- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
İnan ben de çok istiyorum ama tek çekincem vajinismus geçmişimin olması.. İlişkinin başında hala az da oksa kasılıyorum istemsiz, ya dığumda da kasarsam ve bebeği sıkıştırırsam? Bundan korkuyorum asıl..Aa niye başaramayasın başaranlardan neyin eksikbasıyolar epiduralı mis gibi acısız doğuruyosun valla hele de pilatese gidersen normal doğum için hiç bir mani kalmaz bence ben böyle planlıyorum gözümde büyütmüyorum başka seçeneğim yokmuş gibi kafama yerleştiriyorum, benim ilk bebek ama oldum olası normal doğum istemişimdir inşallah bir aksilik çıkmaz
Arkadaşlar benimde iki gündür bebek afedersiniz vajinamda sanki ağrı var sarı akıntı var korkuyorum doktora gitsem mş
Kızlar çok kötü bişey oldu az önce kızım tam düşüp kafasını çarpacakken koştum tutmak için,bu seferde lap diye ben düştüm ellerim ve dizlerim üstüne.sert düşüştü ama.biraz ağrım oldu ama korkuyorum yarını nasıl edicem bilmiyorum
Siz bu konuda idareye dilekçe yazın işleme koydurun yoksa idare bize rapor falan söylemedi der işin içinden çıkar bir sorun yaşarsan o yüzden sen raporunu yazılı bir dilekçe ile sun idarene oda sana yazılı olarak yönetmelikte yok tutacaksın mecbur yazsın benim şahsi fikrim bu söz uçar yazı kalırBen sadece şu u söyledim raporu saklayacağım nöbet esnasında kalple ilgili sorun yaşarsam sorumlu siz olursunuz dedim yeter zaten artık mecburen tutuyorum
afiyet şifa olsun cnm. Benim idrarda kan görüldü yine. Dr ilaç yazmicam bolca su su su başka çözümü yok dedibol su gercekten sifa.en az 3 litre bizim gibilere..ama henuz basaramadim..ama zamanla olacaktir..bir de nar portakal gibi C vitamini bol almaliyiz ki idrar yollari daim temiz olsun.. ozellikle NARHER GUN BIR NAR BIR PORTAKAL almistim ben sifa niyteine
Ben sürekli nar yiyorm ya hiç deme. Fazlası da zararmş narın. Günde bitaneden bişy olmaz heralde ya
taş, kum vs olabilir mi? ben de azosilin kullandım 4 hafta once.simdi yine cikinca monurol yazdi bu sefer de.. 1. dogumda inat ettim ilac icmedim diye erken geldi bebis.doktorum cok kizmisti.iyi mi oldu demisti.enfeksiyon bebege ulasmis ve dogumu baslatmisti..doktorum korkmustu cok.afiyet şifa olsun cnm. Benim idrarda kan görüldü yine. Dr ilaç yazmicam bolca su su su başka çözümü yok dedi
Gebelikten hemen öncede vardı idrarda kan ozaman tek doz ilaç vermişti onu icmistim.bende anlamadım.ilerlemesi için bolca su iç dedi o yüzden sanırsam.ayy Allah korumuş bebisinitaş, kum vs olabilir mi? ben de azosilin kullandım 4 hafta once.simdi yine cikinca monurol yazdi bu sefer de.. 1. dogumda inat ettim ilac icmedim diye erken geldi bebis.doktorum cok kizmisti.iyi mi oldu demisti.enfeksiyon bebege ulasmis ve dogumu baslatmisti..doktorum korkmustu cok.
Kızlar çok kötü bişey oldu az önce kızım tam düşüp kafasını çarpacakken koştum tutmak için,bu seferde lap diye ben düştüm ellerim ve dizlerim üstüne.sert düşüştü ama.biraz ağrım oldu ama korkuyorum yarını nasıl edicem bilmiyorum
Gebelikten hemen öncede vardı idrarda kan ozaman tek doz ilaç vermişti onu icmistim.bende anlamadım.ilerlemesi için bolca su iç dedi o yüzden sanırsam.ayy Allah korumuş bebisini
Mantıklı bence neden olmasınkizlar son aylarda cok ayakta kalmak catlaklari arttiriyor dedi annem..cunku yuk artiyormus.ne kadar dinlenirse insan catlagi az olurmus.. bilmem dogru mudur? annem profesör degil ama o bir Anne
Benım baya çıktı.kızımda cıkmamıştı bu zamanlar.bunda mini top var gıbı oldum dısardanKızlar karnınız çıktımı dışardan belli oluyor mu?
Günaydın canım ıyı haberlerle gel inşallahHerkese günaydınbugün kontrol günü Üçlü test zamanımız hem de bakalım ne dicek doktorumuz ş ağrılarım hala devam sanırım round ligament ağrısı inşallah kısa zamanda geçer sağlıcakla
Olabılır canım ama bana bıraz da su içmeye bağlı gıbı gelıyor.cildin elastik olunca esner catlamaz.dısardan ne sürsen o nemı veremezsın.tabı destek de lazım kremle.ben daha başlamadım bir şey sürmeyekizlar son aylarda cok ayakta kalmak catlaklari arttiriyor dedi annem..cunku yuk artiyormus.ne kadar dinlenirse insan catlagi az olurmus.. bilmem dogru mudur? annem profesör degil ama o bir Anne
Günaydın..Bir de kızlar size bir şey danışmak istiyorum .tüp bebekle gebe kaldım . Tüp bebek doktorum beni 12. Haftamda serklaj için alanında iyi diye fakültenin Prof lar ından birine yönlendirdi . Özel muayenehanesine gittik . Serklaj ı da anlaşmalı olduğu başka bir özel hastahanede yaptı bu Prof . Velhasıl ben serklaj sonrası da tüp bebek doktorumla devam etmeyi düşünüyordum . Ancak mesaj yazıyorum cevap vermiyor . Bugun Prof la serklaj sonrası randevum vardı . Kontrol amaçlı ilk Prof a gelip sonrasında kendi tüp bebek doktoruma gidecektim . Ancak dediğim gibi tüp bebek doktorum bana cevap vermedi , Prof da sürekli hastası olacakmışım gibi davrandı . Şimdi de tüp bebek doktorum cevap vermeyince beni Prof a paslamış gibi hissettim . Ayrıntılı için de Prof a gideceğim . Sonrasında tüp bebek doktoruma gitmeli miyim ? Cevap vermedi , tekrar mesaj atmalı mıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?