2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Tesekkür ediyorum acıklamaların için. Doktordan geldim bende acıkcası anlam veremedi kan sonuclarımın cıkmasını bekliyoruz. Birde onlara bakıp ona göre birsey diyecek. Bilmiyorum ki acaba böcek mi bakalım diğer arkadaasa doktoru ne diyecek

Sağlık ocağı beni arayıp gebelik kaydı için çağırmıştı. 9. Haftada gitmiştim o zaman vermişlerdi randevumu
Bende aradim konustum simdi bana 20.haftada olarak soylediler ama kan vermem icin cagirdilar benim doktorumda cok kan vermemi istemiyor ona mesaj attim vermem gerekiyormu diye

3D ultrasona giden var mı? 19+1 deyim bugün. Daha önceden 19. Haftada gidilecek demişti doktor henüz gitmedim. Bugün normal kadın doğumcuma gideceğim, ona soracağım. Giden varsa önerdiği görüntüleme merkezi var mı İstanbul da?
Bu arada beni de aramadı daha sağlık ocağı aşı İçin. İlk gittiğimde bi tarih vermişlerdi ama tam hatırlamıyorum

Canm ben oğluma hamileyken sata göre 20+6da
Usg göre 22+1 sayıldığı haftada gitmiştm . Gittiğim doktordan çok memnunum tekrar ona gideceğim.
Doç.de. Zeki şahinoğlu benm gittiğim doktor..
İstanbul/kadıköy bağdat caddesinde

Bende yarın doktora sorucam boyamak için umarım beni korkutmaz da boyatmam izin verir dışarı cıkasım gelmiyor ya roman düğünlerindeki dip koyu kendi sarı saçlı gelinler gibiyim
Aayy o fena mecbur boyatman gerek ben açık karamelim. Kendi saçlarım da siyah değil açık kahve kestane gibi o yüzden sorun olmuyor bende ama beyazlar var önlerde sadece.

Orada da çıkarsın yeni bir akım başlatırsın işte Saçların çok siyah değilse Ombre gibi durur aslında ama.. aralığa daha çok var. Ben organik aldım boyayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…