2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet gitmiş belli. Bu güzel konuyu böyle kirletmeyeceğim, sizi "göz ardı et" yapıyorum yazsanız da görmem bundan sonra.

Ya bak ben onuda duymadım hiç araştırmadım bile bez yıkamam falan diye cünkü hele ilk doğduklarında günde kaç kez bez değişiyor onu göze alamam herhalde eskiden seçenek olmayınca demek mecbur yapıyorlardı simdi bizde seçenek çok ondan sanırım ya

Arkadaşım birincisi ben sana o kilolar gıtmez demedim,geri dönüp oku unuttuysan.dıkkat et son aylar cok alınıyor zaten dedım.burda tecrube paylasıyoruz kı yazdım,mesajında şunlar bunlar yazmasın dıye belırt o halde.ınan bana boyle bırı oldugunu bılsem kelıme yazmazdım.neyse bana da tecrube olsun,gercekten yazma, sacmalamaya dönüştü sıkıldım artık.

Kızımın ismi Lidya Selin (Lydia Celine) nasipse
Karar verdiyseniz paylaşırsanız çok güzel hareketlenir buralar
İsimleriyle büyüsünler şimdiden

Ismiyle buyur insallah ne guzel cinsiyet belli olur olmaz secmissiniz ismini biz bi turlu karar verememistik yine secemedezdik ama turkiyeden hediyelik yaptiricak olunca mecbir sectik esimle Mira olucak kizimizesim idili cok istiyordu icime sinmedigi icin aklinda kalmsin diye Idil Mira koyucaz

Cidden insan bir şey icat edip sonra ona sıkı sıkı bağlanıp ihtiyaç haline getiriyor. Akıllı telefonlar yokken eksikligini nasıl hissetmiyorsak, onlar da hazır bezin eksikliğini hissetmiyordu tabii. Ama bizim zorumuza gidiyor. Benim dediğim.bez bunlardan

Kız yemin ederim bunu ilk kez gördüm sen neler araştırıyosun ben mi çok eksiğim bilemedim

Kızlar merhaba .Bugün randevüm vardı . Bir haftadır eşimle birlikte bebişimizi görelim diye bekledik . Tam gidecektik ki arayıp doktorun ameliyata gittiğini bir kaç saatte anca çıkacağını ve mesai süresininde biteceğini söylediler . Modum düştü pazartesi gidecez inşallah . Düşündümde doğuma gidilince mesela o an başından beri muayene olduğun doktor yok o zamanlarda ne yapılıyor . Bilgisi olan var mı ? Özel hastanede

Erdem ismini çokk seviyorum yaa,eşim sevmiyor ama

Yaa onlar hep bahane buluyorlar zaten bizim begendiklerimizde vardi kerem ,eymen kuzenimin ,yagiz mesela cok begeniyorum arkadaşımın oglu,bazilarida burda soylemesi ve anlami cok kotu mert yigit gibi erkek olsaydi emir i begenmistik bu kez uyumlu olmasi icin daha zmana varken begenir insallah ☺☺

Canım acil bir şey varsa diğer doktorlar müdahale ederler.Ama sen bunu aklına getirme çok düşük bir olasılık bu.bugün yaşadığın talihsizlik olmuş biraz

Kerem 10 numara bir isim.yeğenimin adı oldu ,yeni doğdu o da, koyamam o yüzden ama

Canım acil bir şey varsa diğer doktorlar müdahale ederler.Ama sen bunu aklına getirme çok düşük bir olasılık bu.bugün yaşadığın talihsizlik olmuş biraz
Evet . Bugün böyle olunca üzüldüm bir an pazartesiye az kaldı dedim ama çok heyecan yapmıştım duygularım dağıldı hormonlardan mı ne :) böyle oluncada doğum yapıncada doktor gelmezse vs gibi düşündüm. Ve o hastanede değiştiğim bir doktor var onun denk gelmesini istemem. Mesela

Doğumda mutlaka bulunur merak etme sen canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…