2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ayy 18. Haftada be halen göstermedimi utangaç bebicik . Ben diyorum en başından beri bizimkiler Nisan bebisleri olacağı için resmen bizle kafa buluyorlar. Kendilerini nisan şakasına adapte etmiş gibiler.surekli cinsiyet değiştirme konuları iyiden iyiye çoğaldı.herhalde birtek bizim grupta mevcut Bu durum

Kızlar bende 18+0 bende toplamda 3,5-4 kilo aldım tok karınla tartılınca yalnız bir şeyi merak ediyorum bebek hareketleri nasıl bazen damar atar gibi okuyor seyrime şeklinde ama emin değilim yani bebek hareket etse ben anlar mıyım hisseder miyim hareketleri nasıl ve sıklıkla hissediyorsunuz

Evet damar atması seyirme şeklinde hissedebilirsiniz. Belki bundan sonraki haftalarda daha güçlü hareketler hissedebilirsiniz.

Kusma durumu yaşamadım ama çok bulantı çektim ama ben 12. Haftaya kadar kortizon ve haftada bir çok yağlı bir serum kullandım ondan mı oldu acaba neyseki zayıf olduğum için ancak kendime geldim insana benzedim
Sen kortizon yüzünden birden şişkinlik yasamissin canım. Kilo alma değildir hepsi

Sizde 6 temmuzdu galiba niye böyleler bizimde göstermemek için elinden geleni yaptı ya
aynen hele bir ara ayağını koydu bacak arasına. bacağını da değil tek ayağını çekti bacak arasına koydu. bir taraftan göstersin diyorum ama bir taraftan da yaptığı hareketler çok komikti. saniye bir pozisyonda durmadı.
doktor ayağını gösteriyor bak burada ne yaptı şımdı diye. sonra top gibi oldu. ayaklarını başına koydu. arkasini döndü vs vs.. bir gofret yedim göstersin diye yan etki yaptı bizim ufaklıkta.

Aaayy yarın görüş günü aldı mı beni bi heyecan
Sizde 6 temmuzdu galiba niye böyleler bizimde göstermemek için elinden geleni yaptı ya
Haylaz çıktı bizim dönem bebişleriyarını dört gözle beklhkrum. Bakalım bu kez öğrenebilecekmiyiz? Çatladk artk ya

yaa sormayin mayis bebeklerinin cinsiyetleri belli bizimkiler daha yuzdelik dilimlerde. %90

Benim de kusmam bir kac kez oldu ama mide bulantisindan 1.5 kilo verdim. 58 le basladim bir ara 55.8 leri gordum ama sanirim susuzluktan. Simdi de 57 le devam. 17+4 teyiz ama artik her halimden belli hamile oldugum. Doktorunuz bir sakinca gormediyse kiloya takilmayin. Zayif kisiler biraz daha fazla aliyorlar. Cok tuzlu besleniyorsaniz odem falan da olabilir.

Aynen ya döndüler de döndüler bi karar veremedilerhakkaten şaka gibiler

Muhtemelen çok meşguldü cevap yazamadi ( iyi düşünmek istiyorum) tabii tavrı hoş olmamış ama yüz yüze iken iletişimi iyiyse, işinde iyi olduğuna guveniyorsam şimdilik degistirmezdim.

Tikkabilla canım kabızlık için yer elmasını çiğ yemeyi deneyebilirsin . Bende inanılmaz etki etmişti . Biraz gaz yapıyor ama en azından kabızlıktan iyidir .
Yer elması hiç yemedim hatta görmedim bile Şu ara gaz problemim de var bazen oturup kalkarken bile sancı saplanıyor gazdan.. Kuru kayısı deneyeceğim bakalım, mideme dokunmazsa tabi..

Ablamın iki çocuğa da yüzde 90 erkek demişlerdi kıza döndü sonra Bana da kız dedi 2 farklı doktor ama güvenemiyorum açıkçası.. Hayırlısı olsun da..

Muhtemelen çok meşguldü cevap yazamadi ( iyi düşünmek istiyorum) tabii tavrı hoş olmamış ama yüz yüze iken iletişimi iyiyse, işinde iyi olduğuna guveniyorsam şimdilik degistirmezdim.

Aslında bu zamana kadar ilgiliydi. O yüzden şaşırdım. Sorduğum soru belki basit gelmiştir ama onada tek kelimelik bir cevap yazabilirdi mesela normal dese bile yeterdi benim için. Bilmiyorum kızlar ya zaten bu doktor olmazsa bir tane daha seçenek var başka da yok. Oda çok övülen bir adam. Olmazsa bir şans daha verip tekrar böyle bir şeyle karşılaşırsam değiştiririm.

Yaa bu cinsiyet işi amma da sarpa sardı bizim grupta hakikaten haftaya kontrolüm var 15+5te ama cinsiyet öğrenmekten umudu kestim resmen zaten ne dese güvenmem heralde ayrıntılı ultrason a kadar

Ben gittiğimde 18.hafta civarı olacak artık kesin olur diye ümit ediyorum. Gerçekten çok muammalı bir iş

Merhaba kızlar 17+4üm doktor kesinlikle kız dedi cinsiyet değişir mi acaba hala şoktayım kendime gelemedim Bu doktora ilk defa gittim bu Arada

Ii aksamlr kizlaaar yarin ben de gidicm dr a. Tam 13 ü bitrdgim gun gitmistm kontrole %70 erkk denmisti. Yarin da 15i bitiyorz . Esimin israriyla gidicem bklm bizimki de degismis mi yoksa halâ bili bilili miyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…