- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 33
Hangisiymiş o dediğiniz link verebilir misin merak ettimDemir döküm ben lavanın kullanıyorum yemek tenceresi ama kaplamalı. Yemekler lezzetli oluyor ama demir geçmiyor kaplama olduğu için yemeğe. Abimler yeni aldı tam demir döküm yağla yakılmış. Yengemin feritin 8 Di 1 ay sonra 13 olmuştu haftada ortalama 3 kere yumurta pişirdik sadece dediler. Lezzeti de tartışma götürmez tabi. Bakımı dikkat istiyor canım yıkadıktan sonra kuruması için ocağa koyuyorsun iyice ısınıp soğuduktan sonra peçeteyle yağlayıp kaldırıyorsun yoksa pas olma ihtimali yüksek. Ben de indirim kovalıyorum küçük boy yumurta tavasını alacağım. Alırken açıklamayı iyi okuyun kaplamasız yazması lazım. Abim dökümcübaba sitesinden almıştı bakın bir
Kahvaltıyı sormuşsun farketmedim. O da malesef üzüldüğümüz bi konu. Hala öyle bi alışkanlık kazanamadı. Ben hep işteyim. Püre olarak veriyor genelde anneannesi bebe bisküvisi +kaşık maması içine de işte yumurta sarısı ceviz pekmez. Öyle değiştire değiştire bişeyler karıştırıyor. Bugun bi zeytin yedi yarısında öğürdü çıkardı ama diğer yarısı gitti o öğürme esnasında. tabi biz nasıl sevinçliyiz yarısını yedi diyeBir biz kaldık herhalde katı gıdada ilerleyemeyen. Senin nasıl gidiyor ? Ben çekiniyorum katı vermeye , tamamen yemeyi reddeder diye . Şimdi çorba içmesine bile seviniyorum . Gerçi onu bile oyunla yiyor . Arada katı da teklif ediyorum ama çiğnese bile yutmuyor enteresan bir şekilde . Karpuz koyuyorum ağzına çiğneyip atıyor diliyle . Çok zor gerçekten . İşimiz kolaylaşırdı en azından yeseler . En çok kahvaltıda zorlanıyorum ben . Sizinki ne yiyor kahvaltıda ?
Ah be canım geçmiş olsun . Demir depoları neden boş ki , kullanmamış mıydınız Demir damlası ? Bizim de sanırım mamadan dolayı değerler iyi çıkmıştı 11. Ayda şükür . Bir daha da gerek görmediler . Çocuklar için çok zor iş şu kan aldırma
Mama ve devam sütü ayrı MıSüt ben de vermemeyi tercih ediyorum. Kuzenlerim hemşire onlar da ısrarla süt ver bak biz çocuklara mama vermeden büyüttük emmeseler bile diyorlar .
Amin kocaman amin. İyi bayramlar canımOy çiçeğimm yerim o pamuk parmakları.bayramın kutlu olsun kuzum
Aminnn inşallah.
Amin kuzum
İnşallah canım
Eksilmeden çoğalarak nice mutlu sağlıklı bol kucaklaşmalı özgür bayramlara Allahım evlatlarımızın güzel günlerini görmeyi, bayramı, anayı , atayı bilen, saygılı, sevgili, hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi ve evlatlarımızı değer Kadir kıymet bilen insanlarla karşılaştırmayı nasip etsin.
