2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bu aradaaaa doktorumdan çatlak kremi istemiştim.. Lierac yazdı.. Oğlumda da kullanmıştım. Hakikaten çok iyi bir krem.. Yalnız 5 yıl önce aldığım krem 70 tl idi şimdi ise olmuş 224 tl.. Almadım tabiki... Patron çıldırmış arkadaşlar anlayacağınız.. Dedim ki ulen 200 ml kreme 224 tl vereceğime çatlarsam estetiğe para veririm yine de almam Nasıl iyi düşünmüş müyüm?

Canım bu kanama alanı dünkü dusmenle mı alakalı sadece. Karnının üstüne dusmemistin sanırım o kadar etki etmiş mı? Yanlış anlama merak ettim sadece

Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. En kısa zamanda şifa diliyorum Hepimizin başına gelebilir, bir çocuk daha olunca sakınmak kolay değil ama kendinizi bundan sonrası için üzmeyin, inşallah sağlıkla tamamlayacaksınız, tamamlayacağız

Trendyoldan 100 tl ye aldım o niye öyleymişki

Bizde hiç isim önerisi bile yok yine guzel bir fikriniz var gerçi oğlum bir isim bulmuş söyleyip duruyor belki abin istedi der korum
İnşallah Nisan ayını bebeğimle birlikte sağ salim görmek nasip olur. Anneciğimin adını vereceğim “Yıldız” sağlıkla gelsinler adlarıyla ysşasınlar

Estetik daha pahalı canım

Canım bu kanama alanı dünkü dusmenle mı alakalı sadece. Karnının üstüne dusmemistin sanırım o kadar etki etmiş mı? Yanlış anlama merak ettim sadece
Evet canım karnımın üstüne düşmedim tam karnımın üstüne düşecekken elimi koydum dört ayak üstüne düştüm yani.ama sürüklendim azıcık fayansın üstünde ve düşüşüm sertti.benim zaten kanama alanım vardı ama küçülmüştü,yok denecek kadar azdı en son. Bugün gittim kocaman bi kanama alanı vardı sağ tarafta usg de.önceki kanama alanının yeri mi açıldı yoksa yeniden kanama mı açıldı bilmiyorum.ama yeniden kanama açıldığını sanmıyorum eski kanama alanım açıldı muhtemelen.daha da büyümüş.çünkü ben ilk kızıma hamileyken 22 haftalıktım ve ayağım kayıp lap diye popomun üstüne düşmüştüm popom ezilmişti ama yinede böyle kanama alanım olmamıştı

Allah razı olsun canım aminn bir canım yanımda bir canım içerde.ikisini birden sakınmak gerçekten kolay değil.tam yeni yeni yürümeye çalışma dönemleri olunca sürekli peşinde koşmak gerekiyor Allah yardımcımız olsun

Trendyoldan 100 tl ye aldım o niye öyleymişki
Ay ne bilem.. Eczaneye gittim.. Elinde yokmuş.. İlaç deposunu aradı.. Ordan bu fiyatı verdiler.. Alayım bari dedim.. Siparişi verdik... Sonra evr gelidm.. Yahu sinope sen hayırdır cidden bu parayı vermiceksin herhalde.. Aptal olma sen sinopesin.. Bırak insanlar kreme verdiğin parayı değil estetiğini konuşsunlar dedim.. Ve hemennnn aradım.. İptal ettirdim... Eczacı hiç İtiraz etmedi.. Sağolsun

İyi etmişsin

Bu bahsettiğiniz krem phytolastil çatlak önleyici mi? Başka bir adı mı var? 160 TL civarlarında görünüyor N11 de 200 ml

Ablamın minik kızı 3 yaşını dolduracak yakında, ona soruyoruz adı ne olsun diye, Lolipop olsunmuş
Çok akıllı, hem çok seveceğim ama sadece ben seveceğim, hem de çok ciddi bir adı olmasın, herkes ciddiye almasın diye düşünmüş

Anladım canım. Tekrardan çok geçmiş olsun. Umarım bir daha böyle kazalar yaşamazsın , hiçbirimiz yaşamayız insallah.

Görürsün tabi kucağına da alırsın yavrunu inşallahsen içini ferah tut bol bol dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…