2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben olalı 4. Gün hala yeni hafifledi o ağrı 2.sini nasıl vurulcam diye dusunuyorum
Yaa bende normalde oksapar iğne kullanıyorum onu yanında aşı çok küçük geldi ağrıyacağını da söylemediler sağ koluma yaptı hiç yatamadım gece yemek yerken bile zorlanıyorum valla beklerim aşıdan sobra hastalanmalarını anladım ben kuramam artık bebeğime aşı yapmaya birde 2. Aşıyı vurmak zorunda mıyız

Hemşire bana üç gün agriyabilie dedi. Cidden üçüncü gün de geçti ağrısı. Üstüne yatamıyordum. Ama geçiyor yani korkma.
Ayyy keşke bana da deseydi sola yapardım en azından sağ koluma yaptı yemek bile yiyemiyorum kalkmıyor kolum

Kızlar şeker yüklemesi yaptıracak olan var mı? Benim annemde de,babamda de şeker hastalığı var. Genetiğim bu açıdan çok zengin yani Doktorumla henüz konuşmadım bu konuyu ama sanırım detaylıdan sonra yaptırmamı isteyecek.

Ben yaptırcam benım anne tarafında da şeker hastalıgı cok fazla riske atamam

Günaydın hanımlar. Bugün miniğimizin kalp atışlarını az da olsa duyduk :) ama doktorum içerde az bi kanaman var dedi progestan hap kullanıyordum zaten şimdi birde hafta da bir iğnesini verdi . Eğilip kalkma bebeği sıkıştırma dedi. Korktum kanama diyince böyle bisey yasayan var mı aranızda? Tecrübeli annelerimiz vardır diye buraya yazmak istedim yardımcı olurmusunuz

Anne, baba şeker hastası 19. Haftada hem şekerimi hem insulin direncimi ölçtüler sağlık ocağında gayet iyiydi. Hatta baştan beri troit için doktora gittikçe şekerim de ölçülüyor hep normal çıktı. Çok kararsızım bende araştırma yaparim öyle karar veririm bir de önümüzdeki hafta yine dahiliyeye gideceğim doktorumla bir konuşurum fikrini alırım. Bu aralar şeker konusunda zıvanadan çıktım normalde haftada 1 abur cubur şekerli şeyler tüketirim eşim yasak getirmişti buradan paylaşırım fikirlerimi.

Canım ben ilk gebelıkte yasamaıstım kese yanında kanama alanı vardı ben düşük yaptım ama doktor bana dikkat et dinlen demedi hiç kalkma demedi uyarmadı benı ve ben günlük işlerimi yaptım yürüdüm düşük yaptım ama boyle kanama alanı olupta gecen ve dogum yapan cok arkadasımız var o yuzden sen hep dinlen hıc kalkma yerinden hep uzan sadece bır tuvalete kalk inşallah rabbım evladını sana bağışlar

Ben yaptıracağım. Anne babamda yok ama babannemde var. Ama yaptırma sebebim o değil. Normalde 2 dilim baklava yiyen hamileye kimse ses etmezken aynı oranda şeker yüklemesine herkes karşı çıkıyor. Yaptırmadığı için bebeğini kaybeden çok kişi var. Neden riske atalım ki? Geçen sene insülin direncim çıkmıştı, şekere çevirme riski vardı. Diyetle düşürdüm şükür ama sadece diyet de işe yaramayabiliyor gebelikte..

Ben de yaptırırım. Sanırım 24 ten sonra oluyor

Ben yaptırcam benım anne tarafında da şeker hastalıgı cok fazla riske atamam
Ben de yaptırırım. Sanırım 24 ten sonra oluyor
Sanırım herkes yaptırmakta hemfikir. Ben bir de çok tatlı yiyorum bir şey çıkar mı diye gerçekten kokrkuyorum ama tabi ki korkunun ecele faydası yok. Detaylıda soracağım doktora kızlar, sağolun fikirleriniz için.

Merhaba,
hayırlı olsun, hamileliğin ilk aylarında kanaması olupta atlatan birçok kişi var. Ama sen dikkat et uzan bol bol iş yapmamaya bak, ani hareketler yapma.
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Amin canım inşallah hiç bişiy olmuycak korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…