2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
seni galiba en iyi ben anlarım canım 12 yaşımdayken babamı kaybettim arkasından annemde MS hastalığına yakalandı onuda kaybettik mekanları cennet olsun tüm ölmüşlerimizin

Anladim canim evet cift taraflıdusunmek manttikli olmus aslinda fransa oturumun varsa haklisin burdan istedikleri zaman vatandaşlıklarini alabilirler dogumuda kanada olursa cift vatandas olur benimesimde fransiz oturumlu franco-turq oluyorlar ne kadar burdan pek memnum olmasanda buyudukleri zaman istedikleri gibi yasayabilsinler diye dogumlarimda burda olucak yoksa yalnızız esimle evet yakiniz canim 95 deyim bilirsin sanirim 1saat nerdeyse parise yeni hastanede dogum yapmistim hersey yeni olunca daha ferah geldi banada

Hastane politikasi deyin. yada doktorumuz musade etmiyor da diyebilirsiniz. Turkiye de bazi hastaneler hastanenin anlastigi bir fotografci disinda bir kisi bile almiyorlar. Fotografciyi almalari ayri bir konu tabi. Cok arkadasim var benim de dogum olana kadar kimseye haber etmiyorlar. Zaten uzun bir bekleyis olabilir onlar icin de yorucu olur. umarim hersey gonlunuzce olur.

Allah yardımcın olsun canım oğluma hamileyken bende sürekli yaşamıştım idrar yolu enfeksiyonu zor gerçekten

Ah kuzum bilmez miyim o ilaçlara o iğnelere verilen paraları çok şükür benim durumum uzamadı ama evlat için veriyorsun o paraları değiyor
Aynen öyle canım para bu süreçte hep ikinci plandaydı bizim için maddi olarakta zaten durumumuz müsaitti ama işin manevi boyutu en ağır olan. Şuan attığı her tekme bile lütuf canım savaşçı kızım benim

Anladim canim haklısınız tabiki fransiz oturumunuz varsa kanada da dogmalari daha mantikli olmus istedikleri gibi yasabilirler ,benim esiminde fransizligi var cocuklar dogunca franco -turq olucaklar ne kadar burdan pek memnun olmasamda istedikleri gibi yasabilsinler diye dogumlarimi burda yapiyorum yoksa ailemle olmayi tercih ederdim esimle yalniziz burda :) evt parise yakiniz bilirsiniz sanirim 95bolgesi 1saat nerdeyse sansima yeni hastanede dogum yaptimda icim biraz daha rahatti B Babybirds

Umarım hepimizin gönlüne göre olur çok sağ olun Ben fotoğrafcı falan da istemiyorum şimdi tepki çekmek istemem açıkçası fikirlerimi belirtmeyecegim

Bazen ütülüyorum. Akşamları çamaşır giymemeye çalışıyorum. Çamaşırlarımı ayrı yüksek derecede yıkıyorum bol su vs ama kurtulamadım bir türlü enfeksiyondan☹
Çamaşır giymeyince nasıl oluyor akıntınz olmuyor mu bende suan enfeksiyon yok ama akıntım devam ediyor iç çamaşırsız gezemiyorum

Geçer inşallah enfeksiyonların hamilelikte artış normal sıkıntı yapmamaya çalış canım. Göğüsten damla gelmesi de çok iyi. Süt kanalların açılıyor. Vücudun süt üretimine hazırlanıyor bol sütlü olursun inşallah. Benim de 5. Aydan sonra başladı iki gebeliğimde de. Bugün özellikle sanki süt var gibi ağırlık ve sızı vardı bende de.

İnşallah geçer ama doktorlar en ufak birşeyde bebeğini kaybedebilirsin erken doğum vs dediğinde iyice psikolojim bozuluyor
Umarım hepimizin sütü bol olur vakitlice sağlıklı bebekler dünyaya getiririz.
Ben bu aralar çok bunaldım gerçekten habire ağlıyorum herşeye ağlıyorum. Yemek yerken boğazımdan geçmedi bu akşam hüngür hüngür ağlamaya başladım. O kadar su içmeme rağmen mide bulantısı sık idrara çıkma geçmiyor

İlk gebeliğin mi senin? Duygusal olman cok normal ama enfeksiyon olacak diye hemen erken doğum diye birşey yok kaç arkadasım da vardı hiçbiri de erken doğum yapmadı korkutma kendini hem üzme bebegini düşün mutlu ol tadını çıkart hamileliğinin en güzel dönemlerine girdin bir de hersey olacagını varır bende enfeksiyon olmaz ama baska seyden erkenden doğurabilirm öyle düşün inşallah sağlıkla ve olması gerekn zamanda olur. Bu kadar takma kendine yazık bak hep olumsuz düşünme çık gez alışveriş yap. Anne olmak isteyen bunu bekleyen o kadar cok kadın varki biz şanslı kısımdayız düşün şükret canım daha kötüsü olmasın

