2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ablamın iki çocuğa da yüzde 90 erkek demişlerdi kıza döndü sonra Bana da kız dedi 2 farklı doktor ama güvenemiyorum açıkçası.. Hayırlısı olsun da..
olur olur yani. benim ilk kizimda da 12 de erkek deyip 16 da kiz dedi. ama bu sata göre 17+2 ölçümlere gore 17+5. 18 bitecek neredeyse. yine de belli olmaz. hiç kimseye birşey diyemedim ki göstermedi diyeceğim. sonra kiza dönerse bir de düzeltmeye uğraş yanlışlık oldu diye. bacak arası fotoğrafı var. orada bir çıkıntı belli ama belki başka bir şeydir diyorum. doktor kesin demedikce güvenemem ki. sağlıklı sıhhatli akıllı uslu olsun da artık cinsiyeti de ne olduysa oldu zaten de biz bilmiyoruz

Bu detaylı ultrason u normal kadın Doğum doktorları yapmıyorlar mı ? Başka bir yerden mi randevu almalıyız ? Ben de 17+0 ım bugun 1 kilo kadar ancak almışım .
Hayır ya radyologa ya da perinatologa gönderiyorlar detayli ultroson için ama bazi doktorlar özellikle perinatolog görsün istiyorlar ve bence yerden göğe kadar haklılar olmasi gereken de bence bu

Öncelikle gecmiş olsun.Rahim boyunuzu üstten mi yoksa vajinal yoldan mi ölçtü doktorunuz?

Ben gittiğimde 18.hafta civarı olacak artık kesin olur diye ümit ediyorum. Gerçekten çok muammalı bir iş

Canım benim de cuma g ünü gösterdi kendini ben ilk günden beri hep kız dedim ama brnim kızım nazlı çıktı 18 hafta gösterdi bize kendini inşallah gösterir

Kızlar bir sorum olacak benim adet tarihim bugün kasik ve bel ağrılarım vardı akıntımin renginde hafif pembelik gördüm sizce normal mi doktora gitmeli miyim eşim gece çalışıyor bugün endişelendim cevap verirseniz sevinirim

geçmiş olsun. kadın doğum hastanesi varsa oranın aciline gidebilirsiniz belki çok basit bir sebebi vardır ama içiniz rahat eder.

Canım bende 2 kilo aldım bilmiyorum belki sonradan daha fazlalaşır ama umarım kontrollü gidebiliriz

Regl tarihlerimde bende aynı sizin gibiyim resmen vücudum regl olmak istiyor gibi. Ama benden kan gelmedi hiç yoğun ve devam eden bir kanamaysa içiniz rahat etsin gidin doktora isterseniz.

Canım muhtemelen regli dönemi ile ilgilidir. Takipte kal bakalım artacak mı rengi değişecek mi o zaman gidersin.

Benim de ayni sekilde olcumler yapildi. Serviks dedikleri yer rahim agzi oluyor. Yada rahim boynu diyorlar. Onu olctuler. En az 2.5 cm olmasi gerektigini soylediler bana. Cok sukur benimki de 4 civariydi. Emin olmak icin uc kere falan tekrarlardilar olcumleri. Ondan bana da iyice gosterdiler olcerken. 4.7 demis olmasin size de.

evet evet öyle dedi yanlış yazmisim zaten kendi boyum 155cm 47 cm olması imkansız. 4. 7 cm dedi.

Ay o ne ki? Yani ne işe yarıyor bu ölçüm?

Ay o ne ki? Yani ne işe yarıyor bu ölçüm?
Bu ölçum sizin rahim boyunuzu ölçüyor kısalığı ani bebek kayıplarına neden oluyor ya da erken doğuma. Sizi panik yapmak istemem muhakakta doktorunuz ölçum yapmıştır ama size söylemeyi unutmuştur ya da siz dikkat etmemişsinizdir. Rahimde perde olan arkadaş siz değil miydiniz?

18. Haftadayim , hamile kaldığım kilodayim. İlk üç ay 2 kilo verdim. Tüm 5 ay boyunca verdiğim 2 kiloyu aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…