- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Galiba bilgin var senin netten de baktm losyon ve krem diyor kaşintı icin bu şurup şirınga da verms ağiz yolu dememisler eczane doktr da agizdan vs gbi bsey demedi recete de yazmiyo oyle yda ben atladm bilemedm nasil verecegimi. Uyuklama yaparms en sık gorulen yan etkisi oymsGerek yok şekerli suya falan hiç verme zaten krem vermiş doktor bikaç güne geçer. Şeker, tuz bunlar şimdilik bizimkilere zararlı zaten ne gerek var.
Kuzu kıyma dene istersen en az alerjik olan oymuş. Onunla başladık biz de minik yuvarladım yemeklerine, çorbalarına attım şimdi dana da yiyor sıkıntı olmadı şükür. Et yemeleri çok önemli en hızlı geliştikleri dönemdeler. Bir öğün mutlaka vermeye çalışıyorum.
Kız benim Ali de öyleydi.büyüdükçe öğreniyorlar. Ilk zamanlar anladi tabi cay olmadığını anlamaz mi? Ama sonra pes etmedigimi anlayınca o pes ettiİlk gün diyedir bir kaç güne rahat edersiniz.
Geçmiş olsun canım bol bol istirahatle düzelir inşallah. Ama sana çok iş düşüyor, seninde zaten fazlasıyla işin var.
Ata kuzumda az değil. Her işte baba yanındaydı, o kadar çok destek oldu. Babanın hastalanmasina denk getirdi. Babacım sen yat ben biraz sakin kafa kırayım dokeyim demiş.
Anladım canım ama pekmezli suyu hiç zannetmiyorum yarın bir deniyeyim. Benim çocuklar biraz pis, tükürürler dökerler. Al anne içmiyorum demek yok. En kızdığım huyları. Bazı yemeklerdede yapıyorlar begenmediklerinde kaldırıp fırlatıyor lar. Üstüne birde bağırıyorlar. Senin Ali ne kadar beyfendi ise benimkiler bir okadar şımarık. En son kanları iyiydi ama tabi ilerde düşmeyecek anlamına gelmez.
Oyy benim bile icimi acti yemyeşil doğaşu anda civani emzirip uyutmaya geldim. beton yığınından sonra penceredeki şu manzaraaaa kalbimi fethediyor
Geçmiş olsun canım..bir bilgim yok ama yüzünü vs kasımasına izin verme.kabugu kaldiriliginda iz bırakan bir hastalik oldugunu biliyorum.cocukken elimize corap gecririlerdi uykuda kasımayalim diye.Haninlar bu kizarikliklar kabarikliklar gecmeynce cogalinca acilr gittik özele braz once. Sucicegi geciriyor dedi kaşintı icin ilac yazdı ates de yapar calpol verirsin dedi. 2 haftaya gecer dedi.
Geçmiş olsun canım. Aşı İçin veya doktora gittiğinizde sizden önce bir bebekte varsa temas ettiği zeminden de bulaşabilir. Aklınızda olsun. Ben aşı ve kontrol İçin gittiğimde alt açma bezi götürür onu kullanırım hep. Muhtemelen ondan da olmuş olabilir.Yaa ama kimseyle de temasiniz yok ki evdeyiz sürekli işten geliyo eşim sdece o bz hep evdeyiz
gecmis olsun canim, gösterdiğin alerji şurubu, kasintıyi engellesin diye, yatmadan önce verirsen rahat uyur. banyo yaptirilmaz diye biliyorum ben de. o kabarcıklar patlamasın diye. doktor su çiçeği kendi kendine sonerse iz kalmıyor, dışarıdan bir müdahaleyle patlarsa iz kaliyor, ondan banyo yaptırmayın, yaptirilirsa da sürtmeyin, sadece ilik su dökün demişti. büyük kizim olmustu, kendi kendine olmaz, illaki bir yerden almıştır. çok çabuk bulaşıyor zaten insallah hemen geçer.Galiba bilgin var senin netten de baktm losyon ve krem diyor kaşintı icin bu şurup şirınga da verms ağiz yolu dememisler eczane doktr da agizdan vs gbi bsey demedi recete de yazmiyo oyle yda ben atladm bilemedm nasil verecegimi. Uyuklama yaparms en sık gorulen yan etkisi oyms
Banyo yaptırman iyi olmaz diye biliyorum ben de o kabarcıklar kendiliğinden sönene kadar. Şekerli suyu hiç duymadım su çiçeğinde. Sarılıkta verin derler karıştırdı mı acaba kv?Peki niye sekerli su ya hic duymadigim birsey yani anlamadim sebebi nedir? Banyo yapmasin vs dedi kaynana doktor hic brsey demedi ates yapar bu calpol verirsin dedi sadece kaşımamasi onemli onu biliyorum zten ona da ilaci varm şurup seklinde
Recetesinde de 2 yas ustu cocuklar icin yaziyor kafami karistirdi.
