Canım bu kanama alanı dünkü dusmenle mı alakalı sadece.Canlarım Allah razı olsun hepinizden,dualarınızı eksik etmediniz sağolun varolun
doktor ultrasondan baktı gittiğimde,kanama alanın büyük dedi.sana 4 gün yatış vereyim serumveririz makattan fitil veririz kontrol altında tutalım 48 saat önemli dedi.benim küçük çocuğum var yatış yapamam dedim.o zaman sana bugün serum ve fitil vereyim,evde istirahat et ve progestan kullanırsın dedi.düşer mi diye sordum genelde düşmüyor ama kanamanın çoğalma kalp atışı durma riskivar dedi ben o an kendimde değildim zaten.1000 lik serum verdi.birde makattan kullanmam için fitil verdi rahim kaslarını gevşetiyormuş.kanamanın olduğu yerde hala ağrım devam ediyor.ama dışarıya çıkan bi kanamam yok şükür.Allah büyük inşallah her birimiz sağ Salim kucağımıza alabiliriz.ama bu olaylar oldukça insan ister istemez strese giriyor.16+4 olmuşuz.hayırlısıyla 30 uncu haftaları görebilir miyim ki bilmiyorum
Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. En kısa zamanda şifa diliyorumCanlarım Allah razı olsun hepinizden,dualarınızı eksik etmediniz sağolun varolun
doktor ultrasondan baktı gittiğimde,kanama alanın büyük dedi.sana 4 gün yatış vereyim serumveririz makattan fitil veririz kontrol altında tutalım 48 saat önemli dedi.benim küçük çocuğum var yatış yapamam dedim.o zaman sana bugün serum ve fitil vereyim,evde istirahat et ve progestan kullanırsın dedi.düşer mi diye sordum genelde düşmüyor ama kanamanın çoğalma kalp atışı durma riskivar dedi ben o an kendimde değildim zaten.1000 lik serum verdi.birde makattan kullanmam için fitil verdi rahim kaslarını gevşetiyormuş.kanamanın olduğu yerde hala ağrım devam ediyor.ama dışarıya çıkan bi kanamam yok şükür.Allah büyük inşallah her birimiz sağ Salim kucağımıza alabiliriz.ama bu olaylar oldukça insan ister istemez strese giriyor.16+4 olmuşuz.hayırlısıyla 30 uncu haftaları görebilir miyim ki bilmiyorum
Arada oluyor.ama kollarımın ağrısı geçmediNasıl oldun? Geçti mi?
Trendyoldan 100 tl ye aldım o niye öyleymişkiBu aradaaaa doktorumdan çatlak kremi istemiştim.. Lierac yazdı.. Oğlumda da kullanmıştım. Hakikaten çok iyi bir krem.. Yalnız 5 yıl önce aldığım krem 70 tl idi şimdi ise olmuş 224 tl..Almadım tabiki... Patron çıldırmış arkadaşlar anlayacağınız.. Dedim ki ulen 200 ml kreme 224 tl vereceğime çatlarsam estetiğe para veririm yine de almam Nasıl iyi düşünmüş müyüm?
İnşallah Nisan ayını bebeğimle birlikte sağ salim görmek nasip olur. Anneciğimin adını vereceğim “Yıldız” sağlıkla gelsinler adlarıyla ysşasınlarBizde hiç isim önerisi bile yok yine guzel bir fikriniz vargerçi oğlum bir isim bulmuş söyleyip duruyor belki abin istedi der korum
Estetik daha pahalı canımBu aradaaaa doktorumdan çatlak kremi istemiştim.. Lierac yazdı.. Oğlumda da kullanmıştım. Hakikaten çok iyi bir krem.. Yalnız 5 yıl önce aldığım krem 70 tl idi şimdi ise olmuş 224 tl..Almadım tabiki... Patron çıldırmış arkadaşlar anlayacağınız.. Dedim ki ulen 200 ml kreme 224 tl vereceğime çatlarsam estetiğe para veririm yine de almam Nasıl iyi düşünmüş müyüm?
