2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Olcu soylemeyip sadece el becerisi ile bakmisti, iyi dedi benim doktor ki 60 yaşlarında referanslı gittiğimiz bir kadın. Operasyon yapip küçük bir polip kuretaj yaptığı gün

Son düzenleme:
Kesin tanım yok ama ihtimal olabilir denmişti. Bu yeni doktoruma söylediğimde hiç önemli değil, gebelik sağlıklı devam ettiği müddetçe sıkıntı olmaz dedi. 2 gün önce kontroldeydik o zaman sadece rahim ağzı kapalı güzel dedi. Alakası var mı bilmiyorum da.. Ultrasonu bebekten çekip sağa sola da bakıyor, ölçüyor mu bilmiyorum dediğiniz şeyi..
İkimizde de kasilmalar baslamisti da o yuzden olcuyorlar. Kasilmalar icin biraz erken su an. Kasilmalardan dolayi erken dogum riski olabilir mi diye tedbir amacli.
Kasılma nasıl oluyor, nasıl bir his? Yani bende olsa anlar mıyım direkt?

geçmiş olsun. kadın doğum hastanesi varsa oranın aciline gidebilirsiniz belki çok basit bir sebebi vardır ama içiniz rahat eder.
Canım çok sağol cevabın için doktoruma yazdım adet dönemi olduğu için vücudun normal duZenine devam etmeye çalışıyor normal kan rengi olmadığı sürece tedirgin olma dedi için rahatladi

Doğru hatırlamışım sizi. Ben tranferden 1 ay önce ( kendi doktorumun gerek yok tüp bebek doktorumun ufacıkta olsa erken doğum riski var dedigi için) rahimde çokta derin olmayan perde operasyonu geçirdim. Transferden sonra da pozitifi gördükten sonra da tüp bebek doktorum altını çize çize kesinlikle ölçüm yaptıracaksın dedi anladığım kadarıyla doktorunuzda bakmış ama tam o bölgeye getirip mm olarak bakıyor alet hesaplıyor size söylemeyi atlamış bir daha ki randevunuz ne zaman? Lütfen lütfen unutmayın sorun.

Bu detaylı ultrason u normal kadın Doğum doktorları yapmıyorlar mı ? Başka bir yerden mi randevu almalıyız ? Ben de 17+0 ım bugun 1 kilo kadar ancak almışım .
Bende iki kilo almışım doktor az buldu sana birşey dediler mi acaba

Yaa ne bileyim kısmet işi midir nedir? Oğlumu 16. Haftada ogrenmistim net. Hiç ne daha öncesinde tahmin yapmıştı Dr ne de sonrasında değişme olmuştu. Hayırlısı olsun sadece çok merak ediyoruz işte
aynen merak ediyoruz çevremiz de merak ediyor. insallah siz öğrenirsiniz şüphe olmadan. ben özel hastaneden randevu aldım şimdi tekrar gidecegim. hiç öğrenmeden daha rahattım yaa. şimdi ihtimaller beni daha heyecanlandırdı.

30 Kasımda gideceğim bir sonraki kontrole.. Merak ettim şimdi..

Olcu soylemeyip sadece el becerisi ile bakmisti, iyi dedi benim doktor ki 60 yaşlarında referanslı gittiğimiz bir kadın. Operasyon yapip küçük bir polip kuretaj yaptığı gün
Benim ilk dogumumdan once doktor eliyle olcmustu bebegi. Boyu kilosu ortalama demisti. Hep eski usul mezura kullandilar. Hic bir zaman gram gram soylemediler bebegin kilosu. Dogdugunda hic bir fikrimiz yoktu kilosu hakkinda. İlk hamileligimi de eski usul el kontroluyle anlayip soylemistiler. Ne ultrason ne kan testi. hatta esim 3 kez sormustu emin misiniz diye. sistem bir garip ama alistim. Cok guleryuzlu ve ilgililer o yuzden bu tarz seyleri hic kafaya takmiyorsunuz. İlk defa boyle bir doktora denk geldim bende. Burda metrik sistem kullanilmiyor malum. Cm olarak soylemesi bile ayri incelik o yuzden benim icin

O nasıl birşeymiş ya.. Tr de kese boyutundan tutun yolkun bile ölçülerinden bahsediyoruz biz burnu ense kalınlığı kaç hepsinden haberimiz var. Yok yok Türk insanına aykırı bu kadar soğuk kanlılık hele bizim gibi anneler için.

Bu süprz bebeğim kızımdan çok daha hareketlihiç durmuyo ya dans mı ediyo nedr süreklinası bşy gelcek çok merak ediyorum
Benimde aynı 14 te hissetmeye başladım ve sıkışınca tekme atıyor asla durmuyor. Kızlarımda 20. Haftalarda net hissetmiştim

Kızlar dün bdv ye konu açtım vücudumdaki kızarıklık ve kabarıklıkla ilgili. Dün acile gittim ve alerjji dedi yarın kendi doktorumda randevum var. Kollarımda bacağımda ayak üstünde sinek ısırığı gibi kabarıyor sonrada kaşıntı başlıypr git gite artmaya başladı.
Netten baktım kolestaz diye birşey yazıyor anne karnında ani bebek ölümü ve erken doğum riski falan yazıyo çok korktum bi bilgisi olan daha önce başına gelen var mı

Ayy internette çok kötü şeyler yazıyor bebekte karaciğer gelişmemesi sarılık vs vs svs
Karın ağrısı bulantı kusma falan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…