2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benimde öyle. Ön tarafa yerleşmiş. Hareketleri de ben hissetmeye başladım. Elimi karnıma koyduğumda denk geldikçe hissediyorum.

İnan ki hiç duymadım. El ayak ağız hastalığımı Yoksa? Çocuklar olur ama çok nadir yetişkinlerde de görülebiliyor. Acile gitsen en azından..

Canım dışardaydım şimdi eve geldim.
12 Eylül de bakılmış değerlerime 2 ay bile olmamış ast 15 alt11 çıkmış.
Birden yükselmemiştir herhalde dimi

Yok sanmıyorum canım değişeceğini. Bugün tekrar bakarlar muhtemelen.

Günaydın kızlarbugün rüyamda hep bebeğimi gördüm özledim galibaneyse şurda saat 2:30 a ne kaldı ki

Günaydınlarrrr. Bende yine bebişimi emziriyordum rüyamda çok farklı çok güzel bir his.

Evet bnde ilk böcek olduğunu düşündüm canım buarada aynı durum bende de var bende var eşimde hiç birsey yok beni yiyen böcek onu yemz mi neyse artık evi ilaçlatacaktık. Sonra arkadaşın belirtilerini görünce ayak üzeri bacaklar ve koltuk altı ve bacak arası olan yerlerde cıkıyor ve kabarıp kasınıyor. Bende zaten ürtikeer var buarada cildim ve yediklerim konusunda hassasım belkide bir tür alerji bugun bende soracagım bakalıö ama acıklmarn için tesekkürler

Çok teşekkür ederim bakalım şimdi yoldayız doktordan çıkımca yazarım gelişmeleri

Günaydın kızlarbugün rüyamda hep bebeğimi gördüm özledim galibaneyse şurda saat 2:30 a ne kaldı ki
İnsan nasıl da özlüyor değil mi? Daha cumartesi günü gördük ama 1 ay sonra gideceğiz diye üzülüyoruz eşimle.. Hatta eşim olayı abartıp karnım ağrıyor desem tamam haftasonu doktora gidelim bebeği görürüz hem diyor, ya normal ağrı diyorum olsun sen yine de doktora sorarsın diyor Kafadan bişiler uydurup acile götürmezse iyidir bu adam beni Bebeği videoya almadığına çok pişman olmuş, açıp izlerdik diyor. Bir dahakine videoya alacakmış. Bu gitriğimizde de ses kaydını açmış doktor kalbini dinletirken, biz de onu dinleyip avunuyoruz. Kafayı yedik

Ya evet rimel boyanın zararlı olmadığını biliyorum tatlım asıl merakım normal dip boya ile ilgili. Rimel olan da sonuçta yıkanınca gidiyor sürekli uğraşmak da zor geliyor : ))))

Günaydın kızlaar Rüyamda stresli şeyler gördüm bugün sabaha kadar ama bir ara kız çocuğum olduğunu gördüm.5-6 yaşlarındaki halini Daha cinsiyet belli değil ama hep kız görüyorum. Bilinçaltı herhalde. Belirtiler hep erkek aslında ama bakalım. Yarın kontrolüm var inşallah net bir sonuç öğrenebiliriz

İnan ki hiç duymadım. El ayak ağız hastalığımı Yoksa? Çocuklar olur ama çok nadir yetişkinlerde de görülebiliyor. Acile gitsen en azından..
Benim oğlum el ayak hastalığı geçirdi. Ellerinin içi ve ayaklarının içi Kuc uk sivilce sivilce kabardı elelrindeki irinli oldu ateş oldu kaşıntı oldu . Inşallah seninki öyle birşey değildir

Geçmiş olsun canım sen inyernettekilere bakma lütfen orda herkes ölecekmiş gibi yorumlar var bebeğini üzme içerde insallah ciddi bir şey değildir

Rüyada kız cinsiyette erkek oluyor derler ben hayatimda hiç görmediğim kadar saçma rüyalar görür oldum nedendir bilmem cinsiyetle ilgili hiçbirşey görmedim kafama mi takmadım acaba diyorum niyetlenip yatıyorum yine yok

Zaten nedense çevremdeki 10 kişiden 9 u erkek olacak senin kesin diyorlar. Benim içim hep kızdan yana küçüklükten beri dantelli etekler giydirme, saçlarını yapma hevesim yüzünden herhalde Tabi ki önceliğim sağlıklı olması ama insanın yakın olduğu bir cinsiyet oluyor her zaman

Sağlıcakla büyüsün kzuular oğlumda pek merak etmemistim hep erkek geçiyordu zaten içimden bunda hiç netlesemedim acaba diyorum inşallah yarın gösterir dokotra söyler de öğrenirim insan merak ediyor yahuu

Sağlıcakla büyüsün kzuular oğlumda pek merak etmemistim hep erkek geçiyordu zaten içimden bunda hiç netlesemedim acaba diyorum inşallah yarın gösterir dokotra söyler de öğrenirim insan merak ediyor yahuu
Ben de netleşemiyorum işte. Aslında düşününce ne fark eder diyor insan ha kız ha erkek. Ama sonra bir daha düşününce de hemen öğrenme istiyor Siz de mi yarın gideceksiniz kontrole?

Benim oğlum el ayak hastalığı geçirdi. Ellerinin içi ve ayaklarının içi Kuc uk sivilce sivilce kabardı elelrindeki irinli oldu ateş oldu kaşıntı oldu . Inşallah seninki öyle birşey değildir
Yok kaşınan ben değilim ama cevap vereyim. Benim Kızım çok çok hafif geçirdi elleri ayakları hafif kızarıp geçmişti. belki olabilir diye düşündüm. Yetişkin olduğundan yüzeysel geçirebilir. Normalde evet yaraları çok ağır oluyor bende gördüm arkadaşlarda. Umarım önemsiz birşeydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…