Benimde cok agrıyor sinüzit için eczanede mentollu bişey var migren tası deniyomuş doktorum olur dedi duş alıyorum onlar hafifletiyor3 gündür geçmeyen baş ağrısı ile nasıl mücadele edilir. Gerçekten çok zorlanıyorum. Sinirden oturup ağlıyorum.
Göbeği kocaman olan biri olarak olmayanlar uzaylidir diyorumMerhaba kızlar, 19. haftadan merhabaHaftaya kontrole gitcez, ayrıntılıya gireceğiz ama meraktan ölüyorum. Karnımda fazla büyümedi öyle. Eskiye göre büyük tabi ama artık baya belli olması gerekmiyor muydu? Her gören karnın belli olmuyor diyor bide kıyafetler de kamufle ediyor biraz. Normal mi acaba, umarım her şey yolundadır
Kuzum hayırlı olsun bence de kızın olacak gibi hissediyorum sende içime gelen genelde doğru olur benim
Bence mirayBizde Kız olursa Melis veya miray düşünüyoruz sizce hangisizaten erkek olursa kayınbabanın aşı olucak
ooouuyyy uzaylı da olduk sayendeGöbeği kocaman olan biri olarak olmayanlar uzaylidir diyorumyolundadır ya merak etme keyfini çıkar benim baya büyüdü ama hep gobekliyim ben normalde de zayıfsan ondan olabilir
Çok sevindim beğenmene canım benimagacsizkoalaa bazı mesajlar gözümden kaçıyor biri alıntı yapınca farkediyorum. İlke ismi çok hoşmuş canım bende beğendim.
Allah acil sifalar versin size insllahMerhaba kızlar birkaç gündür çok rahatsızım hiç takip edemedim umarım hepiniz ve minik bebişleriniz iyisinizdir. Bende TANSİYON çıktı. Oldukça yüksek. Doktorum bu kadar riskli gebelik geçirmeme rağmen hiç tansiyon ölçümü yapmıyordu. Sürekli bir tuhaf baş ağrısı kafamda ağırlık aile hekimine tahlile gittim orda fark ettiler. Hemen tansiyon aleti aldık. Doktoru değiştirdim. Yeni doktorum ilaç verdi tansiyon fenaydı şimdi günde 3 kez ölçüyorum hala normal değerlere düşmedi. Doğuma kadar işe gidemeyeceğim rahimde hala tutunamayan embriyonun kalıntıları duruyordu yeniden kanayabilir dedi çok ilgilendi . Şükür kızım iyi Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepiniz sağlıkla kalın sevgilerimle
Çok geçmiş olsun kuzum inşallah korktuğun gibi değildir doktorun ne diyo
Ederiz tabi çok üzüldüm gercekten, lütfen en kötüsünü düşünmeyin. Kesin değil başka bir şeye alerjiniz olmuş olabilir ( umuyorum ki öyledir) iyi haberlerinizi bekliyorum. Çok geçmiş olsun bütün iyi dileklerim, dualarım sizinle♥
İnşallah alerji gibi bir şeydir. Kolestaz daha geç başlamıyor mu? En kısa zamanda geçmesini temenni ediyorum. Çok geçmiş olsun.
Rabbim kısa zamanda şifa versin inşallah canım.korktuguna uğratmasin bu mübarek cuma gününde.bol bol dua et bizlerde ederiz .saglikla kucağına almayı nasip etsin inşaallah
Çok geçmiş olsun . Belki de korktuğun değildir, Dr ile gorustun mu? İnsallah kolestaz değildir sebebi belki başka bir şeydir
Çok sevindim. Güzel haberlerin devamı gelsin inşallah. Darısı bizlere.
Maşallah sonuçlar iyi gelmiş gözün aydın canım.
Hastanıza acil şifalar diliyorum Allah yardımcısı olsun.
Doktora gittin mi canım? İnşallah korktuğun gibi değildir. Dualarım hepinizle.
Çok geçmiş olsun. İki günlük geçmeyen baş ağrısı sayılır mı ?Şaka bir yana da çok dikkat et kendine canım. Doğal reçeteleri uygula ihmal etme.
Vücut kurumuş olabilir mi? Benim bacaklarım kuruyunca kanayacak kadar kaşınıyor. Bol bol nemlendiriyorum. İnş kuruluktandır
Alerjik birşeyde olabilir, umarım hersey yolunda gider..
Kaç haftadasınız ?
