olur olur yani. benim ilk kizimda da 12 de erkek deyip 16 da kiz dedi. ama bu sata göre 17+2 ölçümlere gore 17+5. 18 bitecek neredeyse. yine de belli olmaz. hiç kimseye birşey diyemedim ki göstermedi diyeceğim. sonra kiza dönerse bir de düzeltmeye uğraş yanlışlık oldu diye. bacak arası fotoğrafı var. orada bir çıkıntı belli ama belki başka bir şeydir diyorum. doktor kesin demedikce güvenemem ki. sağlıklı sıhhatli akıllı uslu olsun da artık cinsiyeti de ne olduysa oldu zaten de biz bilmiyoruzAblamın iki çocuğa da yüzde 90 erkek demişlerdi kıza döndü sonraBana da kız dedi 2 farklı doktor ama güvenemiyorum açıkçası.. Hayırlısı olsun da..
yaa ben 18 de tam ögrenemeyenlerdenim işte18 bayaa ileriymis gösterir inşallah diyelim
Yarın görcez bakalm sattaşım belki bizmki netleşirYa birimiz netleşsin bari
Hayır ya radyologa ya da perinatologa gönderiyorlar detayli ultroson için ama bazi doktorlar özellikle perinatolog görsün istiyorlar ve bence yerden göğe kadar haklılar olmasi gereken de bence buBu detaylı ultrason u normal kadın Doğum doktorları yapmıyorlar mı ? Başka bir yerden mi randevu almalıyız ? Ben de 17+0 ım bugun 1 kilo kadar ancak almışım .
Öncelikle gecmiş olsun.Rahim boyunuzu üstten mi yoksa vajinal yoldan mi ölçtü doktorunuz?merhabalar ben bugün doktora gittim. kasılmalar konusunda rahim boyunu ölçtü. 47 cm çıktı. iki doğum yapmış birine göre çok çok iyi dedi. bebeğin başı servikste değil oldukça uzak dedi. ilaç vs de vermedi. çoğalırsa rahatsız edici olursa acile gelirsin proloton mu bir iğne varmış onu yaptır dedi. vajinada yanma için olabilir akıntı koku olmadıkça sıkıntı yok dedi. maalesef tetanoz aşısını sormayı unuttum.
veee cinsiyet konusu geldi. çok ama cok uğraştı ama kesin konuşmadı maalesef
zıpır bacak bir saniye yerinde durmadı. devlet hastanesi olmasına rağmen iki kere kalktım doktor tekrar tekrar baktı ve %90 erkek dedi.
kesin olmayınca da öylee daha bir heyecanla kaldık. detaylıda kesin belli olur dedi. bakalım hayırlısı artık.
Ya aynısı bende de oldu dün duştan sonra. Neden olur ve ne yapmak lazım?
sagolun. karından ölçtü. vajinal değil.Öncelikle gecmiş olsun.Rahim boyunuzu üstten mi yoksa vajinal yoldan mi ölçtü doktorunuz?
Ben gittiğimde 18.hafta civarı olacak artık kesin olur diye ümit ediyorum. Gerçekten çok muammalı bir iş
geçmiş olsun. kadın doğum hastanesi varsa oranın aciline gidebilirsiniz belki çok basit bir sebebi vardır ama içiniz rahat eder.Kızlar bir sorum olacak benim adet tarihim bugün kasik ve bel ağrılarım vardı akıntımin renginde hafif pembelik gördüm sizce normal mi doktora gitmeli miyim eşim gece çalışıyor bugün endişelendim cevap verirseniz sevinirim
Canım bende 2 kilo aldım bilmiyorum belki sonradan daha fazlalaşır ama umarım kontrollü gidebilirizKızlar kaçıncı haftadasınız ve kaç kilo aldınız merak ettim ben 16+2 oldum 7 kilo aldım normal mi acaba dışardan bakınca pek belli olmuyor ama çok şaşırıyorum önceden gram oynamazdım kilo almak için çok uğraşırdım zayıfım boyuma göre şuan hayretle bakıyorum tartıya sizde durum nasıl
Regl tarihlerimde bende aynı sizin gibiyim resmen vücudum regl olmak istiyor gibi. Ama benden kan gelmedi hiç yoğun ve devam eden bir kanamaysa içiniz rahat etsin gidin doktora isterseniz.Kızlar bir sorum olacak benim adet tarihim bugün kasik ve bel ağrılarım vardı akıntımin renginde hafif pembelik gördüm sizce normal mi doktora gitmeli miyim eşim gece çalışıyor bugün endişelendim cevap verirseniz sevinirim
