Çok geçmiş olsun. Nasıl oldun daha iyimisin? İnşallah hiçbi sorun olmadan atlatrsın canım dualarımız sennleKızlar kasığımda acı başladı bu mesajımı yazdıktan bi süre sonra.hastaneye gittik hemen başka doktora.maalesef kanama alanı büyümüş serum verdi şimdi doktordua edin nolur
Baya büyümüş seninkiiiKızlar sizin nasıl göbeğiniz yok ya? Ben bu durumdayım.Gerçi benim karnım hep vardı ama bu bildiğin hamilelik göbeği yani. Birde benim midem çok şişiyor, göbeğimden önce gidiyor. Eki Görüntüle 2552895
Bugün kot ve kısa badi giydim göbek deliği hizasıBaya büyümüş seninkiii
Bence ikisine de gidebilirsin. Bazen cevap vermiyorlar.Bir de kızlar size bir şey danışmak istiyorum .tüp bebekle gebe kaldım . Tüp bebek doktorum beni 12. Haftamda serklaj için alanında iyi diye fakültenin Prof lar ından birine yönlendirdi . Özel muayenehanesine gittik . Serklaj ı da anlaşmalı olduğu başka bir özel hastahanede yaptı bu Prof . Velhasıl ben serklaj sonrası da tüp bebek doktorumla devam etmeyi düşünüyordum . Ancak mesaj yazıyorum cevap vermiyor . Bugun Prof la serklaj sonrası randevum vardı . Kontrol amaçlı ilk Prof a gelip sonrasında kendi tüp bebek doktoruma gidecektim . Ancak dediğim gibi tüp bebek doktorum bana cevap vermedi , Prof da sürekli hastası olacakmışım gibi davrandı . Şimdi de tüp bebek doktorum cevap vermeyince beni Prof a paslamış gibi hissettim . Ayrıntılı için de Prof a gideceğim . Sonrasında tüp bebek doktoruma gitmeli miyim ? Cevap vermedi , tekrar mesaj atmalı mıyım ?
Çok mantıklıkizlar son aylarda cok ayakta kalmak catlaklari arttiriyor dedi annem..cunku yuk artiyormus.ne kadar dinlenirse insan catlagi az olurmus.. bilmem dogru mudur? annem profesör degil ama o bir Anne
Çok mantıklıben son günümde kar yağarken sahilde yürüyüş yapmış biri olarak son hafta hafif çatlaklara sahip oldum. Teraxtubex diye bir krem var onu alırsınız. Doğumdan sonra sezaryen olursanız ameliyat izini olmazsanız çatlaklara birebir.
Kızlar kasığımda acı başladı bu mesajımı yazdıktan bi süre sonra.hastaneye gittik hemen başka doktora.maalesef kanama alanı büyümüş serum verdi şimdi doktordua edin nolur
Oyyyy maşallah kuzum benim bunun yarısından azKızlar sizin nasıl göbeğiniz yok ya? Ben bu durumdayım.Gerçi benim karnım hep vardı ama bu bildiğin hamilelik göbeği yani. Birde benim midem çok şişiyor, göbeğimden önce gidiyor. Eki Görüntüle 2552895
Bizim ALMILAEe anneler cinsiyetler hemen hemen belli
Isimleri ne düşündünüz fikirleselim benim aklıma hicbir isim gelmiyor
Geçmiş olsun inşallha.. Canım.. İlaçlar iyi gelir.. Toparlarsın.. Şifalar diliyorumKızlar kasığımda acı başladı bu mesajımı yazdıktan bi süre sonra.hastaneye gittik hemen başka doktora.maalesef kanama alanı büyümüş serum verdi şimdi doktordua edin nolur
Güzel bir isim doğunca onlarda Kuc uk bir elma gibi doğuyor kırmızı yanaklariylaBizim ALMILAKızıl elma demek eşim istedi çok beğendik
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah bir şey olmaz dua edeceğim senin için.
Serum ile ilaçla hemen toparlarsın kuzum benim hiç korkma sen dualarım hepimizle
Kuzum stres yapma inşallah bişey olmayacak miniğine dünyanın kanı gitti benden Rabbim bağışlamış olsun stres daha çok geriyor. Allah ım korusun. Geçecek inşallah Nisan ayında bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Çok geçmiş olsun yoktur bişey inşallah bebişin. Benim ilk bebekte de şakır şakır kanama olmuştu bebek etkilenmemişti sizin de öyle olur umarım. Stres yapmamaya çalışın içinizi ferah tutun..
Rabbim şifa versin. kuzunu sana bagislasin. insallah geçer kanama...
Geçmiş olsun. Bir şey olmayacak merak etme canım. Dualarımız seninle
Canım içini ferah tut, bebişinin iyi olduğuna inan. Allahın izniyle bir şey olmaz inşallah.
