2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar karnınız çıktımı dışardan belli oluyor mu?
Benim bu 3. Olduğundan mıdır cinsiyeti erkek olduğundan mıdır bilmem çok çabuk çıktı karnım. Dışarıdan belli oluyor hele göğüs altı büzgülü bişey giyersem . Diğerlerinde 6 ay falan kimse anlamıyordu. Çatlağım da olmamıştı hiç boyum uzun baya karnım çok büyümedi benim. Bunda olur gibi çok büyürse karnım hayırlısı bakalım sağlıklı olsun da

Uzun süre birşey yemeden durmak hamilelikte yanlış bir de içi kıyılıyor insanın ben her teneffüs bir şey yiyorum dolabım aşevinden hallice elmalar, mandalinalar, kuruyemişler, kuru meyveler vs. Siz de sürekli atıştırın rahatlarsın. Akşam çok aç olmazsınız hem

Kasıkta bıçak batmasını ben de bu hafta çok yaşadım. Özellikle oturup kalkarken hızlı davlanırsam oluyor. O yüzden hareketlerimi yavaşlatmaya çalışıyorum. Bu haftalarda büyüme hızlanıyor olabilir rahimde, bizi uyarıyor yavaş ol diye. Muz çok yemeye gayret ediyorum kasılma, vs olduğunda mağnezyum açısından

Öğretmen arkadaşlar nöbetten 24.haftada mı düşeceğiz? İlk doğumların son 2 ayı yaza gelmişti benim. Her hafta hesaplama yapıyorum 24 e ne kaldı diye nöbet 8-5 bizim meslek lisesi olunca son 4 saatim boş bekliyorum

Narın çok faydalı olduğunu biliyrum diğer meyvelere nazaran. Antioksidan kaynağı ve folik asit deposu. Yenebilen kısmı tohumları olduğu için çok daha farklı. Kızım da çok seviyo Allah tanmeyve suyu yerine meyvearkadaşınız biraz abartmş evet

Evet baskıdan oluyor. Hamilelik reflüsü deniyor sanırım. Doğumdan sonra anında geçti. Hatta hastane yemeklerine bile iştahla saldirmistim midem yanmadan yediğim için

24. Haftada düşüyoruz. Ben de dört gözle bekliyorum. Tam 9 ocakta. 24 doluyor benim
.

Evet bende öyle düşünüyorum. Galiba büyüme ağrısı bu dün çok fenaydı mesela. Bildiğin adet arası gibi. Birde ben ne zaman bir şey sorsam şu takvimin ordaki kırmızı yazı var ya orada açıklama oluyor resmen. Karın ağrısı bi haftalarda normaldir yazıyor

Evet canım ayrı ikisi . Ancak bu serklaj yapan doktor belki işinde iyi ama Özel muayenehane den bakıyor . Ona direkt ulaşabileceğim numara yok , özel görüşme yapmıyormuş sekreteri öyle dedi . Normalde kendisi fakültenin doktoru ancak 3-4 tane özel hastahane ile anlaşmalı çalışıyor . Yani bir hastahaneye de bağlı olmayınca Bir eksiklik hissediyorum . Herşeyi de para ayrıca .kendisi ayrı , bağlı olduğu hastahane ayrı ücret alıyor . Üstelik bağlı olduğu hastahanelerde kendisi çalışmadığı için başka doktorun üzerine muayene girişi yapılıyor. Hiç önemli değil parası ama bana farklı şeyler hissettiriyor.

Şuan risk görünmüyorsa rutin kontrole başka bir Dr. araştırın tavsiyem. Yine de içim rahat etsin derseniz seyrek gidersiniz bu prof. a.

Benim tüp bebek doktorum yaşadığım şehirde değil öncesinde bulunduğum şehirde şimdiki doktorum hazırladı. Transfer sonrası da yine ona devam ediyorum. Ama yaşadığım değişiklikleri tüp bebek doktoruna da iletiyorum. Ama aslında onların işi transferden sonra bitiyor çok meşguller ve takibi çok da istediğimiz gibi yapamıyorlar. Eğer bu Prof dan memnunsanız devam edin derim. Sağlıcakla kalın

Benim gebelikten önce de vardı enfeksiyon şu anda da var. Ama üreme olmadığı müddetçe antibiyotik kullanmıyorum. Bu sene başında ağır bir enfeksiyon geçirmiştim, e.coli bulaşmıştı bana.. Geçmiyor o malum, vücutta bekliyor. Hastanede yatıp serum tedavisi görmüştüm. Şimdi sadece bol su içiyorum ve onun üremesini engellemeye çalışıyorum.
Kızlar karnınız çıktımı dışardan belli oluyor mu?
Kıyafetten belli olmuyor ama birazcık bombe oluştu bende..

Günaydın güzel hamişler. Benim size bir sorum var. Şimdi ben göğüs uçlarımda karıncalanma hissediyorum 1-2 haftadır. Normal süt üretimi için hazırlanıyorlar dedim kendi kendime. Dün banyodan sonra acaba var mı bişey deyip hafif sıkınca önce şeffaf bir sıvı sonra süt gibi beyaz bir sıvı geldi. Bu bildiğimiz süt mü tecrübeli anneler? Bu kadar erken gelmesi normal mi? Sonra bir daha sıkmadım bıraktım ama sıksam devamı gelecek ve çoğalacak gibiydi.

Aynı durum bendede oldu. Çok oynarsam rahim kasılması başlar diye korktum ama doktorum 1 saat oynaman lazım kasılma başlaması için dedi. Ne güzel işte sütlerimiz gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…