2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yok canım ben Göktuğ u alıp çıktım eşim evdeydi. Dediğin gibi bakacak kimse yok diyebilirdim de zaten işimi bitirmiş eve gidiyordum lafı çoğaltmak istemedim tamam dedim sadece
Odalar çok yakın canım 5 adımda benim yataktan onun beşiğindeyim de işte sahurdan sonra onun odası kolayıma geliyor sanırım. Göktuğ benden çabuk alıştı maşşallah hazırmış sıpa
Sen de korkuluğu çıkar satışa tepişe yatsınlar kuzular ya

Günaydın kızlar sabah benim oğlana kahvaltısını veriyorum sıcak biraz elimde parçalayıp bekletip vereyim dedim. MEEEMMM MEEEMMM diyor elini de göğsüne bastırıyor. Benim demeyi öğretiyordum ben oyuncaklarını falan alıp benim diyordum oyuncak değil de konu yemek olunca öğrenmiş benimki

Gece beslenmesini uykuda yapın diyorlar ama artık bizimkiler alışkanlıktan kalkıyor. Bizimki de bir ara abartmıştı uyanma meselesini o sıra dişleri geldi. Belki dişler geliyordur sizin de.

İnanamıyoruuuummmm oha çüş sorumsuza bak yaa cahil hem de kara cahil gizlemek olur mu hiç. İnşallah bulaş olmamıştır

Eşine geçmiş olsun canım ata kuzuma da maşallah ayaklanmış

Zaafı var yemeğe iftarda ben de Göktuğ gibiyim

Bizimki de öyle çeçencim yani ağlaması neyse de kükrüyo resmen gece sessizliği bi de duyan işkence ediyoruz sanacak öyle bi feryat şeklinde ağlıyo son zamanlarda. Memesiz uykuya cesaretim yok

Gece beslenmesini uykuda yapın diyorlar ama artık bizimkiler alışkanlıktan kalkıyor. Bizimki de bir ara abartmıştı uyanma meselesini o sıra dişleri geldi. Belki dişler geliyordur sizin de.

Evet canım dişlerde geliyor üst yanlar ve alt yan diş kabarmış inşallah geçici bir süreçtir bu.

Bizimki de öyle çeçencim yani ağlaması neyse de kükrüyo resmen gece sessizliği bi de duyan işkence ediyoruz sanacak öyle bi feryat şeklinde ağlıyo son zamanlarda. Memesiz uykuya cesaretim yok

Evet ya hemde nasıl eşime dedim bende aynısını dışarıdan duyan işkence yapıyoruz Sanabilir ağıt yakarak ağlıyor resmen memem nerde dermiş gibi

umudum ne desem bilemedim, ama bence iyice tavrını belli etmelisin, şu an yapmazsan ileride soğuyunca hic yapamazsın. kalp kirarim diye düşünme, sen hislerini söyleyeceksin.

Senayi ve bizi tehlikeye attın, yaptığın sorumsuzluk. test verdiğin andan itibaren sonuc çıkana kadar kimseye temas etmemen lazımdı. bizi haberdar etmen lazımdı, şu anda hem sinirli hem de çok endişeliyim de, ya da mesaj at. daha fenalarini hakkediyor ama en hafifi bu. yazık değil mi canına, içinde kuruyorsun surekli.

bende aynı oda taraftariyim. ileride bile. şu uyku olayı oturduktan sonra ilk işim
Manzaranız ne güzel ohh bizde nefes aldık burdan helincim
senin manzaran dünyaya bedel be jade. annen yanında
kendimi görüyorum. çok zor ya. 3 yıl oldu ki gece uykusu normal olmayan bir insanım

Bu nasıl bi ihmalsizlik nasıl bir düşünce ya bence ciddi ciddi bu kadınla görüşmeyi kesin ya bulup bi yolunu insanlığa zarar bunlar

Bence belli ediyor çocuk zor oluyor ilk zamanlar ama tek uyku da uzun uyursa daha iyi ya hadi gazanız mübarek olsun

Kanayan yaramız biz tek uykuya geçtik nispeten daha iyi dene istersen

Napıyorsun canım annene alıştı mı Asya azcık da olsa nefes almışsındır inşallah
Valla azarlıyorannem onu sevince vuruyor kadına ama bazende kolunu uzatıyor öpsün diye geçinip gidiyorlar
İyi gelmez mi yemek derdim bitti işlerimi daha rahat yapıyorum şimdi kızı uyuttum uzun süredir kendime alamadım kıl biçme vakti buralara yaz geldi hemde çok fena kısa giymeye başlıyorum bakım şart oldu sende odayı ayırmışsın ohh bende kıza kocaman yer yatağı yaptım yatağın yanına geniş geniş yatıyor

Benimki kelimeleri çoğaltmafı ya sabit gidiyor sıpa yürümeyi de ilerlemiyor hala aynı hız aynı şekil hatta yavaşlattı bile tembel sıpa
Göjtuğum maşallah ya gönder de benim kıza ders versin

Jadesi annecigin ne tatlı jadem hoş gelmiş oh torun seviyo seni de rahat ettirir biraz
Evet dünürüm ya yasaklar bize yaradı valla annem torun seviyor Asya onu dövüyor bu sıra bir sinirli ki hindi gibi sürekli ağzının içinden kızıyor bize kime çekti bu kız bilmem

Sağolasın kuzum valla ben gidemedim o gelsem mi dedi hemen kapat dedim bilet aldım öyle böyle değişiklik hepimize iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…