2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sağol kuzum inşallah,kendi kendime teselli vermeye çalışıyorum,yiyecek ekmeği varsa doğar diyorum,inşallah da öyle olur.böyle olayları duyunca da moralim düzeliyor biraz.kanamalı gebelik geçirip sağlıklı doğuranlar varsa bende doğurabilirim diyorum,hayırlısı artık dua etmekten başka çarem yok

inşAllah gerek olmaz ya..
ama bu kremi ben bi kenara not edeyim..sagolun
Kızlar Contractubex de var yara ve ameliyat izleri için.. Ben meme ameliyatım sonrası kullanmıştım, iz kalmadı hiç..

Cok buyuk kırgınlık sebep yoksa çağır gelsinler canım doğunca gelirler torun diye en azından zor anında da gelsinler
Gelse kavga çıkaracak kuzum, 72 yaşında,anne yapma böyle diye güzel güzel konuşsam da anlamıyor maalesef çok kötü bağırıyor huysuz biraz.birde bana çok yardımı olacağını düşünmüyorum temizlik yemek yapamıyor zaten,ben rahatsızım diye gelinlerinden bekliyor.bana faydası olmaz zaten gelse de ahh keşke olsaydı

Canım bende de kucuk bır kanama alanı oluşmuştu 7 haftalıkken.dr progestan verdı ve bol dınlen bı yere uzanma agır kaldırma demıstı.benım de kucuk cocugum var onu alıyordum kucaga.çok gecmıs olsun inş gececek sıkma canını sdesen.bu arada kanama dışarı yani küloda çıkmadıkça korkma demıstı dr.çıkarsa dırekt ara demıstı.çıkarsa bile telaş etme ara doktorunu

Bu arada benım haftalarımda olup hala kusan mıdesı bulanan varsa gidin kan verın ıdrar verın test yaptırın.benım idrar yolu enfeksiyonu cıktı.dunden beri ilaç kullanıyorum bıcak gıbı kesıldı bulantı kusma.ınanamıyorum ama gercekkkk

Bana dr ilk başta yapmıştı. İdrar yolu enfeksiyonu çıksın diye dua etmiştim ama yokmuş maalesef. Yeni yeni geçti bulantım çok şükür.

Kızlar kasığımda acı başladı bu mesajımı yazdıktan bi süre sonra.hastaneye gittik hemen başka doktora.maalesef kanama alanı büyümüş serum verdi şimdi doktor dua edin nolur
Nasıl oldunuz merak ettim Rabbim en kısa zamanda Şafi ismiyle şifa versin inşaallah.

Oyyyy maşallah kuzum benim bunun yarısından az
Geçmiş olsun. Böyle tehlikelerle karşılaşıp ilaç ve istirahat sonucu 40 haftaları geçenlerde oluyor. İyi düşün iyi olsun

İnşallah canımın içi Allah razı olsun amiinn

Nasıl oldunuz merak ettim Rabbim en kısa zamanda Şafi ismiyle şifa versin inşaallah.
Allah razı olsun canım ciğerim,ağrım devam ediyor.doktor serum ve makattan fitil verdi,kanamanın olduğu yer ağrıyor evdeyim uzanıyorum.çocukla eşim ilgileniyor

Canım geçmiş olsun

Canımm üzülme lütfen tabiki sağlıkla alıcaksın da kucağına inşallah dua et bol bol elini karnına koyup Ya Mubdi çek bol bol bende 5inci haftadan 13 üncü haftaya kadar içerde kanama alanım vardı 5 gün serum 1000 ilk evde kendim takıyodum progestan 8 hafta 200 iki iki içtim yat dinlen ağır kaldırma geçecek inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…