- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
Benim bu 3. Olduğundan mıdır cinsiyeti erkek olduğundan mıdır bilmem çok çabuk çıktı karnım. Dışarıdan belli oluyor hele göğüs altı büzgülü bişey giyersemKızlar karnınız çıktımı dışardan belli oluyor mu?
Uzun süre birşey yemeden durmak hamilelikte yanlış bir de içi kıyılıyor insanınKızlar birşey farkettim ben kahvaltıdan (kahvaltıyı geç saatte yapıyorum) sonra akşama kadar pek birşey yemiyorum aç kalıyordum baya o yüzden akşam yemeğinde aşırı yiyordum rahatsız ediyordu çok.
Bugün atıştırdım biraz akşama doğru , akşam yemeğinde pek iştahım yoktu sanırım formülü buldum bundan sonra az az sık sık yiyeceğim.
Eşim de diyor ki birden yüklüyosun kaloriyi vücut yakamıyor hepsini ,az az yersen kilo almassın
Kasıkta bıçak batmasını ben de bu hafta çok yaşadım. Özellikle oturup kalkarken hızlı davlanırsam oluyor. O yüzden hareketlerimi yavaşlatmaya çalışıyorum. Bu haftalarda büyüme hızlanıyor olabilir rahimde, bizi uyarıyor yavaş ol diye. Muz çok yemeye gayret ediyorum kasılma, vs olduğunda mağnezyum açısındanKızlar benimde iki gündür karnımda ağrı var. Kasığımada bıçak batması gibi oluyor arada. Uzun zamandır kafam rahattı hiç ağrı sızım yoktu. Tedirgin oldum yine biraz.Adet dönemine de iki gün var onun etkisi mi oldu acaba.
Narın çok faydalı olduğunu biliyrum diğer meyvelere nazaran. Antioksidan kaynağı ve folik asit deposu. Yenebilen kısmı tohumları olduğu için çok daha farklı. Kızım da çok seviyo Allah tantabiki meyvede asiriya kacinca seker yukseliyor..
bir arkadasim anlatmisti.gebelik sekeri yuksek cikmis.doktor sormus ne yeyip iciyorsun boyle diye.kiz da demiski doktorum ne yiyeyim oyle baklava falan hic yemem hep saglikli beslenirim.her sabah 4 portakalin suyunu sıkip taze taze iciyorum demis.
doktor şok tabi..onun yerine bir kilo baklava da yiyebilirsin fark yok yani demisfikra gibi çok gulerim hatirladikca
Evet baskıdan oluyor. Hamilelik reflüsü deniyor sanırım. Doğumdan sonra anında geçti. Hatta hastane yemeklerine bile iştahla saldirmistim midem yanmadan yediğim içinİnşallah hızlı değil azar azar düzenli alırız.
Benim ilk aylarda oldu mide yanmam şu an geçti yine başlar mı bilemiyorum. Çocuk büyüdükçe mideye baskı yaptığından oluyormuş sanırım.
24. Haftada düşüyoruz. Ben de dört gözle bekliyorum. Tam 9 ocakta. 24 doluyor benimÖğretmen arkadaşlar nöbetten 24.haftada mı düşeceğiz? İlk doğumların son 2 ayı yaza gelmişti benim. Her hafta hesaplama yapıyorum 24 e ne kaldı diyenöbet 8-5 bizim meslek lisesi olunca son 4 saatim boş bekliyorum
O amansız kesin belli olur ay sonuna 4 aylık oldular artık kuzularYok maalesef henüz belli değil. Bu ayın sonuna doğru kontrolüm var o zaman bellu olur inşallah. Sonradan değişmezse tabii.
O amansız kesin belli olur ay sonuna 4 aylık oldular artık kuzular
Kasıkta bıçak batmasını ben de bu hafta çok yaşadım. Özellikle oturup kalkarken hızlı davlanırsam oluyor. O yüzden hareketlerimi yavaşlatmaya çalışıyorum. Bu haftalarda büyüme hızlanıyor olabilir rahimde, bizi uyarıyor yavaş ol diye. Muz çok yemeye gayret ediyorum kasılma, vs olduğunda mağnezyum açısından
Evet canım ayrı ikisi . Ancak bu serklaj yapan doktor belki işinde iyi ama Özel muayenehane den bakıyor . Ona direkt ulaşabileceğim numara yok , özel görüşme yapmıyormuş sekreteri öyle dedi . Normalde kendisi fakültenin doktoru ancak 3-4 tane özel hastahane ile anlaşmalı çalışıyor . Yani bir hastahaneye de bağlı olmayınca Bir eksiklik hissediyorum . Herşeyi de para ayrıca .kendisi ayrı , bağlı olduğu hastahane ayrı ücret alıyor . Üstelik bağlı olduğu hastahanelerde kendisi çalışmadığı için başka doktorun üzerine muayene girişi yapılıyor. Hiç önemli değil parası ama bana farklı şeyler hissettiriyor.Günaydın..
