2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar kasığımda acı başladı bu mesajımı yazdıktan bi süre sonra.hastaneye gittik hemen başka doktora.maalesef kanama alanı büyümüş serum verdi şimdi doktor dua edin nolur
Çok geçmiş olsun. Nasıl oldun daha iyimisin? İnşallah hiçbi sorun olmadan atlatrsın canım dualarımız sennle

Ee anneler cinsiyetler hemen hemen belli
Isimleri ne düşündünüz fikirleselim benim aklıma hicbir isim gelmiyor

Baya büyümüş seninkiii
Bugün kot ve kısa badi giydim göbek deliği hizası annemde çıkmıştır diyordu yok valla diyor. Tabi öyle çıkmadım dışarı sonra benim bebek de büyük birde.. kızımdan sonra çok ilginç geliyor.

Bence ikisine de gidebilirsin. Bazen cevap vermiyorlar.

kizlar son aylarda cok ayakta kalmak catlaklari arttiriyor dedi annem..cunku yuk artiyormus.ne kadar dinlenirse insan catlagi az olurmus.. bilmem dogru mudur? annem profesör degil ama o bir Anne
Çok mantıklı ben son günümde kar yağarken sahilde yürüyüş yapmış biri olarak son hafta hafif çatlaklara sahip oldum. Teraxtubex diye bir krem var onu alırsınız. Doğumdan sonra sezaryen olursanız ameliyat izini olmazsanız çatlaklara birebir.

inşAllah gerek olmaz ya..
ama bu kremi ben bi kenara not edeyim..sagolun

Kızlar kasığımda acı başladı bu mesajımı yazdıktan bi süre sonra.hastaneye gittik hemen başka doktora.maalesef kanama alanı büyümüş serum verdi şimdi doktor dua edin nolur
Geçmiş olsun inşallha.. Canım.. İlaçlar iyi gelir.. Toparlarsın.. Şifalar diliyorum

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah bir şey olmaz dua edeceğim senin için.
Serum ile ilaçla hemen toparlarsın kuzum benim hiç korkma sen dualarım hepimizle
Çok geçmiş olsun yoktur bişey inşallah bebişin. Benim ilk bebekte de şakır şakır kanama olmuştu bebek etkilenmemişti sizin de öyle olur umarım. Stres yapmamaya çalışın içinizi ferah tutun..
Rabbim şifa versin. kuzunu sana bagislasin. insallah geçer kanama...
Geçmiş olsun. Bir şey olmayacak merak etme canım. Dualarımız seninle
Canım içini ferah tut, bebişinin iyi olduğuna inan. Allahın izniyle bir şey olmaz inşallah.
Çok geçmiş olsun. Nasıl oldun daha iyimisin? İnşallah hiçbi sorun olmadan atlatrsın canım dualarımız sennle
durumunuz nedir? Allah sifalar versin size de bebeğinize de
Geçmiş olsun inşallha.. Canım.. İlaçlar iyi gelir.. Toparlarsın.. Şifalar diliyorum ❤
CocoChanelmademoiselle canm nasıl oldun bebekle iyi misiniz
Canlarım Allah razı olsun hepinizden,dualarınızı eksik etmediniz sağolun varolun

doktor ultrasondan baktı gittiğimde,kanama alanın büyük dedi.sana 4 gün yatış vereyim serumveririz makattan fitil veririz kontrol altında tutalım 48 saat önemli dedi.benim küçük çocuğum var yatış yapamam dedim.o zaman sana bugün serum ve fitil vereyim,evde istirahat et ve progestan kullanırsın dedi.düşer mi diye sordum genelde düşmüyor ama kanamanın çoğalma kalp atışı durma riskivar dedi ben o an kendimde değildim zaten.1000 lik serum verdi.birde makattan kullanmam için fitil verdi rahim kaslarını gevşetiyormuş.kanamanın olduğu yerde hala ağrım devam ediyor.ama dışarıya çıkan bi kanamam yok şükür.Allah büyük inşallah her birimiz sağ Salim kucağımıza alabiliriz.ama bu olaylar oldukça insan ister istemez strese giriyor.16+4 olmuşuz.hayırlısıyla 30 uncu haftaları görebilir miyim ki bilmiyorum

çok geçmiş olsun rabbim şifa versin canım sağlıkla gelsin inş bir yanınınkv-annen gelsin sen bol bol uzan canım

Canım biliyorsun ki doktorlar görevleri gereği en kötüsünü her zaman söylemek zorunda.. Çünkü öyle olması gerekiyor.. Ben inanıyorum hiçbir şey olmayacak.. 9ay boyunca kanamalı olan arkadaşım var benim.. Şimdi oğlu 3 yaşında... Stres yapma.. Sakin kal.. Kötüyü düşünme.. Hiçbir şey olmayacak.. Bebeğin seninle.. Seslen ona..

çok geçmiş olsun rabbim şifa versin canım sağlıkla gelsin inş bir yanınınkv-annen gelsin sen bol bol uzan canım
Canım ailemden çok uzaktayım Siirt’te yaşıyoruz ailem Isparta’da.kv ile de görüşmüyoruz zaten, eşimden rica ettim izin al en azından birkaç gün dinleneyim dedim.daha önce almıştı ama iZinler kapandığı için tekrar gitmek zorunda kalmıştı.inşallah bu sefer öyle olmaz

Cok buyuk kırgınlık sebep yoksa çağır gelsinler canım doğunca gelirler torun diye en azından zor anında da gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…