Reflü yatağı , burun aspratörü , ateş ölçer, bebek kuveti filesi ,kundakEn lazım olan yenidoğan eşyası nedir peki sizce? Ayrıca cok sağ olun ilgilenip msj yazdığınız için♥
Reflü yatağı , burun aspratörü , ateş ölçer, bebek kuveti filesi ,kundak
Bencede iç zıbın mesela çorapla bile eldiven yağıyorsunuz ama iç zıbın sürekli değiştirilmesi gerekiyor Bebiş güzel kılo alırsa patikli altlarda 2 hafta içinde olmuyor ben iki takım hastane çıkışı gerisini ayaksız pijama takımı aldım ve bol zıbın şıiunu da unutmamak gerek her çocuk farklı kimi sürekli kusar kimi çok temiz olur abartmadan almak lazım zira netten ihtiyaca göre doğumdan sonra alınır hemen 2 günde kapında oluyırEn lazım olan yenidoğan eşyası nedir peki sizce? Ayrıca cok sağ olun ilgilenip msj yazdığınız için
Reflü yatağı dışında hepsine katılıyorum ilk kızım hiç kusmadı ikincisi çok kustu baktınız sıkıntı var netten hemen sipariş verilir. Lükse kaçmadan ihtiyaca binaen alışveriş yapmak daha mantıklı
Yazdiklarinizi ekran görüntüsü alıyorum hep, bir liste hazırlayacagim yoksa benim ayar kaçacak her şey lazım. Sanki bebek değil terminatör gibi düşünüyorum. Bir de sanki Ankara'nin göbeğinde değil de dağda yaşıyorum gibiReflü yatağı dışında hepsine katılıyorum ilk kızım hiç kusmadı ikincisi çok kustu baktınız sıkıntı var netten hemen sipariş verilir. Lükse kaçmadan ihtiyaca binaen alışveriş yapmak daha mantıklı
Reflü yatağında bebişi yüz üstüde aklınız kalmadan yatırabiliyorsunuz. Gazlı bebeklerde özellikle buna ihtiyaç duyuyor anneler. Burnu tıkalıysa daha rahat uyuyor. Ve evin farklı odalarında bulunduğunuzda oraya taşıyabiliyorsunuz. Başka bi yerde kaldığınızda yanınızda götürebiliyorsunuz. İçinde benim kiraz çekirdekli torbasi vardı bel kısmına denk geliyor. Isıtıp gaz icinde iyi oluyor. Bence ilk alınması gerekenlerden biri. Uygun fiyatlıları var. 2. Elde alabilirsiniz.Reflü yatağı dışında hepsine katılıyorum ilk kızım hiç kusmadı ikincisi çok kustu baktınız sıkıntı var netten hemen sipariş verilir. Lükse kaçmadan ihtiyaca binaen alışveriş yapmak daha mantıklı
Kızlar Allah’a şükür nipt test sonucum geldi üçlüde hoplattı bizi sonuç ama nipt test temiz geldi oh bir rahatladım ayrıntılıyı da atlatırsam daha da rahatlıcam inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza gerçekten çok stresli bebeğe birşey olacak korkusu
Yagmur bizim sat aynı. benimki de pazartesi günü yapıldı 330 gr dedi.Selam kızlar bugün detaylı ultrasona girdim bizim çocuk bir türlü durmadığı için 1 buçuk saat sürdü 2 kere oturuma ara verdikşükür herşey yolunda 24 cm 380 gram olmuş. Darısı tüm bekleyenlerin başına
Canim , bizim hamilelik sürecimiz 2 yılı kapsadığı için her yerde var o durum. Mesela 2017'de Ocak SAT ile 2017 Ekim'de dogurmustum aynı sene içinde. Bizden bu hamikeliğim için 2 ay önce buradaki hastanede doğum+klinik doktor ücretini aldılarAyrıntlı için gittiğim doktora hangi hastaneler de yaptırıyorsunuz diye sordum. En aklıma yatan hastaneyi söylediğimde şuan 10 bin ama net bir şey söyleyemiyorum yılbaşından sonra artacak dedi. Bu arada hastane ayrı doktor ayrı ücret istiyorvalla bilemedim bizim kız gelmeden bir araba parası yiyecek gibi öncesinde de tüp bebek olduğu için bir 25 bin de yapım aşaması var eşimle dalga geçiyoruz. Gidip pırt diye devlette doğuracağım bu gidişle
Offf nasıl rakamlar bunlar ya. Sağlıkla doğsunlar canları sağ olsun ama orası da buradan pahalıymış. Peki devlet, özel ayrımı var mı? Maddi durumu olmayan ne yapıyor.Canim , bizim hamilelik sürecimiz 2 yılı kapsadığı için her yerde var o durum. Mesela 2017'de Ocak SAT ile 2017 Ekim'de dogurmustum aynı sene içinde. Bizden bu hamikeliğim için 2 ay önce buradaki hastanede doğum+klinik doktor ücretini aldılar(11bin $)
Ben hiç kullanmadım çok ayrıntısını bilmiyorum arkadaşım a101 e gelmişti aldı hiç faydası olmadı defi ondan dedim çok şükür ihtiyacım olmadı benim gazlı olmama durumu da olabilir inşallah bundada ihtiyacım olmaz gaz sorunu zor bir durumReflü yatağında bebişi yüz üstüde aklınız kalmadan yatırabiliyorsunuz. Gazlı bebeklerde özellikle buna ihtiyaç duyuyor anneler. Burnu tıkalıysa daha rahat uyuyor. Ve evin farklı odalarında bulunduğunuzda oraya taşıyabiliyorsunuz. Başka bi yerde kaldığınızda yanınızda götürebiliyorsunuz. İçinde benim kiraz çekirdekli torbasi vardı bel kısmına denk geliyor. Isıtıp gaz icinde iyi oluyor. Bence ilk alınması gerekenlerden biri. Uygun fiyatlıları var. 2. Elde alabilirsiniz.
