Tsk ederrmmSağlıkla inşallah, hayırlı uğurlu olsun
Tesekkür ediyorum acıklamaların için. Doktordan geldim bende acıkcası anlam veremedi kan sonuclarımın cıkmasını bekliyoruz. Birde onlara bakıp ona göre birsey diyecek. Bilmiyorum ki acaba böcek mi bakalım diğer arkadaasa doktoru ne diyecekBilimsel bir şey okumadım bu konuda ama kan emen uçanlar ve böcekler bazılarına geliyor. Odada birkaç kişi yatın mesela çocuklukta bile sivriler, yakarcalar beni ısırırdı. Kan grubundan mıdır bilemiyorum. Çok tatlıyızdırahahaha
O halime rağmen çok hayvanım oldu. Kendim temizlerdim hepsini. Ama asalakları hiç olmasa bile tüyleri alerji yapıyor bana. Yıllarca kaşındım.
Belki herkesi ısırıyor veya etkiliyordur ama bizde kaşıntılı, kabartılı, kızarmalı oluyordur. Ben çözemedim bu alerjik yapı meselesini.
O pireli evde de bana geldiler mesela. Gebelik filan hiç yoktu o dönem geçmiş zaman kendimiz ilaçladık her tür önlemi alıp. Bu konuda da lütfen dikkat edin, ilaçlama kimyasal canlı öldürücüyü basmak demek, çok ürkütücü özellikle hamilelikte , doğru olur mu bilemiyorum. Sakın maruz kalmayın o kimyasala
Onun dışında gebelik olduğu için çok çeşitli hassasiyet veya hormonal nedenlerle döküntü olabiliyor.
Size de çok geçmiş olsun. Lütfen ihmal etmeyin devam ederse doktorunuzla mutlaka paylaşın. Kolestaz zannetmiyorumolsun bu aylarda Çok çok zor bir hastalık. Allah kimseye vermesin. Bana da tekrarını yaşatmasın Bir ilaç veriyorlar safra kesesi salgısını düzenleyici ama kaşıntı asla geçmiyor. Bebek ani ölümü doğru. Doğumdan başka şans yok ve tıp neden ileri geldiğini çözmüş değil. Önlem alınamıyor maalesef.
Her zaman yazdığım gibi, herkese sağlıklı, huzurlu hamilelikler diliyorum. Allah bizi ve doğmuş, doğacak bebeklerimizi korusun
Bende aradim konustum simdi bana 20.haftada olarak soylediler ama kan vermem icin cagirdilar benim doktorumda cok kan vermemi istemiyor ona mesaj attim vermem gerekiyormu diyeSağlık ocağı beni arayıp gebelik kaydı için çağırmıştı. 9. Haftada gitmiştim o zaman vermişlerdi randevumu
Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla inşallahLepistesb cinsiyet belli oldu kızmış Benide ekleyebilirsiniz
Sağol canım amin inşallahHayırlı uğurlu olsun, sağlıkla inşallah
Hadi gözünüz aydın darısı bizimkilere olsun değişmez inşaallah BizimkideKizlaaar bizimkinin cinsiyeti degismedidr un onayiyla %100 erkkmis. Bilisini de gordum Lepistesb beni de ekleyebilirsn cnm
doktorunuz neden kan vermenizi istemiyor?Bende aradim konustum simdi bana 20.haftada olarak soylediler ama kan vermem icin cagirdilar benim doktorumda cok kan vermemi istemiyor ona mesaj attim vermem gerekiyormu diye
Hayrli oln cnm senn deLepistesb cinsiyet belli oldu kızmış Benide ekleyebilirsiniz
Saolasn cnm insllhHadi gözünüz aydın darısı bizimkilere olsun değişmez inşaallah Bizimkide
Canm ben oğluma hamileyken sata göre 20+6da3D ultrasona giden var mı? 19+1 deyim bugün. Daha önceden 19. Haftada gidilecek demişti doktor henüz gitmedim. Bugün normal kadın doğumcuma gideceğim, ona soracağım. Giden varsa önerdiği görüntüleme merkezi var mı İstanbul da?
Bu arada beni de aramadı daha sağlık ocağı aşı İçin. İlk gittiğimde bi tarih vermişlerdi ama tam hatırlamıyorum
Organik boya aldım benBende hafta sonu kuaföre gittim niyetimi iyice bozdum boyatmak için. Sonra içim elvermedi hadi birşey olursa diye. Kadın tam Boyayi hazirlicakti vazgeçtim boyatmicam sadec kesim yaptırdım çıktım.
Amiin tatlm insllh hepimzn kihayırlı olsun sağlıkla gelsin kuzularınız..❤❤
Aayy o fena mecbur boyatman gerekBende yarın doktora sorucam boyamak için umarım beni korkutmaz da boyatmam izin verir dışarı cıkasım gelmiyor ya roman düğünlerindeki dip koyu kendi sarı saçlı gelinler gibiyim
Orada da çıkarsın yeni bir akım başlatırsın işteBurada henüz bulamadım ama Türkiye'de boyalı kafayla dükkanın kapısına çıkaran kuaförlerimi özledim boyayı solumayalım diye yaaAralık ayında Türkiye'de boyatırım belki burada dişimi sıkarsam. Dipleri geçtim ombre sarılı oldum
Sağol canım hepimizinki inşallahhayırlı olsun sağlıkla gelsin kuzularınız..❤❤
Kansizligim var hamilelik döneminde kan önemli devamli tüp tüp kan vermenin gereksiz oldugunu soyledi.doktorunuz neden kan vermenizi istemiyor?
Sağol canım amin hepimizinkini inşallahhayırlı olsun Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?