Teşekkür ederiz ablasıÇok yakışmış güzellik
Yaa ben de seni merak ediyordum canım iyi ki gelmş doktor. İnşallah kısa zamanda toparlarsjn canım. Annelerin 1 saat ekstra yatması düzeni bozuyor ki sen 10 gündür hastasın zor tabiki 2.küçük çocuk yine iyi idare ediyorsunuz. Vitaminlerin düzenli kullan canım benim. Allah sağlığımızı korusun evlatlarımızın hürmetineCanlarım öncelikle hayırlı sağlıklı bayramlarsormuşsunuz merak etmişsiniz ay kızz yerim siziiii daha iyiyim şu an gece yüksek ateş ile 112 yolları göründü bize aradım gelin diye ama evde bakımı arayın dediler yine doktor geldi sonra baktı oksijen seviyesine vs 1000lik vitamin verdi evde buhar falan azcık toparlandım ama varya yoğun bakımda nolur biraz nefes verin diye diye acı çekenleri öyle iyi anladım ki Allah'ım yardım etsin hepsine de bana da bi atlatayım şu illeti dua edin Çok zormuş böyle ağır olacağını düşünmemiştim hiç enerjim yok gülecek güldürecek yerlerim ağrıyo bu 10 günde evdeki tüm sistem çöktü kocam bey değerimi anladı bi oda süpürüp yarım saat uzanıyor
Havalar dediğin gibi burda da çok güzel canım benim oğlanın eller ve surat yandı resmen bronzlaştı bebeİyi bayramlar güzel annelerhavalar çok güzel. Her gününüz bayram tadında geçmesi dileğiyle
Hangisiymiş o dediğiniz link verebilir misin merak ettim
Aslımm iyi olmana çoook çoook sevindim canımCanlarım öncelikle hayırlı sağlıklı bayramlarsormuşsunuz merak etmişsiniz ay kızz yerim siziiii daha iyiyim şu an gece yüksek ateş ile 112 yolları göründü bize aradım gelin diye ama evde bakımı arayın dediler yine doktor geldi sonra baktı oksijen seviyesine vs 1000lik vitamin verdi evde buhar falan azcık toparlandım ama varya yoğun bakımda nolur biraz nefes verin diye diye acı çekenleri öyle iyi anladım ki Allah'ım yardım etsin hepsine de bana da bi atlatayım şu illeti dua edin Çok zormuş böyle ağır olacağını düşünmemiştim hiç enerjim yok gülecek güldürecek yerlerim ağrıyo bu 10 günde evdeki tüm sistem çöktü kocam bey değerimi anladı bi oda süpürüp yarım saat uzanıyor
Amin amin canımYaa ben de seni merak ediyordum canım iyi ki gelmş doktor. İnşallah kısa zamanda toparlarsjn canım. Annelerin 1 saat ekstra yatması düzeni bozuyor ki sen 10 gündür hastasın zor tabiki 2.küçük çocuk yine iyi idare ediyorsunuz. Vitaminlerin düzenli kullan canım benim. Allah sağlığımızı korusun evlatlarımızın hürmetine
Hiç korkmadı benden yaldır yaldır geldi hain vayrısAslımm iyi olmana çoook çoook sevindim canımama aksini de düşünmedim hic zaten bence korona senden korksun sen koronadan degil korona senin gibi hayat dolu bir hanımı alt edemez zaten
Canımsın bosver enişte de anlamıştır değerinisen iyileş yeter ki işler bir şekilde olur
Sevindim iyi olmana . Maşallah enerjin yine yerinde , hep böyle görmek isteriz seniAmin amin canım
Hiç korkmadı benden yaldır yaldır geldi hain vayrıs
Ben de öğrenmeyecek diye korkuyorum . Eline ben de salatalık, ekmek vs veriyorum ama hep ısırıp çiğneyip atıyor . Karpuz verdim çiğniyor suyu bitince diliyle itip atıyor . Çok nadir yuttuğu oluyor .Ben biraz hız verdim katı olayına. Yoksa öğrenemeyecek uzun süre etkisi devam edecek diye korkuyorum doyma kısmı yine çorbalarla oluyor tabi. Blender yapmayacağım diye söz verdim kendimeyemese de kussa da aç da kalsa yapmayacağım. Elini boş bırakmıyorum veriyorum hep bişeyler ama yok ısırmıyor bile düzgün yalayıp bırakıyor. Alışacak inşallah Öyle umuyorum
