallah sende uyursun aşı benim çocukları aksine çok uyutuyor.
Birşeyleri yok keyfi uyumadilar. Dün saatleri geçti bende birşey olmaz bu gün gec yatsinlar dedim, Demez olaydım. Oynamalarına izin verdim kalktı umut duruyuda kaldırdı her seferinde, oyun oynamak için. Duruyu geri uyutmak biraz zor oluyor. Gece sürekli salladım durdum, ikisinide. Yani hasta değiller şımarık lar.
Amin inşallah . Aynı dediğin gibi biri gündüzden biri geceden çalıyorMaşşallah böyle böyle düzene girer inşallah benimki de tam tersi gündüz çok uyuduğu için gece uykusundan çalıyordu sanıırm. Artık gündüz toplam 3 saati geçirmiyorum uyandırıyorum. Sabah uykusunu 2 saat 2.uykuyu 1 saat ten sonra kaldırıyorum. En azından sabahları 7 yi biraz geçe uyanıyor şükür artık
Ben denedim..abisinin bebek kalemlerini veriyorum..gec bile kaldım.ama oyle duzenli degil. Karaliyoruz 10 15 saniye iste.sonra kagidi paralayip yemek istiyor çünküKızlar kalem kağıt veriyor musunuz bebelere yavaştan?
Allah zihin açıklığı versin canımEvet anneanne ile işine gelince takılıyor gelmezse kızıyor sinirleniyorsağolasın şekerparem kapanmayı bizde geçirecek bende bol bol ders çalışırım inşallah
![]()
Canım Carioca benimde aklımda kullanan arkadaşlar var çok memnunlar Ayşede çok seviyor ablasıda sürekli resim yaptığı hiç boya gördümü affetmiyor bide huy edindi bu ara ağlıyor istediği olmayınca ama ağlamak ta öyle böyle değil çığlık çığlığa kaleminde alamıyoruz sonra en azından bunlar daha kullanışlıBen denedim..abisinin bebek kalemlerini veriyorum..gec bile kaldım.ama oyle duzenli degil. Karaliyoruz 10 15 saniye iste.sonra kagidi paralayip yemek istiyor çünkü
Bizim ki şundan..hafif ve yumuşak uçlu. Sürterken yormuyor ama kirilma da yapmiyor.
Tabi sonrasinda bu de kalemi elinden alma problemimiz varagzina sokmak istiyor..
Eki Görüntüle 2838045
Ama şoyle bisey de alsam mı? dusunmuyor degilim![]()
Eki Görüntüle 2838048
İnş canım uykusuzluk yorgunluk üzüntü hepsi etkiliyor işteİnşallah yükselmez bir daha öyle canım. Havalar tam dışarı çıkmalık dediğin gibi. Benim de dersim var eşim çıkardı Göktuğ'u kuş besleyecekler yem götürdüler![]()
yaylaya geldik de iyi mi ettik bilemedim.Çok geçmiş olsun babanlarda hem ruhen hem bedenen dinlenir sin inşallah.
çok cok sevindim. çok geçmiş olsun canimBugün eşim de negatif çıktı kızlarTomografi falan çektirdi yarın sonuçları çıkınca odadan çıkacak inşallah.
ohoooo misKızlar unutmadan yazıyım hepsiburada da anneler günü hediye ürünlerinden bazıları ANNE100 koduyla 100 tl indirim yapıyor. Annemin blender setine ihtiyacı vardı bakıyordum ben de ona uyguladı indirimi baya uygun geldiaklınızda varsa bişeyler kodu deneyin
Oohhh ne iyi olmuş çok sevindim senin adına 5 yıldızlı otelden daha da konforlu anne sıcaklığı var bol bol dinlenip enerji depolayan inşKızlar zar zor şirketten izin aldım annemlere gidicegizbana 5 yıldızlı otel konforu geliyor
eşim ik mik yaptı sonra bizi kiramadi bebisede sana da iyi gelir dedi
dönünce ful ise basliycam biraz geriyor beni ama artık yaşına geldi diyorum buna şükür
biryandan grup içi iş degistirmek istiyorum ama sureclerim ilerlemiyor
![]()
Neyse smdi uzuuunn zaman sonra şehir dışına çıkmanin heyecanını yasiyim ins hava çok güzel olur bebişim keyifli olur
konuşmaya ihtiyacım varmış sanırımSiz nasılsınız?
