2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yaa nasıl sinirlendim vallahi tam taşınma fırsatı canım sana. Bu kadar cahil olunmaz ki inşallah biran evvel kurtulursun o kadından da. Bulaşmamış olsun inşallah kuzucuğa da

Umudum- canim al sana fırsat..kopar yaygarayı..görüşme bir daha..Allah dilime hakim olsun bu gece ben sustum
Çok sey soyleyecegim..ama yok susacagimm..susmalaiyim..

Allahim sizi korusun canim koruyan Allahtır..bol bol dua et..hemen D vitamini basla.
Onlari da nasil biliyorsa

Ne sorumsuzca davranış yaa inanamıyorum. Bırak bebeği eşim pozitifken bem eve gelen marketçilere bile maskesiz kapıyı açmadım. İnşallah kendisinde bişey yoktur ve inşallah sena kuşa geçmez. Adam pozitif diye anladım ben ama doğru mu? Eğer kadında semptom yoksa bulaşıcı değildir henüz. Korkma canım ama sorumsuzluk çok diz boyu

Kalppare ben kızları betüş 1 yaşındayken birleştirdim.ablası 5 yaşındaydı. Kızım çok uyumluydu zaten hiç sıkıntı yaşatmadı. Betüş de gece mıkırdanır ben park yatağın fermuarından girer emzirir çıkardım 1 - 2 kere uyandırdı diye hatırlıyorum. Ağlamasından faln hiç uyanmadı ablası. Şimdi kızlara oturma odasını verdim. Çocuk odası Göktuğ un oldu betüş isyanlarda niye o tek kalabiliyor da biz kalamıyoruz diye halbuki yalnız da hiç yatamazlar ikisi de birbirine çok alışkın

Ramazandan sonra ben de inşallah tek uyku çalışmalarına başlıycam sanırım kızlar 2. Uykuya zor yatıyor artık paşa. Bugün onu yatırdım yatağının fermuarını da yine açık bıraktım bu kez yastık da koymadım uyanınca çıksın gelsin diye. Ben de salona uzandım uyumuşum. 1 saat sonra geliyor annnnneee annnnneee diye nnnn sesini çıkarırken de öyle zorlanıyor ki dilini dışarı çıkarıyor dudaklarına sıkıştırarak anneeemm dedim kaptım hemen kuzucuk ya

Korkma canım olursunuz bu hafta inşallah aşılarınızı. Su çiçeği aşısı da bulunmuyor bize 1 ay sonra sıra geldi de gittik yaptırdık şükür.sizin orda vardır inşallah beklemeden olursunuz
10 mayısa sağlık ocağı gün verdi bakalım bahsetmedi aşının olup olmadığından da umarım vardır
Yaa çok haklılar hiç böyle özgürlüğümüz kısıtlanmamıştı. Nasıl bir zamandan geçiyoruz nasıl bitecek ne olacak hiç bilmiyoruz. Allah sevdiklerimizi korusun demekten başka bişey gelmiyor elden...

Teşekkür ederim kızlar. Bende romatizma hastasıyım. Daha önce de bir sefer atlattık coviti. 2 gün çok zorlamıştı bizi sonra düzelmiştik ama tekrar kapsak daha kötü olmayacağının garantisi yok. Bende korkuyorum gerçekten neden bilmiyorum normalde daha cesaretliyim ama işin ucunda Eylül olunca daha farklı oluyor yani evlat olunca. İnşallah sıkıntısız atlatırız bir şekilde olmamız gerektiğine de inanıyorum Allah yardımcımız olsun hepimizin

Ben sabah kalkış saatine göre tek uyku yaptırıyorum. Ve inanır mısınız hiç zorlanmadı. Sabah eğer 8 e doğru uyanıyorsa direkt 12-1 gibi yatırıyorum. 1,5-2 saat uyuyor akşam da 8 de yatırıyorum. Tabi ben işe giderken böyle olmuyor. Sabah erken kalkıyor öyle olunca iki uyku akşam da bizimle olacağım diye geç yatmak istiyor uykuya direniyor. O zaman da 2 uyku iyi oluyor.

Evet mantıklı hemen bir anda yapmaktansa arada tek çift giderim ben de bir süre dediğin gibi bazen 8 gibi uyanıyor nadir de olsa.

Uyku konusunda biz çok fenalardayız. Yatırdıktan yarım saat sonra uyanıyor tekrar uyutuyorum bazen 20 dk bazen 40 dk kafasına göre değişiyor her seferinde memede uyuyacak. Bu gece uyandı yine sallamayı denedim ama senmisin deneyen hiç abartısız ysrım saat ağladı ama ne ağlamak susturamadık eşimle. İçim parçalandı zaten meme verdim tekrar ve uyudu. Neden böyle oldu bilmiyorum gece emzirmeyi kesmek istiyordum ama mümkün değil sanırım bizim için henüz

Oyy kıyamam ben onlara..özleyecekler bugunleri ben hala annemlere gidince kiz kardesime gel benimle yat diyorum.bi yatakta ben bi yatakta o yatiyor çocukları da bölüşüyoruz çünkü aynı odada uyuduk hatta ayni yatakta uyuduk yeri geldi

Aa park yataga giriliyor muymus ben kırılır diye korktum.ama Ali giriyor zirzop aslinda korkum da bu..girip yatar ervanin yanina ellam

Ayşe de bugün tek uyku yaptı bütün gece uyumayınca sabah 9 da kalktı öğlen 1 buçukta yattı 2 saat uyudu akşam tam iftar vakti mızordanmaya başladı saat 9 gibi uyuttum bakalım bir kez uyandı emdi uyudu şimdi yine mızırdanıyor ama sahurda illaki uyanıyor ve 6.30 da ayakta zar zor uyutuyorum tekrar