Sena karışımı yemiyor . Sabahları yumurta sarısını elimde yanağına koyarak yedirmeye çalışıyorum . Arkasından da hemen su veriyorum . Tahin pekmez ve krem peynir le geçiyor kahvaltı. Kusmalarımız hala devam ediyor ara ara . Doktor öğürme refleksi çok geliştiği için sabredeceksin dedi ama şaşırıyor insan ne vereceğini .ve çok üzülüyorumKahvaltıyı sormuşsun farketmedim. O da malesef üzüldüğümüz bi konu. Hala öyle bi alışkanlık kazanamadı. Ben hep işteyim. Püre olarak veriyor genelde anneannesi bebe bisküvisi +kaşık maması içine de işte yumurta sarısı ceviz pekmez. Öyle değiştire değiştire bişeyler karıştırıyor. Bugun bi zeytin yedi yarısında öğürdü çıkardı ama diğer yarısı gitti o öğürme esnasında. tabi biz nasıl sevinçliyiz yarısını yedi diye
Vınn gelirr tırıss gider derler ya öyle olacak bak gör..ben nerelere düştüm vayy anaamm deyip kacacak o hain vayrısAmin amin canım
Hiç korkmadı benden yaldır yaldır geldi hain vayrıs
Zaten mama 6. Aydan itibaren devam sütü değil miBir biz kaldık herhalde katı gıdada ilerleyemeyen. Senin nasıl gidiyor ? Ben çekiniyorum katı vermeye , tamamen yemeyi reddeder diye . Şimdi çorba içmesine bile seviniyorum . Gerçi onu bile oyunla yiyor . Arada katı da teklif ediyorum ama çiğnese bile yutmuyor enteresan bir şekilde . Karpuz koyuyorum ağzına çiğneyip atıyor diliyle . Çok zor gerçekten . İşimiz kolaylaşırdı en azından yeseler . En çok kahvaltıda zorlanıyorum ben . Sizinki ne yiyor kahvaltıda ?
Ah be canım geçmiş olsun . Demir depoları neden boş ki , kullanmamış mıydınız Demir damlası ? Bizim de sanırım mamadan dolayı değerler iyi çıkmıştı 11. Ayda şükür . Bir daha da gerek görmediler . Çocuklar için çok zor iş şu kan aldırma
Mama ve devam sütü ayrı MıSüt ben de vermemeyi tercih ediyorum. Kuzenlerim hemşire onlar da ısrarla süt ver bak biz çocuklara mama vermeden büyüttük emmeseler bile diyorlar .
Size de canımAmin kocaman amin. İyi bayramlar canım
Görmemişe dönün canım aslım sağlıcaklaCanlarım öncelikle hayırlı sağlıklı bayramlarsormuşsunuz merak etmişsiniz ay kızz yerim siziiii daha iyiyim şu an gece yüksek ateş ile 112 yolları göründü bize aradım gelin diye ama evde bakımı arayın dediler yine doktor geldi sonra baktı oksijen seviyesine vs 1000lik vitamin verdi evde buhar falan azcık toparlandım ama varya yoğun bakımda nolur biraz nefes verin diye diye acı çekenleri öyle iyi anladım ki Allah'ım yardım etsin hepsine de bana da bi atlatayım şu illeti dua edin Çok zormuş böyle ağır olacağını düşünmemiştim hiç enerjim yok gülecek güldürecek yerlerim ağrıyo bu 10 günde evdeki tüm sistem çöktü kocam bey değerimi anladı bi oda süpürüp yarım saat uzanıyor
Ne iyi ettiniz tadını çıkarınKızlar biz de kaçıp geldik annemlerin bağ evine
Ya kıyamam Civanım başına neler geldi yavrum küçük sıpa ya geçmiş olsuncanim çok üzüldüm ya. emzirmeyecem de. senden onemli degul yasini doldurduzaten. ara tekrar ya da git ama hemen kendin için birşeyler yap.Allah yardımcınız olsun canim
biz neler yaşadık neler. medikal park hastanesinde. iki gündür şikayet ediyorum. başka bebek yaşamasın bunları diye. değerlerimiz de kötü cıktı. demir depomuz bomboş b12 düşük. hem o hem ben acilen desteğe başlamalıymışız. yaşadığım stres beni mahvetti ve uykusuzluk. hem kan alma hem menenjit aşıları civani çok sarstı doğal olarak bizi de tabiki. bugün biraz daha iyi ama benim migren devam. bir ay sonra tekrar tahlil yaptirmaliyiz sonuç ne oldu değişti mi diye. ama aynı hastaneye gitmem.reziller. o kadar çok ofkeliyim ki. güya vip ama bebek hemsiresi yok. deneme tahtası sanko.cocugum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?