2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İnan ben de çok istiyorum ama tek çekincem vajinismus geçmişimin olması.. İlişkinin başında hala az da oksa kasılıyorum istemsiz, ya dığumda da kasarsam ve bebeği sıkıştırırsam? Bundan korkuyorum asıl..

Bir de kızlar size bir şey danışmak istiyorum .tüp bebekle gebe kaldım . Tüp bebek doktorum beni 12. Haftamda serklaj için alanında iyi diye fakültenin Prof lar ından birine yönlendirdi . Özel muayenehanesine gittik . Serklaj ı da anlaşmalı olduğu başka bir özel hastahanede yaptı bu Prof . Velhasıl ben serklaj sonrası da tüp bebek doktorumla devam etmeyi düşünüyordum . Ancak mesaj yazıyorum cevap vermiyor . Bugun Prof la serklaj sonrası randevum vardı . Kontrol amaçlı ilk Prof a gelip sonrasında kendi tüp bebek doktoruma gidecektim . Ancak dediğim gibi tüp bebek doktorum bana cevap vermedi , Prof da sürekli hastası olacakmışım gibi davrandı . Şimdi de tüp bebek doktorum cevap vermeyince beni Prof a paslamış gibi hissettim . Ayrıntılı için de Prof a gideceğim . Sonrasında tüp bebek doktoruma gitmeli miyim ? Cevap vermedi , tekrar mesaj atmalı mıyım ?

Arkadaşlar benimde iki gündür bebek afedersiniz vajinamda sanki ağrı var sarı akıntı var korkuyorum doktora gitsem mş

Çok geçmiş olsun. Acaba iltihap olabilir mi?
Çünkü bende de biraz ağrı var yine iltihap çıktı napıcamı şaşırdım.

Çok çok geçmiş olsun. Bir şey yoktur inşallah. Yarına bir şey kalmadı. Gelip burada hiçbir şey yokmuş kızlar yazacaksın eminim içini ferah tut lütfen.

C cecenn Dikkat edin enfeksiyona . Ben de dikiş sonrası olduğu için enfeksiyondan çok korkuyorum . Benim de şuan akıntım var ve biraz yeşilimsi gibi bazen . Doktora sordum olur dedi , yanma olursa tahlil ver enfeksiyon için dedi . Sizde yanma var mı ?

Iyı geceler kızlar.bugun akşam acile gityim serum bağlatmaya.kan ve ıdrar tahlılı de aldılar.idrar yolu enfeksıyonu olmuşum.1 kutu antıbıyotık ve 1 şase çözelti verdıler.şu an ıyıyım.ıyı kı de gıtmısım.bu arada idrara çıkmada sızı yanma vs yaşamadım ama 1 haftadır karın altında kasılma gıbı agrı gırıyordu.

Ben sadece şu u söyledim raporu saklayacağım nöbet esnasında kalple ilgili sorun yaşarsam sorumlu siz olursunuz dedim yeter zaten artık mecburen tutuyorum
Siz bu konuda idareye dilekçe yazın işleme koydurun yoksa idare bize rapor falan söylemedi der işin içinden çıkar bir sorun yaşarsan o yüzden sen raporunu yazılı bir dilekçe ile sun idarene oda sana yazılı olarak yönetmelikte yok tutacaksın mecbur yazsın benim şahsi fikrim bu söz uçar yazı kalır

afiyet şifa olsun cnm. Benim idrarda kan görüldü yine. Dr ilaç yazmicam bolca su su su başka çözümü yok dedi

Ben sürekli nar yiyorm ya hiç deme. Fazlası da zararmş narın. Günde bitaneden bişy olmaz heralde ya

tabiki meyvede asiriya kacinca seker yukseliyor..
bir arkadasim anlatmisti.gebelik sekeri yuksek cikmis.doktor sormus ne yeyip iciyorsun boyle diye.kiz da demiski doktorum ne yiyeyim oyle baklava falan hic yemem hep saglikli beslenirim.her sabah 4 portakalin suyunu sıkip taze taze iciyorum demis.
doktor şok tabi..onun yerine bir kilo baklava da yiyebilirsin fark yok yani demis fikra gibi çok gulerim hatirladikca

afiyet şifa olsun cnm. Benim idrarda kan görüldü yine. Dr ilaç yazmicam bolca su su su başka çözümü yok dedi
taş, kum vs olabilir mi? ben de azosilin kullandım 4 hafta once.simdi yine cikinca monurol yazdi bu sefer de.. 1. dogumda inat ettim ilac icmedim diye erken geldi bebis.doktorum cok kizmisti.iyi mi oldu demisti.enfeksiyon bebege ulasmis ve dogumu baslatmisti..doktorum korkmustu cok.

Gebelikten hemen öncede vardı idrarda kan ozaman tek doz ilaç vermişti onu icmistim.bende anlamadım.ilerlemesi için bolca su iç dedi o yüzden sanırsam.ayy Allah korumuş bebisini

hay Allah..bak benim bildigim kural şu;
1. senin canini acitan bir durum varsa karin kasıkta veya belinde
2.kanama varsa doktora gidilmeli.eger yoksa da sabah olunca gidersin.
benim de oglum surekli karnima zıplıyor. korkuyorum hep.doktora sordum.bana bunlari söyledi.

kizlar son aylarda cok ayakta kalmak catlaklari arttiriyor dedi annem..cunku yuk artiyormus.ne kadar dinlenirse insan catlagi az olurmus.. bilmem dogru mudur? annem profesör degil ama o bir Anne
Olabılır canım ama bana bıraz da su içmeye bağlı gıbı gelıyor.cildin elastik olunca esner catlamaz.dısardan ne sürsen o nemı veremezsın.tabı destek de lazım kremle.ben daha başlamadım bir şey sürmeye

Günaydın..
Bence artık serklaj yapan Dr a devam etmelisiniz. Riskli gebelik uzmanıdır o. Tüp bebek yaptıran tüm arkadaşlarım hamileliklerinde başka Dr karla devam etti. Tüp bebek uzmanlığı ile riskli gebelik ayrı oluyor bildiğim kadarıyla sağlıkla gelsin minik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…