2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Allah razı olsun canım ciğerim,ağrım devam ediyor.doktor serum ve makattan fitil verdi,kanamanın olduğu yer ağrıyor evdeyim uzanıyorum.çocukla eşim ilgileniyor
Canım cok geçmiş olsun simdi okudum mesajları korkma Allahın izniyle geçecek bol bol dinlen dua edicez senin için

Bizim hep belliydi canım o yüzden rahatızkızım olursa Kumsal oğlum olursa Rüzgar demiştik. Kızım oldu Kumsal oldu oğlum olack Rüzgar olack inşallahçok şükür Rabbime

Yarın tören var tabi pazar pazar okuldayız. Olsun özel bi nedeni var gider gelrz nolcaksadece kızımj sabah sabh 1 saat için bakıcıya vermk saçma olck çocum bi orda bi orda.. Aah ah annesinden uzakta bebek büyütenlern işi zor

inş canım izin alabilir

Ee anneler cinsiyetler hemen hemen belli
Isimleri ne düşündünüz fikirleselim benim aklıma hicbir isim gelmiyor
Bizimksii iki isimli olcak buyuk ihtimlle ama nolcagi belli deil henuz ben hep mehmet fatih istiodm oglum olursa diye ama babacik izin vermio uzlasamadgimz bi bu konu kalmisti o da oldu saolsn.
Valla gecen gun ictgim suyu cikardim . Hastaym diye mi oldu bilmiorm artk. Ama halâ mide bulantisi ve tiksinme pesimi tam anlmnda birakmis deil

Kızlar iyi geceler. Bir şey soracağım size. Damakları şişen veya ağız yarası yaşayan var mı? Özellikle benim olduğum haftalarda başınıza geldi mi bu tarz şeyler?

Hadii yaaa canım ben eski kozmetik uzmanı olarak bende 5 yıl önce bıraktım kozmetiği 79 TL ye satıyorduk okadar olmuş mu yahu hakkaten patron çıldırmış bebeyağı yada ben katı Hindistan cevizi yağı kullanıyorum shea butter falan da kullanabilirsin bence

Attım hafızaya

Kızlar iyi geceler. Bir şey soracağım size. Damakları şişen veya ağız yarası yaşayan var mı? Özellikle benim olduğum haftalarda başınıza geldi mi bu tarz şeyler?
İyi geceler, dişetleri şişebiliyor hatta fırçalarken kanama yaşanabiliyor. Damaktan kastın üst damak mı? Her iki durum da ağız yaralarıyla birlikte mutlaka doktora bildirilmeli canım... Geçmiş olsun

Cok gecmis olsun. Siz de iciniz ferah tutmaya calisin insallah. Allah saglikla kavusmayi nasip etsin yavrunuza. Kanama herkes de oluyor diye biliyorum. cunku rahim buyuyor. Bir suru kilcar damarlar catliyor diye okumustum. Kimisinde farkediliyor kimidinde farkedilmiyor. o yuzden iyi dusunun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…