Evet Ankara Akay. Benim Doğum paketi yaptırmıştım.Çok arttı bu yıl.Ankara, Akay'dan bahsediyorsunuz değil mi? Bende doğumu Ankara'da yapacağım ama doktor bulamadim üstelik 8 buçuk aylıkken taşınacağız2 tane doktorum var Çukurambar tarafinda maşAllah fiyatlar uçmuş.
Darısı başıma ne diyeyimBen sosyal medya kullanmıyorum eşim de öyle. Ikimizinde sadece twitterı var öyle bir dönemdeyiz ki insanlar sosyal medya kullanmayınca artık birbirlerinin mutluluğuna falan da inanmiyorlar.
Ah canım benim, senin de çok tazeymişAllah rahmet eylesin Allah sizlere cocuklariniza uzun ömurler versin aglmak geliyorsa icinden ve bu seni rahatlatiyorsa ağla birsey olmaz 2018 de ogluma hamileyken hem annemi hem babamı 2 hafta ara ile kaybettim Aglamaktan göz yasım kurudu ani ölüm olduğu için. Kolay degil biliyorum ama verende alanda Allah tekrardan Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun
Amin insallahAmin inşallah.Sağlıklı, rahat, huzurla uyuyan büyüyen bebek olsunlarBenim ilkinde hiç yoktu, koliklik, kusma, gaz. Yine de rahat ettim kenarları ve ayak ucu bariyerli, kaymıyor da bebek. Türkiye'ye gidince ilk valize yerleştireceğim eşyalarımdan biri
Peki buldunuz mu doktor veya hastane benim ve eşimin en büyük kriteri yenidoğan yoğun bakımı olması. Tabi ki bir iyi bir doktor. Offf offf 8 buçuk aylıkken taşınacağım ben Ankara'ya arada bulmam lazım ki gelip muayene olup doktorla plan yapayım.Evet Ankara Akay. Benim Doğum paketi yaptırmıştım.Çok arttı bu yıl.
Merhaba, öncelikle nickiniz çok yaratıcı onu belirteyimEvet Ankara Akay. Benim Doğum paketi yaptırmıştım.Çok arttı bu yıl.
Mucize ki ne mucize allah ım esirgesin kucağımıza alalım yavrularımızıBende kıyafet alıp eve gelince çok duygusallaştım. 30 ,40 hücreli halinin fotosunu verdiler bize lab dan. Şuan eli kolu bacağı var tekme atıyor mucizeden başka bir şey değil. Lab dan arayıp embiriyolarıniz döllendi dedikleri gün nasıl ağlamıştım. Çünkü öncesinde hiç hamile kalamamıştım ne kadar şükretsek az. Ben çok duygusal oldum yine
Başın sağolsun Canım Allah sizlere uzun ömürler versin acını da yaşayacaksın yaşamalısın . Allah ım sabır versin.Babaannemi kaybettim , duygularıma engel olamıyorum . Bir yandan eşim yükleniyor bebeğe birşey olacak diye beni götürmek istemiyor cenaZeye . Bu halde babamı arayamadım hala . Kimse bana haber etmiyorDu ama internetten öğrendim bu durumu. Doğum da ölüm de biZler için ,bebeğime zarar verdiğimi biliyorum ama engel olamıyorum kendime
Bebeğin gelişimi konusunda suan bir sıkıntı yok bakalım ayrıntılı ultrasona giricem haftaya o zaman ne diyecek doktorum merak ediyorum. Evet normalde de kilolu biri hiç olmadım hep minyon biriyim belkide ondan ama 7-8 kilo alanlar olmus ben mi acaba değişiğim dedim kendime bi sorun mu var diye
Valla o decavit kullanıyorsun ve iştahını açılıyosa ne güzel ben onu asla kullanamadım ilaç konusunda çok sıkıntılıyım kusarken kullandım midem cok kötü oluyor ilaç içemiyorum hala
Evet bebegin gelişimi haftasıyla uyumlu özellikle soruyorum doktoruma bir sıkıntı yok diyor içim ondan rahat en azından
O zaman sorun yoktur eğer için rahat etmese yine bir doktora görün 21-22de falan ama doktorun bireyden şüphelense gel derdi zaten sana.
