2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Günaydın Hanımlar sağlıklı mutlu günümüz olsun
Benim dolaşım sistemi epey hızlandı. Elimi karnıma koydugumda bebegin oynadığını düşündüm bir kac kez meğer avcımdaki damarın atmasiymis sonradan fark ettim elimi nereye koysam o hareket vardı çok güldüm kendime

Farkli bir durum olmus ama çok kusuyorsun acaba boğaz tahriş mi oldu hassaslardı mi doktorun numarası varsa yine bir sorsan . Geçmiş olsun umarım tekrarlamaz .

Benimde baya atıyo damarlarım

Evet boğazım hassas benim.. Kışın özellikle çok kuruyor kalorifer yandığında falan.. Sağol canım.
Farkli bir durum olmus ama çok kusuyorsun acaba boğaz tahriş mi oldu hassaslardı mi doktorun numarası varsa yine bir sorsan . Geçmiş olsun umarım tekrarlamaz .
Canım bu ara kusmadım birkaç gündür ama zaten direkt boğazdan gelmiyor baktım, genizden burun tarafından boğaza geliyordu. Bir daha olursa doktora soracağım.

Bende, idrar yolu enfeksiyonuna ve mantara çok yatkınım. Bir de benim wc takıntım var düşünün gelip gelip beni buluyor dışarıda tuvalete girmek işkence gibi. Ben Rossman'da satılan Domol hijyen spreyi aldım antibakteriyel. Çanta boyu var ben nereye o, oraya. Tavsiye ederim.

Kızlar günaydın,

göbek deliğimin sağ taarafında tuhaf bir agrı var. sadece rahatsız ediyor. sizde de böyle bır durum yasayan var mı ?

Kızlar günaydın,

göbek deliğimin sağ taarafında tuhaf bir agrı var. sadece rahatsız ediyor. sizde de böyle bır durum yasayan var mı ?
Günaydın canım... Arada bana da sol tarafta oluyor bir nokta ağrıyor böyle yuvarlak gibi bir alan. Sonra geçiyor kendi kendine. Çok üstünde durmadım bende ama hep aynı nokta göbek deliğimin sol tarafı.

Günaydın canım... Arada bana da sol tarafta oluyor bir nokta ağrıyor böyle yuvarlak gibi bir alan. Sonra geçiyor kendi kendine. Çok üstünde durmadım bende ama hep aynı nokta göbek deliğimin sol tarafı.
Aynen benimde sağ tarafta, genelde kas ağrısı rahim büyümesi diye yazıyor zaten.
tşkler.

Çok geçmiş olsun. Belkide geçmiştir bile. Kontrolüne bir şey kalmamış azıcık daha sık dişini doktoruna her şeyi sorarsın. Bende de var enfeksiyon. 1 hafta sonra gidip tahlil vereceğim o zaman bende sorarım bununla ilgili her şeyi. İçini ferah tutmaya çalış diğer türlü hem kendine hem bebeğine stres oluyor canım.

Benim gittiğim hastanenin sendikamla anlaşması var 125 veriyorum muayeneye. Sağlık sigortasının hamileliği kapsaması için 1 yıl önce yapılmış olması gerekiyor diye biliyorum bir ara araştırmıştım bu konuyu. Bir ay devlet bir ay özele gidiyorum bakalım

Canımmm Rabbim sabır versin. Ben de babamı bebekken kaybetmişim, anneciğim 5 yıl oldu baba nedir hiç bilmedim yokluğu zordu ama annemden sonra çok zor toparlandım. Tek başına mücadele ederken önce şükürler olsun Allah ım eşimi gönderdi, ki kendisi en büyük şansım. Sonrasında hamdolsun bebeğim geliyor. Ama siz annesiniz daha iyi bilirsiniz hiç kimse sizi anneniz gibi beklentisiz karşılıksız sevemez. Mekanları cennet olsun. Yattıkları yerden mutluluğumuzdan haberdar olsunlar inşallah. Oğlunuzu da kızınızı da sağlıcakla büyüyün.

Valla Benim kayinpederim kayinvaldemde kiz istiyordu 3 erkek torunu vat, benimkide erkek yapacak bisey yok benim ilk bebegim saglikli olsun yeter
Bizimkilerin bir de ilk torunu olacak. Kendisi erkek doğurmus hep, kız hevesindeler Vallahi sağlıklı olsun her yönden de cinsiyet benim için hiç önemli değil.

Kızlar dün sağlık ocağında. Aşı oldum tetenoz aşıısı doktorum olmamı. Önerdi ma kolum fena ağrıyor siz oldunuz mu
Hemşire bana üç gün agriyabilie dedi. Cidden üçüncü gün de geçti ağrısı. Üstüne yatamıyordum. Ama geçiyor yani korkma.

Benim eşimden dolayı özel sigortam da var, 15 tl veriyorum özelde.. Tahlillere 5 kuruş vermiyorum. Ne kan, ne idrar ne radyoloji.. Ama özel sigorta hamileyken yapılırsa karşılamaz gebeliğe dair şeyleri.. Şimdi eşim iş değiştirecek ocakta ve başka özel sigortaya geçeceğiz mecburen.. Ve o sigorta karşılamayacak benim hamilelikle ilgili şeylerimi, doktora hamilelik yazdırmamayı düşünüyorum sisteme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…