- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Alışverişi tamamlamış bulunuyorumBazı 0-3 ler çok küçük oluyor gerçekten. Benim oğlum 35 haftalık doğmasına rağmen 1 ayda kuculmustu bazıları. Bebek iri olursa olmayabilir her 0-3 aylik
Sağol canım inşallahGözün aydın cnm. Hiç kötü düşünme emin ol Detaylıda güzel geçecek
Çok sağol sağlıkla herkese nasip etsin rabbimGözün Aydın canım
Alışverişi tamamlamış bulunuyorumçok abartmadan aldım bir de 3- 6 ay çit çit badi falan da aldim 0- 3 pek küçük geldi gözüme minnacık şeyler ne kadar pahali yav. Kayınvalidem de 3 takım set yeter diyor. Hediye gelirmiş kimse çıt çıt badi ya da yenidoğana lazım şeyler bence getirmez ben götürmedim hep süslü püslü elbise, badi tarzı şeyler götürülüyor. Siz ve bi başka tecrübeli arkadaş 10 takimdan, sürekli değiştirildiğinden bahsetmiştiniz. Kayınvalideme göre bizim bebek kaka yapmayan ve kusmayan bi tip olacak
Ben öldüm bugün ama şu an ağrım yok. Acısı yarın mı çıkacak acabaKızlar dün sağlık ocağında. Aşı oldum tetenoz aşıısı doktorum olmamı. Önerdi ma kolum fena ağrıyor siz oldunuz mu
Yok gerçekten çok az hep ayaklı. Bunun uyarısını bir arkadaş daha yapmıştı burada bende dikkat ediyorum ama cidden hep patikliİnşallah kusmayan bir bebek olur, kusan bebek zor yani biraz. Çıtçıtlı badileri 3-6 almakla çok iyi yapmışsın bak onu söylemek aklıma gelmemis. Çıtçıtlı badiler ve kendinden patikli altlar çok çabuk kullanılmaz oluyor. Patiksiz almak daha iyi o da pek yok sanırım. Ya da Ben yenidoğan kiyafetlerine epey uzak kaldım, daha hiç bakmadım ben Ocak sonunda alırım diye düşündüm
Bende sadece 3 takım aldım hastanede giydirmek için ama benim 3 yaşına kadar kıyafet depom var ablamdan ve abimden.Alışverişi tamamlamış bulunuyorumçok abartmadan aldım bir de 3- 6 ay çit çit badi falan da aldim 0- 3 pek küçük geldi gözüme minnacık şeyler ne kadar pahali yav. Kayınvalidem de 3 takım set yeter diyor. Hediye gelirmiş kimse çıt çıt badi ya da yenidoğana lazım şeyler bence getirmez ben götürmedim hep süslü püslü elbise, badi tarzı şeyler götürülüyor. Siz ve bi başka tecrübeli arkadaş 10 takimdan, sürekli değiştirildiğinden bahsetmiştiniz. Kayınvalideme göre bizim bebek kaka yapmayan ve kusmayan bi tip olacak
Tetanoz aşısı öyle yapıyor malesef. Kolunuzu kaldırmakta bile zorlanabilirsiniz 2 gün. Ben çamaşır askımı bile takamamıştım daha önce olduğumda ağrıdan elim bi türlü dönmemişti sırtımaKızlar dün sağlık ocağında. Aşı oldum tetenoz aşıısı doktorum olmamı. Önerdi ma kolum fena ağrıyor siz oldunuz mu
Oh inanın çok şanslısınız. Benim çevremde hiç kimse yok desem yeridir en taze bebek 6 yaşında. Minnacık şeyler dünya para 300 tl verdim geldim, uzun süre de giyilmez artık. 2. Kardeşe kalacak, o da erkek olursa pembe membe giyecek artıkBende sadece 3 takım aldım hastanede giydirmek için ama benim 3 yaşına kadar kıyafet depom var ablamdan ve abimden.Hatta o kadar çok beyaz zıbınım var ki 5 çocuk büyür. O yüzden ben daha kıyafet almıyorum. Hediye gelende olur illaki çünkü.
