2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Slm herkese bizimde 12 aralıkta detaylı ultrason günümüz hayırlısı heyecanla bekliyoruz sizlerin kaç dk sürdü nasıldı

Ankara, Akay'dan bahsediyorsunuz değil mi? Bende doğumu Ankara'da yapacağım ama doktor bulamadim üstelik 8 buçuk aylıkken taşınacağız 2 tane doktorum var Çukurambar tarafinda maşAllah fiyatlar uçmuş.
Evet Ankara Akay. Benim Doğum paketi yaptırmıştım.Çok arttı bu yıl.

Canım, herşey gönlünüze göre olsun Sağlıkla, huzurla, mutlulukla dilerim

Ah canım benim, senin de çok tazeymiş Başınız sağolsun. Allah sana, yavrularına, geride kalan tüm sevdiklerine uzun ,sağlıklı ömür versin dilerim

Amin insallah Evet kayma sıkıntısı da yok. Hamile olup soranlara ilk onu tavsiye ediyorum

Peki buldunuz mu doktor veya hastane benim ve eşimin en büyük kriteri yenidoğan yoğun bakımı olması. Tabi ki bir iyi bir doktor. Offf offf 8 buçuk aylıkken taşınacağım ben Ankara'ya arada bulmam lazım ki gelip muayene olup doktorla plan yapayım.

Merhaba, öncelikle nickiniz çok yaratıcı onu belirteyim Bahsi geçen hekim için üzüldüm. Standart hekimlik mi olur! Burada tüm annelerin çok farklı istek ve hayalleri var. Herkes sağlığı elverdiğince nev-i şahsına münhasır. Sadece sez isteyen var, ilki sez olup ikinciyi normal yapmak isteyen, kaderde ne varsa o olur diyen, ilki normal ikinci de normal olsun diyen... Sizi o süreç ne kadar hırpalamış ki adı geçtiği anda anneleri uyarmak istiyorsunuz. Türkiye ile doğum konusunda kısmetse ilgim yok ama bilgilendirdiğiniz ben teşekkür etmek istedim. Belki sadece sez isteyen arkadaşlar kendisini tercih eder. Umarım şimdi yavrunuzla rahat, huzurlu, keyifli zamanlarınız boldur Herşey gönlünüzce olsun

Mucize ki ne mucize allah ım esirgesin kucağımıza alalım yavrularımızı

Başın sağolsun Canım Allah sizlere uzun ömürler versin acını da yaşayacaksın yaşamalısın . Allah ım sabır versin.

Yavas yavas insallah boyle devam eder daha iyi bence bebek alsin daha iyi uyumak bile zorlasiyor bi yerden sonra simdi kac kilo oldun ki :)

Şükür saglikliysa senin içinde nöbet tutmak sıkıntılı olmadıysa ne mutlu sana. Benim illk aylar lekelenmemm olunca kendisi ben demeden sana nöbet yok dedi
Zorlandım tabi ki 10saat nöbet tutuyoruz biz meslek lisesi olunca. Bizim müdür biraz serttir. İlla ki rapor ister. İlk hamileliğimde kanama yaşamıştım ben de o zamanki müdürüm de yazmayım nöbet dememişti.24 e kadar tutmuştum. Vicdanlı insanlarla çalışmak çok güzel birşey. Onu demek istemiştim ben aslında.

B Babybirds gecmisteki mesajiokudumda canim dogum icin fransaya gecme sansin yok mu? Bilmiyorum kanadadan giriste vize istiyorlar mi ? Ben fransadayim cunku burda dogum icin ekstra hicbir odeme yapılmıyor normal sartlarda 7.aydan dogumdan sonraki 10.gune kadr%100 sigortalisiniz planli dogum normal sartlarda yapilmiyor tabiki bu biraz kotu ama hastanelerin dogum kısımları iyi en azindan

Selam kızlarrr..
Zeynep hanımdan sizlere selam getirdimm
Biz maşallah 470 gr 27 cm olmuşuz.
Hadi Alalım bir maşallah
CD fotoğraf herşeyimizi aldık geldik. Videomuz bile var yaaa
Cicilerimizi de sipariş ettim bakalım gelsin sizinle paylaşırım kalite olarak nasıllar.

Başın sağ olsun canım. Allah mekanlarını cennet eylesin

Biliyorum canım benim, benim tüm sağlık haklarım da Fransa'da. Tamamlayıcı sigortam da var, başından beri %100 ödüyor devlet. Ancak bebek ilki gibi Kanada doğumlu olsun istiyoruz. Haftaya Fransa'ya geçeceğiz, genetik testler ve haftama göre gerekli olan herşey orada da yapılacak. Ancak doğum bizim isteğimiz üzerine Kanada'da olacak, nasipse Fransa'ya vize derdim yok, oturum kartım var zaten. Kanada vizem de var. Kapılarda sorun yaşamadım hiç, hamilelikle ilgili soruyorsanız. Fransa tercih ederdim ama çocukların geleceği ve eğitimi için çoklu seçim şansları olsun istiyorum. Şimdilik gitgel yapıyoruz. İlk yavrumun aşıları, pediatrı hepsi Fransa'da, bebek de Fransa'da devam eder. Kreş bitip anaokulu başlayınca Kanada'ya ağırlık veririz.
Uzun yazdım biraz, siz Paris'e yakın mısınız?

Ah canım benim, senin de çok tazeymiş Başınız sağolsun. Allah sana, yavrularına, geride kalan tüm sevdiklerine uzun ,sağlıklı ömür versin dilerim
Çok teşekkür ederim 14 ay oldu Annem babamı benden çok sevmiş sanırım hiçbir sağlık problemi yokken babama Üzülüp beyin kanaması geçirip 2 hafta sonra yanına gitti Allah herkese sağlıklı uzun ömürler versin annem ve babamdan 13 gün sonra Allah oğlumu verdi Şimdi de bir kızım olacak Allah nasip ederse Onların yerini tutmaz o farklı ama Buna da şükürler olsun En azından yeniden ailem oldu

Kıyamam, çok sağlıklı, huzurlu, mutlu, keyifli, bolluk bereket içinde uzun ömrünüz olsun, yavrularınla, ailenle hep birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…