Üzülme Allah şağlıkla sıhatle kucağina almayı büyütmeyi nasip etsin Allah seni ve bebeğini korusun
Ederiz tabiki inşallah düşündüğün gibi değildir sen ve bebeğin iyidir dularımız seninle iyi haberlerini bekliyoruz inşallah
Canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin
Geçmiş olsun umarım korktuğun gibi değildir kolestaz daha geç haftalarda gözüküyor normalde umarım basit bir alerjidir
Canım çok çok geçmş olsun inşallah ilerlemeden kesilir. Dualarım seninlehiçbir sorun yaşamadan biter gider inşallah
gecmis olsun sana ve bebegine..insAllah oyle degildir.bir doktora gorun istersen belki başka biseydir.dualarim senle ♥
Ay cok dua edelim insllah . Umarım böyle birseyi tekrar yasamazsınız. Doktorunuz ne diyor acaba
Canlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Dua edenlere ayrıca. İnsanın maneviyatı yüksek oluyor, gebelikte bir de üzerine bilinmeyen hastalık gelince
Ya benim karnım 6 aylık gibi, cok zayıf değildim ama son 2 haftada birden büyüdü. ilk gebelik bu arada. Ayrıca bugün sıvı birsyler içer içmez wc ye gidiyorum acayip sıkışıyorum, hemen baskı oluyor, sizde de oluyor mu ?Merhaba kızlar, 19. haftadan merhabaHaftaya kontrole gitcez, ayrıntılıya gireceğiz ama meraktan ölüyorum. Karnımda fazla büyümedi öyle. Eskiye göre büyük tabi ama artık baya belli olması gerekmiyor muydu? Her gören karnın belli olmuyor diyor bide kıyafetler de kamufle ediyor biraz. Normal mi acaba, umarım her şey yolundadır
Evet şakaklara ve boyun kısmına uyguladım Ben buz kompreksini o biraz rahatlatmıştı.Migren dedi doktor bana. Fulya seninkini gürültü tetiklemiş olabilir. Bana hiçbir şey fayda etmiyor. Ne masaj ne uyku ne başka bir şey. Bugün biri buz uygula dedi bir daha ağrırsa onu yapacağım bakalım.
Bebek büyüdüğü için idrar kesesine baskı yapıyor. Wc ye gitsen bile 10-15dk sonra sanki gitmemiş gibi tekrar wc ihtiyacı duyabilirsin.Ya benim karnım 6 aylık gibi, cok zayıf değildim ama son 2 haftada birden büyüdü. ilk gebelik bu arada. Ayrıca bugün sıvı birsyler içer içmez wc ye gidiyorum acayip sıkışıyorum, hemen baskı oluyor, sizde de oluyor mu ?
Insallah gecer agrin baş agrisi fena etkliyor hicbirsey yapasin gelmiyor sabahtan beri ruh gibiydim dedigin gibi gurultu tetiklemis olabilirMigren dedi doktor bana. Fulya seninkini gürültü tetiklemiş olabilir. Bana hiçbir şey fayda etmiyor. Ne masaj ne uyku ne başka bir şey. Bugün biri buz uygula dedi bir daha ağrırsa onu yapacağım bakalım.
AminGenetik riski çıkan arkadaşlara, tansiyon, kalp rahatsızlığı olanlara, haber bekleyenlere sağlıkla, iç ferahlatıcı güzel haberler diliyorum inşallah
Insallah hissedersem yazarim haber veririmAy ne güzel diyetisyene vs gidiyormuşsun. Bende bayılıyorum böyle dikkat edip, pilatesini yogasını yapanlara. Ama bende hak getireartık işten eve gelip giderkende kıta değiştirdiğim için yoruluyorum enerjim sadece yürüyüşe ve ev işlerine yetiyor valla. İnşallah yakında hissedersin sende benim arkadaşımın da plesantası öndeydi o da 20.haftada hissetti. Haftaya ümitliyim senden.
Dert olmasın nasıl olsa çıkacakErkek diye biliyoruz cinsiyetiniZayıf bir insan değilim bende. Çıplakken belli oluyor aslında ama kıyafetlerle anlaşılmıyor galiba. Her gün etrafımdan hiç belli olmuyor hamileliğin duydukça- istisnasız her gören böyle diyor dert oldu bana da
Hem onlar da yapmış olabilir hemde bu hamilelik kan artmasindan mıdır tansiyondan mıdır nedir şiddetli ve sürekli baş ağrıları yapıyor inşallah geçici bir süreçtir ben dün kafamı duvara vurasim geldi geçmeyen agrilardan . Mesai zamanları encokta böyle oluyorum yorgunluk iyi gelmiyor bizlereBende iki gundur bas agrisi cekiyorum bugun aksama kadar hic gecmedi parol ictim uyudum uyandigimda hafiflemisti ama tam gecmedi daha yeni rahatladim neden boyle oldu anlamadim dün gece konsere gittik eşimle acaba fazla gurultumu boyle yapti ondan oceki gecede sinemadaydik iki gun gurultumu yapti bu basagrisini anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?