Farkli bir durum olmus ama çok kusuyorsun acaba boğaz tahriş mi oldu hassaslardı mi doktorun numarası varsa yine bir sorsan . Geçmiş olsun umarım tekrarlamaz .Kızlar günaydın, bu sabah garip bir şey yaşadım, evde tektim elim ayağım titredi korkudan.. Sabah kalktım boğazımda balgam gibi bişi var gidip tükürdüm ve kıpkırmızı kan geldi. Anlam veremedim ama üzerinde de çok durmadım. Sonra tekrar tekrar geniz akıntısı gibi balgam gelmeye devam etti, koyu kırmızı 4-5 kere dolu dolu geldi. Korktum o an bilemedim ne yapacağımı, eşime yazdım. Nette araştırmış hamilelikte yaşayan varmış böyle, kılcal damarlar mı çatlıyormuş ne.. Sonra tükürmeye devam ettikçe normale döndü rengi.. Ama cidden korktum. Var mı böyle yaşayan? Özellikle ilk hamileliği olmayan anneler, olur mu böyle normal mi?
Benimde baya atıyo damarlarımGünaydın Hanımlar sağlıklı mutlu günümüz olsun
Benim dolaşım sistemi epey hızlandı. Elimi karnıma koydugumda bebegin oynadığını düşündüm bir kac kez meğer avcımdaki damarın atmasiymis sonradan fark ettim elimi nereye koysam o hareket vardı çok güldüm kendime
Evet boğazım hassas benim.. Kışın özellikle çok kuruyor kalorifer yandığında falan.. Sağol canım.Günaydın, sakın korkmayın geçen sene eşime de çok oluyordu. Eşimde boğazımdan kan geliyor diye triplere girmişti . Onun boğazı çok hassastır 1. Nedeni boğazının tahriş olması. 2. Nedeni gece burnunun kanamasi oradan genize akıp kan gelmesi. Bulunduğunuz ortam nemsizse özellikle böyle oluyor bir de sizde hassas olabilirsiniz. 1 haftadır çok nemli bir ilden nemsiz bir ile geldim sürekli burnumdan kan geliyor. Geçmiş olsun.
Canım bu ara kusmadım birkaç gündür ama zaten direkt boğazdan gelmiyor baktım, genizden burun tarafından boğaza geliyordu. Bir daha olursa doktora soracağım.Farkli bir durum olmus ama çok kusuyorsun acaba boğaz tahriş mi oldu hassaslardı mi doktorun numarası varsa yine bir sorsan . Geçmiş olsun umarım tekrarlamaz .
Bende, idrar yolu enfeksiyonuna ve mantara çok yatkınım. Bir de benim wc takıntım var düşünün gelip gelip beni buluyor dışarıda tuvalete girmek işkence gibi. Ben Rossman'da satılan Domol hijyen spreyi aldım antibakteriyel. Çanta boyu var ben nereye o, oraya. Tavsiye ederim.Aynı şekilde dikkat ediyorum başka yerde hele klozetse girmiyorum wc artık tekrar antibiyotik verirse kullanıcam mecbur. Allah bağışlasın oğlunuzuAmin.Hepimiz vakitlice ,sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Masaallah sağlıkla gelsin canm kizcenGünaydın teyzoşlar ben annemin 3. Kızı olacakmışım..Tüm yoldaşlarıma selam olsun.
Günaydın canım... Arada bana da sol tarafta oluyor bir nokta ağrıyor böyle yuvarlak gibi bir alan. Sonra geçiyor kendi kendine. Çok üstünde durmadım bende ama hep aynı nokta göbek deliğimin sol tarafı.Kızlar günaydın,
göbek deliğimin sağ taarafında tuhaf bir agrı var. sadece rahatsız ediyor. sizde de böyle bır durum yasayan var mı ?
Allah rahmet eylesin canım, nur içinde yatsınlarseni galiba en iyi ben anlarım canım 12 yaşımdayken babamı kaybettim arkasından annemde MS hastalığına yakalandı onuda kaybettik mekanları cennet olsun tüm ölmüşlerimizin
Aynen benimde sağ tarafta, genelde kas ağrısı rahim büyümesi diye yazıyor zaten.Günaydın canım... Arada bana da sol tarafta oluyor bir nokta ağrıyor böyle yuvarlak gibi bir alan. Sonra geçiyor kendi kendine. Çok üstünde durmadım bende ama hep aynı nokta göbek deliğimin sol tarafı.
Çok bunaldım kızlar buraya yazıp sizleride darlamak istemiyorum o yüzden çok nadir giriyorum. Vajinal enfeksiyondan kurtalamadan idrar yolu enfeksiyonuna yakalandım bol bol su içiyorum yok gitmiyor kafayı yemek üzereyim.
