Endişelenme canm onun yeri sağlam aşırı olmayan sarsıntı etkilemiyor . Dikkat et dinlen uzan biraz yine emin olmak istersen doktoruna gidersin yarın.Kızlar çok kötü bişey oldu az önce kızım tam düşüp kafasını çarpacakken koştum tutmak için,bu seferde lap diye ben düştüm ellerim ve dizlerim üstüne.sert düşüştü ama.biraz ağrım oldu ama korkuyorum yarını nasıl edicem bilmiyorum
Yerleşme ağrıları oluyr canım çok şiddetli değlse endişe etme. Yürüyüş ben hep yapyrum baştan beri. 10000 bulduğum çok oluyor telfnda söylüyo ya ordan blyrumMerhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun öncelikle
Bugün dizlerimde feci bir ağrı var geceleri sırt üstü değil yan yatıyorum ama hafif böyle göbeğimin üstüne meyilli yatsam bile hemen pıt pıt vurmaya başlıyor cadı kızım içerden rahatsız oluyorbende kendimi kasıyorum sanırım geceleri dizlerimi bile tam uzatamadan yan yatıyorum sanırım ondan
Birde bel ağrım var iki gün öncede olmuştu dinlenince geçiyor çok şükür ama hem bel hem diz ağrısı bugün beni korkuttu sanki adet olacakmış hissi geliyor arada böyle bi durum yaşayan var mı?
Birde yürüyüş yapmak bu haftalarda zararlı mı sizce 15-20 dk lık yavaş tempoda?
Ben de senden haber beklyorm sattaşım meraktayımGözün aydın rahat rahat alışveriş yapabilirsin. Bende kız artık bizimki diyorum İnstamgramda cinsiyet tahmini yapan sayfa var dayanamadım tahmin yaptırdım %75 kız dedi. 22 sine sabirsızım
Yok öyle bişeyKızlar iştahınız nasıl ya deli gibi yemek istiyorum kendimi durduruyorum yoksa dünyaları yiyeceğim. 6 aydan sonra mide yanması başlıyormuş o zaman istesende yiyemessin diyorlar ama bakalım
Canım geçmiş olsun umarım sorun yoktur.O an şuurumu kaybettim fayans olan yere kafasını çarpacaktı nasıl koştuğumu bilemedim,bu sefer de karnımdaki bebeğim için korkuyorum çok fena oldumkarın üstüne düşmedim ama lap diye düştüm karnımda vucudumda çok kötü sarsıldı siddetli düştüm.zaten kanama alanım vardı napıcam şimdi bilmiyorum,yarın hastaneye gidicem ama içim içimi yiyor
Ben sürekli nar yiyorm ya hiç deme. Fazlası da zararmş narın. Günde bitaneden bişy olmaz heralde yabol su gercekten sifa.en az 3 litre bizim gibilere..ama henuz basaramadim..ama zamanla olacaktir..bir de nar portakal gibi C vitamini bol almaliyiz ki idrar yollari daim temiz olsun.. ozellikle NARHER GUN BIR NAR BIR PORTAKAL almistim ben sifa niyteine
Biz artık eşimle her akşam çıkacağız yürüyüşe.. Bence çok faydalı olur yarım saat bile olsa..Merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun öncelikle
Bugün dizlerimde feci bir ağrı var geceleri sırt üstü değil yan yatıyorum ama hafif böyle göbeğimin üstüne meyilli yatsam bile hemen pıt pıt vurmaya başlıyor cadı kızım içerden rahatsız oluyorbende kendimi kasıyorum sanırım geceleri dizlerimi bile tam uzatamadan yan yatıyorum sanırım ondan
Birde bel ağrım var iki gün öncede olmuştu dinlenince geçiyor çok şükür ama hem bel hem diz ağrısı bugün beni korkuttu sanki adet olacakmış hissi geliyor arada böyle bi durum yaşayan var mı?
Birde yürüyüş yapmak bu haftalarda zararlı mı sizce 15-20 dk lık yavaş tempoda?
Benim de şu an yemeklerden sonra ağzıma bildiğin zehir gibi sıvı şekilde geliyor midemden.. Mide yanması bu mu oluyor?İnşallah hızlı değil azar azar düzenli alırız.
Benim ilk aylarda oldu mide yanmam şu an geçti yine başlar mı bilemiyorum. Çocuk büyüdükçe mideye baskı yaptığından oluyormuş sanırım.
Canım normal doğum düşünüyorsan pilates, bel bacak ağrın sızın çoksa yoga çok iyi gelirKızlar öncelikle doktoruma sakıncası var mı yok mu sorup hamile pilatesi veya yogaya başlamak istiyorum. Sizce hangisi, pilates mi yoga mı daha iyidir?
Keşke normal doğum olsa, çok isterim ama başaramam gibi geliyor. Doğum eğitimi almayı istiyorum bu yüzden.. Evime birkaç dakika mesafede hamile pilatesi buldum, fiyat alıp eğer uyarsa başlamak istiyorum.Canım normal doğum düşünüyorsan pilates, bel bacak ağrın sızın çoksa yoga çok iyi gelir
Yarın gideceğim ama ben kız olacak artık diyorum yaBen de senden haber beklyorm sattaşım meraktayım
Doktor yürüyüşlerini yap diyor hep. Ağrılar sra ara oluyor geçiyorYerleşme ağrıları oluyr canım çok şiddetli değlse endişe etme. Yürüyüş ben hep yapyrum baştan beri. 10000 bulduğum çok oluyor telfnda söylüyo ya ordan blyrumama doktorunz önermiyosa bi sıkuntı varsa o başka. Bi sorun yoksa yürümek iyidir
Benim yemek yedikten sonra yemek borum yanıyordu ama zehir gibi sıvı gelmedi hiçBenim de şu an yemeklerden sonra ağzıma bildiğin zehir gibi sıvı şekilde geliyor midemden.. Mide yanması bu mu oluyor?
Aa niye başaramayasın başaranlardan neyin eksikKeşke normal doğum olsa, çok isterim ama başaramam gibi geliyor. Doğum eğitimi almayı istiyorum bu yüzden.. Evime birkaç dakika mesafede hamile pilatesi buldum, fiyat alıp eğer uyarsa başlamak istiyorum.
Merak etme Rabbim şu mübarek günün hurmatine korur bebeğini bir şey olmaz insallahKızlar çok kötü bişey oldu az önce kızım tam düşüp kafasını çarpacakken koştum tutmak için,bu seferde lap diye ben düştüm ellerim ve dizlerim üstüne.sert düşüştü ama.biraz ağrım oldu ama korkuyorum yarını nasıl edicem bilmiyorum
Hayırlısı neyse o olsun canımYarın gideceğim ama ben kız olacak artık diyorum ya
geçmiş olsun. bir şey yoktur Allah'ın izniyle. yine de çok korkuyorsanız bir doktora görünün.Kızlar çok kötü bişey oldu az önce kızım tam düşüp kafasını çarpacakken koştum tutmak için,bu seferde lap diye ben düştüm ellerim ve dizlerim üstüne.sert düşüştü ama.biraz ağrım oldu ama korkuyorum yarını nasıl edicem bilmiyorum
Resmen boğazımı tahriş ediyor, asit gibi bir şey..Benim yemek yedikten sonra yemek borum yanıyordu ama zehir gibi sıvı gelmedi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?