2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
nzh99 evet canım dışarı alıştılar tutabilene aşk olsun. Beni en çok sen anlarsın, yaşlarımiz aynı. Birde geç evlilik Allah başımızdan eksik etmesin. Gerçi bugün eşim beni dikkatsizliği ile üzdü ama hadi neyse.

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah sonuclariniz güzel çıkar. En azından tedaviniz kolay olma dileği ile.
Canımsın maşallah sizlere inşallah bizlerde görürüz 10 lu yılları
N Nehir8077 nzh99 miss doğru demiş siz yeni evlisiniz daha . Bizim de 7 yılımız bitiyor
Bir masallahta sana o zaman. Nice güzel sağlıkla yıllarınız olsun musmutlu. Gençken yanlız duruluyorda insan yaşlandıkça insan arıyor. Yeni evli sayılırım ama onu bile sakin yaşayamadık. Evlenir evlenmez hamilelik peşine doğum sonra tekrar doğum. Vallahi ben geçen 3 yılı çabuk harcadim. Şimdi biraz büyüsunler o zaman tam net anlayicagim evli olduğumu.

nzh99 aynn ya hanımağa dün gırgır demeyi öğrendi
Bu Arada ata videolara bayıldım şimdiden toprakla içli dışlı ohh Mersin sıcağında hortum da elinde serinleme yolunu bulmuş
Babası veriyor eline ne isterse sonumuz hayrolsun dün yıkadım giydirdim durmadı uyumadı indiler bahçeye bir baktım çamurla bütünleşmiş ağzına da atıyor şaşkın hep gözümüz üstünde olacak illaki
Geçmiş olsun zeynoma kıyamam çocuklar hastalanmasın çabucak toparlar inşallah öperim badem gözlümü
Bu bir dönem bence Ata da bana çok düştü. Dün arkama ağlamış şaşırdım. Odadan odaya geçerken görünce bile bana atlıyor ki babasındayken beni aramazdı o derece
Aynen kuzum. Amin inşallah . Ne yaptı enişte. Hep şaşkın bu adamlar bazen diyorum eşime hep vukuatlar senleyken oluyor. O da bir yıldır bakıyorum aşkolsun diye üste çıkıyor

Oyy güzel gelinciğim kıyamam ben sana insAllah cabucak iyileş insAllah yavrucuğum cesur yüreğine kıyamammm

İyileştim canım çok şükür çok kilo verdim ama.
Ahh canım ben antepte görev yaparken 23 Nisan da gelmiştim urfaya kavrulduk resmen nasıl geri döneceğimi bilememiştik. Bu tarafa gel kuzum efil efil esiyor miss gibi
Nisan yine neyse bir de temmuz Ağustos var ki dillere destan

şişme havuz alalım büyük kocaman anca işimizi görür
Biz uyumadık..bu saat oldu başım çatlıyor.avaz avaz bağırıp ağlıyor.dişi şişti.dolven verdim 1 saat oldu. Şimdi sızdı gibi ama bırakamıyorum beşiğe ya uyanirsa diye
o uyusa ali uyanacak 2 bebeli hayat çok zor. areli uyutmadim bugün sırf akşam erken uyusun diye. bari akşam az da olsa dinleneyim. çok çok ağlıyor herşeye bağırıyor. tuvalet eğitimi onu çok zorladı. bugün babası da evdeydi. 2 gündür kakasini yapmıyordu. tam pozisyon alıyor farkediyorum tuvalete gidiyoruz yok yapmıyor. eşim ben civani uyuturken bez takmış yazık yapsın diyor iki gündür bana yazık değildi sanki. çok canim sıkıldı. gittim uyuyacam dedik 10 dk da bir sağolsun birşey sordu. oğlan taş gibi çıkarmış göstereyim diyor deli oldum gidip lazimlik alacaz dedi ve yine bez takmış
bir an önce pandemi bitsin onlar kreşe ben işe gideyim diyorum sana da aynısını diliyorum canim
bennnnn. bizim ki üşengeçlikten ziyade usandık be baharım
Kızzz ikinci için ona da ihtiyacım yok hazır embriyolar o olmasa da olur
vicdansizzz dünür bir mendil gibi kullanıp atcan mi adamı. yazık kız gelinime babasını özler. sende özlersin

Kesinlikle vukatlarin çoğu onlarlayken oluyor. Umuta basket potası almış kapıya çakıyordu. Bende mutfakta yemek hazırlıyordum. Alt tarafı iki çivi cakicak, 1 rini çakmış çekici kapının üzerine koymuş, lavobaya gitmiş. Duruda kapıyı aç kapa yapınca kafasına çekiç düşmüş. Kapıdaki o incecik alana çekiç bırakılır mı. Ben her yeri kitliyorum aman birşey ellerine geçmesin diye. Biraz kanadı kafası ama çok ağladı.