Çok geçmiş olsun. Nasıl oldun daha iyimisin? İnşallah hiçbi sorun olmadan atlatrsın canım dualarımız sennle
durumunuz nedir? Allah sifalar versin size de bebeğinize de
Geçmiş olsun inşallha.. Canım.. İlaçlar iyi gelir.. Toparlarsın.. Şifalar diliyorum ❤
Canlarım Allah razı olsun hepinizden,dualarınızı eksik etmediniz sağolun varolunCocoChanelmademoiselle canm nasıl oldun bebekle iyi misiniz
çok geçmiş olsun rabbim şifa versin canım sağlıkla gelsin inş bir yanınınkv-annen gelsin sen bol bol uzan canımCanlarım Allah razı olsun hepinizden,dualarınızı eksik etmediniz sağolun varolun
doktor ultrasondan baktı gittiğimde,kanama alanın büyük dedi.sana 4 gün yatış vereyim serumveririz makattan fitil veririz kontrol altında tutalım 48 saat önemli dedi.benim küçük çocuğum var yatış yapamam dedim.o zaman sana bugün serum ve fitil vereyim,evde istirahat et ve progestan kullanırsın dedi.düşer mi diye sordum genelde düşmüyor ama kanamanın çoğalma kalp atışı durma riskivar dedi ben o an kendimde değildim zaten.1000 lik serum verdi.birde makattan kullanmam için fitil verdi rahim kaslarını gevşetiyormuş.kanamanın olduğu yerde hala ağrım devam ediyor.ama dışarıya çıkan bi kanamam yok şükür.Allah büyük inşallah her birimiz sağ Salim kucağımıza alabiliriz.ama bu olaylar oldukça insan ister istemez strese giriyor.16+4 olmuşuz.hayırlısıyla 30 uncu haftaları görebilir miyim ki bilmiyorum
Biz baya kararsısız ama listenizin başında DİDEM ZARA var inşEe anneler cinsiyetler hemen hemen belli
Isimleri ne düşündünüz fikirleselim benim aklıma hicbir isim gelmiyor
Canım biliyorsun ki doktorlar görevleri gereği en kötüsünü her zaman söylemek zorunda.. Çünkü öyle olması gerekiyor.. Ben inanıyorum hiçbir şey olmayacak.. 9ay boyunca kanamalı olan arkadaşım var benim.. Şimdi oğlu 3 yaşında... Stres yapma.. Sakin kal.. Kötüyü düşünme.. Hiçbir şey olmayacak.. Bebeğin seninle.. Seslen ona..Canlarım Allah razı olsun hepinizden,dualarınızı eksik etmediniz sağolun varolun
doktor ultrasondan baktı gittiğimde,kanama alanın büyük dedi.sana 4 gün yatış vereyim serumveririz makattan fitil veririz kontrol altında tutalım 48 saat önemli dedi.benim küçük çocuğum var yatış yapamam dedim.o zaman sana bugün serum ve fitil vereyim,evde istirahat et ve progestan kullanırsın dedi.düşer mi diye sordum genelde düşmüyor ama kanamanın çoğalma kalp atışı durma riskivar dedi ben o an kendimde değildim zaten.1000 lik serum verdi.birde makattan kullanmam için fitil verdi rahim kaslarını gevşetiyormuş.kanamanın olduğu yerde hala ağrım devam ediyor.ama dışarıya çıkan bi kanamam yok şükür.Allah büyük inşallah her birimiz sağ Salim kucağımıza alabiliriz.ama bu olaylar oldukça insan ister istemez strese giriyor.16+4 olmuşuz.hayırlısıyla 30 uncu haftaları görebilir miyim ki bilmiyorum
Canım ailemden çok uzaktayım Siirt’te yaşıyoruz ailem Isparta’da.kv ile de görüşmüyoruz zaten, eşimden rica ettim izin al en azından birkaç gün dinleneyim dedim.daha önce almıştı ama iZinler kapandığı için tekrar gitmek zorunda kalmıştı.inşallah bu sefer öyle olmazçok geçmiş olsun rabbim şifa versin canım sağlıkla gelsin inş bir yanınınkv-annen gelsin sen bol bol uzan canım
Bizde hiç isim önerisi bile yok yine guzel bir fikriniz varBiz baya kararsısız ama listenizin başında DİDEM ZARA var inş
Cok buyuk kırgınlık sebep yoksa çağır gelsinler canım doğunca gelirler torun diye en azından zor anında da gelsinlerCanım ailemden çok uzaktayım Siirt’te yaşıyoruz ailem Isparta’da.kv ile de görüşmüyoruz zaten, eşimden rica ettim izin al en azından birkaç gün dinleneyim dedim.daha önce almıştı ama iZinler kapandığı için tekrar gitmek zorunda kalmıştı.inşallah bu sefer öyle olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?