2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hangisiymiş o dediğiniz link verebilir misin merak ettim

Kahvaltıyı sormuşsun farketmedim. O da malesef üzüldüğümüz bi konu. Hala öyle bi alışkanlık kazanamadı. Ben hep işteyim. Püre olarak veriyor genelde anneannesi bebe bisküvisi +kaşık maması içine de işte yumurta sarısı ceviz pekmez. Öyle değiştire değiştire bişeyler karıştırıyor. Bugun bi zeytin yedi yarısında öğürdü çıkardı ama diğer yarısı gitti o öğürme esnasında. tabi biz nasıl sevinçliyiz yarısını yedi diye

Amin kocaman amin. İyi bayramlar canım

Canlarım öncelikle hayırlı sağlıklı bayramlar sormuşsunuz merak etmişsiniz ay kızz yerim siziiii daha iyiyim şu an gece yüksek ateş ile 112 yolları göründü bize aradım gelin diye ama evde bakımı arayın dediler yine doktor geldi sonra baktı oksijen seviyesine vs 1000lik vitamin verdi evde buhar falan azcık toparlandım ama varya yoğun bakımda nolur biraz nefes verin diye diye acı çekenleri öyle iyi anladım ki Allah'ım yardım etsin hepsine de bana da bi atlatayım şu illeti dua edin Çok zormuş böyle ağır olacağını düşünmemiştim hiç enerjim yok gülecek güldürecek yerlerim ağrıyo bu 10 günde evdeki tüm sistem çöktü kocam bey değerimi anladı bi oda süpürüp yarım saat uzanıyor

Yaa ben de seni merak ediyordum canım iyi ki gelmş doktor. İnşallah kısa zamanda toparlarsjn canım. Annelerin 1 saat ekstra yatması düzeni bozuyor ki sen 10 gündür hastasın zor tabiki 2.küçük çocuk yine iyi idare ediyorsunuz. Vitaminlerin düzenli kullan canım benim. Allah sağlığımızı korusun evlatlarımızın hürmetine

İyi bayramlar güzel anneler havalar çok güzel. Her gününüz bayram tadında geçmesi dileğiyle
Havalar dediğin gibi burda da çok güzel canım benim oğlanın eller ve surat yandı resmen bronzlaştı bebe kollar beyaz eller buğday oldu. Büyük kızıma çekmiş o da hemen kızarmadan bronzlaşır yazın tatilin ilk akşamı başlar esmerleşmeye gelinimin o minicik tırnaklarını da gördüm yerim o ojeleri nerden biliyormuş annesi yemiyor mu ağzına alıp

Aslımm iyi olmana çoook çoook sevindim canım ama aksini de düşünmedim hic zaten bence korona senden korksun sen koronadan degil korona senin gibi hayat dolu bir hanımı alt edemez zaten
Canımsın bosver enişte de anlamıştır değerini sen iyileş yeter ki işler bir şekilde olur

Amin amin canım
Hiç korkmadı benden yaldır yaldır geldi hain vayrıs

Ben de öğrenmeyecek diye korkuyorum . Eline ben de salatalık, ekmek vs veriyorum ama hep ısırıp çiğneyip atıyor . Karpuz verdim çiğniyor suyu bitince diliyle itip atıyor . Çok nadir yuttuğu oluyor .
Sena karışımı yemiyor . Sabahları yumurta sarısını elimde yanağına koyarak yedirmeye çalışıyorum . Arkasından da hemen su veriyorum . Tahin pekmez ve krem peynir le geçiyor kahvaltı. Kusmalarımız hala devam ediyor ara ara . Doktor öğürme refleksi çok geliştiği için sabredeceksin dedi ama şaşırıyor insan ne vereceğini .ve çok üzülüyorum

Amin amin canım

Hiç korkmadı benden yaldır yaldır geldi hain vayrıs
Vınn gelirr tırıss gider derler ya öyle olacak bak gör..ben nerelere düştüm vayy anaamm deyip kacacak o hain vayrıs giderken antikor bırakmayı unutmasın e mi?..

Geçecek gidecek insAllah..dualarım seninle canım espri yapıyorum iste biraz güldürebilsem ne mutlu

Zaten mama 6. Aydan itibaren devam sütü değil mi
Amin kocaman amin. İyi bayramlar canım
Size de canım
Görmemişe dönün canım aslım sağlıcakla
Kızlar biz de kaçıp geldik annemlerin bağ evine
Ne iyi ettiniz tadını çıkarın

Ya kıyamam Civanım başına neler geldi yavrum küçük sıpa ya geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…