2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar dün sağlık ocağında. Aşı oldum tetenoz aşıısı doktorum olmamı. Önerdi ma kolum fena ağrıyor siz oldunuz mu

Bazı 0-3 ler çok küçük oluyor gerçekten. Benim oğlum 35 haftalık doğmasına rağmen 1 ayda kuculmustu bazıları. Bebek iri olursa olmayabilir her 0-3 aylik
Alışverişi tamamlamış bulunuyorum çok abartmadan aldım bir de 3- 6 ay çit çit badi falan da aldim 0- 3 pek küçük geldi gözüme minnacık şeyler ne kadar pahali yav. Kayınvalidem de 3 takım set yeter diyor. Hediye gelirmiş kimse çıt çıt badi ya da yenidoğana lazım şeyler bence getirmez ben götürmedim hep süslü püslü elbise, badi tarzı şeyler götürülüyor. Siz ve bi başka tecrübeli arkadaş 10 takimdan, sürekli değiştirildiğinden bahsetmiştiniz. Kayınvalideme göre bizim bebek kaka yapmayan ve kusmayan bi tip olacak

İnşallah kusmayan bir bebek olur, kusan bebek zor yani biraz. Çıtçıtlı badileri 3-6 almakla çok iyi yapmışsın bak onu söylemek aklıma gelmemis. Çıtçıtlı badiler ve kendinden patikli altlar çok çabuk kullanılmaz oluyor. Patiksiz almak daha iyi o da pek yok sanırım. Ya da Ben yenidoğan kiyafetlerine epey uzak kaldım, daha hiç bakmadım ben Ocak sonunda alırım diye düşündüm

Nerdeyse 4bucuk ayliksin normal aslinda ilk hamileligin mi saglik sorunu yoksa kisitlamak simdiden cok erken sanki
[/QUOTE]
İlk evet. Biraz ekmeği azaltayım diyorum. Ve de yürüyüş. Hamileliğimizde kışa denk geldi ama yine ihmal etmemek gerek sanırım. yapabilirsek yürüyüş ne mutlu biz gebelere

Yok gerçekten çok az hep ayaklı. Bunun uyarısını bir arkadaş daha yapmıştı burada bende dikkat ediyorum ama cidden hep patikli

Bende sadece 3 takım aldım hastanede giydirmek için ama benim 3 yaşına kadar kıyafet depom var ablamdan ve abimden. Hatta o kadar çok beyaz zıbınım var ki 5 çocuk büyür. O yüzden ben daha kıyafet almıyorum. Hediye gelende olur illaki çünkü.

Kızlar dün sağlık ocağında. Aşı oldum tetenoz aşıısı doktorum olmamı. Önerdi ma kolum fena ağrıyor siz oldunuz mu
Tetanoz aşısı öyle yapıyor malesef. Kolunuzu kaldırmakta bile zorlanabilirsiniz 2 gün. Ben çamaşır askımı bile takamamıştım daha önce olduğumda ağrıdan elim bi türlü dönmemişti sırtıma 2 3 güne geçer kolunuzda ki ağırlık

Oh inanın çok şanslısınız. Benim çevremde hiç kimse yok desem yeridir en taze bebek 6 yaşında. Minnacık şeyler dünya para 300 tl verdim geldim, uzun süre de giyilmez artık. 2. Kardeşe kalacak, o da erkek olursa pembe membe giyecek artık

Anladım canım Saol normal durumsa sorun yok

Evet gerçekten çok şanslıyım bu konuda şükürler olsun.

Kuzum öncelikle hareketlerine çok sevindim bebeğinin hissetmene evet yanında biri giriyor ve karından bakıyor

Gözlerim dolarak okuyorum. O kadar çok badireler rahime çizik ameliyatı bekleyen dondurulan embriyolar . Zor bir hamilelik kanamalar yüksek tansiyon idrar yolu enfeksiyonu hepsine hamdolsun rabbim herkese arstmadan bekletmeden sağlıklı evlatlar nasip etsin. Zamanı geldiğinde ayı dolduğunda sağlıkla kucağımıza alalım. Hepinizin duacısıyım.sevgilerimle..,

Çok sık kirleneceği kesin kusuyor kusmasa kaka oda olmadı çiş VS benim 3. Bebeğim tecrübe burda

Bende kıyafet alıp eve gelince çok duygusallaştım. 30 ,40 hücreli halinin fotosunu verdiler bize lab dan. Şuan eli kolu bacağı var tekme atıyor mucizeden başka bir şey değil. Lab dan arayıp embiriyolarıniz döllendi dedikleri gün nasıl ağlamıştım. Çünkü öncesinde hiç hamile kalamamıştım ne kadar şükretsek az. Ben çok duygusal oldum yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…