Oyy çok geçmiş olsun okurken kafama düşmüş gibi içim sızladı ahh bu babalar ahhh..

offf çok fena ya bu babaların rahatlığı beni deli ediyor. çok geçmiş olsun baharim

ayy çok gecmis olsun Baharcigim , kıyamam, çok acimistir, kuzum ondan ağlamıştır. bazen insanin boşluğuna geliyor. Rabbim korusun

Haziranda da bizim 11 yıl bitiyor
Maşallah sizlerede sağlıklı ve mutlu nice seneleriniz olsun. Emar sonuçlarıniz ne zaman çıkacak.

Vallahi su pandemi bitse eski hayatlarımıza dönsek keşke. Canım sürekli bez tak çıkar yapma bence. Belkide gerçekten hazır değil. En iyisi bir kaç hafta ara ver, bu arada konuş. Çok zorlandı ise bu seferde ters tepme sin. Evet ben getirdim ama, bu bir ölçü değil. Benimkiler aşırı düşkün banyoya. Bıraksan orada vakit geçirirler. Ben çok hevesli oldukları için erken alistiridim. Tuvaletten sogumasin korkmasın, birde bezi sürekli tak çıkart kafası iyice karışacak.

Oyy çok geçmiş olsun okurken kafama düşmüş gibi içim sızladı ahh bu babalar ahhh..
Sağol canım işte bizim babamız biraz rahat.
offf çok fena ya bu babaların rahatlığı beni deli ediyor. çok geçmiş olsun baharim
Sağol canım birde kızın kafasını yardı, ne olur ben dayanamıyorum, sesini duyamıyorum ben cikiyorum dedi ve yarım saat eve gelmedi. Suçluyum çok korktum çok üzüldüm dedi.
ayy çok gecmis olsun Baharcigim , kıyamam, çok acimistir, kuzum ondan ağlamıştır. bazen insanin boşluğuna geliyor. Rabbim korusun
Sağol canım ne bilim kapının üzerindeki o daracık yere birşey koymak hiç gelmedi aklıma. Baya uzun ağladı normalde hiç bu kadar ağlamaz.

Oyyy kuzum kıyamam ya çok geçmiş olsun canım çok acımıştır tabii bir de çekiç yani yumuşak birşey değil ki
Bizim oğlanın da çenesine de çaydanlık kapağı düştü kullanmadğım çaydanlıklar yukarıdaki dolapta duruyor. Bizimki de Alıştı kapaklarını açıp kapatıyor arada dolabı açık gördükçe istiyor. Verirken kapak da tam oturmamış çaydanlığı aldım kapak da üstüne düştü çenesini çizmiş biraz derin. Az ağladı Allahtan nerden ne olacağı hiç belli değil ya

eşinin boşluğuna gelmis demek istedim kuzum, yoksa nerden aklina gelecek senin. simdi nasil, durucugum, keyfi yerine geldi ki kuzumun

Of çok kötü olmuş ya Allah saklamış kuzumu her şeye dikkat etmek gerek

eşinin boşluğuna gelmis demek istedim kuzum, yoksa nerden aklina gelecek senin. simdi nasil, durucugum, keyfi yerine geldi ki kuzumun
Dilzarcim eşimin peşinden de genelde bir dolaşmak gerekir. Umutla durudan pek farkı yok. Hatta onlardan daha tehlikeli, herşeye yetişebiliyor.
Duru daha sonra kapıyı tekrar aç kapa yapıyor, gözlerini kırpıyor. Umut'un yanında olduya oda kapıdan girip çıkarken kafasını saklayarak çıkıyor. Vallahi gülüyorum hallerine, biri piskopat tekrar dusecekmi diye bakıyor. Diğeri üç buçuk atıyor.
Acısı çoktan geçti şükür. Allah' beterinden korusun ne yapalım. Gece uykusuna yattılar. Asım'ım ne yapıyor, yaramazlık varmı.

Sizede geçmiş olsun canım. Oluyor ne zaman ne olacağı belli değil. Hele bizimkiler sürekli birşey getiriyor başına. Bu ilginç diye anlattım. Allah beterinden korusun. Al mesela evet o kapak düşebilir, giderde en istemediğimiz tarafa doğru düşer. Göktuğ'um çok ağlamaz annesi onunda canı yanmıştır ama, Göktuğ'um adam oldu. Benim kız biraz nazlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…