2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Haklısıniz amin cümlemize Teşekkür ederim Allah razı olsun

seni galiba en iyi ben anlarım canım 12 yaşımdayken babamı kaybettim arkasından annemde MS hastalığına yakalandı onuda kaybettik mekanları cennet olsun tüm ölmüşlerimizin
Sizinde başınız sağolsun Allah geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin. Mekanları cennet olsun

Benimki asla külotlu çorap giymedi, sıkıya gelemiyor Ben de sıkmıyorum. Üşürse "suuk" diyor Hadi giyinelim deyip anca mont giydirebiliyorum dışarda. Erkekler çok sıkıya gelemiyor

seni galiba en iyi ben anlarım canım 12 yaşımdayken babamı kaybettim arkasından annemde MS hastalığına yakalandı onuda kaybettik mekanları cennet olsun tüm ölmüşlerimizin
Canım, tetanoz için geçmiş olsun. Anne babanın da mekanları cennet olsun

Umarım hepimizin gönlüne göre olur çok sağ olun Ben fotoğrafcı falan da istemiyorum şimdi tepki çekmek istemem açıkçası fikirlerimi belirtmeyecegim
Amin insallah. Ben de istemedim fotografci falan. Hic pismanlikta duymadim sorasinda. Esime bile basimin ucunda otur bana destek ol, oturup dogumu izleme diye tembihlemistim sonradan esler arasinda cinsellikte sorun yasayanlar olabiliyor cunku. tam tersi esinin dogum yapmasindan cok etkilenmis ve kadinlara karsi kat kat saygim artti diyen erkek arkadaslarimizda var etrafimizda. kisaca siz kendinizi nasil en rahat hissedecekseniz. Benim kiz kardesim fotografci istedi mesela ki dogum yaptigi hastanede dedigim gibi bir tek ona musade ediyorlardi

Ben de istemem yahu Birkaç fotoğraf eşim aklına gelip çekti yetti bana. Alışmışım yalnızlığa

Tek o da değil. Kayınpederim de kız istiyordu. Ismarlamayla olsa yapayım yani Hayır sonunda oğlun bı x kromozomu gönderemedi dicem, o olacak
Valla Benim kayinpederim kayinvaldemde kiz istiyordu 3 erkek torunu vat, benimkide erkek yapacak bisey yok benim ilk bebegim saglikli olsun yeter

Amin ☹ Peki hiç geçmedi mi hamilelik boyunca bir sıkıntı yaşadınız mı bu konuda doğum vaktinde oldu değil mi?
Çok dikkat ettim mümkün olduğunca başka yerlerde WC kullanmadım bol su antibiyotikler falan derken doğum erken oldu 36 haftalık ama onunla ilgili diildi bebek sıkışmıştı içerde sezaryen oldum oyüzden şimdi Maşallah 3 yaşında afacan bi oğlum var korkma inşallah sende sağlıkla alcaksın kucağına canım

Aynı şekilde dikkat ediyorum başka yerde hele klozetse girmiyorum wc artık tekrar antibiyotik verirse kullanıcam mecbur. Allah bağışlasın oğlunuzu Amin.Hepimiz vakitlice ,sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Öğretmen veya memur arkadaşlara bir sorum var.sosyal guvencemız özel hastanelerde pek de işe yaramıyor.ben şahsen medıkalparkta 200 200 bayılıyorum her gıdışte tahlıl vs vs harıç tabı.dıyorum kı dısardan sıgorta yaptırsak ek olarak.dogumu ve muayenelerı biraz azaltır mı.var mı boylesı

İdrar enfeksiyonu geçer canim üzulme en azindan hafifler enfeksiyondan erken dogum riski soyleniyor ama bu tek basina birsey ifade etmiyor benim bobrekten dolayı ilk gebeligimdede bundada aynı dertten muzdaribim soylenen tedavi edilmezse erken dogum olma ihtimali var kötü senaryolardan bahsediliyor yani hic bir tedavi gormez ve cok ilerlerse keseyi delebilecegi düsünuluyor ve zaten geciremesekte bize verilen antibiyotikleri kullaniyoruz bizde enfeksiyon var diyip beklemiyoruz hafifletmek bile yeterli şıkma sen canını Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz

Magnorm Kullanıyorym her bir efervesan tablet 365 mg magnezyuma eşdeğer 613,2 mg magnezyum oksit içermektedir. diyor iş hekimim yazmıştı. Suyuma karıştırıyorum kızımda da kullandım hala ara ara kramp giriyor ama içmesem eminim daha kötü olurum. miğden de sorun yoksa hergün bir tane maden suyu içsen oda iş görür diğer minaralleri de karşılar ben içerken daha iyiydim reflüm başladığı için artık içemiyorum

Kızlar günaydın, bu sabah garip bir şey yaşadım, evde tektim elim ayağım titredi korkudan.. Sabah kalktım boğazımda balgam gibi bişi var gidip tükürdüm ve kıpkırmızı kan geldi. Anlam veremedim ama üzerinde de çok durmadım. Sonra tekrar tekrar geniz akıntısı gibi balgam gelmeye devam etti, koyu kırmızı 4-5 kere dolu dolu geldi. Korktum o an bilemedim ne yapacağımı, eşime yazdım. Nette araştırmış hamilelikte yaşayan varmış böyle, kılcal damarlar mı çatlıyormuş ne.. Sonra tükürmeye devam ettikçe normale döndü rengi.. Ama cidden korktum. Var mı böyle yaşayan? Özellikle ilk hamileliği olmayan anneler, olur mu böyle normal mi?

Benimki asla külotlu çorap giymedi, sıkıya gelemiyor Ben de sıkmıyorum. Üşürse "suuk" diyor Hadi giyinelim deyip anca mont giydirebiliyorum dışarda. Erkekler çok sıkıya gelemiyor
Evet ,garip bir şekilde bende bunu gözlemledim erkekler sıkıya gelemiyor. Hem fiziken,hem manevi olarak

Eşim başından beri doğuma girmek istemediğini söylüyor. Bakalım zaman yaklaştıkça değişir mi bende şahsen illa yanımda olsun demiyorum. Oda da son ana kadar yanımda olacak zaten. Biz karı koca çok ruhsuzus galiba O patlangoç halimle de fotoğrafım olmasın,sonrası için de zaten kuzenimin profosyenel makinesi var çektirmek isteyen oradan çektirsin. Bunları düşündükçe canım sıkılıyor gideceğim kimsenin olmadığı yerde doğurup geleceğim

Günaydın, sakın korkmayın geçen sene eşime de çok oluyordu. Eşimde boğazımdan kan geliyor diye triplere girmişti . Onun boğazı çok hassastır 1. Nedeni boğazının tahriş olması. 2. Nedeni gece burnunun kanamasi oradan genize akıp kan gelmesi. Bulunduğunuz ortam nemsizse özellikle böyle oluyor bir de sizde hassas olabilirsiniz. 1 haftadır çok nemli bir ilden nemsiz bir ile geldim sürekli burnumdan kan geliyor. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…