Ben de almıştım, tatlış bişiReflü yatağında bebişi yüz üstüde aklınız kalmadan yatırabiliyorsunuz. Gazlı bebeklerde özellikle buna ihtiyaç duyuyor anneler. Burnu tıkalıysa daha rahat uyuyor. Ve evin farklı odalarında bulunduğunuzda oraya taşıyabiliyorsunuz. Başka bi yerde kaldığınızda yanınızda götürebiliyorsunuz. İçinde benim kiraz çekirdekli torbasi vardı bel kısmına denk geliyor. Isıtıp gaz icinde iyi oluyor. Bence ilk alınması gerekenlerden biri. Uygun fiyatlıları var. 2. Elde alabilirsiniz.
Benim bebiş kolikti ve kusan bir bebekti. Aklınızda bulunsunda insallah ihtiyac olmaz. Benim ikincide insallah gazli olmazBen hiç kullanmadım çok ayrıntısını bilmiyorum arkadaşım a101 e gelmişti aldı hiç faydası olmadı defi ondan dedim çok şükür ihtiyacım olmadı benim gazlı olmama durumu da olabilir inşallah bundada ihtiyacım olmaz gaz sorunu zor bir durum
Başınız sağ olsun. Mekanı cennet olsun inşallahBabaannemi kaybettim , duygularıma engel olamıyorum . Bir yandan eşim yükleniyor bebeğe birşey olacak diye beni götürmek istemiyor cenaZeye . Bu halde babamı arayamadım hala . Kimse bana haber etmiyorDu ama internetten öğrendim bu durumu. Doğum da ölüm de biZler için ,bebeğime zarar verdiğimi biliyorum ama engel olamıyorum kendime
Ooo ben baya yedim yaKızlar ayva yiyen var mı hiç? Çocuk güzel olur derler. Gerçi ben bu efsanelere inanmıyorum ama annem getirmiş ye diyee.
Canım o kadar haklısınız ki, ben çok rahat ettim. 11bin kmSistem gerçekten kötüymüş. Aslında fırsatım olsa çıkar gelirim vatandaşlık ya da başka bir şey için değil doğumda kimsenin tantanasını çekmek istemediğim için. Yanımda eşim dışında hiç kimseyi istemiyorum ama burada ne mümkün. Hatta doğumdan 2- 3 güne kadar kimsenin suratınıda görmek istemiyorum. Ben miyim değişik herkes mi böyle çözemedim. Bebeğimle en duygusal zamanları , mahrem olarak yaşamak istiyorum.
Ah kuzum ben sadece guatr için içiyorum ilaç sabahları o kadarKızlar günde kaç tane hap içiyorsunuz ya? Ben yemekten çok hap içiyorum heraldeDemir, kalsiyum, vitamin, balık yağı ve bugün antibiyotiğe de başladım maalesef yani toplamda 5 oldu. Birbirleriyle çakışmasınlar diye uğraşıyorum.
Başınız sağolsun.. Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun babannenizin...Babaannemi kaybettim , duygularıma engel olamıyorum . Bir yandan eşim yükleniyor bebeğe birşey olacak diye beni götürmek istemiyor cenaZeye . Bu halde babamı arayamadım hala . Kimse bana haber etmiyorDu ama internetten öğrendim bu durumu. Doğum da ölüm de biZler için ,bebeğime zarar verdiğimi biliyorum ama engel olamıyorum kendime
Amin inşallah.Sağlıklı, rahat, huzurla uyuyan büyüyen bebek olsunlarBenim bebiş kolikti ve kusan bir bebekti. Aklınızda bulunsunda insallah ihtiyac olmaz. Benim ikincide insallah gazli olmaz
Başınız sağolsun işte biri yola çıkarken diğeri gidiyor doğanın dengesi metanetli ol kendini koyverme bende geçen çöl üzüldüm resmen bebek de kasıldı içerde hiç hareket bile etmedi ağla duygularını yaşa ama yas ortamında fazla kalmamaya dikkat etBabaannemi kaybettim , duygularıma engel olamıyorum . Bir yandan eşim yükleniyor bebeğe birşey olacak diye beni götürmek istemiyor cenaZeye . Bu halde babamı arayamadım hala . Kimse bana haber etmiyorDu ama internetten öğrendim bu durumu. Doğum da ölüm de biZler için ,bebeğime zarar verdiğimi biliyorum ama engel olamıyorum kendime
Ne desek acınız azalmayacak başınız sağ olsun. Kendinizi çok harap etmeyin ama bebeğiniz etkileniyor bunu sizde elbette ki biliyorsunuz. Allah kalp ferahlığı versin.Babaannemi kaybettim , duygularıma engel olamıyorum . Bir yandan eşim yükleniyor bebeğe birşey olacak diye beni götürmek istemiyor cenaZeye . Bu halde babamı arayamadım hala . Kimse bana haber etmiyorDu ama internetten öğrendim bu durumu. Doğum da ölüm de biZler için ,bebeğime zarar verdiğimi biliyorum ama engel olamıyorum kendime
