Biz Rüzgar koycz adını inşallahEe anneler cinsiyetler hemen hemen belli
Isimleri ne düşündünüz fikirleselim benim aklıma hicbir isim gelmiyor
Hahaha çok tatlı bir isim bulmuş işte canım daha ne istiyorsunuzAblamın minik kızı 3 yaşını dolduracak yakında, ona soruyoruz adı ne olsun diye, Lolipop olsunmuş
Oo belli bileBiz Rüzgar koycz adını inşallah
Canım cok geçmiş olsun simdi okudum mesajlarıAllah razı olsun canım ciğerim,ağrım devam ediyor.doktor serum ve makattan fitil verdi,kanamanın olduğu yer ağrıyor evdeyim uzanıyorum.çocukla eşim ilgileniyor
Bizim hep belliydi canım o yüzden rahatızOo belli bilehayırlısıyla doğsunlar da koyalım. Eşim babasının ismini önerdi ama çıksss canım dedim torun sevgisi bile yok adamda karısı hariç herkese nötr bir adamdır kendileri henüz bende birşey düşünemiyorum isim konusunda
Canım ailemden çok uzaktayım Siirt’te yaşıyoruz ailem Isparta’da.kv ile de görüşmüyoruz zaten, eşimden rica ettim izin al en azından birkaç gün dinleneyim dedim.daha önce almıştı ama iZinler kapandığı için tekrar gitmek zorunda kalmıştı.inşallah bu sefer öyle olmaz
[/QUOTE
Bizimksii iki isimli olcak buyuk ihtimlle ama nolcagi belli deil henuzEe anneler cinsiyetler hemen hemen belli
Isimleri ne düşündünüz fikirleselim benim aklıma hicbir isim gelmiyor
Valla gecen gun ictgim suyu cikardim . Hastaym diye mi oldu bilmiorm artk. Ama halâ mide bulantisi ve tiksinme pesimi tam anlmnda birakmis deilBu arada benım haftalarımda olup hala kusan mıdesı bulanan varsa gidin kan verın ıdrar verın test yaptırın.benım idrar yolu enfeksiyonu cıktı.dunden beri ilaç kullanıyorum bıcak gıbı kesıldı bulantı kusma.ınanamıyorum ama gercekkkk
Hadii yaaa canım ben eski kozmetik uzmanı olarak bende 5 yıl önce bıraktım kozmetiğiBu aradaaaa doktorumdan çatlak kremi istemiştim.. Lierac yazdı.. Oğlumda da kullanmıştım. Hakikaten çok iyi bir krem.. Yalnız 5 yıl önce aldığım krem 70 tl idi şimdi ise olmuş 224 tl..Almadım tabiki... Patron çıldırmış arkadaşlar anlayacağınız.. Dedim ki ulen 200 ml kreme 224 tl vereceğime çatlarsam estetiğe para veririm yine de almam Nasıl iyi düşünmüş müyüm?
Ben 16+5 im ama yaşamadım bu zamana kadarKızlar iyi geceler. Bir şey soracağım size. Damakları şişen veya ağız yarası yaşayan var mı? Özellikle benim olduğum haftalarda başınıza geldi mi bu tarz şeyler?
Ben hiç bilmiyorum canımKızlar iyi geceler. Bir şey soracağım size. Damakları şişen veya ağız yarası yaşayan var mı? Özellikle benim olduğum haftalarda başınıza geldi mi bu tarz şeyler?
Ay gözün aydın sağlıkla gelsin canım insallahCinsiyet belli oldu arkadaşlar 3. Kızım geliyor. Bu arada rahim boyunu ölçecek tuvalete sıkışmayı bekliyorum
Attım hafızayaHadii yaaa canım ben eski kozmetik uzmanı olarak bende 5 yıl önce bıraktım kozmetiği79 TL ye satıyorduk okadar olmuş mu yahu hakkaten patron çıldırmış bebeyağı yada ben katı Hindistan cevizi yağı kullanıyorum shea butter falan da kullanabilirsin bence ☺
Rabbim korusun bebeğini kuzumKızlar kasığımda acı başladı bu mesajımı yazdıktan bi süre sonra.hastaneye gittik hemen başka doktora.maalesef kanama alanı büyümüş serum verdi şimdi doktordua edin nolur
İyi geceler, dişetleri şişebiliyor hatta fırçalarken kanama yaşanabiliyor. Damaktan kastın üst damak mı? Her iki durum da ağız yaralarıyla birlikte mutlaka doktora bildirilmeli canım... Geçmiş olsunKızlar iyi geceler. Bir şey soracağım size. Damakları şişen veya ağız yarası yaşayan var mı? Özellikle benim olduğum haftalarda başınıza geldi mi bu tarz şeyler?
Cok gecmis olsun. Siz de iciniz ferah tutmaya calisin insallah. Allah saglikla kavusmayi nasip etsin yavrunuza. Kanama herkes de oluyor diye biliyorum. cunku rahim buyuyor. Bir suru kilcar damarlar catliyor diye okumustum. Kimisinde farkediliyor kimidinde farkedilmiyor. o yuzden iyi dusunun insallah.Canlarım Allah razı olsun hepinizden,dualarınızı eksik etmediniz sağolun varolun
doktor ultrasondan baktı gittiğimde,kanama alanın büyük dedi.sana 4 gün yatış vereyim serumveririz makattan fitil veririz kontrol altında tutalım 48 saat önemli dedi.benim küçük çocuğum var yatış yapamam dedim.o zaman sana bugün serum ve fitil vereyim,evde istirahat et ve progestan kullanırsın dedi.düşer mi diye sordum genelde düşmüyor ama kanamanın çoğalma kalp atışı durma riskivar dedi ben o an kendimde değildim zaten.1000 lik serum verdi.birde makattan kullanmam için fitil verdi rahim kaslarını gevşetiyormuş.kanamanın olduğu yerde hala ağrım devam ediyor.ama dışarıya çıkan bi kanamam yok şükür.Allah büyük inşallah her birimiz sağ Salim kucağımıza alabiliriz.ama bu olaylar oldukça insan ister istemez strese giriyor.16+4 olmuşuz.hayırlısıyla 30 uncu haftaları görebilir miyim ki bilmiyorum
Arada yazdım ama kayboldu sanırım alıntı yapmadığım için. Lierac'ın pytholastil çatlak önleyicisi mi bahsedilen krem ya da jel? Çünkü o ürünü N11'de 160 TL civarlarında gördüm. (200 ml)Attım hafızaya
Kızz al kullan gerçekten seversin heryerine kullanAttım hafızaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?