Ne kadar insafsizlar ya meslek lisesi başlı başına problem zaten ben de çalışmıştım. Rabbim güç versin herkese

Bir kimyasal, bir de düşüğüm var iki yıla yakın bir süre gebelik için uğraştım. Genel olarak karamsar bi insanım ama sanki herşey benim karamsar olmam için inadına ters gidiyor
Yeni taşındık mevkiye , eve , insanlara alışamadım sokağa çıkıp markete inesim gelmiyor. Bir de üstüne böyle sorunlar çıkınca dağıldım iyice.
Farkındayım çok negatif bir insanım eşimde kızıyor öncelik bebeğimiz kendine iyi bak iyi düşün ,mutlu olduğun şeyler yap o yeterki sağlıkla doğsun yaza taşınırız dert etme diyor ama ben yine aynıyım şu enfeksiyonlardan kurtulana kadar , salı günü doktor herşey yolunda diyene kadar rahat edemiycem sanırım

Anladım canım bende 2 sene gebelik yaşamadım yani hiç hamile kalamadım kendi kendime tedavi olurum demekki doğal yoldan olmayacak dedikten sonra gebe kaldım ilk başta nedense cok korktum plansız olunca o kadar istediğim zamanlarda olmayınca sonra elim ayagıma dolandı 3 ay sürekli kustum bulantım oldu derken yeni geçti suan daha yeni yeni hissediyorum hamile kaldıgıma ve cok güzel bir duyguymuş smdi sadece bunu düşünüyorum ve isteyen herkes için hep dua ediyorum bizim içinde sağlıkla bu süreci tamamlamayı diliyorum. Arada sıkıntılı süreçlerimiz oluyor haliyle ama içini ferahlat evi mi sevmedin taşınırsın çözümü var Allah çözümsüz dert vermesin enfeksiyon da öyle çok korkulacak birşey değil doktorun takibinden ve elinden geleni yapıyosun gerisi artık iyi düşünmek

Çok teşekkür ederim
İçimi ferahlattınız iyi şeyler duymaya o kadar çok ihtiyacım varmış ki. İnternette birşey araştırayım diyorum diri diri mezara sokuyor resmen insanı bundan sonra netten birşey okumamaya karar verdim. Enfeksiyon bebeğin gözlerine zarar verir diye birşey okumuştum en son Allah korusun
Dualarınız kabul olsun inşallah bize sağlıkla kucağımıza almayı isteyen herkesede bu duyguyu nasip etsin Allah.
İlk 10 hafta kanamalı geçti 3. Gebeliğimde sonlanacak zannediyordum o zamanlar. Kanama geçti mide bulantısı vs oda geçti yaklaşık 2 aydır rahattım şimdide enfeksiyon başladı. 22. Haftaya giriyorum hayırlısıyla inşallah 36-38 leri görmek de nasip olur hepimize

Nasip olacak ınsallah, güzel düşünelim güzel enerji yayalım.. bendede vajinanın iç kısmında birşey cıktı doktor biraz süre geçsin dedi bakalim ne olacak diye ama takmamaya çalışyorum bende çok karamsarım ama yapmamak lazım kafaya takınca kötü enerji ile çekiyorsun bende bazen abuk sabuk dusunuyorum mesela bu sabah tuvalete gittim idrar yaparken su sesi geldi sanirim komşulardan onu bile acaba suyum mu geldi uyku sersemi diye böyle bir tuhaflastim sonra durup sakin düşününce kendime geldim. Eşimle sevgiliyken onu da çok takıyordum kafamda kuruyordum evlenince geçti Allahtan yani kötü düşünmemek lazım. Bu arada pentide indirim var hamile külotlu çorabı flan aldım ben haberiniz olsun. 11 tl ye geldi

Çok güzel , Allah içinize sindirsin. Biz Normandie bölgesindeyiz. Çocuklar sürprizli mucizeli olduğu için sakin bir yerde yaşıyorduk Paris'in batısında denize yakınız. Oralar çocuk eğitim hayatı için uygun değil, o nedenle Kanada gitgel yapıyoruz. Türkiye'yi düşünmediğim için şimdi böyle rahatım. Dediğiniz gibi düşündük. (Çocuklar otomatik Fransız vat. oluyor baba Fransız vat. olduğu için)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…