Bence artık serklaj yapan Dr a devam etmelisiniz. Riskli gebelik uzmanıdır o. Tüp bebek yaptıran tüm arkadaşlarım hamileliklerinde başka Dr karla devam etti. Tüp bebek uzmanlığı ile riskli gebelik ayrı oluyor bildiğim kadarıylasağlıkla gelsin minik
Aynen , 24. Haftada düşüyor nöbetÖğretmen arkadaşlar nöbetten 24.haftada mı düşeceğiz? İlk doğumların son 2 ayı yaza gelmişti benim. Her hafta hesaplama yapıyorum 24 e ne kaldı diyenöbet 8-5 bizim meslek lisesi olunca son 4 saatim boş bekliyorum
Benim de 8 ocakta o zaman 1 gün var sadece aramızda24. Haftada düşüyoruz. Ben de dört gözle bekliyorum. Tam 9 ocakta. 24 doluyor benim
.
Şuan risk görünmüyorsa rutin kontrole başka bir Dr. araştırın tavsiyem. Yine de içim rahat etsin derseniz seyrek gidersiniz bu prof. a.Evet canım ayrı ikisi . Ancak bu serklaj yapan doktor belki işinde iyi ama Özel muayenehane den bakıyor . Ona direkt ulaşabileceğim numara yok , özel görüşme yapmıyormuş sekreteri öyle dedi . Normalde kendisi fakültenin doktoru ancak 3-4 tane özel hastahane ile anlaşmalı çalışıyor . Yani bir hastahaneye de bağlı olmayınca Bir eksiklik hissediyorum . Herşeyi de para ayrıca .kendisi ayrı , bağlı olduğu hastahane ayrı ücret alıyor . Üstelik bağlı olduğu hastahanelerde kendisi çalışmadığı için başka doktorun üzerine muayene girişi yapılıyor. Hiç önemli değil parası ama bana farklı şeyler hissettiriyor.
Amin cnmbol su tek caremizAllah şifa versin inşAllah
Benim tüp bebek doktorum yaşadığım şehirde değil öncesinde bulunduğum şehirde şimdiki doktorum hazırladı. Transfer sonrası da yine ona devam ediyorum. Ama yaşadığım değişiklikleri tüp bebek doktoruna da iletiyorum. Ama aslında onların işi transferden sonra bitiyor çok meşguller ve takibi çok da istediğimiz gibi yapamıyorlar. Eğer bu Prof dan memnunsanız devam edin derim. Sağlıcakla kalınBir de kızlar size bir şey danışmak istiyorum .tüp bebekle gebe kaldım . Tüp bebek doktorum beni 12. Haftamda serklaj için alanında iyi diye fakültenin Prof lar ından birine yönlendirdi . Özel muayenehanesine gittik . Serklaj ı da anlaşmalı olduğu başka bir özel hastahanede yaptı bu Prof . Velhasıl ben serklaj sonrası da tüp bebek doktorumla devam etmeyi düşünüyordum . Ancak mesaj yazıyorum cevap vermiyor . Bugun Prof la serklaj sonrası randevum vardı . Kontrol amaçlı ilk Prof a gelip sonrasında kendi tüp bebek doktoruma gidecektim . Ancak dediğim gibi tüp bebek doktorum bana cevap vermedi , Prof da sürekli hastası olacakmışım gibi davrandı . Şimdi de tüp bebek doktorum cevap vermeyince beni Prof a paslamış gibi hissettim . Ayrıntılı için de Prof a gideceğim . Sonrasında tüp bebek doktoruma gitmeli miyim ? Cevap vermedi , tekrar mesaj atmalı mıyım ?
Ohooo çoktaaannnnKızlar karnınız çıktımı dışardan belli oluyor mu?
Benim gebelikten önce de vardı enfeksiyon şu anda da var. Ama üreme olmadığı müddetçe antibiyotik kullanmıyorum. Bu sene başında ağır bir enfeksiyon geçirmiştim, e.coli bulaşmıştı bana.. Geçmiyor o malum, vücutta bekliyor. Hastanede yatıp serum tedavisi görmüştüm. Şimdi sadece bol su içiyorum ve onun üremesini engellemeye çalışıyorum.Iyı geceler kızlar.bugun akşam acile gityim serum bağlatmaya.kan ve ıdrar tahlılı de aldılar.idrar yolu enfeksıyonu olmuşum.1 kutu antıbıyotık ve 1 şase çözelti verdıler.şu an ıyıyım.ıyı kı de gıtmısım.bu arada idrara çıkmada sızı yanma vs yaşamadım ama 1 haftadır karın altında kasılma gıbı agrı gırıyordu.
Kıyafetten belli olmuyor ama birazcık bombe oluştu bende..Kızlar karnınız çıktımı dışardan belli oluyor mu?
Aynı durum bendede oldu. Çok oynarsam rahim kasılması başlar diye korktum ama doktorum 1 saat oynaman lazım kasılma başlaması için dedi. Ne güzel işte sütlerimiz gelecekGünaydın güzel hamişler.Benim size bir sorum var. Şimdi ben göğüs uçlarımda karıncalanma hissediyorum 1-2 haftadır. Normal süt üretimi için hazırlanıyorlar dedim kendi kendime. Dün banyodan sonra acaba var mı bişey deyip hafif sıkınca önce şeffaf bir sıvı sonra süt gibi beyaz bir sıvı geldi. Bu bildiğimiz süt mü tecrübeli anneler? Bu kadar erken gelmesi normal mi? Sonra bir daha sıkmadım bıraktım ama sıksam devamı gelecek ve çoğalacak gibiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?