2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aynı durum bendede oldu. Çok oynarsam rahim kasılması başlar diye korktum ama doktorum 1 saat oynaman lazım kasılma başlaması için dedi. Ne güzel işte sütlerimiz gelecek
Sakıncalı bir durum değil yani? Bu kadar erken olunca korktum biraz sıkıntı mı var diye.

Erkekte daha mı çıkıyormuş karın ilk gebeliğim normalmiyim bilmiyorum ama benimde var göbeğim.

Kızlar karnınız çıktımı dışardan belli oluyor mu?
Benim çıkmadı belli olmuyor. Dr a sordum zaten şu an çıksa gazdan çıkar demekki sende gaz yok dedi 4 aylık hamileyim diyorum hayret ediyorlar. Bebek büyümüyor mu dedim Yoksa aynı mı kaldı diye korktum. Yok dedi şu an çıkmaması normal dedi dr. Benim de işime geliyor

Ben de zaten başka bir şehirde hatta ilçedeyim . Serklaj dan beri annemde kalıyorum ama . Prof işini iyi yapıyordur illaki ama pek hoşlanmadım ben kendimi hiç rahat hissedemedim . Ne kadar önemli doktor meselesi . Birine bağlı olunca insan kendini güvende hissediyor . Bakalım yeni bir doktor araştırmak zorunda kalacağım sanırım ya da yüzsüzlük edip tekrar tüp bebek doktorunun kapısına dayanacağım beni sen doğurt diye

Canımmm geçmiş olsun dikkat et doktora görün bebişini gör sağlıcakla için rahat etsin
Endişelenme canm onun yeri sağlam aşırı olmayan sarsıntı etkilemiyor . Dikkat et dinlen uzan biraz yine emin olmak istersen doktoruna gidersin yarın.
Canım geçmiş olsun umarım sorun yoktur.
Merak etme Rabbim şu mübarek günün hurmatine korur bebeğini bir şey olmaz insallah bak yarın gorursun
geçmiş olsun. bir şey yoktur Allah'ın izniyle. yine de çok korkuyorsanız bir doktora görünün.
Kızlar dün akşamdan beri ömrümden ömür gitti hastaneyi aradım sabah randevu için doktorum izinliymiş ona da ayrı canım sıkıldı.küçük ve hastane yönünden sıkıntılı bi şehirde yaşadığım için iyi bir doktor ve ultrason cihazı çok zor oluyor.doktoru aradım, ağrın kanaman yoksa endişelenme 48 saat önemli dedi.bende gitmedim artık ağrım ve kanamam yok Allah’a şükür.kızıma hamileyken de mutfak fayansında ayağım kaymış lap diye popomun üstüne düşmüştüm.1 hafta popo üstüme oturamamıştım.Allaha şükür birşey olmamıştı ama gerçi kızımın haftası büyüktü o zaman.22 haftalık falandı.1 hafta doktor takip etmişti.rabbim hepimizin evlatlarını korusun inşallah.çok yaramazlaştı bu cadı arkasından koşmamak mümkün mü kurban olurum

Nasıl rahat edeceksen öyle tabiki Belki biraz üzerine eğilebilirsin konunun artık çok fazla kaynak var internette, kurslar, doğum koçları neler neler ama en önemlisi sağlıkla kucağımıza almamız öyle ya da böyle

Çok tatlılar. Mutlulukla sağlıkla giysin miniğinben daha bşy almaya cesaret edemyrum ya bu saatten sonra cinsiyet değşr mi?
tesekkur ederim... sagolun. benim de aklımda var ya değişirse diye ama erkek bebek kıyafetleri kiza da olur diye düşünüyorum. azcık mavi giyinmekten bir şey olmaz ama kız bebek kıyafetlerinin çoğu sadece kızlar için yapılmış gibi.

bu arada civilde bu tulumlar 25tl. kargo ücretsiz. %100 pamuk yazıyor ama insallah güzel gelirler. beğenmezsem geri gönderirim dedim.

Ben en iyisi ayrıntılıya kadr bekliyimbenmki yerinde durmuyo malum. İnşallah bu sondur da bi kızım bi oğlum olur hayrlısıyla25 kasım geell gel

Kızlar kasığımda acı başladı bu mesajımı yazdıktan bi süre sonra.hastaneye gittik hemen başka doktora.maalesef kanama alanı büyümüş serum verdi şimdi doktor dua edin nolur

Kızlar kasığımda acı başladı bu mesajımı yazdıktan bi süre sonra.hastaneye gittik hemen başka doktora.maalesef kanama alanı büyümüş serum verdi şimdi doktor dua edin nolur

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah bir şey olmaz dua edeceğim senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…