Çok şükür canım çok sevindim çok çok geçmiş olsunBugün eşim de negatif çıktı kızlarTomografi falan çektirdi yarın sonuçları çıkınca odadan çıkacak inşallah.
İkisiyle de full ilgilenebiliyosun ve hep yanyanalar vallahi hayranım sana yaGerçekten oyleler kızı uyuttum umitta başarılı olamadım kız geri kalktı. Şimdi hep beraber duşa sonrada yavaş yavaş alışverişe gideriz. Bugünde hayallerim suya düştü.
Benim uyku eğitimi aldığım kadın gündüz ilk uyku maksimum 1.5 saat 2. Uyku da 1 saat diyor mesela şuanki yaş için. Gece uykusu ne kadar olmalı onu bilmiyorum ama gündüz bu kadarı yeterli oluyor uyandırıyorum ben süre geçince. Daha fazla uyuttuğumda gece çok sık uyanıyo fazla uyuduğu için. Tek uykuda da en fazla 2 saat diyor meselaDünkü 20:20 den sonra erken uyanır dedim ama ben uyandırmasam uyuyacaktı daha . En geç 7:30 da kalkmalıydı, 7:45 gibi uyandı.Gece uykularını çok hesaplamadım , belki gece fazla uyudugu için gündüzden çalıyordur. Bakalım gündüz de 20 dk da uyuttum , fazla uyanık kalmış oldu inşallah 2 saate tamamlar![]()
Alttaki den almıştım ben şeker. E bebek şubat indiriminde yapmıyor benim oğlan çok fazla ağzına alıyor halen herşeyi. Normal boya kalemiyle de bir iki kağıda sürüp yine ağzına götürüyor ben de bıkıp kaldırıyorum. Acaba hergün yapsa etse alışır mı ağzına almamaya. Dün kırmızı mercimek etkinliği yapayım dedim boşalt doldur, sakla, aktar falan. Yok hemen tek tek ağzına alıp yuttu topladım ben deBen denedim..abisinin bebek kalemlerini veriyorum..gec bile kaldım.ama oyle duzenli degil. Karaliyoruz 10 15 saniye iste.sonra kagidi paralayip yemek istiyor çünkü
Bizim ki şundan..hafif ve yumuşak uçlu. Sürterken yormuyor ama kirilma da yapmiyor.
Tabi sonrasinda bu de kalemi elinden alma problemimiz varagzina sokmak istiyor..
Eki Görüntüle 2838045
Ama şoyle bisey de alsam mı? dusunmuyor degilim
Eki Görüntüle 2838048
Ben şunları aldım ıslak mendille siliniyor deftere karaladıkları çok iyi oluyoKızlar kalem kağıt veriyor musunuz bebelere yavaştan?
İşte bizim tek uyku 1 buçuk saatte kalıyor . O da muhtemelen gece uykusunu biraz fazla uyuduğu için . Gece 10-11 saat . Bugun gece 11 buçuk saat uyudu . Ondan herhalde gündüz bir buçuk saatle kaldı. Bakalım daha dikkat etmeye çalışacağımBenim uyku eğitimi aldığım kadın gündüz ilk uyku maksimum 1.5 saat 2. Uyku da 1 saat diyor mesela şuanki yaş için. Gece uykusu ne kadar olmalı onu bilmiyorum ama gündüz bu kadarı yeterli oluyor uyandırıyorum ben süre geçince. Daha fazla uyuttuğumda gece çok sık uyanıyo fazla uyuduğu için. Tek uykuda da en fazla 2 saat diyor mesela