2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Eksik olma kuzum diş çıkınca rahatlar lar heralde annem bile şaşırdı bu kadar uykuya direnmesine huyu suyu değişti hepsinin mahvettiler bizi de arada canları sağolsun 1 yılda ne kadar değiştiler bide uzun yılları ömürleri olsun bizlerde görelim inşallah neler değişecek dahab

Hahaa asya ya peki erken kalkınca da yine tek uyku mu yapıyorsunuz bu sabah 7de kalktı deniz
Evet canım tek uyku artık düzeni kurduk uykuya düşkün bir bebek değil Asya malesef 2 gündür 6 da kalkıyor malesef yine de tek uyku daha zorlanıyor delirdi son saatlerde bende delirdim onla götürdüm yatırdım şimdi bakalım

Diş gelecek diye mi böyle oldu acaba canım elbet düzene girecek en geç 2 yaş daha erken de olabilir hiç belli olmuyor bu işler. Gerçekten bazen zorlanıyoruz ama sağlıklarına varlıklarına şükrederek geçiyor günler

Aşın şifalı olsun canım ayak parmağın nasıl oldu. Bence en iyisini yaptın çocuklar çayır çimen temiz hava enerji atarlar biraz evde olsan çıldırırsın en azından sende Bi nefes almış olursun bizde toparlandık bakalım yarın kontrolüm var onun için çıkmışken geçicrz anneme bunaldı çocuklarda bendebugün markete çıktım eve tıkılı kalan bir biz varız ana baba günü marketler sokaklar anlamadım gitti.
Ayşede öyle yatıyor yanımda olunca koca yatağı bırakıp bitişik yatıyoruz resmen ve arkamı döndürmüyor pıt pıt vuruyor hemen ona doğru döneyim diye

Ayşenin uykuları tek çift gidiyor uzun süre uykusuzluğa dayanamıyor tırmanıyor üstüme biz de zaten sürekli evde durmayın a bir düzen oluşmuyor çok şükür o çığlıklar atarak ağlaması azaldı biraz galiba korkudandı baktı devamı yok evinde kendi ortamında rahatladı.

Gün geçtikçe bişeyler öğreniyorlar büyüyorlar çok keyifli her anlarına şahit olmak bir daha geri gelmeyecek günler her anlarına varlıklarına şükür bin şükür

Bizimki de deliriyo ya bu geçiş zor oluyormuş

İnşallah yazın gönlünüze göre iyi komşuluk güzel bir eve çıkarsınız
Hızır aleyhisselam her daim yetişsin hepimize inşallah kimin ne güzel hayırlı dileği varsa Rabbim kabul etsin buralara yaz geldi zaten ŞekerParem hava çok sıcak ve bunaltıcı ben senden esinlendim sitedeki bütün çocukları çikolata dağıttım Teşekkür ederim
Bilmiyorum ki şeker para kaka tahlili yapılmadı korkumuzdan bir daha da Götüremedik doktora zaten bugün hiç yapmadı ama daha akşam erken yani kaka normal işte Bağırsakları çok hassas sanırım şu sıralar ya da diş bilmiyorum . Corona için demişti arkadaşım
Ah halden bilmez anlamazlar Allah sana kolaylık versin iki çocukla çok zor ben bir tanesiyle çok zorlanıyorum sürekli sokakta sürekli sokaktayız
Ben bugün 2 uyku yaptıracam inşallah şimdi yatırdım bakalım ikinciyi uyuyacak mı. Ya tek uykuda zaman geçmedi hiç akşam olmak bilmedi bana mı öyle geliyor anlamadım.
Zaman tek uykuyla hiç geçmiyor evet ama ata uyumuyor işte gece de 10:30’dan önce zor yatırıyorum ağlaya alaya uyuyor
Amin kuzum amin

İnşallah direnmez hiç güzel güzel uyur canım

sağol canimmm
iyi yapıyorsun canim. çocuklar düzeni sever derler ama sürekli evin icin de olan düzeni kim sevsin diyorum. ben zaten hiç hayatımda duzenlinolmua biride değilim. düzensizlik düzenim oldu. boşver mutlu olsunlar zaten sonra kreşi okulu derken bi döngüye tabi olacaklar

Ay ne tatlı kadınsın ne güldğm
Sensin tatlı a canımmm
Bu kadın bos kalmiş anlaşılan
Ne diyim bilemedim Allah pek karşilastırmasın sizi diyebilirim bak bu güzel dua oldu sanırım
Benimkiler yatak odasından sonra çeri çöpü toplayıp salon camının önüne gelmişler günaydın
Yaa masAllahh sizee pek sirinmisler
Sen 3 defa ishalli deyince ben de ondan dedim ama az az ise belki bagırsaklari hızlı çalışıyordur pasa damadımınbiz burdan ne desek boş.sen aksi bi durum olsa anlardin zaten canim..
Allah kabul etsin canim duani da hayrını da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…