Ya Ali yalniz uyumak istemiyor..aslinda ben de bir süre kardes kardes uyumalarini istiyorum. Paylasacaklari artar paylasimlari artar diye düşünüyorum.en azindan 9 10 yasina kadar ayni odada uyusalar guzel olur.9 10 yastan sonra ayirirm odalari zaten onlar da ister diye düşünüyorum Rahat edemezler bir süre sonra ayni odada.
Bizim de eli agzinda..kusacak nerdeyse elinden Allah sifa versin..cabucak çıksın insAllah kızlarımızın minnoş disleri
Geçmiş olsun cecencim..Allah tekrarını yasatmasın insAllah canım

Çok sağ ol canım inşallah hiçbirimize yaşatmasın

Umudum- ayy anlattığına nasıl sinir oldum nasıl tuttun kendini Ya bir şey demeDin ne kadar sorumsuzca ya insanlar nasıl vebal alıyor hayretler içerisindeyim hasta olma ihtimalin var minnacık bebeğe yaklaşmaknedir inş sizde bir şey yoktur ki Bence yoktur da ama dikkat edin kendinize

kâyet etmelik. ne saçmalık ya günah birine sebep olmaktan da mi hiç korkmuyorlar. Allah ıslah etsin. sizleri ve güzel gelinimi de korusun
Konuşmayım diyorum ama gerçekten sinirlerimi tepeme çıkardı kadın . Allah a havale ediyorum
S dün sabahtan da kayınvalidesine gittiler hem de yasak olmasına rağmen il merkezine . Börek çörek götürecekti , kapıdan verdik diyor . Ee madem bir şüphen var kendinden oraya gidince kapıdan börek veriyorsun da benim yavruma gelince neden alıp seviyorsun . Yazık ağzı var dili yok hasta olsa kendini de anlatamaz yavrum .
Kapatıp asansör yazısını söktükten sonra tekrar aradı açmadım , eşim açıp çocukla ilgileniyor dedi . Geri dönüş yapmadım üstüne bir daha arayıp küstün mü diyor . Biliyorsun yanlış yaptığını bu nasıl bir vebal almaktkr. Yanlış yaptıgını söylüyorum , üstteki dedikodu yapar diye söktüm yazıyı diyor daha. Kime ne laf anlatacağım ben . Eşime patladım hala burda oturuyoruz diye
Y Bundan sonrasında yaklaşamaz artık çocuğuma , bu da bahane olsun . Zaten ben Vermiyordum çocuğu . O gün temizlik yapıyordum babası ile dışarı çıktı Sena elektrik süpürgesinden korkuyor diye az gönderdim dışarı . Eşim eve gelmiş geldiğini bile duymadım . Baktım yanında çocuk yok . Verdin diye dün de kızdım bugun de iyice patladım .
Kadın da test vermiş negatif çıkmış . Düşün yani test veriyorsun sonuçtan sonra haberimiz oluyor . İnsan test veriyorsa vebal almaz dikkat eder . Ki test sonuçları da yanlış olabiliyor . Yoktur inşallah bir şey .
Ben de bir şey olmadığını düşünüyorum ama olmaz anlamına da gelmez . Ah iyice çemkirebilseydim keşke . Şu mübarek günde insanı günaha sokuyor .

Siz ailecemi çıkmıştıniz alışverişe, bende duruyu umutu aynı arabaya koyarak cikiyorum. 2 defa banada polis çocuklar dışarı çıkamaz dedi. Bende bırakacak kimsem yok, mecbur böyle cikiyorum dedim, peki kolay gelsin dedi gittik.
Göktuğ odasını ayirmissin haydi gözün aydın. Anne yüreği ama tek bırakamadın degilmi. Odalar arası mesafe cokmu, bende odalar çok yakın hemen sesleri duyuluyor. Aralarında yatak korkuluğu var, bazen gelip bakıyorum. Ya Duru ürün yada ümit durunun tarafına geçiyor birlikte yatıyorlar. Yakında korkuluğu cikaricam sanırım.en azından korkuluğu üzerinden pat diye birbirlerinin üzerine atlayarak gecmesinler. Oda küçük olmasa yatakları birbirinden iyice uzaklaştırsam daha iyi ama oda şuan mümkün değil.

Sahurda kalkmasa aslında 9 da yatınca 6.30 da kalkması normal bu şekilde 2 uyku da yapar ama tabi daha geç kalması mümkünse tek uyku yapsa daha iyi olur
Aslında kurallara göre negatif çıkınca dolaşım özgürlüğü var ama bu yeni mutasyonlarda test çok hata veriyor sonradan pozitife dönebiliyor eşimde olduğu gibi ama tabi bunlara kimsenin bir kural falan koyabildiği yok. Yetişemiyorlar çünkü. Mesela eşim 10 gün dolunca aradı ilçe sağlığı dedi ben iyi değilim dediler ki tamam test verin ama pozitifse devlet tekrar rapor vermiyor bu nasıl bir mantık işe mi gitsin yani pozitif pozitif neyse kbb ye muayene oldu da faranjitmiş aslında geçmedi sandığımız 3+2 yeniden rapor verdiler. Önceden hastalık bitince gelip test yapıyorlardı şimdi ister yaptır ister yaptırma 10 gün sonunda bitti diyor geçiyor.

Manzaranız ne güzel ohh bizde nefes aldık burdan helincim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…