- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Sakıncalı bir durum değil yani? Bu kadar erken olunca korktum biraz sıkıntı mı var diye.Aynı durum bendede oldu. Çok oynarsam rahim kasılması başlar diye korktum ama doktorum 1 saat oynaman lazım kasılma başlaması için dedi. Ne güzel işte sütlerimiz gelecek
Erkekte daha mı çıkıyormuş karınBenim bu 3. Olduğundan mıdır cinsiyeti erkek olduğundan mıdır bilmem çok çabuk çıktı karnım. Dışarıdan belli oluyor hele göğüs altı büzgülü bişey giyersem. Diğerlerinde 6 ay falan kimse anlamıyordu. Çatlağım da olmamıştı hiç boyum uzun baya karnım çok büyümedi benim. Bunda olur gibi çok büyürse karnım hayırlısı bakalım sağlıklı olsun da
Benim çıkmadı belli olmuyor. Dr a sordum zaten şu an çıksa gazdan çıkar demekki sende gaz yok dediKızlar karnınız çıktımı dışardan belli oluyor mu?
Benim kızım var erkenden çıkmıştıErkekte daha mı çıkıyormuş karınilk gebeliğim normalmiyim bilmiyorum ama benimde var göbeğim.
Sanmıyorum bana aksi bir durum demedi doktorumSakıncalı bir durum değil yani? Bu kadar erken olunca korktum biraz sıkıntı mı var diye.
Ben de zaten başka bir şehirde hatta ilçedeyim . Serklaj dan beri annemde kalıyorum ama . Prof işini iyi yapıyordur illaki ama pek hoşlanmadım ben kendimi hiç rahat hissedemedim . Ne kadar önemli doktor meselesi . Birine bağlı olunca insan kendini güvende hissediyor . Bakalım yeni bir doktor araştırmak zorunda kalacağım sanırımBenim tüp bebek doktorum yaşadığım şehirde değil öncesinde bulunduğum şehirde şimdiki doktorum hazırladı. Transfer sonrası da yine ona devam ediyorum. Ama yaşadığım değişiklikleri tüp bebek doktoruna da iletiyorum. Ama aslında onların işi transferden sonra bitiyor çok meşguller ve takibi çok da istediğimiz gibi yapamıyorlar. Eğer bu Prof dan memnunsanız devam edin derim. Sağlıcakla kalın
Tamam o zaman canım,teşekkür ederim.Sanmıyorum bana aksi bir durum demedi doktorum
Canımmm geçmiş olsun dikkat et doktora görün bebişini gör sağlıcakla için rahat etsin
Endişelenme canm onun yeri sağlam aşırı olmayan sarsıntı etkilemiyor . Dikkat et dinlen uzan biraz yine emin olmak istersen doktoruna gidersin yarın.
Canım geçmiş olsun umarım sorun yoktur.
Merak etme Rabbim şu mübarek günün hurmatine korur bebeğini bir şey olmaz insallahbak yarın gorursun
geçmiş olsun. bir şey yoktur Allah'ın izniyle. yine de çok korkuyorsanız bir doktora görünün.
Çok geçmiş olsun. Acaba iltihap olabilir mi?
Çünkü bende de biraz ağrı var yine iltihap çıktı napıcamı şaşırdım.
Çok çok geçmiş olsun. Bir şey yoktur inşallah. Yarına bir şey kalmadı. Gelip burada hiçbir şey yokmuş kızlar yazacaksın eminim içini ferah tut lütfen.