Şurup yazmis
Cok saglOyy benim bile icimi acti yemyeşil doğa
Geçmiş olsun canım..bir bilgim yok ama yüzünü vs kasımasına izin verme.kabugu kaldiriliginda iz bırakan bir hastalik oldugunu biliyorum.cocukken elimize corap gecririlerdi uykuda kasımayalim diye.
Bende oyle yapiyorum virusten korktugum icin. Gelir gelmez de ustleri degistiririm banyo sorunu yoksa da yikarim. Ama arastirdm da cok cabk gecerms aşı zamani ile arasnda cok fazla zaman var bilemedm ama disari bile cikarmam bulasmasn baskasina daGeçmiş olsun canım. Aşı İçin veya doktora gittiğinizde sizden önce bir bebekte varsa temas ettiği zeminden de bulaşabilir. Aklınızda olsun. Ben aşı ve kontrol İçin gittiğimde alt açma bezi götürür onu kullanırım hep. Muhtemelen ondan da olmuş olabilir.
Yaa anlam veremedim nasl bulastigina. Nette ilk 3 gun inemliyms banyo yapmamasi snrasinda kaşıntısı azalsn die dedign gbi ilik su ve silmemek byle dokunarak kurutmak cok onemliyms patlarsa iltihap enfeksiyon flan diyor insallh iyle brsey olmaz 20 25 gun surer dedi doktr. Aksam vermedim cok uykusu vardi uyudu diye yatamadi hic cok zorlandi daha sirtinda olmamasina ragmen olunca nasl yatacaksagecmis olsun canim, gösterdiğin alerji şurubu, kasintıyi engellesin diye, yatmadan önce verirsen rahat uyur. banyo yaptirilmaz diye biliyorum ben de. o kabarcıklar patlamasın diye. doktor su çiçeği kendi kendine sonerse iz kalmıyor, dışarıdan bir müdahaleyle patlarsa iz kaliyor, ondan banyo yaptırmayın, yaptirilirsa da sürtmeyin, sadece ilik su dökün demişti. büyük kizim olmustu, kendi kendine olmaz, illaki bir yerden almıştır. çok çabuk bulaşıyor zaten insallah hemen geçer.
Valla netten baktim bende hic oyle brsey okumadm bnce dr sarilikta da verilmez ama eskiler derlerms oyle. Vermem de verdm derim her su ictiginde cigerleri yanar oglumun. Zten bol su onemliyms c vitamini havuc corbasi flan yapacagm hic de yapmadim bakalm artk cok sagolBanyo yaptırman iyi olmaz diye biliyorum ben de o kabarcıklar kendiliğinden sönene kadar. Şekerli suyu hiç duymadım su çiçeğinde. Sarılıkta verin derler karıştırdı mı acaba kv?
Sen şurubu doktorun dediği gibi ver birşey olmaz.
Geçmiş olsun inşallah kadirciğe
Geçmiş olsun canım nasıl şimdi eşinMerhaba çok saolun merak etmişsiniz. Eşim belini incitti. Bugün biraz kalkabildi. Ata ayaklanmaya başladı. O kadar bekledim adımlasın diye çocuk babası böyleyken harekete geçti. Bir saniye bırakamıyorum tehlikeye koşuyor. Uyumuyor çok ağlıyor. Ben bir yandan çalışıyorum Ramazan bir yandan uykusuzluk tavan az vakit bulursam uyuyorum. Sürekli bahçedeyiz kumda toprakta dolanıp duruyor. Hamdolsun Allahım başka sıkıntı vermesin. Öperim sizi. Sena, umut, duru nasıllar
Geçmiş olsun kadire nerden bulaştı ki çok kaşınır aman ilaçlarını ihmal etme kaşıyacak patlatmasın daha çok yayılır. Benim yeğenlerim olmuştu büyük olan küçüğe geçirmişti büyüğü belli belirsiz kkzarıklar ile geçirirken küçüğünün tüm vucüdunda boş yer kalmamıştı ve çok kaşınıyordu doktor küçükler daha zor geçirir demişti.Bende oyle yapiyorum virusten korktugum icin. Gelir gelmez de ustleri degistiririm banyo sorunu yoksa da yikarim. Ama arastirdm da cok cabk gecerms aşı zamani ile arasnda cok fazla zaman var bilemedm ama disari bile cikarmam bulasmasn baskasina da
Yaa anlam veremedim nasl bulastigina. Nette ilk 3 gun inemliyms banyo yapmamasi snrasinda kaşıntısı azalsn die dedign gbi ilik su ve silmemek byle dokunarak kurutmak cok onemliyms patlarsa iltihap enfeksiyon flan diyor insallh iyle brsey olmaz 20 25 gun surer dedi doktr. Aksam vermedim cok uykusu vardi uyudu diye yatamadi hic cok zorlandi daha sirtinda olmamasina ragmen olunca nasl yatacaksa
