internete bakmayın hep en kötü senaryolar yazıyor. insallah basit birseydir. çok geçmiş olsun.Ayy internette çok kötü şeyler yazıyor bebekte karaciğer gelişmemesi sarılık vs vs svs
Karın ağrısı bulantı kusma falan yok
Benimde öyle. Ön tarafa yerleşmiş. Hareketleri de ben hissetmeye başladım. Elimi karnıma koyduğumda denk geldikçe hissediyorum.kızlar plasentanın ön duvara yerlesmesi nedir? yani bebegin ile aranda olması.hareketleri az hissedecekmisim. yasayan var mı? 16 haftadayım.doktor düzelmez dedi yerlesmiş artik dedi.gebelik ilerledikce daha daha hissedersin dedi.
bir de pulcet kullanan var mi?
İnan ki hiç duymadım. El ayak ağız hastalığımı Yoksa? Çocuklar olur ama çok nadir yetişkinlerde de görülebiliyor. Acile gitsen en azından..Ayak tabanı ve avuç içinde şiddetli kuru kaşıntı olur diyor. Benim bacaklarıöda sinek ısırığı gibi diğer belirtilerde yok ama okuyunca kan beynime sıçradı inşallah değildir lütfen dua edin bana.
Peki kolestaz değilse ne bu gün geçtikçe artıyor
Canım dışardaydım şimdi eve geldim.
12 Eylül de bakılmış değerlerime 2 ay bile olmamış ast 15 alt11 çıkmış.
Birden yükselmemiştir herhalde dimi
Günaydın kızlarbugün rüyamda hep bebeğimi gördüm özledim galiba neyse şurda saat 2:30 a ne kaldı ki
Evet bnde ilk böcek olduğunu düşündüm canım buarada aynı durum bende de varCanim buradan da yazayım.Fotoğraflarimi bulursam göndereyim kolestaz olduğum dönemdeki. Geniş alanlar kizariyor ayak tabanı ve avuç içleri merkezli oradan bilekler alt bacak ama geniş alanlar al al oluyor. Bir süre çikolata tüketme. Jelimsi bilmediğin tatlıları yeme. Camasirlarinda yumuşatıcı kullanma ve iki çalkalama yap. Bebek şampuanı ve bebek vücut Jeli kullan ve çok iyi durulan. Kullanma suyunun ölçümlerini bilemeyiz tabi bazen yüksek klor içeren su basiyorlar. Hem gebelik hem alerjen cilde etkilerini bildiğim için böyle pimpirikli yazıyorum. Her cilt hassas değil bizimki gibi. O kabarıklık kolestaz değil, strese girme lütfen. Yeni tasinmistin, daha önce oturan var mıydı bilemem ama kedileri varsa (Fransa'daki evde bunu yasadim) ev pireli olabilir. Başka bir haserat olabilir. Akaryen olabilir. Veya sadece hormonların olabilir. Bir iki ay önceki tahlil önemli değil, güncel
bir tahlil iste ve baktır. Geçmiş olsun şimdiden
Çok teşekkür ederim bakalım şimdi yoldayız doktordan çıkımca yazarım gelişmeleriCanim ben ilk gebeligimde kolestaz oldum. Seninki kolestaz değil. Fotoğraflarini gördüm benzemiyor. Öncelikle içini rahat tut. Tabii ki doktorun gerekli karaciğer ölçümlerini yapacaktır herkesin içinin rahat etmesi için. Çikolata yeme eğer yiyorsan. Özellikle ayak tabanı ve avuç iclerin kasinir kolestazda. Hamileliğin son haftalarında görünür. Safra kesesi salgısı saçmalıyor. Safra kesesini salgilatan şeylerden biridir çikolata o nedenle tüketme bence her ihtimale karşı. Son haftalarda olduğu için bebeğe zarar vermemesi için dogurtuyorlar bebeği. Kaşıntı sadece doğumla geçen biten birşey. Ben doğuma giderken halen kasiniyordum. Doğurunca bitti. Allah kimseye ama kimseye göstermesin.
