2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bilen biri yazsın lütfen genellikle elde ve ayakta olurmuş kaşıntı kolestaz da benim bacaklarımda ve kollarımda genellikle böyle bakla bakla kabarıyor kolestazda kabarıyor mu yoksa döküntü mü oluyor?

evet evet öyle dedi yanlış yazmisim zaten kendi boyum 155cm 47 cm olması imkansız. 4. 7 cm dedi.
Bende kendi kendime diyorum baya büyükmüş demekki servisimiz diye
Ayy internette çok kötü şeyler yazıyor bebekte karaciğer gelişmemesi sarılık vs vs svs
Karın ağrısı bulantı kusma falan yok
Öncelikle geçmiş olsun internette yazılanlatı okuma lütfen oraya kalsa ben coktan ölmüştüm yani yediğin bir şey dokunmuş olabilir bağışıklık düşüyor bu zamanlarda korkulacak bişey oldugunu düşünmedim okuyunca zaaten doktor gerekli seyler söyler geçmiş olsun tekrardan

Ayy yarın olmaz artık bilen biri yazsa tam olarak nasıl bir kaşıntı oluyor içim rahatlayacak

Ayy internette çok kötü şeyler yazıyor bebekte karaciğer gelişmemesi sarılık vs vs svs
İnternete bakınca baş agrisini bile tümör zannedersin. Bence yorumları okumayin, hemen doktoruzu arayıp randevu alın. Geçmiş olsun, içinizi ferah tutun

İnternete bakarsan ya kanser çıkarsın ya ölürsün zaten.. Sakin ol o kadar önemli birşey değildir. Basit bir alerjidir belki de kullandığın ilaç var mı? Dr unu dinleyene kadar Araştırma lütfen. Bende test pozitif çıktığında mide ağrım vardı ve netten araştırdım. Dış gebelikten girdi kolon kanserinden çıktım ben. Sonra soluğu dr da almıştım

Ayak tabanı ve avuç içinde şiddetli kuru kaşıntı olur diyor. Benim bacaklarıöda sinek ısırığı gibi diğer belirtilerde yok ama okuyunca kan beynime sıçradı inşallah değildir lütfen dua edin bana.
Peki kolestaz değilse ne bu gün geçtikçe artıyor

Yemediğin bireyler yemişmiydin bu aralar

Basit bir urtiker tarzi birsey de olabilir. Plasenta buyudukce olabiliyor bu tarz seyler. Kasinti disinda baska birsey yok yazmissiniz zaten, hemen panik yapmayin bence de.

Serum verdi ama istemedim kendi doktoruma gözükmeden
Kolestaza baktım da son aylarda olurmus ve 1000 kişiden birinde görülüyomuş. Bir de karaciğer hastalığın varmıydı ki bunları yaşayanlarda olurmus. Ben kolestaz oldugunu düşünmüyorum kesinlikle ayaklarını kaşınınca soğuk suyla yıka bi arkadasım da gebeyken kaşınmıstı cok alerji cıktı

Basit bir urtiker tarzi birsey de olabilir. Plasenta buyudukce olabiliyor bu tarz seyler. Kasinti disinda baska birsey yok yazmissiniz zaten, hemen panik yapmayin bence de.
Teşekkür ederim sağolun puup gibi bişi yazıyor gebelik alerjisiymiş ona benziyor sanki bebeğe zararı yokmuş kolestazda döküntü olur ve ayak altı avuç içi kaşınır yazıyor bu biraz rahatlattı

Çok sağolun benim için araştırmışsınız. Hep akne sorunum vardı eskiden beri oda karaciğerle alakalı sanırım zamanında ilaç vs kullanmıştım ondan korktum birde nette hep karaciğer değerlerine baktırın yazıyor

Yakın zamanda kan testi verdin mi karaciğer değerleri alt ast diye geçiyor orda e nabızdan bir bak istersen. Bende çok korkmuştum aynısı benim vücudum da çıkmıştı ama hamilelik alerjisi olduğuna eminim. İçini ferah tut.

Merak ettim bende nedir diye hepimizde alerji olabilir bende ara ara kaşıntı oluyor. Alne tedavisi gördüyseniz mutlaka bakılmıştır karaciğer enzimlerinize birşey olsaydı bilirdiniz. Endişelenme yarın önemli birşey olmadıgını öğreneceksin bence ılık bir duş alıp uyumayı dene

Gün geçtikçe artıyor ya senin de öylemiydi kaçıncı haftada oldu? Nasıl geçti?
2 ay önce verdim kan tahlili herşey normaldi .
Perşembe günü dışardan pasta aldık ili dilim yedim ve dışında çok garip gıda boyalı yapışkan bi jel vardı acaba o mu dokundu?
Hep hassas bi cildim vardı .gebeliğin başından beri duştan çıkınca bile şampuandan sanırım heryerim kaşınıyor gibi bi garip olurdu

Evet kontrol ediliyordu hep kan veriyordum.
Umarım dediğiniz gibi olur

Benim 1 haftadan uzun süre her gün artmıştı. Sabah uyandığımda yeni çıkanları kaşıntı ile fark ediyordum. Vücudumun her yerinde çıktı. Kaşındı kaşındı geçti. Özellikle bir şey yapmadım. Haaa doktor sadece bir krem vermişti onu bir kere sürdüm ya da sürmedim kendiliğenden geçti benimkiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…