- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Kerem 10 numara bir isim.yeğenimin adı oldu ,yeni doğdu o da, koyamam o yüzden ama
Aynen canım.kızım ecem.kerem de cuk oturacaktı.anlamı da cok guzel.onlar önce davrandı benım bu fikrimi bılmeden tabi.saglık olsunOylede cok kotu oluyoricinize sinen bulursunuz ins canim
İnşallahDoğumda mutlaka bulunur merak etme sen canım.
Acil birsey olursa diger doktorlar mudahale eder tabi. Kisiden kisiye gore degisebilir ama dogum dediginiz sey oyle hemen olmuyor. O yuzden doktorunuzda o sure icinde rahat rahat gelir insallah. Simdiden bunlari dusunup dert etmeyin.Kızlar merhaba .Bugün randevüm vardı . Bir haftadır eşimle birlikte bebişimizi görelim diye bekledik . Tam gidecektik ki arayıp doktorun ameliyata gittiğini bir kaç saatte anca çıkacağını ve mesai süresininde biteceğini söylediler . Modum düştüpazartesi gidecez inşallah . Düşündümde doğuma gidilince mesela o an başından beri muayene olduğun doktor yok o zamanlarda ne yapılıyor . Bilgisi olan var mı ? Özel hastanede
Tamam. . Canim saol cevap verdiğin için . Bugün duygu değişimlerim oldu sanırım ćok düşündüm. Kendimi yalnız değersiz gibi hissettim geri çevrilince ondan düşündümAcil birsey olursa diger doktorlar mudahale eder tabi. Kisiden kisiye gore degisebilir ama dogum dediginiz sey oyle hemen olmuyor. O yuzden doktorunuzda o sure icinde rahat rahat gelir insallah. Simdiden bunlari dusunup dert etmeyin.
Ya o kadar çok bebek ürününe bakıyorum ki her seferinde yeni bir şeyler buluyorum. Sıkıntı bende de olabilir yaniKız yemin ederim bunu ilk kez gördüm sen neler araştırıyosun ben mi çok eksiğim bilemedim
Nihan isminin anlamı çok hoş benceAklımda bir kaç isim var ama tek bir isim düşünüyorum şuan Nihan diye ama daha bunun üstüne kaç kez değiştircem bakalımbu arada çok güzel kızınızın ismi
Neden canımNihan isminin anlamı çok hoş benceben de beğenirim o ismi ama bana eşim koydurmaz.
Yok aslında normal ben değişik ürünler bakmıyorum hiç demekki aynı şeylere bakıyorum denk gelmemişimYa o kadar çok bebek ürününe bakıyorum ki her seferinde yeni bir şeyler buluyorum. Sıkıntı bende de olabilir yani
Türkçe kökenli bir isim olması konusunda ısrarci o yüzden.Neden canım
Anladım canım evet benim seçtiğim isim farsça kökenli eşimin adı da farsça kökenli zaten olmasa da takılmazdı eminimTürkçe kökenli bir isim olması konusunda ısrarci o yüzden.Bir de esimi tanıyorum teklif etsem bile beğenmez. İsim konusunda çok kararsiziz biz de . Onun onerdiklerini ben beğenmiyorum , benimkileri de o beğenmiyor. Sen karar ver diye attı bana en sonunda.
O da sevsin istiyorum ama koyduğumuz ismiAnladım canım evet benim seçtiğim isim farsça kökenli eşimin adı da farsça kökenli zaten olmasa da takılmazdı eminimaslında cok güzel isimler var madem topu size attı bu olsun tamam ne de olsa bana bıraktın kararı de ve kendi begendiğini koy
İpek ismi de güzel bende bir ara doğayı düşündüm güzel bir isim kafam cok karısık ya bazen Azra geçiyor aklımdan kısa öz ve güzel bir isim olsun diyorum ne zormuşO da sevsin istiyorum ama koyduğumuz ismi☺☺ beraber seçelim istiyorum. Tek ortak begendigimiz isim Doğa oldu şimdiye kadar. Ben ailemdekilere de söyledim onlar da beğendi. Belki Doğa olur. Bir de ben İpek ismini çok severim ama ona eşim ısinmadi sanki
Kız sen bu şekilde 40 haftayı nasıl tamamlayacaksınYorulunca karnının belli bir yeri sertleşip sonra hemen düzelen var mı? Birkaç kişiye sordum normal diyorlar ama yinede aklıma takılıyor?
2 gün kaldı kontrolüme doktor bu konuda kötü bişey derse diye ödüm kopuyor
Ayy ben de bilmiyorum nasıl tamamlaycam hayırlısıyla tamamlarım inşallahKız sen bu şekilde 40 haftayı nasıl tamamlayacaksınbak aslında bence sen cok Sağlıklı bir hamilelik geçiriyorsun sadece cok fazla dinliyorsun kendini neden hep olumsuz bir şey olacak gibi düşünüyorsun anlamadım kendini sıkıntıya sokuyorsun sürekli bence coktan rahatlama zamanın gelmeliydi hele bundan sonra agrı ve ağırlaşma olacak bu kadar stres yapma aslında hepsi çok normal şeyler inan
Evet canm bende de oluyor ..bende temizlik yaptığım da ayakta uzun süre durunca hemen karnım sertleşiyor . Rahatsız mi oluyor bir tarafa mi toplandı bebek yoksa rahim mi kasiliyor acaba diye düşünüyorumYorulunca karnının belli bir yeri sertleşip sonra hemen düzelen var mı? Birkaç kişiye sordum normal diyorlar ama yinede aklıma takılıyor?
Ohh yalnız değilmişim dün nevresimleri değiştireyim dedim nefes nefes kaldım çok çabuk yorulmaya başladım karnımda sertleşiveriyor hemenEvet canm bende de oluyor ..bende temizlik yaptığım da ayakta uzun süre durunca hemen karnım sertleşiyor . Rahatsız mi oluyor bir tarafa mi toplandı bebek yoksa rahim mi kasiliyor acaba diye düşünüyorum
Bende de oluyor doktora sordum kasılma oluyor dedi kısa süreli sonra geçiyor, normal yani. Benim 2 gündür sırtımın sağ tarafında hafif bir ağrı başladı yaYorulunca karnının belli bir yeri sertleşip sonra hemen düzelen var mı? Birkaç kişiye sordum normal diyorlar ama yinede aklıma takılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?