Ayy 18. Haftada be halen göstermedimi utangaç bebicikmerhabalar ben bugün doktora gittim. kasılmalar konusunda rahim boyunu ölçtü. 47 cm çıktı. iki doğum yapmış birine göre çok çok iyi dedi. bebeğin başı servikste değil oldukça uzak dedi. ilaç vs de vermedi. çoğalırsa rahatsız edici olursa acile gelirsin proloton mu bir iğne varmış onu yaptır dedi. vajinada yanma için olabilir akıntı koku olmadıkça sıkıntı yok dedi. maalesef tetanoz aşısını sormayı unuttum.
veee cinsiyet konusu geldi. çok ama cok uğraştı ama kesin konuşmadı maalesef
zıpır bacak bir saniye yerinde durmadı. devlet hastanesi olmasına rağmen iki kere kalktım doktor tekrar tekrar baktı ve %90 erkek dedi.
kesin olmayınca da öylee daha bir heyecanla kaldık. detaylıda kesin belli olur dedi. bakalım hayırlısı artık.
Evet damar atması seyirme şeklinde hissedebilirsiniz. Belki bundan sonraki haftalarda daha güçlü hareketler hissedebilirsiniz.Kızlar bende 18+0 bende toplamda 3,5-4 kilo aldım tok karınla tartılınca yalnız bir şeyi merak ediyorum bebek hareketleri nasıl bazen damar atar gibi okuyor seyrime şeklinde ama emin değilim yani bebek hareket etse ben anlar mıyım hisseder miyim hareketleri nasıl ve sıklıkla hissediyorsunuz
Sen kortizon yüzünden birden şişkinlik yasamissin canım. Kilo alma değildir hepsiKusma durumu yaşamadım ama çok bulantı çektim ama ben 12. Haftaya kadar kortizon ve haftada bir çok yağlı bir serum kullandım ondan mı oldu acaba neyseki zayıf olduğum için ancak kendime geldim insana benzedim
aynen hele bir ara ayağını koydu bacak arasına. bacağını da değil tek ayağını çekti bacak arasına koydu. bir taraftan göstersin diyorum ama bir taraftan da yaptığı hareketler çok komikti. saniye bir pozisyonda durmadı.Sizde 6 temmuzdu galiba niye böyleler bizimde göstermemek için elinden geleni yaptı ya
Haylaz çıktı bizim dönem bebişleriSizde 6 temmuzdu galiba niye böyleler bizimde göstermemek için elinden geleni yaptı ya
yaa sormayin mayis bebeklerinin cinsiyetleri belli bizimkiler daha yuzdelik dilimlerde.Ayy 18. Haftada be halen göstermedimi utangaç bebicik. Ben diyorum en başından beri bizimkiler Nisan bebisleri olacağı için resmen bizle kafa buluyorlar. Kendilerini nisan şakasına adapte etmiş gibiler.surekli cinsiyet değiştirme konuları iyiden iyiye çoğaldı.herhalde birtek bizim grupta mevcut Bu durum
Benim de kusmam bir kac kez oldu ama mide bulantisindan 1.5 kilo verdim. 58 le basladim bir ara 55.8 leri gordum ama sanirim susuzluktan. Simdi de 57 le devam. 17+4 teyiz ama artik her halimden belli hamile oldugum. Doktorunuz bir sakinca gormediyse kiloya takilmayin. Zayif kisiler biraz daha fazla aliyorlar. Cok tuzlu besleniyorsaniz odem falan da olabilir.Kızlar kaçıncı haftadasınız ve kaç kilo aldınız merak ettim ben 16+2 oldum 7 kilo aldım normal mi acaba dışardan bakınca pek belli olmuyor ama çok şaşırıyorum önceden gram oynamazdım kilo almak için çok uğraşırdım zayıfım boyuma göre şuan hayretle bakıyorum tartıya sizde durum nasıl
Aynen ya döndüler de döndüler bi karar veremedilerAyy 18. Haftada be halen göstermedimi utangaç bebicik. Ben diyorum en başından beri bizimkiler Nisan bebisleri olacağı için resmen bizle kafa buluyorlar. Kendilerini nisan şakasına adapte etmiş gibiler.surekli cinsiyet değiştirme konuları iyiden iyiye çoğaldı.herhalde birtek bizim grupta mevcut Bu durum
Muhtemelen çok meşguldü cevap yazamadi ( iyi düşünmek istiyorum) tabii tavrı hoş olmamış ama yüz yüze iken iletişimi iyiyse, işinde iyi olduğuna guveniyorsam şimdilik degistirmezdim.Kızlar daha öncede yazmıştım benim 4 gün oldu elimde ayağımda yanma var. Doktoruma mesaj atayım dedim hem onu sordum hemde burnum için bir ilaç yazmıştı doktor onu sordum kullanabilir miyim diye. Bir gün cevap vermedi okuduğu halde. Sonrasında tekrar mesaj attım doktor hanım cevap vermediniz diye bu defa sadece kullanabilirsin yazmış. Diğer sorumu tamamen görmezden gelmiş. İlgili bir doktordu ama bu tavrı çok canımı sıktı. Siz olsanız devam eder misiniz değiştirir misiniz ?