Kızlar bir sorum olacak benim adet tarihim bugün kasik ve bel ağrılarım vardı akıntımin renginde hafif pembelik gördüm sizce normal mi doktora gitmeli miyim eşim gece çalışıyor bugün endişelendim cevap verirseniz sevinirim
Benim de ayni sekilde olcumler yapildi. Serviks dedikleri yer rahim agzi oluyor. Yada rahim boynu diyorlar. Onu olctuler. En az 2.5 cm olmasi gerektigini soylediler bana. Cok sukur benimki de 4 civariydi. Emin olmak icin uc kere falan tekrarlardilar olcumleri. Ondan bana da iyice gosterdiler olcerken. 4.7 demis olmasin size de.merhabalar ben bugün doktora gittim. kasılmalar konusunda rahim boyunu ölçtü. 47 cm çıktı. iki doğum yapmış birine göre çok çok iyi dedi. bebeğin başı servikste değil oldukça uzak dedi. ilaç vs de vermedi. çoğalırsa rahatsız edici olursa acile gelirsin proloton mu bir iğne varmış onu yaptır dedi. vajinada yanma için olabilir akıntı koku olmadıkça sıkıntı yok dedi. maalesef tetanoz aşısını sormayı unuttum.
veee cinsiyet konusu geldi. çok ama cok uğraştı ama kesin konuşmadı maalesef
zıpır bacak bir saniye yerinde durmadı. devlet hastanesi olmasına rağmen iki kere kalktım doktor tekrar tekrar baktı ve %90 erkek dedi.
kesin olmayınca da öylee daha bir heyecanla kaldık. detaylıda kesin belli olur dedi. bakalım hayırlısı artık.
evet evet öyle dedi yanlış yazmisim zaten kendi boyum 155cm 47 cm olması imkansız.Benim de ayni sekilde olcumler yapildi. Serviks dedikleri yer rahim agzi oluyor. Yada rahim boynu diyorlar. Onu olctuler. En az 2.5 cm olmasi gerektigini soylediler bana. Cok sukur benimki de 4 civariydi. Emin olmak icin uc kere falan tekrarlardilar olcumleri. Ondan bana da iyice gosterdiler olcerken. 4.7 demis olmasin size de.
Allah emi 47 mm 4.7 cm ye tekabül ettiği için karışmışevet evet öyle dedi yanlış yazmisim zaten kendi boyum 155cm 47 cm olması imkansız.4. 7 cm dedi.
Ay o ne ki? Yani ne işe yarıyor bu ölçüm?Benim de ayni sekilde olcumler yapildi. Serviks dedikleri yer rahim agzi oluyor. Yada rahim boynu diyorlar. Onu olctuler. En az 2.5 cm olmasi gerektigini soylediler bana. Cok sukur benimki de 4 civariydi. Emin olmak icin uc kere falan tekrarlardilar olcumleri. Ondan bana da iyice gosterdiler olcerken. 4.7 demis olmasin size de.
Ben de acaba rahim cevresini mi olctuler diye dusundum ama onun icin bile cok uzun geldievet evet öyle dedi yanlış yazmisim zaten kendi boyum 155cm 47 cm olması imkansız.4. 7 cm dedi.
Bu ölçum sizin rahim boyunuzu ölçüyor kısalığı ani bebek kayıplarına neden oluyor ya da erken doğuma. Sizi panik yapmak istemem muhakakta doktorunuz ölçum yapmıştır ama size söylemeyi unutmuştur ya da siz dikkat etmemişsinizdir. Rahimde perde olan arkadaş siz değil miydiniz?Ay o ne ki? Yani ne işe yarıyor bu ölçüm?
18. Haftadayim , hamile kaldığım kilodayim. İlk üç ay 2 kilo verdim. Tüm 5 ay boyunca verdiğim 2 kiloyu aldım.Kızlar kaçıncı haftadasınız ve kaç kilo aldınız merak ettim ben 16+2 oldum 7 kilo aldım normal mi acaba dışardan bakınca pek belli olmuyor ama çok şaşırıyorum önceden gram oynamazdım kilo almak için çok uğraşırdım zayıfım boyuma göre şuan hayretle bakıyorum tartıya sizde durum nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?