Teşekkür ederim begenmenizeNihan çok güzel bir isim bence. Kız isimleri kibar,şirin ve güzel..erkeklerde çok çok kısıtlı isim olayı sanki ya
Günlük 50 dk yol git gel yapıyorum 100 dkKızlar bugün öinibüsteydim tam teker üstüne oturmuştum, kasisten çok hızlı geçti minibüs ben de gayriihtiyari kastım kendimi o an bebeğe bir şey olur diye.. Sağ kasığıma sancı girdi böyle gaz sancısı saplanır ya hani onun gibi.. Hala kasığımda acı var hareket ettikçe ve bastırınca.. Böyle şeyler için de doktoru rahatsız etmek istemiyorum zırt pırt.. Sizce normal midir? Doktor son kontrolde karın ağrım oluyor çok dediğimde kanama vs olmadıkça sorun yok, ağrılar normal demişti.
Maaşallah darısı bize inşallah Cuma günü de bizim detaylı ultrasonumuz var inşallah tüm bebekler içi sıra da benim bebeğim sağlıklıdırlarKızlar herkese iyi akşamlar bugün hayatımın en güzeli günü olabilir kesin günlerce beklediğim hatta nasıl geçicek neye benziyor dediğim o gün geldi . Sabah 9.30 da randevumumuz vardı çok heycanlıydı doktorumuz iyiydi gerçekten ama bizim nazlı kızımız çok fenaydı 5 dkka durmadım her zamanki gibi resim almak için çok ugraştık en sonunda kızım annesini yan çevirdi doktor anca böle görürüz dedi tabi o ara brn duvara doğru döndüm hoca 10 tane resim çekmiş en güzelini seçtik en önemlisi bebeğimizin gelişimi çok iyi bütün organları tam mış . Sonra kendi hocamıza gittik oda herşey çok güzel dedi bir sonraki randevumumuz oluşturduk aralık 15 -20 si gibi gidicez şeker yüklemesi için hocayayapmasak olmazmı dedim ama benim hamile kalmadan öncede insülin direnci vardı o yüzden bakılması şart dedi o yüzden sırada o var çok yorucu bir gün oldu sonra çarşıya çıktık bütün gün gez dolaş çok yoruldum . Kısacası herşeye değerdi kızım için
Rabbim kolaylık versin sana canım, ben hala kısa süreli de binsem araca aşırı bulantım oluyor hatta kusuyorum. Nasıl dayanıyorsun ya? Allahtan okulum 5 dk yürüme mesafesinde..Günlük 50 dk yol git gel yapıyorum 100 dklekelenmem de oluyor ama senin haftandayken yazmıştım hatırlar mısın ağrım var diye büyüme dönemlerinde oluyor oda tetiklemiştir dinlen sıcak tut orayı uzan geçer inşallah
Ya benimki bir umutKız eğer bez yıkarsan yaz bize deneyimlerini valla bende ilk kez anne olcam ama göze alabilirmiyim bez yıkamayı bilmiyorumsabah kalkıp saçımızı tarasaydık iyiydi doğumdan sonra da yazalım bakalım ne hallerdeyiz
Türkçe "anlıyorsanız" beni alıntılamayın demiştim. Selametle.Şimdi de önemsiyorum a dönmüşsünüz..larar verin lütfen.soru sorup cevaplara tahammül edemiyorsunuz.aynen uğraşacak değilim psikolojik hallerinizle..
Sanırım 32 de bırakacağım alıştım yola şimdilik izin alıyorum arada öyle idare ediyoeum canım bakalımRabbim kolaylık versin sana canım, ben hala kısa süreli de binsem araca aşırı bulantım oluyor hatta kusuyorum. Nasıl dayanıyorsun ya? Allahtan okulum 5 dk yürüme mesafesinde..
Cevap hakkı doğduğu sürece konuşmama karışamazsınız.Zaten dediğim gibi böyle bir kişilikle uğraşacak vaktim yok.Türkçe de imla da çok iyi biliyorum,yazınız güldürdü.Türkçe "anlıyorsanız" beni alıntılamayın demiştim. Selametle.