Anladım canım Saol normal durumsa sorun yokTetanoz aşısı öyle yapıyor malesef. Kolunuzu kaldırmakta bile zorlanabilirsiniz 2 gün. Ben çamaşır askımı bile takamamıştım daha önce olduğumda ağrıdan elim bi türlü dönmemişti sırtıma2 3 güne geçer kolunuzda ki ağırlık
Evet gerçekten çok şanslıyım bu konuda şükürler olsun.Oh inanın çok şanslısınız. Benim çevremde hiç kimse yok desem yeridir en taze bebek 6 yaşında. Minnacık şeyler dünya para 300 tl verdim geldim, uzun süre de giyilmez artık. 2. Kardeşe kalacak, o da erkek olursa pembe membe giyecek artık
Kuzum öncelikle hareketlerine çok sevindim bebeğinin hissetmeneMerhaba kızlar, bizimde bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür her şey yolunda 400 gr olmuş bile pamuğum. Bu hafta itibariyle hareketlerini ve ufak tekmelerini net bir şekilde hissetmeye başladım.
Haftaya da ayrıntılı ultrasona gireceğim. Ayrıntılıya giren arkadaşlar karından bakıyorlar değil mi? Bir de yanımızda biri içeri girebiliyor mu? Bunları merak ettim. Özelde yaptıracağım normalde 320 ama ben muayene mi falan orada olduğum için doktor yönlendirmesi ile 240'a yaptırıyorum. Şimdiden heyecanlıyım.
Beklerim gelin burda beraber Doğum yapalımAmin inşAllah. Evet çok yorucu bir süreçti bizim için de sağlıklı bebeğimiz olsun başka bir şey istemiyoruz. Mersin de fiyatlar ne kadar uygunmuş oraya mi gelsem acaba
Gözlerim dolarak okuyorum. O kadar çok badireler rahime çizik ameliyatı bekleyen dondurulan embriyolar . Zor bir hamilelik kanamalar yüksek tansiyon idrar yolu enfeksiyonu hepsine hamdolsun rabbim herkese arstmadan bekletmeden sağlıklı evlatlar nasip etsin. Zamanı geldiğinde ayı dolduğunda sağlıkla kucağımıza alalım. Hepinizin duacısıyım.sevgilerimle..,nzh99 Biz de eşimle çok muhabbetini yaptık bunun .Bizimki de tüp bebek . Ödeme yaparken taksit de teklif etmişlerdi de baya esprisini döndürdük . “Kredi kartına 6 taksitle bebek ”.Masrafı gerçekten Çok oldu . Bazen diyorum devlette mi yapsam acaba doğum , sonra da diyorum prensesler gibi bir doğumu hak ettin sen ne devleti . Devlet hastahanelerini beğenmediğimden değil sakın yanlış anlaşılmasın. Serklaja bile nerdeyse 4000 gitti . Üstüne az daha koyunca özelde doğum yaparız işte o günleri görmek nasip olur inşallah tek sağlık olsun da .
Çok sık kirleneceği kesin kusuyor kusmasa kaka oda olmadı çiş VS benim 3. Bebeğim tecrübe burdaAlışverişi tamamlamış bulunuyorumçok abartmadan aldım bir de 3- 6 ay çit çit badi falan da aldim 0- 3 pek küçük geldi gözüme minnacık şeyler ne kadar pahali yav. Kayınvalidem de 3 takım set yeter diyor. Hediye gelirmiş kimse çıt çıt badi ya da yenidoğana lazım şeyler bence getirmez ben götürmedim hep süslü püslü elbise, badi tarzı şeyler götürülüyor. Siz ve bi başka tecrübeli arkadaş 10 takimdan, sürekli değiştirildiğinden bahsetmiştiniz. Kayınvalideme göre bizim bebek kaka yapmayan ve kusmayan bi tip olacak
Bende kıyafet alıp eve gelince çok duygusallaştım. 30 ,40 hücreli halinin fotosunu verdiler bize lab dan. Şuan eli kolu bacağı var tekme atıyor mucizeden başka bir şey değil. Lab dan arayıp embiriyolarıniz döllendi dedikleri gün nasıl ağlamıştım. Çünkü öncesinde hiç hamile kalamamıştım ne kadar şükretsek az. Ben çok duygusal oldum yineGözlerim dolarak okuyorum. O kadar çok badireler rahime çizik ameliyatı bekleyen dondurulan embriyolar . Zor bir hamilelik kanamalar yüksek tansiyon idrar yolu enfeksiyonu hepsine hamdolsun rabbim herkese arstmadan bekletmeden sağlıklı evlatlar nasip etsin. Zamanı geldiğinde ayı dolduğunda sağlıkla kucağımıza alalım. Hepinizin duacısıyım.sevgilerimle..,
En lazım olan yenidoğan eşyası nedir peki sizce? Ayrıca cok sağ olun ilgilenip msj yazdığınız içinÇok sık kirleneceği kesin kusuyor kusmasa kaka oda olmadı çiş VS benim 3. Bebeğim tecrübe burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?