Kızlar dün akşamdan beri ömrümden ömür gitti hastaneyi aradım sabah randevu için doktorum izinliymiş ona da ayrı canım sıkıldı.küçük ve hastane yönünden sıkıntılı bi şehirde yaşadığım için iyi bir doktor ve ultrason cihazı çok zor oluyor.doktoru aradım, ağrın kanaman yoksa endişelenme 48 saat önemli dedi.bende gitmedim artık ağrım ve kanamam yok Allah’a şükür.kızıma hamileyken de mutfak fayansında ayağım kaymış lap diye popomun üstüne düşmüştüm.1 hafta popo üstüme oturamamıştım.Allaha şükür birşey olmamıştı ama gerçi kızımın haftası büyüktü o zaman.22 haftalık falandı.1 hafta doktor takip etmişti.rabbim hepimizin evlatlarını korusun inşallah.çok yaramazlaştı bu cadı arkasından koşmamak mümkün mü kurban olurumhay Allah..bak benim bildigim kural şu;
1. senin canini acitan bir durum varsa karin kasıkta veya belinde
2.kanama varsa doktora gidilmeli.eger yoksa da sabah olunca gidersin.
benim de oglum surekli karnima zıplıyor. korkuyorum hep.doktora sordum.bana bunlari söyledi.
Nasıl rahat edeceksen öyle tabikiİnan ben de çok istiyorum ama tek çekincem vajinismus geçmişimin olması.. İlişkinin başında hala az da oksa kasılıyorum istemsiz, ya dığumda da kasarsam ve bebeği sıkıştırırsam? Bundan korkuyorum asıl..
Hayrlı olsun prensesinCinsiyet belli oldu arkadaşlar 3. Kızım geliyor. Bu arada rahim boyunu ölçecek tuvalete sıkışmayı bekliyorum
sağlıkla gelsin minik kızınız. hayırlı evlat olsun insallah.Cinsiyet belli oldu arkadaşlar 3. Kızım geliyor. Bu arada rahim boyunu ölçecek tuvalete sıkışmayı bekliyorum
Çok tatlılar. Mutlulukla sağlıkla giysin miniğinEki Görüntüle 2552829 Eki Görüntüle 2552830 ben de bebegimin ilk cicilerini aldım.. Allahım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah..
tesekkur ederim... sagolun.Çok tatlılar. Mutlulukla sağlıkla giysin miniğinben daha bşy almaya cesaret edemyrum ya bu saatten sonra cinsiyet değşr mi?
Ben en iyisi ayrıntılıya kadr bekliyimtesekkur ederim... sagolun.benim de aklımda var ya değişirse diye ama erkek bebek kıyafetleri kiza da olur diye düşünüyorum. azcık mavi giyinmekten bir şey olmaz ama kız bebek kıyafetlerinin çoğu sadece kızlar için yapılmış gibi.
bu arada civilde bu tulumlar 25tl. kargo ücretsiz. %100 pamuk yazıyor ama insallah güzel gelirler. beğenmezsem geri gönderirim dedim.
Kızlar kasığımda acı başladı bu mesajımı yazdıktan bi süre sonra.hastaneye gittik hemen başka doktora.maalesef kanama alanı büyümüş serum verdi şimdi doktorKızlar dün akşamdan beri ömrümden ömür gitti hastaneyi aradım sabah randevu için doktorum izinliymiş ona da ayrı canım sıkıldı.küçük ve hastane yönünden sıkıntılı bi şehirde yaşadığım için iyi bir doktor ve ultrason cihazı çok zor oluyor.doktoru aradım, ağrın kanaman yoksa endişelenme 48 saat önemli dedi.bende gitmedim artık ağrım ve kanamam yok Allah’a şükür.kızıma hamileyken de mutfak fayansında ayağım kaymış lap diye popomun üstüne düşmüştüm.1 hafta popo üstüme oturamamıştım.Allaha şükür birşey olmamıştı ama gerçi kızımın haftası büyüktü o zaman.22 haftalık falandı.1 hafta doktor takip etmişti.rabbim hepimizin evlatlarını korusun inşallah.çok yaramazlaştı bu cadı arkasından koşmamak mümkün mü kurban olurum
Kızlar kasığımda acı başladı bu mesajımı yazdıktan bi süre sonra.hastaneye gittik hemen başka doktora.maalesef kanama alanı büyümüş serum verdi şimdi doktordua edin nolur
Kızım iyiydi çok şükürGünaydın canım ıyı haberlerle gel inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?