2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Acil birsey olursa diger doktorlar mudahale eder tabi. Kisiden kisiye gore degisebilir ama dogum dediginiz sey oyle hemen olmuyor. O yuzden doktorunuzda o sure icinde rahat rahat gelir insallah. Simdiden bunlari dusunup dert etmeyin.

Acil birsey olursa diger doktorlar mudahale eder tabi. Kisiden kisiye gore degisebilir ama dogum dediginiz sey oyle hemen olmuyor. O yuzden doktorunuzda o sure icinde rahat rahat gelir insallah. Simdiden bunlari dusunup dert etmeyin.
Tamam. . Canim saol cevap verdiğin için . Bugün duygu değişimlerim oldu sanırım ćok düşündüm. Kendimi yalnız değersiz gibi hissettim geri çevrilince ondan düşündüm

Anladım canım evet benim seçtiğim isim farsça kökenli eşimin adı da farsça kökenli zaten olmasa da takılmazdı eminim aslında cok güzel isimler var madem topu size attı bu olsun tamam ne de olsa bana bıraktın kararı de ve kendi begendiğini koy

O da sevsin istiyorum ama koyduğumuz ismi beraber seçelim istiyorum. Tek ortak begendigimiz isim Doğa oldu şimdiye kadar. Ben ailemdekilere de söyledim onlar da beğendi. Belki Doğa olur. Bir de ben İpek ismini çok severim ama ona eşim ısinmadi sanki

Yorulunca karnının belli bir yeri sertleşip sonra hemen düzelen var mı? Birkaç kişiye sordum normal diyorlar ama yinede aklıma takılıyor?
2 gün kaldı kontrolüme doktor bu konuda kötü bişey derse diye ödüm kopuyor

İpek ismi de güzel bende bir ara doğayı düşündüm güzel bir isim kafam cok karısık ya bazen Azra geçiyor aklımdan kısa öz ve güzel bir isim olsun diyorum ne zormuş

Kız sen bu şekilde 40 haftayı nasıl tamamlayacaksın bak aslında bence sen cok Sağlıklı bir hamilelik geçiriyorsun sadece cok fazla dinliyorsun kendini neden hep olumsuz bir şey olacak gibi düşünüyorsun anlamadım kendini sıkıntıya sokuyorsun sürekli bence coktan rahatlama zamanın gelmeliydi hele bundan sonra agrı ve ağırlaşma olacak bu kadar stres yapma aslında hepsi çok normal şeyler inan

Ayy ben de bilmiyorum nasıl tamamlaycam hayırlısıyla tamamlarım inşallah
Valla bazen ben bile çekemiyorum kendimi bu huyum yüzünden bir ara kendimi rahat bıraktım bugün baktım hiçbişeyim yok Evet malesef çok dinliyorum kendimi

Evet canm bende de oluyor ..bende temizlik yaptığım da ayakta uzun süre durunca hemen karnım sertleşiyor . Rahatsız mi oluyor bir tarafa mi toplandı bebek yoksa rahim mi kasiliyor acaba diye düşünüyorum

Evet canm bende de oluyor ..bende temizlik yaptığım da ayakta uzun süre durunca hemen karnım sertleşiyor . Rahatsız mi oluyor bir tarafa mi toplandı bebek yoksa rahim mi kasiliyor acaba diye düşünüyorum
Ohh yalnız değilmişim dün nevresimleri değiştireyim dedim nefes nefes kaldım çok çabuk yorulmaya başladım karnımda sertleşiveriyor hemen

Bende de oluyor doktora sordum kasılma oluyor dedi kısa süreli sonra geçiyor, normal yani. Benim 2 gündür sırtımın sağ tarafında hafif bir ağrı başladı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…