Valla netten baktim bende hic oyle brsey okumadm bnce dr sarilikta da verilmez ama eskiler derlerms oyle. Vermem de verdm derim her su ictiginde cigerleri yanar oglumun. Zten bol su onemliyms c vitamini havuc corbasi flan yapacagm hic de yapmadim bakalm artk cok sagoliltihap kapmamasina karsi esime dedm kremler oluyormus vicuduna oatlarsa eger ki vicuduna sorun yasamayalim diye dur deyince anlayan bi cocuk degil ki nasl atlatiriz bilemiyorm
Ahh canım ya zamanlama kötü olmuş gerçekten nasıl oldu şimdi eşin. Ata mızın hayırlı olsun adımları iyiliğe güzelliğe çıksın yürüdüğü yollar tam dikkat isteyen zamanı kolaylıklar diliyorum arkadaşımMerhaba çok saolun merak etmişsiniz. Eşim belini incitti. Bugün biraz kalkabildi. Ata ayaklanmaya başladı. O kadar bekledim adımlasın diye çocuk babası böyleyken harekete geçti. Bir saniye bırakamıyorum tehlikeye koşuyor. Uyumuyor çok ağlıyor. Ben bir yandan çalışıyorum Ramazan bir yandan uykusuzluk tavan az vakit bulursam uyuyorum. Sürekli bahçedeyiz kumda toprakta dolanıp duruyor. Hamdolsun Allahım başka sıkıntı vermesin. Öperim sizi. Sena, umut, duru nasıllar
Her aşıda huy değiştiriyorlar .Ayşecik aşıdan sonra çok ağlamıştı zor sakinleştirmiştim geçen doktor kontrolünde de tahlil istedi kan alırken yine aynı avazı çıktığı kadar ağladı o günden sonra öyle huzursuz ki o korku kaldı sanırım üzerinde uykularından ağlayarak uyanıyor ama öyle böyle ağlama değil yıkıyor ortalığı ve sakinleşmiyor istediği olmasın yine aynı kapının önünde duruyor bay bay yapıp çıkartmazsak dışarı kıyametler kopuyor o mutlu gülücükler saçan yavrum gitti sürekli mutsuz ve ağlayan bir çocuk geldi.
Amin inşallahUmudum- hızlandırılmış eğitimden anladım niyetini üzerini giyinmeyi falan da öğretirsen tamam bu iş Allah gönlüne göre versin inşallah
Miss bi daha 1 yaş aşılarını olamadık şu hastalık nedeniyle korktum şimdi yaaEvet 1 yaşta oldular ama hastalık bulaşırsa geçirecekler hafif düzeyde.
Çok sağol canım o senin görüşünün güzelliğiya ipek ne güzelsin bal kız çok akıllı bakıyor bayılıyorum ablama gösterdim nasıl bilmiş dedim masallah etkinliginize
Yaaa off bunun sdece karninda vardi bacaklara da yayılmasi var az az yüzünde 2 3 tane var. Bu kdar cok olabiliyor muymus ya. Dha göz icinde ciktigini bile duydm. Bende anlayamiyorum suan nasl gecti nasl oldu diye ya.Geçmiş olsun kadire nerden bulaştı ki çok kaşınır aman ilaçlarını ihmal etme kaşıyacak patlatmasın daha çok yayılır. Benim yeğenlerim olmuştu büyük olan küçüğe geçirmişti büyüğü belli belirsiz kkzarıklar ile geçirirken küçüğünün tüm vucüdunda boş yer kalmamıştı ve çok kaşınıyordu doktor küçükler daha zor geçirir demişti.
Ayy insqllah ya baska napiliyosa yaparm ama baska da oek yolu yok gbi bsey yapilmiyor pek galibaminikbebegim9640 geçmiş olsun kadire . İnşallah kolay atlatır .
kuzum uyurken uyanıkken telkin mi etsen, belki sacma gelecek ama ben anlıyormuş gibi konuşuyorum böyle durumlarda, gecti, şimdi güvendesin, sağlığın için daha iyi olman için yapildi. vs vs.Ayşecik aşıdan sonra çok ağlamıştı zor sakinleştirmiştim geçen doktor kontrolünde de tahlil istedi kan alırken yine aynı avazı çıktığı kadar ağladı o günden sonra öyle huzursuz ki o korku kaldı sanırım üzerinde uykularından ağlayarak uyanıyor ama öyle böyle ağlama değil yıkıyor ortalığı ve sakinleşmiyor istediği olmasın yine aynı kapının önünde duruyor bay bay yapıp çıkartmazsak dışarı kıyametler kopuyor o mutlu gülücükler saçan yavrum gitti sürekli mutsuz ve ağlayan bir çocuk geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?