Başın sağolsun canım.. İnsan ne kadar dizginlemeye çalışsa da olmuyor illa ki o acıyı yaşamak gerekiyor. Bence olması gereken de bu..Babaannemi kaybettim , duygularıma engel olamıyorum . Bir yandan eşim yükleniyor bebeğe birşey olacak diye beni götürmek istemiyor cenaZeye . Bu halde babamı arayamadım hala . Kimse bana haber etmiyorDu ama internetten öğrendim bu durumu. Doğum da ölüm de biZler için ,bebeğime zarar verdiğimi biliyorum ama engel olamıyorum kendime
Allah rahmet eylesin Allah sizlere cocuklariniza uzun ömurler versin aglmak geliyorsa icinden ve bu seni rahatlatiyorsa ağla birsey olmaz 2018 de ogluma hamileyken hem annemi hem babamı 2 hafta ara ile kaybettim Aglamaktan göz yasım kurudu ani ölüm olduğu için. Kolay degil biliyorum ama verende alanda Allah tekrardan Allah rahmet eylesin mekani cennet olsunBabaannemi kaybettim , duygularıma engel olamıyorum . Bir yandan eşim yükleniyor bebeğe birşey olacak diye beni götürmek istemiyor cenaZeye . Bu halde babamı arayamadım hala . Kimse bana haber etmiyorDu ama internetten öğrendim bu durumu. Doğum da ölüm de biZler için ,bebeğime zarar verdiğimi biliyorum ama engel olamıyorum kendime
Darısı başıma ne diyeyimCanım o kadar haklısınız ki, ben çok rahat ettim. 11bin kmHuzur içinde olursunuz burada. Gayet haklı ve normal bir istek. Öyle olması gerek zaten ama Türkiye insanı öyle. Benim zorla facebooka bir kez kocamın ve bebeğimin fotoğrafını koydurttular. Minik, pikselleri büyümeyecek bir foto koydum ki incelemesinler kopya yapıp paylaşmasınlar diye. Mesela benim annem babam çok anlayışlıdır ama çevre onlara baskı yapıyor. Bir foto koysaydın diyor. Buraya yettiler ama başettim yani kimseyi de kırmadım, kocamı çocuğumu da paylaşmadım. Bilinç arttıkça sosyal medya paylaşımı da azalıyormuş zaten. Bilemiyorum insanların bu istekleri , zaafları nereye gidecek. Yine de çok rahat geçirdim yalnız ve huzurlu, tavsiye ederim.
Başınız sağ olsun. Allah sabrını verir inşallah canımBabaannemi kaybettim , duygularıma engel olamıyorum . Bir yandan eşim yükleniyor bebeğe birşey olacak diye beni götürmek istemiyor cenaZeye . Bu halde babamı arayamadım hala . Kimse bana haber etmiyorDu ama internetten öğrendim bu durumu. Doğum da ölüm de biZler için ,bebeğime zarar verdiğimi biliyorum ama engel olamıyorum kendime
Ooo ben baya yedim yabenimki fıstık olacak desene bol limon ve tuzla denemeni tavsiye ederim
Babaannemi kaybettim , duygularıma engel olamıyorum . Bir yandan eşim yükleniyor bebeğe birşey olacak diye beni götürmek istemiyor cenaZeye . Bu halde babamı arayamadım hala . Kimse bana haber etmiyorDu ama internetten öğrendim bu durumu. Doğum da ölüm de biZler için ,bebeğime zarar verdiğimi biliyorum ama engel olamıyorum kendime
Allah rahmet eylesin Allah sizlere cocuklariniza uzun ömurler versin aglmak geliyorsa icinden ve bu seni rahatlatiyorsa ağla birsey olmaz 2018 de ogluma hamileyken hem annemi hem babamı 2 hafta ara ile kaybettim Aglamaktan göz yasım kurudu ani ölüm olduğu için. Kolay degil biliyorum ama verende alanda Allah tekrardan Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun bence acınızı yaşayın içinize atmayın ağlayın boşalsın içinizdeki acı bu şekilde dahada zor çünküBabaannemi kaybettim , duygularıma engel olamıyorum . Bir yandan eşim yükleniyor bebeğe birşey olacak diye beni götürmek istemiyor cenaZeye . Bu halde babamı arayamadım hala . Kimse bana haber etmiyorDu ama internetten öğrendim bu durumu. Doğum da ölüm de biZler için ,bebeğime zarar verdiğimi biliyorum ama engel olamıyorum kendime
Oy kuzum. Gözün aydın çok şükür o duyguyu çok iyi biliyorum sağlıkla alalım inşallah kucağımızaKızlar Allah’a şükür nipt test sonucum geldi üçlüde hoplattı bizi sonuç ama nipt test temiz geldi oh bir rahatladım ayrıntılıyı da atlatırsam daha da rahatlıcam inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza gerçekten çok stresli bebeğe birşey olacak korkusu
Gözün aydın canımKızlar Allah’a şükür nipt test sonucum geldi üçlüde hoplattı bizi sonuç ama nipt test temiz geldi oh bir rahatladım ayrıntılıyı da atlatırsam daha da rahatlıcam inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza gerçekten çok stresli bebeğe birşey olacak korkusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?