Oo baya güzel kilo almışsın bende kendi kendime derdim hamile olunca çıksam bi 60lara diye ama sanmıyorum olmayacakyine minik minik devam edicem hayatıma
Zorlandım tabi ki 10saat nöbet tutuyoruz biz meslek lisesi olunca. Bizim müdür biraz serttir. İlla ki rapor ister. İlk hamileliğimde kanama yaşamıştım ben de o zamanki müdürüm de yazmayım nöbet dememişti.24 e kadar tutmuştum. Vicdanlı insanlarla çalışmak çok güzel birşey. Onu demek istemiştim ben aslında.Şükür saglikliysa senin içinde nöbet tutmak sıkıntılı olmadıysa ne mutlu sana. Benim illk aylar lekelenmemm olunca kendisi ben demeden sana nöbet yok dedi
Başın sağ olsun canım. Allah mekanlarını cennet eylesinAllah rahmet eylesin Allah sizlere cocuklariniza uzun ömurler versin aglmak geliyorsa icinden ve bu seni rahatlatiyorsa ağla birsey olmaz 2018 de ogluma hamileyken hem annemi hem babamı 2 hafta ara ile kaybettim Aglamaktan göz yasım kurudu ani ölüm olduğu için. Kolay degil biliyorum ama verende alanda Allah tekrardan Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun
Biliyorum canım benim, benim tüm sağlık haklarım da Fransa'da. Tamamlayıcı sigortam da var, başından beri %100 ödüyor devlet. Ancak bebek ilki gibi Kanada doğumlu olsun istiyoruz. Haftaya Fransa'ya geçeceğiz, genetik testler ve haftama göre gerekli olan herşey orada da yapılacak. Ancak doğum bizim isteğimiz üzerine Kanada'da olacak, nasipseB Babybirds gecmisteki mesajiokudumda canim dogum icin fransaya gecme sansin yok mu? Bilmiyorum kanadadan giriste vize istiyorlar mi ? Ben fransadayim cunku burda dogum icin ekstra hicbir odeme yapılmıyor normal sartlarda 7.aydan dogumdan sonraki 10.gune kadr%100 sigortalisiniz planli dogum normal sartlarda yapilmiyor tabiki bu biraz kotu ama hastanelerin dogum kısımları iyi en azindan
Çok teşekkür ederim 14 ay oldu Annem babamı benden çok sevmiş sanırım hiçbir sağlık problemi yokken babama Üzülüp beyin kanaması geçirip 2 hafta sonra yanına gitti Allah herkese sağlıklı uzun ömürler versin annem ve babamdan 13 gün sonra Allah oğlumu verdi Şimdi de bir kızım olacak Allah nasip ederse Onların yerini tutmaz o farklı ama Buna da şükürler olsun En azından yeniden ailem olduAh canım benim, senin de çok tazeymişBaşınız sağolsun. Allah sana, yavrularına, geride kalan tüm sevdiklerine uzun ,sağlıklı ömür versin dilerim
Teşekkür ederim Allah razı olsunBaşın sağ olsun canım. Allah mekanlarını cennet eylesin
Kıyamam, çok sağlıklı, huzurlu, mutlu, keyifli, bolluk bereket içinde uzun ömrünüz olsun, yavrularınla, ailenle hep birlikteÇok teşekkür ederim 14 ay oldu Annem babamı benden çok sevmiş sanırım hiçbir sağlık problemi yokken babama Üzülüp beyin kanaması geçirip 2 hafta sonra yanına gitti Allah herkese sağlıklı uzun ömürler versin annem ve babamdan 13 gün sonra Allah oğlumu verdi Şimdi de bir kızım olacak Allah nasip ederse Onların yerini tutmaz o farklı ama Buna da şükürler olsun En azından yeniden ailem oldu
Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun güzel dileklerini Allah önce sana sonra hepimize nasip etsinKıyamam, çok sağlıklı, huzurlu, mutlu, keyifli, bolluk bereket içinde uzun ömrünüz olsun, yavrularınla, ailenle hep birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?