Anksiyete var bende sürekli kafamda kötü senaryolar dönüyor bebek hareket edince karnım mı sertleşti kasılmamı başladı diye kuruyorum. Göğsümden bir damla sıvı geldi iki gün önce nette normal yazıyor ama yinede kafamı kurcalıyor neyseki randevuma 5 gün kaldı hepsini doktora sorucam tek tek. Akıntı azaldı gibi bakalım geçmişmi enfeksiyon doktor söyleyecek. İdrar yolu içinde günde 4 lt yakın su içiyorum haftasonuna kadar devam edip tekrar tahlil vericem olmadı yine antibiyotik kullanıcam mecbur
Benim gittiğim hastanenin sendikamla anlaşması var 125 veriyorum muayeneye. Sağlık sigortasının hamileliği kapsaması için 1 yıl önce yapılmış olması gerekiyor diye biliyorum bir ara araştırmıştım bu konuyu. Bir ay devlet bir ay özele gidiyorum bakalımÖğretmen veya memur arkadaşlara bir sorum var.sosyal guvencemız özel hastanelerde pek de işe yaramıyor.ben şahsen medıkalparkta 200 200 bayılıyorum her gıdışte tahlıl vs vs harıç tabı.dıyorum kı dısardan sıgorta yaptırsak ek olarak.dogumu ve muayenelerı biraz azaltır mı.var mı boylesı
Canımmm Rabbim sabır versin. Ben de babamı bebekken kaybetmişim, anneciğim 5 yıl oldu baba nedir hiç bilmedim yokluğu zordu ama annemden sonra çok zor toparlandım. Tek başına mücadele ederken önce şükürler olsun Allah ım eşimi gönderdi, ki kendisi en büyük şansım. Sonrasında hamdolsun bebeğim geliyor. Ama siz annesiniz daha iyi bilirsiniz hiç kimse sizi anneniz gibi beklentisiz karşılıksız sevemez. Mekanları cennet olsun. Yattıkları yerden mutluluğumuzdan haberdar olsunlar inşallah. Oğlunuzu da kızınızı da sağlıcakla büyüyün.Çok teşekkür ederim 14 ay oldu Annem babamı benden çok sevmiş sanırım hiçbir sağlık problemi yokken babama Üzülüp beyin kanaması geçirip 2 hafta sonra yanına gitti Allah herkese sağlıklı uzun ömürler versin annem ve babamdan 13 gün sonra Allah oğlumu verdi Şimdi de bir kızım olacak Allah nasip ederse Onların yerini tutmaz o farklı ama Buna da şükürler olsun En azından yeniden ailem oldu
Hissetmem gerek degil mi artık diye düşünmüyor değilimBenimde baya atıyo damarlarım
Ben olalı 4. Gün hala yeni hafifledi o ağrıKızlar dün sağlık ocağında. Aşı oldum tetenoz aşıısı doktorum olmamı. Önerdi ma kolum fena ağrıyor siz oldunuz mu
Ilkinde olmustum bende kol baya ağrıyor ağırlaşıyor bir haftaya anca rahaiyor bunda cagirmazlar insBen olalı 4. Gün hala yeni hafifledi o ağrı2.sini nasıl vurulcam diye dusunuyorum
Bizimkilerin bir de ilk torunu olacak. Kendisi erkek doğurmus hep, kız hevesindelerValla Benim kayinpederim kayinvaldemde kiz istiyordu 3 erkek torunu vat, benimkide erkek yapacak bisey yok benim ilk bebegim saglikli olsun yeter
Hemşire bana üç gün agriyabilie dedi. Cidden üçüncü gün de geçti ağrısı. Üstüne yatamıyordum. Ama geçiyor yani korkma.Kızlar dün sağlık ocağında. Aşı oldum tetenoz aşıısı doktorum olmamı. Önerdi ma kolum fena ağrıyor siz oldunuz mu
Benim eşimden dolayı özel sigortam da var, 15 tl veriyorum özelde.. Tahlillere 5 kuruş vermiyorum. Ne kan, ne idrar ne radyoloji.. Ama özel sigorta hamileyken yapılırsa karşılamaz gebeliğe dair şeyleri.. Şimdi eşim iş değiştirecek ocakta ve başka özel sigortaya geçeceğiz mecburen.. Ve o sigorta karşılamayacak benim hamilelikle ilgili şeylerimi, doktora hamilelik yazdırmamayı düşünüyorum sisteme..Öğretmen veya memur arkadaşlara bir sorum var.sosyal guvencemız özel hastanelerde pek de işe yaramıyor.ben şahsen medıkalparkta 200 200 bayılıyorum her gıdışte tahlıl vs vs harıç tabı.dıyorum kı dısardan sıgorta yaptırsak ek olarak.dogumu ve muayenelerı biraz azaltır mı.var mı boylesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?