Benim ki de yarım saat sürdü bebeğin pozisyonu uygunsa çok sürmüyor kiKızlar bende ayrıntılı ultrasona girdim bugün bir sıkıntı çıkmadı Allah’a şükür sadece böbrek çıkışı tam sınırda genişlemesi takip edilsin doğunca enfeksiyon olur o kadar önemli değil dedi ama başka bir sıkıntı yok üçlü test sıkıntılı diye anlattım nipt önemlimılan ayrıca embriyoya pgt yapıldıysa hiç korkma dedi bebeğin haftası önde gidiyormuş oda normalmiş 410 gr olmuş miniğim rahim boyu 35 dedi iyimiş inşallah doğrudur ama çok uzun sürmedi bizim bunlar adam tak tak baktı listede yazan organların hepsine en sonra 4 boyutlu video çektimınunda verdi yarın saat falan sürdü işlemler başondan savmamıştır inşallah burada 1 buçuk saat sürdü falan diyenler var da bana az geldi süre
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınSanırım 32 de bırakacağım alıştım yola şimdilik izin alıyorum arada öyle idare ediyoeum canım bakalımama sen hiç üzülme keskin ağrıların olabilir bu dönem dinlenmene bak
Bez biraz zor gerçekten ya da sana yardım eden biri varsa deneyebilirsin ama bana da zor geliyorYa benimki bir umutKullanan da yokmuş sanırım baksana. Islak mendilden uzak durmayi kesin denicem de bez konusunda söz veremem
Ne demek her zaman çok okuyamıyorum kaçırabiliyorum ama her zaman birbirimize destek oluyoruz bende teşekkür ederimÇok teşekkür ederim içimi rahatlattın
Bence de bende pamuk aldım evde oldukça hiç sorun olmazBez biraz zor gerçekten ya da sana yardım eden biri varsa deneyebilirsin ama bana da zor geliyorama ıslak mendil olayını yaparsın bende yapıcam arkadaslarımda var yapan o cok zor değil bence
Ya aslında süre konusunda kararsızım,tamam iyice bakılsın da 1 2 saat de karnım açık, o jel sıkılıp alet geziyor ya vs,çok rahatsız oluyorum ben.Normal kontrolde bile ohh bitti diyorumKızlar bende ayrıntılı ultrasona girdim bugün bir sıkıntı çıkmadı Allah’a şükür sadece böbrek çıkışı tam sınırda genişlemesi takip edilsin doğunca enfeksiyon olur o kadar önemli değil dedi ama başka bir sıkıntı yok üçlü test sıkıntılı diye anlattım nipt önemlimılan ayrıca embriyoya pgt yapıldıysa hiç korkma dedi bebeğin haftası önde gidiyormuş oda normalmiş 410 gr olmuş miniğim rahim boyu 35 dedi iyimiş inşallah doğrudur ama çok uzun sürmedi bizim bunlar adam tak tak baktı listede yazan organların hepsine en sonra 4 boyutlu video çektimınunda verdi yarın saat falan sürdü işlemler başondan savmamıştır inşallah burada 1 buçuk saat sürdü falan diyenler var da bana az geldi süre
Belli belli çok iyi biliyorsunuz.Cevap hakkı doğduğu sürece konuşmama karışamazsınız.Zaten dediğim gibi böyle bir kişilikle uğraşacak vaktim yok.Türkçe de imla da çok iyi biliyorum,yazınız güldürdü.
Bence de ıslak mendil işi olacak gibi. Bu bezlerin de tek kullanımlık kağıt koruyucuları varmış. Çocuk kakasını yapınca kolay almak için. Yine de zor elbette. Annelerimiz cidden çok sabirliymis. Ya da biz fazla tembeliz bilemedimBez biraz zor gerçekten ya da sana yardım eden biri varsa deneyebilirsin ama bana da zor geliyorama ıslak mendil olayını yaparsın bende yapıcam arkadaslarımda var yapan o cok zor değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?