2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Endişelenme canm onun yeri sağlam aşırı olmayan sarsıntı etkilemiyor . Dikkat et dinlen uzan biraz yine emin olmak istersen doktoruna gidersin yarın.

Yerleşme ağrıları oluyr canım çok şiddetli değlse endişe etme. Yürüyüş ben hep yapyrum baştan beri. 10000 bulduğum çok oluyor telfnda söylüyo ya ordan blyrumama doktorunz önermiyosa bi sıkuntı varsa o başka. Bi sorun yoksa yürümek iyidir

Gözün aydın rahat rahat alışveriş yapabilirsin. Bende kız artık bizimki diyorum İnstamgramda cinsiyet tahmini yapan sayfa var dayanamadım tahmin yaptırdım %75 kız dedi. 22 sine sabirsızım
Ben de senden haber beklyorm sattaşım meraktayım

Kızlar iştahınız nasıl ya deli gibi yemek istiyorum kendimi durduruyorum yoksa dünyaları yiyeceğim. 6 aydan sonra mide yanması başlıyormuş o zaman istesende yiyemessin diyorlar ama bakalım
Yok öyle bişeymide yanması sabahları okuyo geri kalan zamanlarda yine yiyosun

Canım geçmiş olsun umarım sorun yoktur.

Ben sürekli nar yiyorm ya hiç deme. Fazlası da zararmş narın. Günde bitaneden bişy olmaz heralde ya

Biz artık eşimle her akşam çıkacağız yürüyüşe.. Bence çok faydalı olur yarım saat bile olsa..

Benim de şu an yemeklerden sonra ağzıma bildiğin zehir gibi sıvı şekilde geliyor midemden.. Mide yanması bu mu oluyor?

Canım normal doğum düşünüyorsan pilates, bel bacak ağrın sızın çoksa yoga çok iyi gelir
Keşke normal doğum olsa, çok isterim ama başaramam gibi geliyor. Doğum eğitimi almayı istiyorum bu yüzden.. Evime birkaç dakika mesafede hamile pilatesi buldum, fiyat alıp eğer uyarsa başlamak istiyorum.

Doktor yürüyüşlerini yap diyor hep. Ağrılar sra ara oluyor geçiyor

Kızlar birşey farkettim ben kahvaltıdan (kahvaltıyı geç saatte yapıyorum) sonra akşama kadar pek birşey yemiyorum aç kalıyordum baya o yüzden akşam yemeğinde aşırı yiyordum rahatsız ediyordu çok.
Bugün atıştırdım biraz akşama doğru , akşam yemeğinde pek iştahım yoktu sanırım formülü buldum bundan sonra az az sık sık yiyeceğim.
Eşim de diyor ki birden yüklüyosun kaloriyi vücut yakamıyor hepsini ,az az yersen kilo almassın

Keşke normal doğum olsa, çok isterim ama başaramam gibi geliyor. Doğum eğitimi almayı istiyorum bu yüzden.. Evime birkaç dakika mesafede hamile pilatesi buldum, fiyat alıp eğer uyarsa başlamak istiyorum.
Aa niye başaramayasın başaranlardan neyin eksik basıyolar epiduralı mis gibi acısız doğuruyosun valla hele de pilatese gidersen normal doğum için hiç bir mani kalmaz bence ben böyle planlıyorum gözümde büyütmüyorum başka seçeneğim yokmuş gibi kafama yerleştiriyorum, benim ilk bebek ama oldum olası normal doğum istemişimdir inşallah bir aksilik çıkmaz

Merak etme Rabbim şu mübarek günün hurmatine korur bebeğini bir şey olmaz insallah bak yarın gorursun

Ben de bugun doktoruma gittim Kızlar . Çok şükür bir sıkıntımız yok . 4 Aralık ayrıntılı ultrason için de randevumu aldım . Cinsiyetimiz de hala kız tek sıkıntım doktor mantarımın olduğunu söylemişti . Mantar için de fitil verdi . Ayrıca dikiş işlemi sonrasında progestan fitil de verdi . Hayatımda fitil hiç kullanmamıştım . Bir de dikiş sonrası olunca dikişe zarar vereceğim diye korka korka verdim fitili . Hatta ilk gün çok ağladım . Ancak doktor korkma birşey olmaz dikişe dedi . Bakalım akşam progestan sabah da mantar için olan fitilimi kullanacağım . Bende durumlar böyle şimdilik

geçmiş olsun. bir şey yoktur Allah'ın izniyle. yine de çok korkuyorsanız bir doktora görünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…