2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben de almıştım, tatlış bişi hafif meyilli rahat yatıyor bebek. Kiraz çekirdeği torbasını pek kullanmadım ama çok pratik bir obje

Benim bebiş kolikti ve kusan bir bebekti. Aklınızda bulunsunda insallah ihtiyac olmaz. Benim ikincide insallah gazli olmaz

Başınız sağ olsun. Mekanı cennet olsun inşallah

Canım o kadar haklısınız ki, ben çok rahat ettim. 11bin km Huzur içinde olursunuz burada. Gayet haklı ve normal bir istek. Öyle olması gerek zaten ama Türkiye insanı öyle. Benim zorla facebooka bir kez kocamın ve bebeğimin fotoğrafını koydurttular. Minik, pikselleri büyümeyecek bir foto koydum ki incelemesinler kopya yapıp paylaşmasınlar diye. Mesela benim annem babam çok anlayışlıdır ama çevre onlara baskı yapıyor. Bir foto koysaydın diyor. Buraya yettiler ama başettim yani kimseyi de kırmadım, kocamı çocuğumu da paylaşmadım. Bilinç arttıkça sosyal medya paylaşımı da azalıyormuş zaten. Bilemiyorum insanların bu istekleri , zaafları nereye gidecek. Yine de çok rahat geçirdim yalnız ve huzurlu, tavsiye ederim.

Ah kuzum ben sadece guatr için içiyorum ilaç sabahları o kadar

Başınız sağolsun.. Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun babannenizin...

Benim bebiş kolikti ve kusan bir bebekti. Aklınızda bulunsunda insallah ihtiyac olmaz. Benim ikincide insallah gazli olmaz
Amin inşallah.Sağlıklı, rahat, huzurla uyuyan büyüyen bebek olsunlar Benim ilkinde hiç yoktu, koliklik, kusma, gaz. Yine de rahat ettim kenarları ve ayak ucu bariyerli, kaymıyor da bebek. Türkiye'ye gidince ilk valize yerleştireceğim eşyalarımdan biri

Başınız sağolsun işte biri yola çıkarken diğeri gidiyor doğanın dengesi metanetli ol kendini koyverme bende geçen çöl üzüldüm resmen bebek de kasıldı içerde hiç hareket bile etmedi ağla duygularını yaşa ama yas ortamında fazla kalmamaya dikkat et

Ne desek acınız azalmayacak başınız sağ olsun. Kendinizi çok harap etmeyin ama bebeğiniz etkileniyor bunu sizde elbette ki biliyorsunuz. Allah kalp ferahlığı versin.

Başın sağolsun canım.. İnsan ne kadar dizginlemeye çalışsa da olmuyor illa ki o acıyı yaşamak gerekiyor. Bence olması gereken de bu..

Allah rahmet eylesin Allah sizlere cocuklariniza uzun ömurler versin aglmak geliyorsa icinden ve bu seni rahatlatiyorsa ağla birsey olmaz 2018 de ogluma hamileyken hem annemi hem babamı 2 hafta ara ile kaybettim Aglamaktan göz yasım kurudu ani ölüm olduğu için. Kolay degil biliyorum ama verende alanda Allah tekrardan Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun

Darısı başıma ne diyeyim Ben sosyal medya kullanmıyorum eşim de öyle. Ikimizinde sadece twitterı var öyle bir dönemdeyiz ki insanlar sosyal medya kullanmayınca artık birbirlerinin mutluluğuna falan da inanmiyorlar.

Başınız sağ olsun. Allah sabrını verir inşallah canımacını yaşa bundan daha doğal bşy yok tabi ki üzülceksin. Bebeğini düşün bile demycem zaten sen bi annesin

Başınız sağ olsun. Mekanı cennet olsun inşallah. Sizlere sabır versin geride kalanlara.

Ayy ne diyeceğimi bilemedim. Birbirlerini çok sevmişler peşpeşe gitmişler demek. Allah orada ayırmasın. İnşallah huzurlu ve mutludurlar şimdi. Sabırlar diliyorum unutulması imkansız tabii ki en azından alışmak nasip olsun.

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun bence acınızı yaşayın içinize atmayın ağlayın boşalsın içinizdeki acı bu şekilde dahada zor çünkü

Oy kuzum. Gözün aydın çok şükür o duyguyu çok iyi biliyorum sağlıkla alalım inşallah kucağımıza

Gözün aydın canımya üçlüyü hiç yaptrmamak lazım boşu boşuma üzüldün o kadar. Neyse ki herşey yolunda. Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…