Evet canım karnımın üstüne düşmedim tam karnımın üstüne düşecekken elimi koydum dört ayak üstüne düştüm yani.ama sürüklendim azıcık fayansın üstünde ve düşüşüm sertti.benim zaten kanama alanım vardı ama küçülmüştü,yok denecek kadar azdı en son. Bugün gittim kocaman bi kanama alanı vardı sağ tarafta usg de.önceki kanama alanının yeri mi açıldı yoksa yeniden kanama mı açıldı bilmiyorum.ama yeniden kanama açıldığını sanmıyorum eski kanama alanım açıldı muhtemelen.daha da büyümüş.çünkü ben ilk kızıma hamileyken 22 haftalıktım ve ayağım kayıp lap diye popomun üstüne düşmüştüm popom ezilmişti ama yinede böyle kanama alanım olmamıştıCanım bu kanama alanı dünkü dusmenle mı alakalı sadece.Karnının üstüne dusmemistin sanırım o kadar etki etmiş mı? Yanlış anlama merak ettim sadece
Estetik daha pahalı tatlım da işte sonuçta hani bi narkoz, neşter neyim var..Estetik daha pahalı canım
Allah razı olsun canım aminnÇok geçmiş olsun, çok üzüldüm. En kısa zamanda şifa diliyorumHepimizin başına gelebilir, bir çocuk daha olunca sakınmak kolay değil ama kendinizi bundan sonrası için üzmeyin, inşallah sağlıkla tamamlayacaksınız, tamamlayacağız
Anasın sen ya boşverEstetik daha pahalı tatlım da işte sonuçta hani bi narkoz, neşter neyim var..Bu sadece krem...
Ay ne bilem.. Eczaneye gittim.. Elinde yokmuş.. İlaç deposunu aradı.. Ordan bu fiyatı verdiler.. Alayım bari dedim.. Siparişi verdik... Sonra evr gelidm.. Yahu sinope sen hayırdır cidden bu parayı vermiceksin herhalde.. Aptal olma sen sinopesin.. Bırak insanlar kreme verdiğin parayı değil estetiğini konuşsunlar dedim..Trendyoldan 100 tl ye aldım o niye öyleymişki
Anasın sen ya boşvertrendyolda daha ucuz sanırım. Senin baktığın kaç ml?
Bende trendyolda 200 ml ini daha uyguna gördüm. Uygun bulursan bana da haber o zaman bende alacağım asla 224 e değil200 ml anacım.. Alacam elbet ama 224 tl vermem.. Verebilirim.. Ama vermeyeceğim
Ablamın minik kızı 3 yaşını dolduracak yakında, ona soruyoruz adı ne olsun diye, Lolipop olsunmuşEe anneler cinsiyetler hemen hemen belli
Isimleri ne düşündünüz fikirleselim benim aklıma hicbir isim gelmiyor
İyi etmişsinAy ne bilem.. Eczaneye gittim.. Elinde yokmuş.. İlaç deposunu aradı.. Ordan bu fiyatı verdiler.. Alayım bari dedim.. Siparişi verdik... Sonra evr gelidm.. Yahu sinope sen hayırdır cidden bu parayı vermiceksin herhalde.. Aptal olma sen sinopesin.. Bırak insanlar kreme verdiğin parayı değil estetiğini konuşsunlar dedim..Ve hemennnn aradım.. İptal ettirdim... Eczacı hiç İtiraz etmedi.. Sağolsun
Çok akıllı, hem çok seveceğim ama sadece ben seveceğim, hem de çok ciddi bir adı olmasın, herkes ciddiye almasın diye düşünmüşAblamın minik kızı 3 yaşını dolduracak yakında, ona soruyoruz adı ne olsun diye, Lolipop olsunmuş
Evet canım karnımın üstüne düşmedim tam karnımın üstüne düşecekken elimi koydum dört ayak üstüne düştüm yani.ama sürüklendim azıcık fayansın üstünde ve düşüşüm sertti.benim zaten kanama alanım vardı ama küçülmüştü,yok denecek kadar azdı en son. Bugün gittim kocaman bi kanama alanı vardı sağ tarafta usg de.önceki kanama alanının yeri mi açıldı yoksa yeniden kanama mı açıldı bilmiyorum.ama yeniden kanama açıldığını sanmıyorum eski kanama alanım açıldı muhtemelen.daha da büyümüş.çünkü ben ilk kızıma hamileyken 22 haftalıktım ve ayağım kayıp lap diye popomun üstüne düşmüştüm popom ezilmişti ama yinede böyle kanama alanım olmamıştı
Görürsün tabi kucağına da alırsın yavrunu inşallahCanlarım Allah razı olsun hepinizden,dualarınızı eksik etmediniz sağolun varolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?