Yer elması hiç yemedim hatta görmedim bileTikkabilla canım kabızlık için yer elmasını çiğ yemeyi deneyebilirsin . Bende inanılmaz etki etmişti . Biraz gaz yapıyor ama en azından kabızlıktan iyidir .
Ablamın iki çocuğa da yüzde 90 erkek demişlerdi kıza döndü sonramerhabalar ben bugün doktora gittim. kasılmalar konusunda rahim boyunu ölçtü. 47 cm çıktı. iki doğum yapmış birine göre çok çok iyi dedi. bebeğin başı servikste değil oldukça uzak dedi. ilaç vs de vermedi. çoğalırsa rahatsız edici olursa acile gelirsin proloton mu bir iğne varmış onu yaptır dedi. vajinada yanma için olabilir akıntı koku olmadıkça sıkıntı yok dedi. maalesef tetanoz aşısını sormayı unuttum.
veee cinsiyet konusu geldi. çok ama cok uğraştı ama kesin konuşmadı maalesef
zıpır bacak bir saniye yerinde durmadı. devlet hastanesi olmasına rağmen iki kere kalktım doktor tekrar tekrar baktı ve %90 erkek dedi.
kesin olmayınca da öylee daha bir heyecanla kaldık. detaylıda kesin belli olur dedi. bakalım hayırlısı artık.
Benim ilk gittiğim dr da böyleydi.msjlari görüyordu cvp yazmıyordu.ben ikinci kez yazdığım zaman cvp veriyordu. Ama cvp tek kelime oluyordu. Gittiğimde ilgili gibi görünmeye çalışıyordu ama malesef ilgisini çok samimi bulmadıgim gibi bilgisinide yeterli bulmadım. Ama ben yinede on yargılı olmayayım dedim tekrar bir şans daha verdim.ama sonuç hüsran.sonra baska bir dr buldum. Oda iyi gibiydi ama içime sinmeyen birşeyler vardı.seriye bağlamış ezber gibi konuşuyordu. Sonra onada ısınamadım. Şimdiki gittiğim dr. Çok çok iyi masaallah diyim.icinize sinmiyorsa değiştirin.
Muhtemelen çok meşguldü cevap yazamadi ( iyi düşünmek istiyorum) tabii tavrı hoş olmamış ama yüz yüze iken iletişimi iyiyse, işinde iyi olduğuna guveniyorsam şimdilik degistirmezdim.
Yaa bu cinsiyet işi amma da sarpa sardı bizim grupta hakikatenhaftaya kontrolüm var 15+5te ama cinsiyet öğrenmekten umudu kestim resmen zaten ne dese güvenmem heralde ayrıntılı ultrason a kadar
Ya birimiz netleşsin bariAaayy yarın görüş günü aldı mı beni bi heyecan
Haylaz çıktı bizim dönem bebişleriyarını dört gözle beklhkrum. Bakalım bu kez öğrenebilecekmiyiz? Çatladk artk ya
18 bayaa ileriymis gösterir inşallah diyelimBen gittiğimde 18.hafta civarı olacak artık kesin olur diye ümit ediyorum. Gerçekten çok muammalı bir iş
Şişkşnlik tartıya bu kadar yansır mı ellerim ayaklarımda falan şişlik yok ama normalSen kortizon yüzünden birden şişkinlik yasamissin canım. Kilo alma değildir hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?