Seninki değil tekrar yazayım.Doktorun gerekli tahlilleri isteyecektir. Kanda bakılıyor.Yaptirip sonucu alınca rahat edersin
İnsan nasıl da özlüyor değil mi? Daha cumartesi günü gördük ama 1 ay sonra gideceğiz diye üzülüyoruz eşimle.. Hatta eşim olayı abartıp karnım ağrıyor desem tamam haftasonu doktora gidelim bebeği görürüz hem diyor, ya normal ağrı diyorum olsun sen yine de doktora sorarsın diyorGünaydın kızlarbugün rüyamda hep bebeğimi gördüm özledim galiba neyse şurda saat 2:30 a ne kaldı ki
Bilinçaltı işte. Bende doktordan önce görmüştümGünaydın kızlarbugün rüyamda hep bebeğimi gördüm özledim galiba neyse şurda saat 2:30 a ne kaldı ki
Ya evet rimel boyanın zararlı olmadığını biliyorum tatlım asıl merakım normal dip boya ile ilgili. Rimel olan da sonuçta yıkanınca gidiyor sürekli uğraşmak da zor geliyor : ))))Kız o zararlı olur mu? Ben hep kullanıyorum. Beyazların azsa o seni idare ederdi. Ben bir ay sonra boyatacağım galiba öyle düşünüyorum. Hep natural hamile oldum. Hele Kızımda dr un ilaç vs vermemesinden ölüp ölüp bittim. Ot gibi yaşıyorum ya kahveye bile dikkat ediyorum. Hergün içmiyorum. Sebze yiyorum bu ara sürekli. Saçımı boyatayım bari diyorum
Benim oğlum el ayak hastalığı geçirdi. Ellerinin içi ve ayaklarının içi Kuc uk sivilce sivilce kabardı elelrindeki irinli oldu ateş oldu kaşıntı oldu . Inşallah seninki öyle birşey değildirİnan ki hiç duymadım. El ayak ağız hastalığımı Yoksa? Çocuklar olur ama çok nadir yetişkinlerde de görülebiliyor. Acile gitsen en azından..
Geçmiş olsun canım sen inyernettekilere bakma lütfen orda herkes ölecekmiş gibi yorumlar var bebeğini üzme içerde insallah ciddi bir şey değildirKızlar dün bdv ye konu açtım vücudumdaki kızarıklık ve kabarıklıkla ilgili. Dün acile gittim ve alerjji dedi yarın kendi doktorumda randevum var. Kollarımda bacağımda ayak üstünde sinek ısırığı gibi kabarıyor sonrada kaşıntı başlıypr git gite artmaya başladı.
Netten baktım kolestaz diye birşey yazıyor anne karnında ani bebek ölümü ve erken doğum riski falan yazıyo çok korktum bi bilgisi olan daha önce başına gelen var mı
Rüyada kız cinsiyette erkek oluyor derlerGünaydın kızlaarRüyamda stresli şeyler gördüm bugün sabaha kadar ama bir ara kız çocuğum olduğunu gördüm.5-6 yaşlarındaki halini Daha cinsiyet belli değil ama hep kız görüyorum. Bilinçaltı herhalde. Belirtiler hep erkek aslında ama bakalım. Yarın kontrolüm var inşallah net bir sonuç öğrenebiliriz
Zaten nedense çevremdeki 10 kişiden 9 u erkek olacak senin kesin diyorlar. Benim içim hep kızdan yana küçüklükten beri dantelli etekler giydirme, saçlarını yapma hevesim yüzünden herhaldeRüyada kız cinsiyette erkek oluyor derlerben hayatimda hiç görmediğim kadar saçma rüyalar görür oldum nedendir bilmem cinsiyetle ilgili hiçbirşey görmedim kafama mi takmadım acaba diyorum niyetlenip yatıyorum yine yok
Sağlıcakla büyüsün kzuularZaten nedense çevremdeki 10 kişiden 9 u erkek olacak senin kesin diyorlar. Benim içim hep kızdan yana küçüklükten beri dantelli etekler giydirme, saçlarını yapma hevesim yüzünden herhaldeTabi ki önceliğim sağlıklı olması ama insanın yakın olduğu bir cinsiyet oluyor her zaman
Ben de netleşemiyorum işte. Aslında düşününce ne fark eder diyor insan ha kız ha erkek. Ama sonra bir daha düşününce de hemen öğrenme istiyorSağlıcakla büyüsün kzuularoğlumda pek merak etmemistim hep erkek geçiyordu zaten içimden bunda hiç netlesemedim acaba diyorum inşallah yarın gösterir dokotra söyler de öğrenirim insan merak ediyor yahuu
Yok kaşınan ben değilim ama cevap vereyim. Benim Kızım çok çok hafif geçirdi elleri ayakları hafif kızarıp geçmişti. belki olabilir diye düşündüm. Yetişkin olduğundan yüzeysel geçirebilir. Normalde evet yaraları çok ağır oluyor bende gördüm arkadaşlarda. Umarım önemsiz birşeydir.Benim oğlum el ayak hastalığı geçirdi. Ellerinin içi ve ayaklarının içi Kuc uk sivilce sivilce kabardı elelrindeki irinli oldu ateş oldu kaşıntı oldu . Inşallah seninki öyle birşey değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?