- 2 Ağustos 2019
- 478
- 1.393
- 113
Tedirgin olma benim de hep bağırsaklarımın olduğu yerde hatta ben karıştırıyorum hareket geldiği zaman gaz mı bebek mi çok normallKızlar ben göbek deliğimden altta hissediyorum bebeği artık daha yukarı mı çıkmış olması gerekiyo tedirgin oluyorum açıkçası
Merhabalar, çok şükür iyi diyelim iyi olsunn..Arkadaşlar merhaba nasılsınız? İşler yoğun pek giremiyorum foruma. Bu haftasonu ayrıntılı ultrasona gideceğim bakalım. Yolu yarıladık çok şükür sağlıkla kucağımıza alalım grupça
Haklisin Tesekkur ederim tavsiyen icinErkekler biraz zor anlıyor ama pes etmemek lazım canım. Sen çok üzmemeye çalış kendini. Boşver.
Evet benIlk gebeligimde tetenoz olduğum icin simdikinde vurmıcaklar diye biliyorum. 2. Gebeligi olup vurulan varmı kızlar?
Ben yarın vurulucam 2.gebeliğim. 2 buçuk yıl önce vurlmuştumIlk gebeligimde tetenoz olduğum icin simdikinde vurmıcaklar diye biliyorum. 2. Gebeligi olup vurulan varmı kızlar?
Kaçıncı haftada ? Bana neden öyle denildi kiEvet ben
Ben en iyisi tekrar sağlık ocağina gidiyim.Ben yarın vurulucam 2.gebeliğim. 2 buçuk yıl önce vurlmuştum
Kucagınıza almamaya calışın. Alıcaksanızda bacaklarınızı kırarak kaldırın. Insallah bir sıkıntınız yoktur. Benimde 16 aylık kızım. Mecbur alıyoruz. Rabbim yardım eder.Bayadır yazamadım buraya. 2 gündür karnım taş gibi oluyo sürekli bi sancıma ve acıma var. Yarın uçin randevu aldım doktoruma çok panik yaptım bişey yoktur inşallah2 yaşında bebeğim var o çok zorluyo beni sürekli onu taşı ilgilen. Arada bi tekmede atıyo karnıma
Oğlum çok inat bazen kucağımda bile ayaklarıyla karnıma vuruyo. Bugün çok dikkat ettim. Hiç dikkat etmiyodumKucagınıza almamaya calışın. Alıcaksanızda bacaklarınızı kırarak kaldırın. Insallah bir sıkıntınız yoktur. Benimde 16 aylık kızım. Mecbur alıyoruz. Rabbim yardım eder.
Altını değişirken tekme atabiliyor benimkide.. Dikkat etmek lazımOğlum çok inat bazen kucağımda bile ayaklarıyla karnıma vuruyo. Bugün çok dikkat ettim. Hiç dikkat etmiyodum
ben bayagidir kullanıyorum. günde bir kere kullaniyorum. frei oil diye bir yag..Kızlar krem ve yağları kullanmaya başladınız mı?
Ben kullanıyorum yağımı 13. haftadan beri ama düzenli değil maalesef..Kızlar krem ve yağları kullanmaya başladınız mı?
Ben de frei öl kullanıyorum :)ben bayagidir kullanıyorum. günde bir kere kullaniyorum. frei oil diye bir yag..
Kötü kokuyor diyenler var onun hakkında siz ne düşünüyorsunuzBen de frei öl kullanıyorum :)
Ben kullanıyorum bio oil bayadır, her duş sonrası yağlanıyorum kuruyor zaten cildimKızlar krem ve yağları kullanmaya başladınız mı?
Oh ısırmalık olcak demek çok güzelmişKızıl elma, al yanaklı güzel demek
Lcwda vardı canımAy çok güzel nerden aldin
Bilmem bana kötü gelmedi hiçKötü kokuyor diyenler var onun hakkında siz ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?