Sevindim iyi olmana,İyileştim canım çok şükür çok kilo verdim ama.
Nisan yine neyse bir de temmuz Ağustos var ki dillere destan
Temiz çıkmıştı bizimde normal bi uyku sıçramasıymış bi sorun yok zaten büyüdükçe kalmıyo o sıçramalar çok şükürMerhaba konu eski ama aynı durumdayız sizde geçti mi acabâ bende çok kötüyüm 20 gündür pskilojim bozuldu cevaplarsaniz sevinirim tıpkı bahsettiğiniz şekilde bizimde 2 eeg de temiz çıktı
55 kiloydum 52 ye düştümSevindim iyi olmana,
nereden verdin kiloyu canımın içi. Sen zaten 0 bedensin. İştahın açıldı ise tekrardan toplarsın inşallah.
Ayy kuzummm geçmiş olsunnn burda durucuğumun suçu yokmuş amaKesinlikle vukatlarin çoğu onlarlayken oluyor. Umuta basket potası almış kapıya çakıyordu. Bende mutfakta yemek hazırlıyordum. Alt tarafı iki çivi cakicak, 1 rini çakmış çekici kapının üzerine koymuş, lavobaya gitmiş. Duruda kapıyı aç kapa yapınca kafasına çekiç düşmüş. Kapıdaki o incecik alana çekiç bırakılır mı. Ben her yeri kitliyorum aman birşey ellerine geçmesin diye. Biraz kanadı kafası ama çok ağladı.Eki Görüntüle 2852497
Yanında yapan varsa daha kolay dünürcan pes etmeKız bayrak nasıl sende ben dururkenaşk olsun Aaa ben okurken yoruluyorum
Yok bu sıra attım ölü toprağımı üstümden şaka bi yana bende zayıflamaya çalışan kervana girdim eşim her gün spor yapıyor gözümün önünde bende yapayım bir şeyler dedim 2 gündür bakalımistikrarımı biliyorsunuz malum
Kız asıl eşim vicdansız , o kullanıp attı benivicdansizzz dünür bir mendil gibi kullanıp atcan mi adamı. yazık kız gelinime babasını özler. sende özlersin
ıntikam soğuk yenen bir yemek midir hahahaha. valla o zaman hamileyken çektir derimKız asıl eşim vicdansız , o kullanıp attı benihamile iken el üstünde tuttu , çocuk olduktan sonra yüzüme bakmıyor . Kendimi taşıyıcı anne gibi hissettim
Çok sağolun sözde de sıçrama dışında el ayak atması oluyor muydu ortam sessizkenTemiz çıkmıştı bizimde normal bi uyku sıçramasıymış bi sorun yok zaten büyüdükçe kalmıyo o sıçramalar çok şükürsizin de temiz çıkmış geçmiş olsun sağlıkla büyütün
Bu güzel birşey gece bezinin ıslak olmaması. Yapar annesi bı başlasa yapmaya, sende arelde rahatliyacak. İşte seni zorluyor biraz.
Gercekmi ya sen 55 miydin vallahi hiç gostermiyorsun. Ozaman senin boyun mu çok uzun.55 kiloydum 52 ye düştümalırım inşallah tekrar
Sağol canım tek suçlu bizim büyük oğlanAyy kuzummm geçmiş olsunnn burda durucuğumun suçu yokmuş ama
İnşallah canım kimse yaşamasın Allah evlatlarımızı korusun
Vallahi mis asliya bende şaşırdım ben dahada az bekliyordum. Aç kalma dünürüm kalorisi düşük şeyler le doldur mideni. 55 oldum bu arada. Miss hem sendeki boy bizde varmı. Bende boyda eksiyim.
Ya bende bi anda geldi istek değerlendirdimBaşka birtane almana gerek yok, bacak kısmını bir çıt makas at uzun süre kullanmiyacaksin zaten. O seni anlık kurtaracak ıslak uzun süre nasılsa kalmayacak. Tuvalate alistiriyorsun nasılsa. Bu kadar koşturmaya çok uzun süreceğini zannetmiyorum. Bacak kısmındaki lastiği biraz gevset o işini görür senin.kefir ben veriyorum İkisinede pipetle içiyorlar. Bazen bir yudum bazen bir bardak içiyorlar.
Sağol canım oluyor böyle şeyler evde 3 çocuk var. Allah sağlık versin. Jadesi diyete başlamışsın, herkes ramazanda kilo verdi ben kilo aldım. Birde ramazanda enerjim çok düşüktü. Kavesizlik beni mutsuz ediyormuş bunu farkettim.
Hadi inşallah55 kiloydum 52 ye düştümalırım inşallah tekrar
Yanımda yapan yok eşim daa fazla vermek istemiyor kilo ama bana baya destek oluyor gaza getiriyorYanında yapan varsa daha kolay dünürcan pes etme
İstagram da görüyorum seni çokta güzel görünüyorsun. 3. 5 kilo senin elinden kurtulamaz. Eşinde bak destek oluyormuş, buda bir artı. Benim öküze ne zaman bana spor yaptır desem. Beklentisi çok fazla, çok ağar şeyler yaptırmaya çalışıyor. Örnek Duru ile umutu karnıma oturtturuyor mekik cekmemi bekliyor, yada beni taşı diyor. Ben az sıkılaşmak istiyorum o benim halterci olmamı bekliyor.Ya bende bi anda geldi istek değerlendirdimşimdi diyet dünyası düşünsün veririz ya 3 5 kilo değil mi sen hele kesin verirsin beni bırak devam et ramazanda bende hep alırım normalde eşim 4 kilo verdi
Kız senin boyun az mı gayet iyi maşşallah 168 daha ne olsun. Kilon çok az en az 58 olman lazım ye yee yeeeeeBu güzel birşey gece bezinin ıslak olmaması. Yapar annesi bı başlasa yapmaya, sende arelde rahatliyacak. İşte seni zorluyor biraz.
Gercekmi ya sen 55 miydin vallahi hiç gostermiyorsun. Ozaman senin boyun mu çok uzun.
Sağol canım tek suçlu bizim büyük oğlan
İnşallah canım kimse yaşamasın Allah evlatlarımızı korusun
Vallahi mis asliya bende şaşırdım ben dahada az bekliyordum. Aç kalma dünürüm kalorisi düşük şeyler le doldur mideni. 55 oldum bu arada. Miss hem sendeki boy bizde varmı. Bende boyda eksiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?