Benim sadece oğlum burada doğduğu için Kanada vatandaşı. Baba fransız olduğu için Fransız Kanadalı iki kimlikli.(franco-canadien) Türk değil. Eşim Fransız, ben TürkümOfff nasıl rakamlar bunlar ya. Sağlıkla doğsunlar canları sağ olsun ama orası da buradan pahalıymış. Peki devlet, özel ayrımı var mı? Maddi durumu olmayan ne yapıyor.
Evet öğretmen sayımızda çok sıkıntı yok bı de idarecelerim çok anlayışlı yoksa benim için gerçekten zor olurduÇok sanslısın galiba tutacak öğretmen çok biz 6 öğretmeniz biri ücretli mecburen tutuyorum
Evet ya halden anlayışlı insanlar çok az artıkNe güzel böyle anlayışlı insanların olması.Şanslısınız
Canım başınız sağolsun. Sizlere sabır ve çok uzun, sağlıklı bir ömür diliyorum. Ölüm de doğum gibi bizler için.Babaannemi kaybettim , duygularıma engel olamıyorum . Bir yandan eşim yükleniyor bebeğe birşey olacak diye beni götürmek istemiyor cenaZeye . Bu halde babamı arayamadım hala . Kimse bana haber etmiyorDu ama internetten öğrendim bu durumu. Doğum da ölüm de biZler için ,bebeğime zarar verdiğimi biliyorum ama engel olamıyorum kendime
Şükür saglikliysa senin içinde nöbet tutmak sıkıntılı olmadıysa ne mutlu sana. Benim illk aylar lekelenmemm olunca kendisi ben demeden sana nöbet yok dediMüdürünü tebrik ediyorum gerçekten çok şanslısın. Ben henüz hamile olduğumu dahi söylemedimbayan müdür yardımcısı biliyor birtek belki o söylemiştir. Rapor, izin vs de hiç gerekmediği için şükür normal olarak devam ediyorum. Sağlık olsun da tek
Canım 365 demişti sanırım yanlış hatirlamiosamjadesi bebegınıze kac kg dedı?
Sistem gerçekten kötüymüş. Aslında fırsatım olsa çıkar gelirim vatandaşlık ya da başka bir şey için değil doğumda kimsenin tantanasını çekmek istemediğim için. Yanımda eşim dışında hiç kimseyi istemiyorum ama burada ne mümkün. Hatta doğumdan 2- 3 güne kadar kimsenin suratınıda görmek istemiyorum. Ben miyim değişik herkes mi böyle çözemedim. Bebeğimle en duygusal zamanları , mahrem olarak yaşamak istiyorum.Benim sadece oğlum burada doğduğu için Kanada vatandaşı. Baba fransız olduğu için Fransız Kanadalı iki kimlikli.(franco-canadien) Türk değil. Eşim Fransız, ben TürkümKanada'da 6 ayımızı turist statüsünde geçiriyoruz karı-koca. Kendimize herhangi bir statü istemediğimiz için normalden çok para veriyoruz. (Burada doğum turizmi de var, Kanada doğumla vatandaşlık veren birkaç ülkeden biri dünyada) Normal vatandaşa burada devlet sigortası ve tamamlayıcı sigorta varmış. Özel hastane kavramı kesinlikle yok. Fakat sağlık sektörü çok kötü durumda. Acilde başı yarılmış çocuğunuza bile dikiş için 6-7 saat bekletilirsin. Türkler para konusunda çok temkinliler mesela çok parayla geliyorlar ama hastanede istediğin kadar paran olsun beklersin, olay çıkaramazsın, anında polis gelir. Doktor yok. Göçmen doktor da almıyorlar. Bir tıkanmış sağlık. Doğum yaptığım hastane eski ve hizmeti vasat. Doğumda doktor görmüyorsun ciddi tehlike yoksa. Ebe, hemşire, hatta stajyer takılıyorsun. O an kim nöbetçiyse o. Güvenli mi, tabii ki tartışılmaz.
Bu arada bu erken haftalarda çocuğumu Kanada'da doğurayım diye düşünen olursa seve seve soracağı her konuda yardımcı olurum.(Montréal için) Çok arkadaşla tanıştık, gruplar var. Amerikan hastanesinde görevli Dr Alper Mumcu da bu turizmi yapıyor. Aklınızda olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?