2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
3 gündür geçmeyen baş ağrısı ile nasıl mücadele edilir. Gerçekten çok zorlanıyorum. Sinirden oturup ağlıyorum.
Benimde cok agrıyor sinüzit için eczanede mentollu bişey var migren tası deniyomuş doktorum olur dedi duş alıyorum onlar hafifletiyor

Göbeği kocaman olan biri olarak olmayanlar uzaylidir diyorum yolundadır ya merak etme keyfini çıkar benim baya büyüdü ama hep gobekliyim ben normalde de zayıfsan ondan olabilir

Allah acil sifalar versin size insllah

Çok geçmiş olsun kuzum inşallah korktuğun gibi değildir doktorun ne diyo
İnşallah alerji gibi bir şeydir. Kolestaz daha geç başlamıyor mu? En kısa zamanda geçmesini temenni ediyorum. Çok geçmiş olsun.
Rabbim kısa zamanda şifa versin inşallah canım.korktuguna uğratmasin bu mübarek cuma gününde.bol bol dua et bizlerde ederiz .saglikla kucağına almayı nasip etsin inşaallah
Umarim gecici birseydir Ama degilse de uzulmeyin. Bu surecte aslinda bizi en etkileyen sey uzuntu ve stres. B Babybirds
Çok geçmiş olsun . Belki de korktuğun değildir, Dr ile gorustun mu? İnsallah kolestaz değildir sebebi belki başka bir şeydir
Vücut kurumuş olabilir mi? Benim bacaklarım kuruyunca kanayacak kadar kaşınıyor. Bol bol nemlendiriyorum. İnş kuruluktandır
Alerjik birşeyde olabilir, umarım hersey yolunda gider..

Kaç haftadasınız ?
Üzülme Allah şağlıkla sıhatle kucağina almayı büyütmeyi nasip etsin Allah seni ve bebeğini korusun
Ederiz tabiki inşallah düşündüğün gibi değildir sen ve bebeğin iyidir dularımız seninle iyi haberlerini bekliyoruz inşallah
Canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin
Geçmiş olsun umarım korktuğun gibi değildir kolestaz daha geç haftalarda gözüküyor normalde umarım basit bir alerjidir
Canım çok çok geçmş olsun inşallah ilerlemeden kesilir. Dualarım seninlehiçbir sorun yaşamadan biter gider inşallah
gecmis olsun sana ve bebegine..insAllah oyle degildir.bir doktora gorun istersen belki başka biseydir.dualarim senle ♥
Ay cok dua edelim insllah . Umarım böyle birseyi tekrar yasamazsınız. Doktorunuz ne diyor acaba
B Babybirds canım sen nasıl oldun ? Kaşıntılar ne durumda.
B Babybirds iyimisin canım merak ettm seni nasl oldun?
Canlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Dua edenlere ayrıca. İnsanın maneviyatı yüksek oluyor, gebelikte bir de üzerine bilinmeyen hastalık gelince
Ben önce vücudumu nemlendirdim özellikle bacaklarımı kaşıntı üst ve alt bacaktaydı çünkü, ilk gebelik kolestaz başlangıcım gibi...
Bir de farkettim ki omega ve çoklu vitamini unutup içmediğim günlerde az kaşıntı oluyordu, üç gündür bunları kestim içmiyorum.
Şeker tüketmeyi yarıya indirdim, çikolatayı tamamen kestim. Ekmek, patates çok az yiyorum. Zaten canım istemiyor
Bu birkaç şeyi yapınca azaldı kaşıntılar ama halen var maalesef.
Bu haftalarda başlaması demek bebek ölümüyle sonuçlanması demekmiş zaten. allah korusun artık.
Eşimin gözetimindeyim, bu durumda olduğum için doktora bahsetmeyelim dedi 28'indeki randevuda. Zira Fransa'ya yolcuyuz o hafta, orada bakılacak karaciğer ölçümleri vs.
Beklemedeyim kısacası.
Tekrar çok teşekkür ederim her birinize ayrı ayrı, sağolun varolun. Geçen sabah (Türkiye'de gece yarısıydı) girip mesajların bir kısmını okuyup cevaplamaya çalıştım ama "site daha iyi hizmet verebilmek için bakımda" gibi bir mesaj ile bağlantım kesildi.
Allah hepimize sağlıklı hamilelikler ve sağlıkla, kolaylıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin

Ya benim karnım 6 aylık gibi, cok zayıf değildim ama son 2 haftada birden büyüdü. ilk gebelik bu arada. Ayrıca bugün sıvı birsyler içer içmez wc ye gidiyorum acayip sıkışıyorum, hemen baskı oluyor, sizde de oluyor mu ?

Migren dedi doktor bana. Fulya seninkini gürültü tetiklemiş olabilir. Bana hiçbir şey fayda etmiyor. Ne masaj ne uyku ne başka bir şey. Bugün biri buz uygula dedi bir daha ağrırsa onu yapacağım bakalım.
Evet şakaklara ve boyun kısmına uyguladım Ben buz kompreksini o biraz rahatlatmıştı.

Bebek büyüdüğü için idrar kesesine baskı yapıyor. Wc ye gitsen bile 10-15dk sonra sanki gitmemiş gibi tekrar wc ihtiyacı duyabilirsin.

Migren dedi doktor bana. Fulya seninkini gürültü tetiklemiş olabilir. Bana hiçbir şey fayda etmiyor. Ne masaj ne uyku ne başka bir şey. Bugün biri buz uygula dedi bir daha ağrırsa onu yapacağım bakalım.
Insallah gecer agrin baş agrisi fena etkliyor hicbirsey yapasin gelmiyor sabahtan beri ruh gibiydim dedigin gibi gurultu tetiklemis olabilir

Insallah hissedersem yazarim haber veririm

Dert olmasın nasıl olsa çıkacak bana da erkek büyük ihtimalle dediler.

Hem onlar da yapmış olabilir hemde bu hamilelik kan artmasindan mıdır tansiyondan mıdır nedir şiddetli ve sürekli baş ağrıları yapıyor inşallah geçici bir süreçtir ben dün kafamı duvara vurasim geldi geçmeyen agrilardan . Mesai zamanları encokta böyle oluyorum yorgunluk iyi gelmiyor bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…